| lugemisvõistlus* | |
|
+21Audrey Bee White Wolf Miley Cyrus padjanägu, [h] Espada Heffu Liina Unknown Artist Keiti swessu nasicc Anzu Astrid. Tärru. Tuki Prince Kirameki Diana. spring Kärolyn Pingu 25 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 3/1/2010, 19:30 | |
| ehk on tegu su internetiga? Ja mul oli kaa raske alguses audiobookidega kohaneda. Aga tegelikult on mugav, kui just see halva kvaliteediga ei ole.. Või veel hullem: liiga hea kvaliteediga. Sest mul on kaks audiobooki, kus lõputundidel ma lugeja kõhu korinat ja toolil nihelemist kuulen. That's weird. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 3/1/2010, 19:32 | |
| *naerab* Normaalne... | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 3/1/2010, 19:32 | |
| Ma kuulasin "The Demonata" sarja, Maiu õhutusel. Suht huvitav oli. Ja praegu on pooleli "A Christmas Carol", "jõululoo" filmi pärast. |
|
| |
Tärru. Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 30 Asukoht : Igal pool.
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 3/1/2010, 19:34 | |
| | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 3/1/2010, 19:37 | |
| Mul oli põhikooli 7-9 klassi ajalooõpetajaga esimene kokkupuude 5das, kus ta andis klassi teisele rühmale inglise keelt ja asendas ükskord... ja ma olin tõsiselt õudusest halvatud kui nägin, et 7 hakkab ta oma tobeda pehme keele ja hääldusega ajalugu andma. A tglt ta andis normaalselt ajalugu ja tegu on meie kooli ühe parima õpsiga. Vot nii. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 3/1/2010, 19:40 | |
| inglisekeelsetesse audiobookidesse võetakse ikka enamasti perfektse hääldusega inimesi. Eestis jah on valik suht pisike, sellepäras Anu Lamp kõiki loebki | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 3/1/2010, 19:44 | |
| Ma sattusin ükskord mingi jumala tobeda häälega naise peale, kes Bard Beedle'i lugusid luges. Kohutav. A ja siis seesamune... Mingi seebikas. Mingi Ingli-teema oli pealkirjas. Angel Rebelde vms. Seal luges igale tegelasele eraldi inimene hääle peale. Ja ühe paha tegelase hääl... *naerab* | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 3/1/2010, 19:51 | |
| - nasicc kirjutas:
- EDIT: Kunagi Birgit ütles mulle, et ta luges Eragoni v millegi samaväärse poole tunniga läbi. Ma ei taha uskuda, et õigesti mäletan, aga oli vist nii. ja ta vandus, et ei loe diagonaalis. No mai suuda uskuda.
TUND AEGA! Mitte pool tundi. xD Nii kiire ma nüüd ka ei ole. Aga, Vanem ja Brisingr läksid mõlemad kahe tunniga. Ei, mitte korraga, ma pean silmas, et kummalegi raamagtule läks kaks tundi, st kokku neli. Pole just suurim audiobookide fänn, kuigi kuulan. D: Kunagi sai ingliskeeles "Kääbik" ära kuulatud. EDIT: - Pingu kirjutas:
- Nasicc, tal läheb sisu poole päevaga meelest ka ju ära Ilmselt üle lehe siis
Ee, selles asi ongi, ei lähe meelest ära. |
|
| |
Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 3/1/2010, 20:00 | |
| irv, nii hea kvaliteediga audiobook'i pole ma veel näinud aga audiobooke meeldib kuuulata just ala koristamise ajal või nõudepesu ajal, kui midagi muud kätega tegemist on. söögitegemise ajal ka. siis ei ole vaja midagi nii palju otseselt mõtelda, saab lasta ajul oma tööd teha ja toimetada teisi asju eestikeelseid audiobooke pole veel siiani kuulanud. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 3/1/2010, 20:01 | |
| Noa aga sul oli ju probleem sellega, et ruttu vaja raamat kirja saada enne kui ununeb? eragon on 479 lk. :d kui sa lugesid selle tunniga, siis minutis 479/60=7,9 e umbes 8 lk. :DLehekülg vähem kui 10 sekundiga. Ei tundu normaalne. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 3/1/2010, 20:04 | |
| Nii, räägime. See ongi mu viga - SISU jääb meelde, aga miski muu ei jää. xD
Ja siis, ee... Ma ei oska seda seletada. Äkki ma olen tulnukas? xD |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 3/1/2010, 20:06 | |
| Ma kuulan praegu näiteks Onu Remuse jutte Kaa põhimõtteliselt audiobook ju lehekülg vähem kui 10 sekundiga? aiia. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 3/1/2010, 20:06 | |
| Aga asi ju sisus ongi? Misjaoks sa raamatut loed? | |
|
| |
Tärru. Nobenäpp
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 3/1/2010, 20:09 | |
| | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 3/1/2010, 20:12 | |
| Ma loen lehekülje tsirka minuti, pooleteisega. | |
|
| |
Tärru. Nobenäpp
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 3/1/2010, 20:16 | |
| | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 3/1/2010, 20:20 | |
| Mul sama siin. Kui süvenenult lugeda. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 3/1/2010, 20:30 | |
| ma ei tea. Mõni lehekülg läheb kiiresti, teine aeglaselt.. Vahepeal lähevad read sassi - siis loen mingi neli korda ühte rida ja mõtlen, et miks kurat teema ei arene Meil on siiamaani alles Onu Remuse juttude vinüülplaat Ülikõva siiski Ostsin vennale jõuludeks CD ;D | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 3/1/2010, 20:33 | |
| Me sattusime ükskord Saaremaal olles Onu Remuse jutte kuulama... Madis kaevas kuskilt vanad vinüülplaadid välja. Krigises ja kragises ning kõik kuulasid ja Madisel ja isal oli eriti lõbus seal vanu tuttavaid kuulata... (Madis on ema endise töökaaslase mees.) | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 3/1/2010, 20:50 | |
| Mul on ikka veel Onu Remuse plaadid alles, tavalised CDd. Mõnikord kuulan ja meenutab 'vanu häid aegu'. |
|
| |
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 3/1/2010, 20:53 | |
| ahjaa, need 2cd'd olid mul vanasti peas vinüül on ehks iianigi alles ja mul on ka kiirus ~2min/lk. suht feil on nii aeglaselt lugeda. seepärast ma eriti ei viitsigi vahepeal lugeda | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 3/1/2010, 21:29 | |
| see ei ole aeglane tegelikult. See on mõistlik. Mõni veerib viis minutit ühte lehte. Seda on paljuvõitu. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 3/1/2010, 21:47 | |
| oijmal, ma siis küll ei loeks mul on see viga, et ma loen mõttes kõik valjult välja, samas kui ma olen proovinud ka nagu lihtsalt silmadega lugeda. lhäeb 3xk iiremini | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 3/1/2010, 21:56 | |
| mismõttes? Muidugi loed valjult välja... lihtsalt tähti vaadates ei ole ju mingit mõtet | |
|
| |
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* 3/1/2010, 21:59 | |
| mingi osa sa talletad sellest ikkagi, aga sa lihtsalt ei jõua nii kiiresti nagu kõike välja lugeda selles suhtes. aga jah. nii saab kohustuslikku kirjandust loetud | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: lugemisvõistlus* | |
| |
|
| |
| lugemisvõistlus* | |
|