| Darren Shan | |
|
+9NamNami Prince Kirameki Miley Cyrus Keiti Anzu Tuki Pizza Espada Maiu Laaneoja 13 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Darren Shan 10/1/2009, 19:57 | |
| Ma pidin lihtsalt selle teema tegema. Darren Shan on siis kirjanik UKst. kirjutas kaks saagat - The Saga of Darren Shan ja siiani veel pooleliolev Demonata Series. ise lugesin Darren Shani saaga läbi. esimene osa on eesti keeldegi tõlgitud. mis ta nimi oli, seda ei mäleta. Raamatud siis: *First trilogy - Vampire Blood. o Book One, Cirque Du Freak. o Book Two, The Vampire's Assistant. o Book Three, Tunnels of Blood. * Second trilogy - Vampire Rites. o Book Four, Vampire Mountain. o Book Five, Trials of Death. o Book Six, The Vampire Prince. * Third trilogy - Vampire War. o Book Seven, Hunters of the Dusk. o Book Eight, Allies of the Night. o Book Nine, Killers of the Dawn. * Fourth trilogy - Vampire Destiny. o Book Ten, The Lake of Souls. o Book Eleven, Lord of the Shadows. o Book Twelve, Sons of Destiny. jah. mulle meeldis kolmas triloogia kõige rohkem. teemaks on siis vampiirid täpsemini, peategelane on poiss, kes hakkab sõbra nimel vampiiri assistendiks ja sellega koos ka poolvampiiriks. ja kogu saaga räägib tema seiklustest. üsna huvitav. vähemalt mind paelus arvutit omama kes tahab, võin ebookid saata. The Demonata: 1. Lord Loss 2. Demon Thief 3. Slawter 4. Bec 5. Blood Beast 6. Demon Apocalypse 7. Death's Shadow 8. Wolf Island 9. Dark Calling 10. Hell's Heroes (October 2009)
Viimati muutis seda Maiu Laaneoja (24/7/2009, 12:11). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Espada Maailmapäästja
Postituste arv : 777 Age : 31 Asukoht : Viljandi
| Pealkiri: Re: Darren Shan 10/1/2009, 20:09 | |
| Mul on esimene osa läbi, see on eesti keeles ka, ning järgmised kolm inglise keeles, kuid teises arvutis! Oleks super, kui mulle need saadetaks ebookidena (a). | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Darren Shan 10/1/2009, 20:22 | |
| msn please või email. | |
|
| |
Espada Maailmapäästja
Postituste arv : 777 Age : 31 Asukoht : Viljandi
| Pealkiri: Re: Darren Shan 10/1/2009, 20:38 | |
| | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Darren Shan 10/1/2009, 20:42 | |
| |
|
| |
| Pealkiri: Re: Darren Shan 10/1/2009, 20:56 | |
| ma demonata ebooke pole leidnud ja neid ei ole kusagil raamatukogus ka. eestis vähemalt siin pole isegi shani saaga 3dat triloogiat. oiii, kui närvi see ajas. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Darren Shan 11/1/2009, 21:13 | |
| Ma leidsin "Demonata" audiobookidena, tõmban praegu, kui need valmis saavad, võin ka sulle saata. :) |
|
| |
Pizza Because pizza is love, pizza is life
Postituste arv : 2863
| Pealkiri: Re: Darren Shan 11/1/2009, 21:30 | |
| Darren Shan - Cirque du Freak / Kesköine tsirkus Olen lugenud, huvitav tundus :) | |
|
| |
Tuki Helmut
Postituste arv : 917 Age : 30 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Darren Shan 11/1/2009, 22:49 | |
| Oh jumal, ma arrrmastan neid raamatuid :d Vahepeal oli hullem DS vaimustus peal, nominemetsa :d Nüüd veits vaibunud, aga ikkagi, midagi on järel :) The Saga of Darren Shan- seal on läbi loetud kõik peale viimase.. keegi saatis mulle lahkelt ebookid, viimane aga kadus kuhugi ära o.O Siis mingi aeg veetsin ma pm iga vaba hetke arvuti taga neid lugemas.. mu vaesed silmad.. xp Demonata Series- pole kuskilt raamatuid saanud, aga tahaks lugeda :d | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Darren Shan 11/1/2009, 23:07 | |
| tahaks küll audiobooke :) või siis lingi, kust sa neid tõmbad viimast ei ole lugenud!? sul on pool puudu jäänud ju! viimane on kõige sündmusterohkem, mis toob kõik tagasi algusesse! see on kõige tähtsam raamat tervest saagast. sellest sõltub otseselt terve saaga pm. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Darren Shan 12/1/2009, 15:51 | |
| Enamasti ongi see nii, et viimases raamatus leiavad (peaaegu) kõik küsimused vastuse ja kõik saab selgeks. Maiu, kurat võtaks, need audiod laevad nii kaua. Aga ma lasen täna arvutil täisvõimsusel töötada, püüan oma torrentit modeda, äkki läheb kiiremaks. Siis saadan need sulle, msni teel. Ja võin ka .zip või .rar failiks teha, kui soovid. Pole veel jõudnud ühtegi DS raamatut lugeda, 1) kohustuslik, st. "Twilight" inglise keeles, igast eesti keeles ja mul pole see arvuti enda toas ka. :S Eks vaatab, millal loen. Aga kindlasti loen. Sest ma suren ära, kui ma seda lugeda ei saa. |
|
| |
| Pealkiri: Re: Darren Shan 12/1/2009, 18:04 | |
| aga see pöörab terve saaga pea peale. see viimane raamat. tõsiselt julm kui need liiga suured ei ole, ma sellepärast mõtlesin. aga mulle sobib igasugune variant nii kaua, kuni ma need saan | |
|
| |
Anzu Naljatila
Postituste arv : 94 Age : 31
| |
| |
Külaline Külaline
| |
| |
| Pealkiri: Re: Darren Shan 12/1/2009, 23:18 | |
| ja selleks on vaja emaili aadressi.
aga näed. mõte materjaliseerub :) | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Darren Shan 13/1/2009, 15:34 | |
| Luban ausalt, et niipea, kui koju arvutisse saan ja lõpuks ometi need audiod valmis saab, saadan need sulle. Luban, käsi südamel. (ma olen imelik) |
|
| |
| Pealkiri: Re: Darren Shan 13/1/2009, 18:03 | |
| xD mul praegu väga poleks aega kuulata nkn don't worry xD | |
|
| |
Külaline Külaline
| |
| |
Tuki Helmut
Postituste arv : 917 Age : 30 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Darren Shan 13/1/2009, 20:01 | |
|
Viimati muutis seda Tuki (28/1/2009, 20:13). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Darren Shan 13/1/2009, 23:23 | |
| kui kunagi samal ajal sisse satume, kindalsti andke mulle siis märku, eks | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Darren Shan 15/1/2009, 18:59 | |
| [jee] mul on 2 ja 3 juba olemas, üritan neid kokku panna. :) |
|
| |
| Pealkiri: Re: Darren Shan 15/1/2009, 19:37 | |
| *logib msni sisse* | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Darren Shan 15/1/2009, 20:54 | |
| ma veel ei saada, ma ootan need kõik ära ja pakin siis kokku. väiksem saata. |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Darren Shan 23/1/2009, 12:54 | |
| VALMIS! Maiu, kobi mingi hetk msni, saadan ära. Kes veel tahab, andke oma msn. |
|
| |
| Pealkiri: Re: Darren Shan 23/1/2009, 16:40 | |
| kui mu arvuti jälle pilti taskuse ei viska, on tore :) | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Darren Shan | |
| |
|