| Darren Shan | |
|
+9NamNami Prince Kirameki Miley Cyrus Keiti Anzu Tuki Pizza Espada Maiu Laaneoja 13 posters |
|
Autor | Teade |
---|
NamNami Juubilar
Postituste arv : 169 Age : 27 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: Darren Shan 30/4/2010, 22:01 | |
| Oh issand kui õnnelik ma olen O.O Darren Shan just kägistas mind :O | |
|
| |
Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: Darren Shan 30/4/2010, 23:00 | |
| NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO, am I jealous or WHAT?!? :D u lucky biatch | |
|
| |
NamNami Juubilar
| Pealkiri: Re: Darren Shan 1/5/2010, 01:06 | |
| Haha, täitsa usun :3 Hakkan kohe kohe ta uut raamatut lugema Nii õnnelik.. Uskumatult hea nädal on mul olnud!! Isegi kooli ei olnud täna. Muide, tal on jumala äge aksent | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Darren Shan 1/5/2010, 09:52 | |
| ma tean jah videoid olen vaadanud siiski millist siis? the thin executioneri? | |
|
| |
NamNami Juubilar
| Pealkiri: Re: Darren Shan 1/5/2010, 12:22 | |
| Thin Executioner jah. Väga lahe on :) Niisugust tüüpi raamatud mulle väga meeldivad.. eriti kui Darren Shan on nende sisse kirjutanud | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Darren Shan 1/5/2010, 12:47 | |
| damn, ma nii tahaks seda lugeda :D kunas sa eesti tuledki? | |
|
| |
NamNami Juubilar
| Pealkiri: Re: Darren Shan 1/5/2010, 15:12 | |
| Haha. 18 Juuni :) Aga ma ei tea kas ma seda laenata julgen.. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Darren Shan 2/5/2010, 15:50 | |
| mismõttes? :D fain, FAIN | |
|
| |
NamNami Juubilar
| Pealkiri: Re: Darren Shan 2/5/2010, 15:53 | |
| Otseses mõttes So prettttty.... | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Darren Shan 2/5/2010, 17:03 | |
| FAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: Darren Shan 26/5/2010, 14:25 | |
| Viimaks ometi olen ma siis aega leidnud, et seda lugeda! Ja pärast 89-t lehekülge olen ma vaimustuses ! See on niii hea | |
|
| |
NamNami Juubilar
| Pealkiri: Re: Darren Shan 26/5/2010, 16:24 | |
| Mis raamatut loed? Darren Shan Saga? Ma sain selle just läbi ( Niiii kurb... Nüüd mul on ainult The City triloogia talt lugeda veel. | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
| Pealkiri: Re: Darren Shan 28/5/2010, 12:25 | |
| Eeem... Cirque Du Freak, aga see on ju kah Darren Shani saga osa eks? Nüüd on mul juba kaks raamatut läbi Aaaah, ma pean minema ja lugema ! | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Darren Shan 29/5/2010, 23:45 | |
| see on, jah, esimene osa sarjast. oota, kuni sa viimase triloogiani jõuad, täiesti lõpp, kuidas see põnevust ja kurbust tekitas | |
|
| |
NamNami Juubilar
| Pealkiri: Re: Darren Shan 30/5/2010, 01:20 | |
| Usun :3 Aga vähemalt ta kirjutab juba uusi Ta on väga usin! Mr. Crepsley sarja tahan ma väga lugeda! | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
| Pealkiri: Re: Darren Shan 30/5/2010, 17:47 | |
| Okey, nüüd on mul kuus ja pool raamatut läbi loetud, nii et ma hakkan varsti teiste vastu huvi tundma (vihje Maiule) Muide kui vana Darren oli esimese raamatu alguses, ma magasin selle kuidagi maha? | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Darren Shan 30/5/2010, 19:10 | |
| Oh, praegu loen (uuesti) Cirque du Freaki esimest raamatut. Mingi aeg sai see eesti keeles loetud, aga praegu loen inglise keeles. Demonatad kuulasin kunagi ära kõik.
Ömm... Ma arvan, et 12-13. |
|
| |
| Pealkiri: Re: Darren Shan 31/5/2010, 09:13 | |
| ta peaks olema mingi ligi 14-15 mu meelest, päris titt mitte. aga filmis on 16. pigem mingi 14, ma usun. äge, et sulle meeldib ja OOOOOOOOJAAAAAAAAAAAAAa, kuidas crepsley sarja tahaks!!!! | |
|
| |
NamNami Juubilar
| Pealkiri: Re: Darren Shan 31/5/2010, 11:43 | |
| Ma pakkun 13-14 siis Crepsley=Win :3 Ja ta rääkis oma blogis midagi kahest 'täiskasvanute' raamatutest. Ta vist 'edit'is neid ja tahab neid ka avaldada. Loodetavasti avaldab | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
| Pealkiri: Re: Darren Shan 6/6/2010, 22:01 | |
| Aitäh, ma sain ka nüüd teada -ta oli 12a. Ma hakkan lugema viimast raamatut ja suudan mõelda ainult: palun ei! Ja kuna ma hetkel lihtsalt ei julge seda viimast raamatut lugema hakata mõtlesin ma, et võiks siis juba küsida.
Nagu ma aru sain, Maiu, on sul veel Darren Shani raamatuid. Kas sa saaksid neid ka mulle saata. Oleks tore kui sa saaksid mulle kõik raamatud selle nädala jooksul ära saata, sest ma olen nädala pärast arvatavasti internetis suve lõpuni ilma ja hakkan arvutit nägema harva, mis on loomulikult katastroof (!), aga elu peab edasi minema ja ainus, mis mind päästaks oleksid raamatud. Palun? | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Darren Shan 6/6/2010, 23:03 | |
| 12?!? päriselt? kust sa seda infi said? :D mitte, et ma väidaksin, et sa valetad, lihtsalt ma mäletan, kui ma kuangi, siis, kui neid lugesin, otsisin, siis oli et he's a teenager, young guy vmt mul on Demonata sarja esimesed 6 raamatut audiobook'idena, aga muidu mul on kõik paberbackil olemas, et kui sa tahad,m a võin sulle laenata, kui sa tlnas elad. | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
| Pealkiri: Re: Darren Shan 7/6/2010, 18:47 | |
| Ühes viimastes raamatutes hakks Darren omaette mälestusi heietama ja mõtles mitu aastat tagasi see oli ja muud sellist. Ma tegin seal paar arvutus ja sain, et ta oli 12a kui mr. Crepsley 'ga kohtus. Ma võin ka eksida...ega ma enam seda kohta üles ei leia. Ei ela, kahjuks. Ag mulle sobiksid need audiobookid ka. PS: Ma sain viimase raamatu läbi! Ma teadsin, et see ei saanud nii minna! | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Darren Shan 7/6/2010, 22:20 | |
| kuidas lõpp meeldis??? :D:D ja, em, audiobookid on päris mahukad. äkki sul oleks mõttekam need ise tõmmata? | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
| Pealkiri: Re: Darren Shan 8/6/2010, 23:24 | |
| Lõpp oli hea, väga hea. Mitte selline imal happy ending aga ka mitte südantmurdvalt kurb. Lahendus oli loogiline. Kindlasi oleks kui mul oleks võimalus tõmmata. Aga noh kui ei saa, siis ei saa, eks peab siis kuskilt mujalt hankima | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Darren Shan 9/6/2010, 00:59 | |
| need on lihtsalt väga suured failid. ja mis seal siis tõmmata on? tõmbad müütorrenti ja torrenti ning olemas kohevarsti. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Darren Shan | |
| |
|
| |
| Darren Shan | |
|