| Darren Shan | |
|
+9NamNami Prince Kirameki Miley Cyrus Keiti Anzu Tuki Pizza Espada Maiu Laaneoja 13 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: Darren Shan 2/7/2009, 13:48 | |
| ei tea, kas demonatat ka kunagi tõlgitakse. hm. | |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: Darren Shan 7/9/2009, 18:22 | |
| Ma ostsin endale täna Cirque du Freak'i. Ooooooh, tahaks kohe lugema hakata, aga kolmapäevaks peab üks Remarque läbi olema, nii et pole aega praegu Muide, millal The Vampire's Assistant'i film välja tuleb? | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Darren Shan 7/9/2009, 18:28 | |
| oktoober 22-23 USAs ja UKs, eestis 5.02. inglise keeles on asi tunduvalt parem, ma pean mainima | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Darren Shan 16/3/2010, 21:07 | |
| Nonii. Demonata sari on ka mul lõpetet. HUVITAV! Võis näha The Saga'ga palju sarnaseid jooni, nt lõpus ühe peategelase nö saatus, keegi ennustab, et hävitab maailma. aga lõpptulemus on hoopis kolmas variant. nüüd asun siis The City Triology juurde.
The City Book Trilogy was written for adult readers and was under the name Darren O'Shaughnessey originally, before the pen name Darren Shan was used for his children's books. The third book was never published and they are now out of print. They were published by Orion Publishing Group. The books are due to be reprinted. The first, renamed Procession of the Dead, was released in March 2008. They will be slightly edited, and Darren Shan will not put his real name on the front, to try to prevent children from reading them. They will be republished under the new pen-name of D.B Shan.
1. Procession of the Dead (Formerly Ayuamarca) - First published in the United Kingdom in February 1999 and then in Russia. Re-released in March 2008 under a the 'Procession' title. 2. Hell's Horizon (novel) - Sequel to Ayuamarca. First published in the United Kingdom in February 2000. Republished March 2009 3. City of the Snakes - Published 4.03.2010 in United Kingdom. | |
|
| |
NamNami Juubilar
Postituste arv : 169 Age : 27 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: Darren Shan 16/3/2010, 21:28 | |
| Haha, Demonata rules :3 Ma ei ole The Sagat veel läbi lugenud. Praegu loen mingi 5 raamatut korraga, et praegu pole väga aega.. Aga varsti proovin sellega ka edasi minna..
The City? Ma nägin seda teist raamatut raamatupoes ennem..Miskipärast ajan ma Hell's Horizoni kogu aeg sassi Hell's Heroes'iga.. Arvatavasti loen kunagi selle triloogia ka ära.. :)
Viimati muutis seda NamNami (16/3/2010, 21:42). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Darren Shan 16/3/2010, 21:39 | |
| sa oled demonataga ka lõpetanud? oota, sa elad iirimaal? no geesh, eino siis on ju küll päris raske shan'i raamatuid sealt saada..... ma ajasin ka poes xd aga lõpuks õnnestus ikka kõik raamatud saada. Can't wait to read the Thin Executioner :) tõotab tulla äge igatahes. Larten Crepsley raamatuid tahaks ka juba lugeda | |
|
| |
NamNami Juubilar
| Pealkiri: Re: Darren Shan 16/3/2010, 21:46 | |
| Ee, no kui sa inglise keeles loed siis on ikka päris lihtne Haha. Minu kooli raamatukoguski on enamus olemas. Ma pigem ei tea kuidas ma eestis hakkama hakkan saama..kõikide nende eestikeelsete raamatutega Hehe, ise tahan kah Larten Crepsley's lugeda. Juba lahe tegelane on ta.. Kas sa Darren Shani enda kirjeldusi oma raamatutest oled lugenud? Ta räägib oma lehe peal kõikidest Darren Shan Saga ja Demonata raamatutest. Huvitav on lugeda Ja muide, Darren Shan Sagast tuleb manga versioon kaa. Esimesed neli on väljas Neid oled lugenud? | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Darren Shan 16/3/2010, 21:52 | |
| mangat olen küll lugenud. shanville monthly on ikka igakuine lugemine kusjuures neid kirjeldusi vist ei olegi lugenud. kus need paiknevad? täpselt. larten on siiani mu lemmiktegelane sellest raamatust. ur. nii kahju, kui ta ära suri. sa tuled eesti? miks??? ma küll sinu asemel prooviks nii kauaks kui võimalik GBsse jääda ma olin tõsiselt üllatunud, et siin võõrkeeleosakonnas kõik the saga raamatud on olemas. see oli küll nagu - srsly? | |
|
| |
NamNami Juubilar
| Pealkiri: Re: Darren Shan 16/3/2010, 22:01 | |
| Need kirjelduse oleksid darrenshan.com lehe peal. Lihtsalt vali Vampires või Demons ja mine 'Books' alla :) Muide, ole spoileritega ettevaatlik Nagu öeldud, pole mul Saga veel läbi Tulen jah.. :/ See suvi. Mu isa on mingi..diplomaatiline..inimene..ja me oleme juba neli aastat siin elanud, nii et nüüd peame ära tulema :) Emm..räägi mulle täpsemalt mida GB tähendab ._. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Darren Shan 16/3/2010, 22:09 | |
| okei, lähiajal chekin ma seal käin vaatamas, ega neid extraid või muid toredaid taustapilte äkki pole tulnud. aa, sorri aga samas, ma võin spoilida palju tahan, sest lõpp on kardinaalselt teistsugune, kui arvata võiksid GB nagu Great Britain, suurbritannia. ^o) aga tunnen kaasa lahkumise pärast. | |
|
| |
NamNami Juubilar
| Pealkiri: Re: Darren Shan 16/3/2010, 22:22 | |
| Eks me näeme siis Ega ma hakkan lähiajal neid edasi lugema küll. Praegu tahan Wyrd Sisters ära lõpetada, ja siis City of Bones, sest need on raamatukogust..siis vist hakkangi Sagat lugema. Eks ma võin neid enda raamatuid eestis lugeda :) Suurbritannia, muidugi Haha. Ega ma ise ka eriti lahkuda ei taha.. :/ Igatahes, tore oli rääkida Mind kutsutakse 'Up'i vaatama :3 | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Darren Shan 16/3/2010, 22:26 | |
| yeah, was a nice chat have fun. mul on nii palju horrorkirjandust veel, mida pärast the city triology't lugeda, kuid ma arvan, et kui tuleb the thin executioner ja nt larten crepsley esimene raamat välja, siis need ma tellin küll postiga, pole mingit pool aastat ootamist enam. kaua võib. või, va siis, kui ma suveks inglismaale saan | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: Darren Shan 17/3/2010, 16:19 | |
| namnam mis linnas sa elad et sa raamatukogust city of bonesi said? | |
|
| |
NamNami Juubilar
| Pealkiri: Re: Darren Shan 17/3/2010, 21:19 | |
| In Dublin's fair city, where the girls are so pretty.. Et jah, Dublin, Iirimaa :) Lahe linn. Kooli raamatukogu on nagu uskumatu Mulle vähemalt. Mind on ohtlik raamatukokku lasta. Ma ei tule sealt niipea välja :3 | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: Darren Shan 17/3/2010, 21:52 | |
| issand... you lucky girl! | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Darren Shan 17/3/2010, 22:22 | |
| TEEMASSE! inimesed pingu, sinult poleks seda küll oodanud aga jah, ma olen mõned leheküljed processions of the dead'i lugenud ja ütlen, et see on tõesti pigem täiskasvanutele. seda mitte ainult ühel põhjusel | |
|
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| Pealkiri: Re: Darren Shan 18/3/2010, 15:51 | |
| issand, kuidas ma sind igatsenud olen, maiu.. kes teine möliseks kolme almost offtopicu pärast inimestega kolm hurraad, et sa tagasi oled! | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Darren Shan 18/3/2010, 19:52 | |
| issand, kui tore, et ines ikka kõiki mu tehtud postitusi loeb ja saab ilusti irooniast ka aru. kuidas ma küll seda igatsenud olen. | |
|
| |
GossipGirl Hüsteeriline naerja
Postituste arv : 929 Age : 32
| Pealkiri: Re: Darren Shan 18/3/2010, 21:33 | |
| Ma alles tõmban seda filmi <--- tahtsin ka midagi sekka ütelda noh! | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Darren Shan 18/3/2010, 21:46 | |
| ütle, kui näinud oled | |
|
| |
GossipGirl Hüsteeriline naerja
Postituste arv : 929 Age : 32
| Pealkiri: Re: Darren Shan 18/3/2010, 23:59 | |
| Olgu | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Darren Shan 26/3/2010, 13:25 | |
| mul on pea kolmandik Procession of the dead'ist läbi loetud ja see läks nii põnevaks :D lõpuks ometi mingi action ka | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Darren Shan 27/3/2010, 22:55 | |
| SUPER! aga ei soovita väga endast noortematel küll lugeda. :) ei suuda ära oodata, et kooli minna, et saaks järgmised kaks osa ka läbi lugeda :D:D:D | |
|
| |
NamNami Juubilar
| Pealkiri: Re: Darren Shan 13/4/2010, 23:05 | |
| Darren Shan on aprilli lõpus iirimaal! Dublinis. Mu lemmik raamatupoes! :O Ma no niiii kindlasti lähen!! :3 | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Darren Shan 15/4/2010, 18:27 | |
| mineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee..................... VÄHE kade olen :D:D ma tükk aega ootan, et ta siia kanti ka tuleks, aga kõige lähem on vist hiljuti olnud norra :D | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Darren Shan | |
| |
|
| |
| Darren Shan | |
|