| Lemmik film/filmid? | |
|
+37R. Kkohuke Mezilane AliceInWonderland XD Tuuletallaja Sulesepp Everleigh *Nastik. MyMystery HateIt Pizza Grape. black Sixx- GossipGirl padjanägu, [h] Karolin Droideka White Wolf Espada VanniJenny Luxury Pingu Keku Emma Evy LikeNoOther räwr Krissu Audrey Samantha Williams Maiu Laaneoja nasicc Diana. Prince Kirameki Keiti Miley Cyrus 41 posters |
|
Autor | Teade |
---|
White Wolf Inetu päkapikk
Postituste arv : 390 Age : 27
| |
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: Lemmik film/filmid? 23/8/2009, 18:36 | |
| Hiljuti vaatasin Duchessi . (ehk siis Hertsoginna) Ja siis film ajas mind lihtsalt nutma. See k6ik oliii niiiii eba6iglane. Film iseenesest oli muidugi super ja see ka, et see p6hines p2ris elul. Sellep2rast mul selline msni pealkiri ongi. Et siis praegu mu lemmikfilm. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Lemmik film/filmid? 23/8/2009, 18:53 | |
| Sild Terabithiasse; Fänn; Step Up 2; Ettepanek; Riddicki Kroonikad/Kottpime; Surmaralli; Jääaeg 3; Autod; Vennad karud; Hetkel rohkem ei meenu.
Viimati muutis seda nasicc (24/8/2009, 00:33). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Droideka Totaalne lumememm, noh!^.^
Postituste arv : 266 Age : 27 Asukoht : Fiery Flames of Hell
| Pealkiri: Re: Lemmik film/filmid? 23/8/2009, 20:13 | |
| Cloverfield 24 Hellsing Cowboy Bebop Wof's Rain Hot Fuzz The Mist Crank Triplets De Belville 3:10 to Yuma. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Lemmik film/filmid? 24/8/2009, 12:27 | |
| Hellsingil on film? Tahan ka näha! Yuma? Mitte ainult filmi pealkiri^^ dA zzzett-i OC nimi.^^*Müts maha tema ees, parimad fikid EVER!*
Minu lemmikud: Matrix MatrixII Lord of the Rings: The fellowship of the ring Harry Potter and the Prisoner of Azkaban Death Note Dat after Tomorrow Corpse Bride Sleepy Hollow Nightmare before Christmas(Jack Skellington (LLLLLL))
Ma fännan Tim Burtoni filme^^ |
|
| |
Droideka Totaalne lumememm, noh!^.^
Postituste arv : 266 Age : 27 Asukoht : Fiery Flames of Hell
| Pealkiri: Re: Lemmik film/filmid? 24/8/2009, 15:02 | |
| Jaa muidugi on Hellsingil film. Mis sa siis arvasid. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Lemmik film/filmid? 13/3/2010, 00:07 | |
| The Duchess The Hitcher House of Wax Mootorsae mõrvad [või midagi sellist] Hostel I Hostel II Kariibimere piraadid 1.osa
Ja rohkem vist polegi erilisi lemmikuid... :]
| |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: Lemmik film/filmid? 13/3/2010, 02:03 | |
| Love Actually Benjamin Button Harry Potter and the half blood prince Harry Potter and the goblet of fire Forrest Gump The lord of the rings III Avatar Charlie and the chocolate factory ( see on lihtsalt nii tore ) Sweeney Todd The hangover Alice in wonderland Ratatouille The butterfly effect The devil wears prada No, kui ma videoriiuli juurde läheks, tuleks see ilmselt pikemgi veel Nagu näha puuduvad mu nimekirjast ameerika idiootsed komöödiad nagu American Pie ja Epic Movie. Rõvedad rõvedad asjad :S Hangover on classy Üldse ma ütleks, et seinast seina. Kuigi õudukatega.. ma pole niii head näinud, et ta lemmik olema peaks Lemmikut vaatad ikka uuestijauuesti.. Õudukad jätavad enamasti külmaks. | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: Lemmik film/filmid? 14/3/2010, 18:17 | |
| Lemmikfilm...oh neid on niii palju, aga mõned neist siis, mis praegu meelde tulevad: (ei vastuta kohe üldse õigekirja eest) The Lord Of The Rings Harry Potter Pride And Prejudice The Pirates Of The Caribien Jane Eyre (BBC) Amelie Titanic Shrek The Duchess And All Keira Knightley's movies Kõige suurema filmielamuse olen masaanud Hertsoginnast. See oli nii kurb ja valus. Ma nutsin täiest kõrist -täitsa otseses mõttes. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Lemmik film/filmid? 14/3/2010, 18:39 | |
| Viimati vaatasin "The boy in the striped pyjamas". Polnud hoogne ega midagi, kuid mulle meeldis. Umbes samasugune build-up nagu Gran Torino'l. Vaikselt tutvustab olukorda ja siis boom. Ja ma vaatasin, et Gran Torino polegi lemmikute hulgas. Shame on me. Gran Torino ja The boy in the striped pyjamas. (L) | |
|
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| Pealkiri: Re: Lemmik film/filmid? 24/4/2010, 16:12 | |
| Ma polegi siia kunagi kirjutand, ma vaatan.. Umm.., noh, jah. Ütleme siis ära need kolm, mis tõesti parimad on ja millest tegelikult kaa ära ei tüdine. :)- 27 dresses
- Get Smart
- The Ugly Truth
| |
|
| |
Emma Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 27 Asukoht : In my dreams...
| Pealkiri: Re: Lemmik film/filmid? 24/4/2010, 20:40 | |
| Hetke lemmik on "Remember me" Sügavmõtteline,armas,kurb,Tyler on nii armas seal. Soovitan. | |
|
| |
GossipGirl Hüsteeriline naerja
Postituste arv : 929 Age : 32
| Pealkiri: Re: Lemmik film/filmid? 25/4/2010, 16:58 | |
| Hetkel mõned filmid, mis on lemmikud: Another Cinderella Story RocknRolla Sherlock Holmes 2009 What Happens In Vegas Siis Scary Movies, American Pie osad. ja kõik ülejäänud head kömöödiad ka aa ja Inglourious Basterds on ka super! | |
|
| |
Sixx- Maffiooso
Postituste arv : 544 Age : 29
| Pealkiri: Re: Lemmik film/filmid? 2/5/2010, 18:29 | |
| Lisaksin oma lemmikfilmide esikolmikusse Inglorius Basterdsi.
WOW!!!
Need karakterid, need näitlejad, see lugu, need dialoogid, see muusika ja see Tarantino stiil.
*kummardab maani* | |
|
| |
Sixx- Maffiooso
Postituste arv : 544 Age : 29
| Pealkiri: Re: Lemmik film/filmid? 4/5/2010, 21:48 | |
| Pulp Fiction Inglourious Bastards Titanic (Midgai ilusat peab ju ka olema) Nimed Marmortahvlil Amelie | |
|
| |
| |
| |
| Pealkiri: Re: Lemmik film/filmid? 5/5/2010, 23:40 | |
| Ma lisaksin enda top 1. filmiks hetkel Kaklusklubi. Hiljuti võtsin selle raamatu, kuid see ikka poole peal, sest pidin vahepeal kohustuslikku kirjadnust lugema.. ja nüüd nägin 1. korda filmi, kuigi see aastast 1999 juba.
Jah. Kindlalt lemmik film nüüd! Ja raamatu loen ka homme lõpuni, sest see on ka super. | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
black Sugar
Postituste arv : 1492 Age : 29 Asukoht : Tallinn.
| Pealkiri: Re: Lemmik film/filmid? 14/5/2010, 22:54 | |
| The Ugly Truth, 27 Dresses, Abielu Vegase moodi, Kariibimere Piraadid 1-2, HPd, Mr and Mrs Smith, Saatan kannab Pradat, Just My Luck, Benjamin Button, Valentine's Day (see oli nii nunnu ), ja no..kindlasti veel neid, aga praegu ei tule meelde. Needo n sellised mida viitsiks vaadata uuesti ja uuesti ja uuesti. | |
|
| |
| |
| |
| Pealkiri: Re: Lemmik film/filmid? 20/5/2010, 18:49 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Lemmik film/filmid? 27/6/2010, 03:02 | |
| Dakota Skye. The best, without a doubt. | |
|
| |
Grape. Võlur
Postituste arv : 56 Age : 26 Asukoht : Foreverland.
| Pealkiri: Re: Lemmik film/filmid? 27/6/2010, 11:52 | |
| Suvakas järjekorras loomulikult. : D --Alex ja Emma (eile nägin telekast, hakkas nii räigelt meeldima) --Step Up 1, 2 --A Walk to remember --Abielu Vegase moodi --The Ugly Truth --HP'd --Starstruck --Resident Evil Raudselt on veel, mul on lihtsalt nii halb mälu. | |
|
| |
Pizza Because pizza is love, pizza is life
Postituste arv : 2863
| Pealkiri: Re: Lemmik film/filmid? 27/6/2010, 12:37 | |
| Suvalises järjekorras, aga lemmikud -Repo! The genetic opera -Batman - the dark knight -Sherlock Holmes -Jennifer's Body -Orphan -Queen of the damned -Dracula 1992 -Dracula 1995 -Dracula 2000 -The chronicles of narnia (olemasolevad osad) -Cirque du freak - vampires assistant
See ongi vist kõik. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Lemmik film/filmid? | |
| |
|
| |
| Lemmik film/filmid? | |
|