| Lemmik film/filmid? | |
|
+37R. Kkohuke Mezilane AliceInWonderland XD Tuuletallaja Sulesepp Everleigh *Nastik. MyMystery HateIt Pizza Grape. black Sixx- GossipGirl padjanägu, [h] Karolin Droideka White Wolf Espada VanniJenny Luxury Pingu Keku Emma Evy LikeNoOther räwr Krissu Audrey Samantha Williams Maiu Laaneoja nasicc Diana. Prince Kirameki Keiti Miley Cyrus 41 posters |
|
Autor | Teade |
---|
HateIt Teise astme kurjuse abiline
Postituste arv : 6 Age : 29 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Lemmik film/filmid? 2/7/2010, 17:08 | |
| Lemmikuid on palju, aga näiteks: Twilight, New Moon, Avatar, Wild Child, HSM 1-3, Step up (1), Another Cinderella Story, She's the man, Camp rock jne.. Mul isuke imelik maitse filmide koha pealt | |
|
| |
MyMystery Poppiholla
Postituste arv : 1154 Age : 28 Asukoht : Mars
| Pealkiri: Re: Lemmik film/filmid? 24/10/2011, 11:58 | |
| Õuduste öö, Vastikud ülemused, Pohmakas(1,2) Mr ja mrs Smith Vampiirid imevad Mäleta mind ( üks vähestest filmidest, mis suutis mind nutma ajada) Võluri õpipoiss A- rühm Üksinda kodus ( kõik osad) Avatar jne | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
Postituste arv : 1048 Age : 27
| |
| |
Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: Lemmik film/filmid? 24/10/2011, 16:39 | |
| The Mummy (2 esimest osa) Harry Potter (kõik osad v.a 4 ja 6) Avatar The Ugly Truth Võluri õpipoiss Stay Alive Resident Evil (kõik osad) Underworld (2 esimest osa) Fast and furious (kõik osad)
| |
|
| |
Sulesepp 200 posti tüüd
Postituste arv : 207 Age : 30
| Pealkiri: Re: Lemmik film/filmid? 26/10/2011, 12:02 | |
| Amadeus Hangover2 Dr Dolittle2 Pirates of the Caribean Brüno (muhhahaaa) Borat Ali G (ok, tglt mitte:D) Mean girls Bedazzled( soooovitan!!!) võib olla miskit veel ahjaa, Forrest Gump Walk the Line | |
|
| |
Tuuletallaja Piraat
Postituste arv : 22 Age : 26 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: Lemmik film/filmid? 2/11/2011, 22:47 | |
| When in Rome Eat Pray Love Moulin Rouge Forrest Gump Letters to Juliet Beastly Windstruck The Dolls Master (õudukas) HSM hiina versioon Memoirs of a Geisha You Again Repo! The Genetic Opera Easy A Jane Eyre The Classic My Little Bride
Neid tegelikult rohkem aga... | |
|
| |
AliceInWonderland XD lehm
Postituste arv : 642
| Pealkiri: Re: Lemmik film/filmid? 16/8/2012, 15:30 | |
| Oh, näe mis vinge teema ma avastasin. Asun siis kohe kirjutama oma lemmikfilme:
*"Metsik metsik lääs" - Lemmikfilm, ka selle pärast, et seal mängib Will Smith, kes on üks minu lemmiknäitlejatest. Tal on veel filme mida ma fännan, näiteks "Hancock"; "Ma olen legend"; "Mehed mustas". *"Ace Ventura: Ürgne kutse" ja "Ace Ventura: Loomade detektiiv" - Jim Carrey loomulikult. Minu lemmiknäitleja siiani. Tal on nii palju häid filme.
*"Uhkus ja eelarvamus" - Film on hea, aga raamat parem. Ning neid on veel-ja-veel, ning kõiki ma ei proovigi kirjutada, sest see nimekiri tuleks ilmatuma pikk.
Viimati muutis seda AliceInWonderland XD (28/7/2013, 22:04). Kokku muudetud 2 korda | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Lemmik film/filmid? 16/8/2012, 15:43 | |
| Letters to Juliet Hostage The Princess Dieries 1, 2 Kariibmiere piraadid 1, 2, 3, 4 One day Harry Potter 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 Näljamängud Resident Evil 1, 2, 3, 4 |
|
| |
Mezilane Pipar
Postituste arv : 1381 Age : 25 Asukoht : Eesti
| Pealkiri: Re: Lemmik film/filmid? 16/8/2012, 16:25 | |
| Harry Potter (kõik peale neljanda) Tuulest Viidud Jääaeg (kõik peale teise osa) Printsessi päevikud (kõik) Must Luik Jane Eyre Meie senine elu Kiired ja vihased(2, 5, teisi pole näinud) Koletislik Ämm Sucker Punch Uhkus ja Eelarvamus Sõrmuste Isand Kariibimere piraadid (1,3)
Tegelikult on neid lõpmatuseni :) | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
| |
| |
Kkohuke Võlur
Postituste arv : 57 Age : 24
| Pealkiri: Re: Lemmik film/filmid? 25/1/2013, 16:08 | |
| Mulle meeldib väga " The Hunger Games" . Raamat meeldis küll rohkem, kuid film oli ka väga-väga hea (: | |
|
| |
R. Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 193 Age : 22 Asukoht : Pärnu maakond
| |
| |
Getzzzu Valguse kiirusel liikuv tigu
Postituste arv : 291 Age : 27 Asukoht : planeet Maa
| Pealkiri: Re: Lemmik film/filmid? 20/4/2013, 15:33 | |
| Kui keegi küsib lemmikfilmide kohta, lähevad mul põhimõtteliselt kõik nähtud filmid meelest, aga ma üritan need, mis meenuvad, siia kirja panna. Remember Me The Pursuit of Happyness My Sister's Keeper (hästi kurb ja mõtlemapanev film...) 10 Things I Hate About You Step Up (kõik osad) Harry Potter (lemmikuim on Harry Potter and the Goblet of Fire) Titanic (klassika ikkagi ju) Black Swan A Walk to Remember Mõned õudusfilmid: The Haunting in Connecticut (muide, see põhineb tõsielulistel sündmustel, kes ei teadnud) Wrong Turn (ma ei tea, milliseid osi näinud olen, aga usun, et kõik on head) Mirrors 2 Appi, mulle ei meenu üldse praegu häid õudukaid, kuigi neid sugulasega nii palju vaadanud, kui ta juurde ööseks olen jäänud Meie lemmiktegevus nr 2 (peale kokkamise). Mõned filmid, mida olen vaadanud pärast nende raamatute lugemist, ning millega olen rahule jäänud, kui nii võib öelda - The Lovely Bones The Hunger Games Ja rohkem ei meenugi... | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Lemmik film/filmid? 20/4/2013, 21:48 | |
| Ma arvan, et see ''The Haunting in Connecticut'' on vist selle põhjal valminud film, mida ma Investigastion Discovery'i pealt saatest 'Haunting' nägin Suht õõvastav | |
|
| |
Cilen Magus maius
Postituste arv : 2007 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Lemmik film/filmid? 20/4/2013, 21:59 | |
| Vaatasin eile filmi "The Notebook" kuna jäin ootamatult veidi haigeks. Igatahes oli see nii hea ja nii kurb ja nii armas film. Ah, ma vaatasin lõpus isegi kõik need värgid ära, kuis on igasugused nimed. (Mis selle värgi nimi küll on? ) Igatahes ma nutsin seal lõpus nagu tola. Hea, et ma üksi kodus olin, muidu ma ei tea, mis ma teinud oleks. | |
|
| |
Unicorn Roosa udupilv
Postituste arv : 650 Age : 25 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Lemmik film/filmid? 13/8/2013, 00:38 | |
| Mulle meeldivad tohutult paljud filmid, aga need, mis esimesena pähe torkavad on kindlast "The Host" ja "Avatar". "The Host" meeldis mulle selle sisu ja teostuse poolest. Väga super luks film! :) Avatari teostus oli samuti võimas ja selle sisu paeluv. Head filmid on kindlasti veel Step Up, Pohmakas, Videviku saaga, Näljamängud, Horse Whisperer jne. Ma võiksingi neid siia lugema jääda, sest lihtsalt tohutult palju häid filme on. :) | |
|
| |
DragonFly Juubilar
Postituste arv : 161 Age : 23
| Pealkiri: Re: Lemmik film/filmid? 13/8/2013, 00:55 | |
| Eem, kindlasti kõik Harry Potteri filmid. Ja siis ilmselt ka "Sherlock Holmes varjude mäng" ning ka samade tegelastega lihtsalt "Sherlock Holmes". Kindlasti ka "Uhkus ja eelarvamus", kuna need korrad kui olen seda telekast näinud... Vapustav... Muidugi on täistunniekspress andnud mulle palju uusi lemmikfilme. :DNäiteks "The time". Lisaks meeldivad mulle kaks ajaloolist draamat, millest üks on veidi ka ulme/fantaasiaga segunenud - "Abraham Lincoln vampiiri kütt" ja "Austraalia". Ka nende kahe filmi eest pean tänama täistunniekspressi. :) Austraalia võib praegusel hetkel üheks mu top 3 filmiks lugeda. Kestab see üle kolme tunni, nii et ühe Tallinnasse sõiduga ära ei vaata - peab tagasi ka tulema. :DFilm ise liigutas mind nii võrd, et terve päeva mõlkus mul mõtetes ainult see film ning inimesel, kes julges minult tollel päeval mingeid küsimusi sõja kohta küsida... Ohh seda vaesekest. :DTallinnasse minnes jõudsin seda vaadata ütleme pool filmi, kuid Tallinnasse sisse sõites otsustasin kerida lõppu, et ikka teada saada, mis juhtus. Terve päeva kibelesin bussi tagasi ja siis lõpuks kui jälle bussi istusin, siis üritasin välgukiirusel filmi poole peale kerida ja lõpuni vaadata. Eks ma olen seda vaatanud nii 2-3 korda juba ka seal bussis, aga igal õhtul koju jõudes olen täpselt sellises olekus, et antke mulle püss ja ajamasin ning ma lähen tapan terve maailma täie jobusid ära. XD Ühesõnaga super! :) Ahjaa, "Zorro mask" on minu jaoks üks vana hea klassika... Ma vihkan neid jobusid, kes selle youtubest maha võtsid. | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
| |
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Lemmik film/filmid? | |
| |
|
| |
| Lemmik film/filmid? | |