MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

5 päeva...

Go down 
+12
Syrio Forel
Elven
Tärru.
black
Kärolyn
Explode
Diana.
padjanägu, [h]
Tavaline Autor
SixxBitch
nasicc
Krissu
16 posters
Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutorTeade
Tärru.
Nobenäpp
Tärru.

Female Postituste arv : 1198

5 päeva... - Page 5 Empty
PostitaminePealkiri: Re: 5 päeva...   5 päeva... - Page 5 Icon_minitime21/11/2008, 23:19

britu, kui sa seda loed, siis.. ära mind maha löö x)
aga vaimukas, endiselt, edasi XD ma tahan esmasp. koolis vähemalt viit uut osa!
Tagasi üles Go down
http://raamatuhull.wordpress.com
Krissu
Maailmapäästja
Krissu

Female Postituste arv : 792

PostitaminePealkiri: Re: 5 päeva...   5 päeva... - Page 5 Icon_minitime22/11/2008, 10:50

Iris - siiski ei pannud Razz
Merili - ma teadsin Very Happy
Sille - aga kui sa kammi ei leidnud, siis äkki sa läksidki juuksed sassis peole xd
Ann - 5 uut osa ? :O:O EI !
Tagasi üles Go down
bbrit .
Maffiooso
bbrit .

Female Postituste arv : 526

PostitaminePealkiri: Re: 5 päeva...   5 päeva... - Page 5 Icon_minitime22/11/2008, 11:38

Ann, miks ma peaks sind maha lööma ? Very Happy
tänud krissule, tänu selle jutu lugemisele tuli mul inspiratsiooni, et oma madonnajuttu edasi teha Very Happy
seda saab kirjutada ainult hea tujuga :d
aga ülihea stoori :d
Tagasi üles Go down
http://www.rate.ee/users/mkm-
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: 5 päeva...   5 päeva... - Page 5 Icon_minitime22/11/2008, 11:52

Ma poleks vaevunud kammi otsimagi. Razz
Tagasi üles Go down
Krissu
Maailmapäästja
Krissu

PostitaminePealkiri: Re: 5 päeva...   5 päeva... - Page 5 Icon_minitime22/11/2008, 13:52

Britu - sa peaks ta sp. ära tapma, et ma Keni sinu poisiks tegin. Very Happy Iirv xd aitttäh :)
Sille - no siis oled ma ei tea Very Happy
Tagasi üles Go down
EITC.
Tindisüda
EITC.

Female Postituste arv : 1073

PostitaminePealkiri: Re: 5 päeva...   5 päeva... - Page 5 Icon_minitime22/11/2008, 15:51

*naaaaeeeeraaab*
See on nii totakas siin kõik.
Mulle tegelikult kirjastiil ja muu jurapuralura, mida ainult mina suudan hinnata, ei meeldi, aga sisu ...
*muigab*
Inimesed on tegelikult täiega valed Very Happy
Emil ei ütleks ülihea.
Ta ütleks üpris hea XD
*muigab*
*muigab veel*
*naerab*
*rahuneb viis minutit*
*hakkab uuesti naerma*
*loobub millegi rohkema ütlemisest*
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: 5 päeva...   5 päeva... - Page 5 Icon_minitime22/11/2008, 16:46

*Ootab pidu*

Very Happy

Ei, nii lühike see kommentaar siiski ei tule. Very Happy

Nii palju kui ma siit rahvast tean, siis oled nad ikka päris täppi pannud. Very Happy Kuigi jah, ma ei punastaks selliste asjade üle. Very Happy

Ma üldiselt ei punastagi väga. Very Happy Kui ma naeran siis ma lähen punaseks. Very Happy *Teemast mööda*

Siis.. Merili see lause oli tõesti hea mis siin välja toodi. Very Happy Very Happy

Ja Sille, irw xD Ega jaa, ta saadaks kammi kuradile, ajaks juuksed sassi ja kuulutaks, et see on uus kuum mood. Very Happy

Aga jutt on väga hea. Very Happy Teistsugune. Very Happy Mis teebki ta huvitavaks. Very Happy

UUT!!!

*Jääb edasi pidu ootama*
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
Tärru.
Nobenäpp
Tärru.

Female Postituste arv : 1198

PostitaminePealkiri: Re: 5 päeva...   5 päeva... - Page 5 Icon_minitime22/11/2008, 19:17

krissu KUSSSS!!!! ei peagi, britu, kõik on okei! XD
ja miks te seda PIDU kõik tahate? XD MINA küll ei taha! see on RÕVEEEEEEEE!!!! krissu on VASTIK, et ta nii teeb Very Happy nagu IUUU!

Tsiteerin: :
Nii palju kui ma siit rahvast tean, siis oled nad ikka päris täppi pannud.
ja mkm. minuga on TÄIEGA MÖÖDA pandud! XD nagu kammoon. aga ma ei hakka siin pikka jura ajama, küll ma ise tean. Very Happy ja krissu teab ka. ja mõni veel. Very Happy

enivei, kuus osa ja jutul lõpp. ise sa viiega ei nõustunud ;d XD
Tagasi üles Go down
http://raamatuhull.wordpress.com
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: 5 päeva...   5 päeva... - Page 5 Icon_minitime22/11/2008, 21:25

Sest peol hakkame mina ja Silver sebima vist. Very Happy

Aga, no sind ma ei teagi ju. Very Happy

Ja no tõesti Krissu.. UUT TAHAME!!!!
Tagasi üles Go down
Krissu
Maailmapäästja
Krissu

PostitaminePealkiri: Re: 5 päeva...   5 päeva... - Page 5 Icon_minitime22/11/2008, 21:32

EITC - ma tean, et mu kirjastiil on sitt.
Kärka - iiirv, miks te kõik pidu ootate ? Very Happy
Ann - BRITU !! ANN ÜTLES MULLE KENI NIME JA SIIS MA PANIN TEID PAAAARI. See pidu on täiesti normaalne, Ann ! Ning ole kuss ja ära räägi mitte kellelegi, mis seal toimuma hakkab ! (6)
Kärka again - Hakkate jeps :) Aga täna ei saa uut Razz
Tagasi üles Go down
bbrit .
Maffiooso
bbrit .

PostitaminePealkiri: Re: 5 päeva...   5 päeva... - Page 5 Icon_minitime22/11/2008, 23:07

kurat ma mõtlesin, kes see Ken on Very Happy miks just ken, hmm.. Very Happy:D aga ANN KUI SA MÕTLESID SEDA KENNI SIIS SAAD KÜLL PEKSA Very Happy
Tagasi üles Go down
black
Sugar
black

Female Postituste arv : 1492

PostitaminePealkiri: Re: 5 päeva...   5 päeva... - Page 5 Icon_minitime22/11/2008, 23:32

mõtles küll jah^^ Very Happy Very Happy
Tagasi üles Go down
Elven
Juubilar

Male Postituste arv : 171

PostitaminePealkiri: Re: 5 päeva...   5 päeva... - Page 5 Icon_minitime23/11/2008, 01:12

heh, selle asemel et sõõrikuid süüa ja siin komentaare lugeda ja kirjutada, oleksid võinud uut juttu kirjutada ja kõik oleksid olnud happy Very Happy
Tagasi üles Go down
black
Sugar
black

Female Postituste arv : 1492

PostitaminePealkiri: Re: 5 päeva...   5 päeva... - Page 5 Icon_minitime23/11/2008, 01:15

Ta oli väsind ;D
Tagasi üles Go down
Elven
Juubilar

Male Postituste arv : 171

PostitaminePealkiri: Re: 5 päeva...   5 päeva... - Page 5 Icon_minitime23/11/2008, 01:19

mul oli pikk raske päev. Vara ärkasin, panime pidu ja mai tea mida kõike veel. Ma istun esimest korda arvuti taga. Ja ma olen IKKA veel üleval ja ei maga Very Happy. Ja tema ütleb: "ma olen väsind"

Aga noh, ise ta teab. Mul kaob igavusest huvi ära juba ja läheb muudele asjadele üle No
Tagasi üles Go down
Krissu
Maailmapäästja
Krissu

PostitaminePealkiri: Re: 5 päeva...   5 päeva... - Page 5 Icon_minitime23/11/2008, 10:38

Britu - ta mõtles küll teda Very Happy
Madis - öm , ma ei söö sõõrikuid .. ja sorri eks, kui ma tunnen, et ma olen haige ja ma ei jaksa mitte midagi teha, tead, sa ei tohi mind sundida midagi tegema.
Tagasi üles Go down
bbrit .
Maffiooso
bbrit .

PostitaminePealkiri: Re: 5 päeva...   5 päeva... - Page 5 Icon_minitime23/11/2008, 10:49

ööm, Very Happy seda Chrisi keni ? :d ma igaksjuhuks küsin, :d
Tagasi üles Go down
Krissu
Maailmapäästja
Krissu

PostitaminePealkiri: Re: 5 päeva...   5 päeva... - Page 5 Icon_minitime23/11/2008, 12:12

12.osa

,,PIDU!" karjus Madis.
,,Hea, et kasvatajad lubasid meil pidu korraldada," ütles iris ja vaatas Piretit ja Siimu, kes mõlemad istusid erinevates nurkades ja üksinda.
,,Ja nad ise läksid ka pidutsema," ütles Madis naerdes.
,,Ma ei viitsin siin enam istuda, aga kui sa mulle purgi siidrit tooks, siis ma joon selle ära ja me lähme tantsima," ütles Iris ja naeratas.
,,Diil," vastas poiss ja jooksis tantsijate vahelt siidrite poole.

,,Nüüd saame me kahekesi olla terve peo," ütles Kaspar. Noored istusid poisi voodi peal ja ta hoidis tüdrukul ümbert kinni.
,,Täiesti kahekesi me ei ole, kuna siin on veel inimesi," ütles Krissu.
,,Aga me oleme kahekesi minu voodis," ütles poiss ning pilgutas silma.
,,Seda küll jah," ütles Krissu.
,,Me oleks täiesti üksi, kui me läheks praegu näiteks sinu tuppa," ütles poiss ja vaatas neiut.
,,Võtame kaks purki siidrit ja siis võime minna," vastas tüdruk ja tõusis püsti.
,,Nõus," ütles poiss ja tõusis ka püsti. Paar läks siidrite juurde ja siis väljusid poiste toast ning suundusid teise toa poole, kus nad said täiesti kahekesi olla ja neid ei seganud mitte keegi.

,,Niisiis, sa olid Piret, eks?" küsis Siim ja istus tüdruku kõrvale maha.
,,Jah," vastas tüdruk.
,,Mis põhjusel sa nii hilja laagrisse tulid?" küsis poiss.
,,Ma olin Egiptuses ja unustasin, et ma pidin laagrisse minema ja nii see läks," vastas Piret.
,,Selge. Sul kanepit on?" küsis Siim.
,,Ei ole, aga mul on vesipiip minu toas."
,,See sobib ka. Kutsu mingeid inimesi ka juurde ja ma kutsun ka," vastas poiss tüdrukule ja tõusis püsti.

,,Kuule Ann," ütles Piret ning vaatas Anni ja Karli, kes olid üksteises kaisus ja Ann ei olnud kaine.
,,Mhh?" vastas tüdruk uimaselt.
,,Piipu tahad koos Karliga tulla tegema?" pakkus Piret ja jälgis Karli, kes oli Annile parasjagu maasikat kaelale tegemas.
,,Oota korra.. Karl, lõpeta ära ja vastas, kas sa tahad minu tuppa piipu tulla tegema?" ütles Ann ja eemaldus poisist.
,,Tavai," vastas Karl, tõusis püsti ning tõmbas tüdruku enda vastu ja niimoodi kõndisid nad tantsijate vahelt väljapääsu poole. Piret nägi, et Britu suudles mingi poisiga nurgas ning ta ei läinud neid segama, vaid läks enda tuppa.

Kärka ja Sille istusid diivani peal. Sille kõrval istus Emil ja poiss magas.
,,Sul on päris põnev paariline," ütles Kärolyn.
,,Ojaa, kõige põnevam," vastas Sille ning vaatas enda kõrval magavat poissi.
Järgmine tegevus oli väga kiiresti juhtunud ning mitte keegi ei saanud aru. Kärolyn ning Sille istusid rahulikult diivanil ja rääkisid juttu ja siis tuli blond poiss Kärka kõrvale istuma ja kallas ta peale kogematta joogi ning Kärolun karjus: ,,Türa küll, vaata mida sa tegid!"
,,Vabandust," ütles poiss vaikselt.
,,Gaaash, sa tuled minuga vetsu kaasa, Sille?" küsis Kärka ja tõusis diivanilt püsti.
,,Ei, ma pean Emili kõrval istuma," vastas Sille ja vaatas vabandava pilguga Kärolyni.
,,Mina tulen," ütles blond poiss ja tõusis püsti. Kärolyn ja poiss kõndisid vannitoa poole.

,,Kõik on kuhugile kadunud või noh peaaegu kõik ja meie istume siin minu voodi juures põranda peal koos sinuga," ütles Eric.
,,Kui romantiline.." vastas Merili ja naeris.
,,Lähme õue!" pakkus Eric.
,,Mis me teeme seal?" küsis Merili.
,,Lähme õue, siis me lähme randa, istume liiva peale, oleme üksteises kaisus ja vaatame merd või tähti," ütles poiss.
,,Oh, vot see on juba romantiline!" ütles Merili ning tõusis püsti ja tõmbas poisi ka endaga kaasa. Kui nad tantsijatest möödusid, siis nad keerlesid tantsijate vahel.

,,Neljakesi?" küsis Siim.
,,Sa ju ütlesid, et sa kutsud ise ka inimesi," ütles Piret.
,,Oi sorri, mul läks meelest äraa ja ma tulin kohe siia tuppa piipu üles panema," ütles Siim.
,,Ma lähen kutsun paar inimest veel siis," ütles Piret ning lahkus toast.

Piret astus poiste tuppa sisse ning nägi ainukest paari, kes tantsis keset tuba aeglase muusika järgi ja need olid Iris ja Madis. Piret liikus Irise ja Madise poole.
,,Kuulake nüüd mind," segas Piret tantsivat paari.
,,Jaaah?" venitas Iris.
,,Tulge kolmandasse tuppa, me teeme seal vesipiipu ja ma kavatsen Sille ja Emili ka kutsuda," tääkis Piret ja otsis toas pilguga Emilit ja Sillet.
,,Eks me siis tuleme," ütles Madis.

Sille ja Emil istusid ikka veel diivani peal, aga Emil ei maganud enam.
,,Hei Sille," ütles Piret ja istus tüdruku kõrvale.
,,Tsau," vastas Sille ning vaatas kulmu kortsutades Piretit ning lisas:,,Kas ma tean sind?"
,,Ma olen see uus, tead küll no," vastas Piret.
,,Asoh ja mis sa tahad?" ütles Sille.
,,Kas te Emiliga tahate tulla kolmandasse tuppa?"
,,Mis seal toimub?"
,,Seal on mõned paarid ja me teeme vesipiipu."
,,No okei, me tuleme."
Piret, Sille ja Emil läksid alla korrusele kolmandasse tuppa. Nad sisenesid ruumi ja neile tuli vastu vesipiibu hall toss. Kõik istusid ringis ning vesipiip oli ringi keskel koos pudeliga, mis keerles. Noored mängisid tõde ja tegu.
Pudel peatus Madise peal ja Siim küsis:,,Tõde või tegu?"
,,Tegu!" ütles Madis kõva häälega.
,,Hmm.. suudle Irist," ütles Siim.
,,Ookei," ütles Madis ja läks Irise juurde, võttis tüdruku embusesse ja suudles teda ning siis tuli enda koha peale tagasi.
,,Tõde või tegu?" küsis Madis, kui pudel oli peatunud Sille ees.
,,Tõde," vastas tüdruk.
,,Hmm.. pakkuge mingeid ideid," ütles Madis.
,,Noo näiteks, kui sa läheks reisile ja sul oleks valida Karli ja Ericu vahel, siis kelle sa vliks, et temaga koos olla reisil ja sa pead temaga ühes voodis ka magama?" ütles Siim.
,,Ma valiksin Ericu, kuna ta on mu poisi vend," vastas Sille.
,,Üüüüüüüüü," ütlesid kõik ruumis olevad inimesed.
,,Nojah, kas ma oleks pidanud siis Karli valima?" küsis Sille, kui kõik olid vait jäänud.
,,Ei, aga parem oleks vist Karl valida. Ah, ma ei tea," vastas Iris.
,,Ma valisin Ericu, sest teda pole hetkel siin," ütles Sille.

,,Mis su nimi ka on, paha poiss?" küsis Kärolyn.
,, Silver," vastas poiss.
,,Mina olen Kärolyn, aga ma sain nüüd enamvähem kuivaks, et lähme äkki tagasi poiste tuppa? Ma tahaksin praegu viina juua," rääkis tüdruk ja sättis juukseid.
,,Okei, lähme siis tagasi," vastas poiss.

Pidu sai paari tunni pärast läbi ning inimesed jäid magama sinna, kus nad parasjagu olid.
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

Female Postituste arv : 1036

PostitaminePealkiri: Re: 5 päeva...   5 päeva... - Page 5 Icon_minitime23/11/2008, 12:17

Ebareaalne laager...Very Happy
Mismõttes ma mingi suvakaga randa lähen?
Halloo ? Very Happy
NO WAY! Very Happy
Teadagi, mida poisid kahekesi olles tahavad, tähtede vaatamiseks küll aega pole Very Happy
Pealegi, ma oleks ka viinajoojatega ühinenud Very Happy Sa ikka ei tea mind, Krissu?! Very Happy
Tagasi üles Go down
Krissu
Maailmapäästja
Krissu

PostitaminePealkiri: Re: 5 päeva...   5 päeva... - Page 5 Icon_minitime23/11/2008, 12:20

Kuidas sa suvakaga läksid, kui see oli Eric ja Eric oli su poiss ! Very Happy Lühimälu või ? xd Ei, sa läksid randa mitte viina jooma Very Happy
Tagasi üles Go down
bbrit .
Maffiooso
bbrit .

PostitaminePealkiri: Re: 5 päeva...   5 päeva... - Page 5 Icon_minitime23/11/2008, 12:35

ausõna, selline sebimisorgia et vähe pole :d
Tagasi üles Go down
Krissu
Maailmapäästja
Krissu

PostitaminePealkiri: Re: 5 päeva...   5 päeva... - Page 5 Icon_minitime23/11/2008, 12:38

irv Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: 5 päeva...   5 päeva... - Page 5 Icon_minitime23/11/2008, 12:44

,,Ei, ma pean Emili kõrval istuma," vastas Sille ja vaatas vabandava pilguga Kärolyni.

Kammooon... Very Happy

Aga jah, meeldis. (Y)
Nii kaua, kuni sa mind vesikat tegema ei pane. Very Happy
ootan uut! Wink
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

Female Postituste arv : 1036

PostitaminePealkiri: Re: 5 päeva...   5 päeva... - Page 5 Icon_minitime23/11/2008, 12:50

Kiiisu kirjutas:
Kuidas sa suvakaga läksid, kui see oli Eric ja Eric oli su poiss ! Very Happy Lühimälu või ? xd Ei, sa läksid randa mitte viina jooma Very Happy

Ei taha ma mingit Ericut Very Happy
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: 5 päeva...   5 päeva... - Page 5 Icon_minitime23/11/2008, 13:22

Vot see on juba minu moodi. Very Happy Kui tegelt.. ma oleks meibi kuti perse saatnud kui ta minuga vetsu kaas tahtis tulla, aga nomh. Very Happy

Pole hullu. Very Happy Emil oli koom. Very Happy Ja no, see, et ma viina tahan (Y)
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: 5 päeva...   5 päeva... - Page 5 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

5 päeva...
Tagasi üles 
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 6Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-