MEIE JUTUD Järjejuttudele pühendatud foorum |
|
| 5 päeva... | |
|
+12Syrio Forel Elven Tärru. black Kärolyn Explode Diana. padjanägu, [h] Tavaline Autor SixxBitch nasicc Krissu 16 posters | |
Autor | Teade |
---|
Tärru. Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 30 Asukoht : Igal pool.
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 21/11/2008, 23:19 | |
| britu, kui sa seda loed, siis.. ära mind maha löö x) aga vaimukas, endiselt, edasi XD ma tahan esmasp. koolis vähemalt viit uut osa! | |
| | | Krissu Maailmapäästja
Postituste arv : 792 Age : 31 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 22/11/2008, 10:50 | |
| Iris - siiski ei pannud Merili - ma teadsin Sille - aga kui sa kammi ei leidnud, siis äkki sa läksidki juuksed sassis peole xd Ann - 5 uut osa ? :O:O EI ! | |
| | | bbrit . Maffiooso
Postituste arv : 526 Age : 29 Asukoht : Väänas :)
| | | | nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 22/11/2008, 11:52 | |
| Ma poleks vaevunud kammi otsimagi. | |
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 22/11/2008, 13:52 | |
| Britu - sa peaks ta sp. ära tapma, et ma Keni sinu poisiks tegin. Iirv xd aitttäh :) Sille - no siis oled ma ei tea | |
| | | EITC. Tindisüda
Postituste arv : 1073 Age : 30 Asukoht : Tallinn&Võru.
| | | | Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 22/11/2008, 16:46 | |
| *Ootab pidu* Ei, nii lühike see kommentaar siiski ei tule. Nii palju kui ma siit rahvast tean, siis oled nad ikka päris täppi pannud. Kuigi jah, ma ei punastaks selliste asjade üle. Ma üldiselt ei punastagi väga. Kui ma naeran siis ma lähen punaseks. *Teemast mööda* Siis.. Merili see lause oli tõesti hea mis siin välja toodi. Ja Sille, irw xD Ega jaa, ta saadaks kammi kuradile, ajaks juuksed sassi ja kuulutaks, et see on uus kuum mood. Aga jutt on väga hea. Teistsugune. Mis teebki ta huvitavaks. UUT!!! *Jääb edasi pidu ootama* | |
| | | Tärru. Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 30 Asukoht : Igal pool.
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 22/11/2008, 19:17 | |
| | |
| | | Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 22/11/2008, 21:25 | |
| Sest peol hakkame mina ja Silver sebima vist. Aga, no sind ma ei teagi ju. Ja no tõesti Krissu.. UUT TAHAME!!!! | |
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 22/11/2008, 21:32 | |
| EITC - ma tean, et mu kirjastiil on sitt. Kärka - iiirv, miks te kõik pidu ootate ? Ann - BRITU !! ANN ÜTLES MULLE KENI NIME JA SIIS MA PANIN TEID PAAAARI. See pidu on täiesti normaalne, Ann ! Ning ole kuss ja ära räägi mitte kellelegi, mis seal toimuma hakkab ! (6) Kärka again - Hakkate jeps :) Aga täna ei saa uut | |
| | | bbrit . Maffiooso
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 22/11/2008, 23:07 | |
| | |
| | | black Sugar
Postituste arv : 1492 Age : 29 Asukoht : Tallinn.
| | | | Elven Juubilar
Postituste arv : 171 Age : 32 Asukoht : Estonia
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 23/11/2008, 01:12 | |
| heh, selle asemel et sõõrikuid süüa ja siin komentaare lugeda ja kirjutada, oleksid võinud uut juttu kirjutada ja kõik oleksid olnud happy | |
| | | black Sugar
Postituste arv : 1492 Age : 29 Asukoht : Tallinn.
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 23/11/2008, 01:15 | |
| | |
| | | Elven Juubilar
Postituste arv : 171 Age : 32 Asukoht : Estonia
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 23/11/2008, 01:19 | |
| mul oli pikk raske päev. Vara ärkasin, panime pidu ja mai tea mida kõike veel. Ma istun esimest korda arvuti taga. Ja ma olen IKKA veel üleval ja ei maga . Ja tema ütleb: "ma olen väsind" Aga noh, ise ta teab. Mul kaob igavusest huvi ära juba ja läheb muudele asjadele üle | |
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 23/11/2008, 10:38 | |
| Britu - ta mõtles küll teda Madis - öm , ma ei söö sõõrikuid .. ja sorri eks, kui ma tunnen, et ma olen haige ja ma ei jaksa mitte midagi teha, tead, sa ei tohi mind sundida midagi tegema. | |
| | | bbrit . Maffiooso
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 23/11/2008, 10:49 | |
| ööm, seda Chrisi keni ? :d ma igaksjuhuks küsin, :d | |
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 23/11/2008, 12:12 | |
| 12.osa
,,PIDU!" karjus Madis. ,,Hea, et kasvatajad lubasid meil pidu korraldada," ütles iris ja vaatas Piretit ja Siimu, kes mõlemad istusid erinevates nurkades ja üksinda. ,,Ja nad ise läksid ka pidutsema," ütles Madis naerdes. ,,Ma ei viitsin siin enam istuda, aga kui sa mulle purgi siidrit tooks, siis ma joon selle ära ja me lähme tantsima," ütles Iris ja naeratas. ,,Diil," vastas poiss ja jooksis tantsijate vahelt siidrite poole.
,,Nüüd saame me kahekesi olla terve peo," ütles Kaspar. Noored istusid poisi voodi peal ja ta hoidis tüdrukul ümbert kinni. ,,Täiesti kahekesi me ei ole, kuna siin on veel inimesi," ütles Krissu. ,,Aga me oleme kahekesi minu voodis," ütles poiss ning pilgutas silma. ,,Seda küll jah," ütles Krissu. ,,Me oleks täiesti üksi, kui me läheks praegu näiteks sinu tuppa," ütles poiss ja vaatas neiut. ,,Võtame kaks purki siidrit ja siis võime minna," vastas tüdruk ja tõusis püsti. ,,Nõus," ütles poiss ja tõusis ka püsti. Paar läks siidrite juurde ja siis väljusid poiste toast ning suundusid teise toa poole, kus nad said täiesti kahekesi olla ja neid ei seganud mitte keegi.
,,Niisiis, sa olid Piret, eks?" küsis Siim ja istus tüdruku kõrvale maha. ,,Jah," vastas tüdruk. ,,Mis põhjusel sa nii hilja laagrisse tulid?" küsis poiss. ,,Ma olin Egiptuses ja unustasin, et ma pidin laagrisse minema ja nii see läks," vastas Piret. ,,Selge. Sul kanepit on?" küsis Siim. ,,Ei ole, aga mul on vesipiip minu toas." ,,See sobib ka. Kutsu mingeid inimesi ka juurde ja ma kutsun ka," vastas poiss tüdrukule ja tõusis püsti.
,,Kuule Ann," ütles Piret ning vaatas Anni ja Karli, kes olid üksteises kaisus ja Ann ei olnud kaine. ,,Mhh?" vastas tüdruk uimaselt. ,,Piipu tahad koos Karliga tulla tegema?" pakkus Piret ja jälgis Karli, kes oli Annile parasjagu maasikat kaelale tegemas. ,,Oota korra.. Karl, lõpeta ära ja vastas, kas sa tahad minu tuppa piipu tulla tegema?" ütles Ann ja eemaldus poisist. ,,Tavai," vastas Karl, tõusis püsti ning tõmbas tüdruku enda vastu ja niimoodi kõndisid nad tantsijate vahelt väljapääsu poole. Piret nägi, et Britu suudles mingi poisiga nurgas ning ta ei läinud neid segama, vaid läks enda tuppa.
Kärka ja Sille istusid diivani peal. Sille kõrval istus Emil ja poiss magas. ,,Sul on päris põnev paariline," ütles Kärolyn. ,,Ojaa, kõige põnevam," vastas Sille ning vaatas enda kõrval magavat poissi. Järgmine tegevus oli väga kiiresti juhtunud ning mitte keegi ei saanud aru. Kärolyn ning Sille istusid rahulikult diivanil ja rääkisid juttu ja siis tuli blond poiss Kärka kõrvale istuma ja kallas ta peale kogematta joogi ning Kärolun karjus: ,,Türa küll, vaata mida sa tegid!" ,,Vabandust," ütles poiss vaikselt. ,,Gaaash, sa tuled minuga vetsu kaasa, Sille?" küsis Kärka ja tõusis diivanilt püsti. ,,Ei, ma pean Emili kõrval istuma," vastas Sille ja vaatas vabandava pilguga Kärolyni. ,,Mina tulen," ütles blond poiss ja tõusis püsti. Kärolyn ja poiss kõndisid vannitoa poole.
,,Kõik on kuhugile kadunud või noh peaaegu kõik ja meie istume siin minu voodi juures põranda peal koos sinuga," ütles Eric. ,,Kui romantiline.." vastas Merili ja naeris. ,,Lähme õue!" pakkus Eric. ,,Mis me teeme seal?" küsis Merili. ,,Lähme õue, siis me lähme randa, istume liiva peale, oleme üksteises kaisus ja vaatame merd või tähti," ütles poiss. ,,Oh, vot see on juba romantiline!" ütles Merili ning tõusis püsti ja tõmbas poisi ka endaga kaasa. Kui nad tantsijatest möödusid, siis nad keerlesid tantsijate vahel.
,,Neljakesi?" küsis Siim. ,,Sa ju ütlesid, et sa kutsud ise ka inimesi," ütles Piret. ,,Oi sorri, mul läks meelest äraa ja ma tulin kohe siia tuppa piipu üles panema," ütles Siim. ,,Ma lähen kutsun paar inimest veel siis," ütles Piret ning lahkus toast.
Piret astus poiste tuppa sisse ning nägi ainukest paari, kes tantsis keset tuba aeglase muusika järgi ja need olid Iris ja Madis. Piret liikus Irise ja Madise poole. ,,Kuulake nüüd mind," segas Piret tantsivat paari. ,,Jaaah?" venitas Iris. ,,Tulge kolmandasse tuppa, me teeme seal vesipiipu ja ma kavatsen Sille ja Emili ka kutsuda," tääkis Piret ja otsis toas pilguga Emilit ja Sillet. ,,Eks me siis tuleme," ütles Madis.
Sille ja Emil istusid ikka veel diivani peal, aga Emil ei maganud enam. ,,Hei Sille," ütles Piret ja istus tüdruku kõrvale. ,,Tsau," vastas Sille ning vaatas kulmu kortsutades Piretit ning lisas:,,Kas ma tean sind?" ,,Ma olen see uus, tead küll no," vastas Piret. ,,Asoh ja mis sa tahad?" ütles Sille. ,,Kas te Emiliga tahate tulla kolmandasse tuppa?" ,,Mis seal toimub?" ,,Seal on mõned paarid ja me teeme vesipiipu." ,,No okei, me tuleme." Piret, Sille ja Emil läksid alla korrusele kolmandasse tuppa. Nad sisenesid ruumi ja neile tuli vastu vesipiibu hall toss. Kõik istusid ringis ning vesipiip oli ringi keskel koos pudeliga, mis keerles. Noored mängisid tõde ja tegu. Pudel peatus Madise peal ja Siim küsis:,,Tõde või tegu?" ,,Tegu!" ütles Madis kõva häälega. ,,Hmm.. suudle Irist," ütles Siim. ,,Ookei," ütles Madis ja läks Irise juurde, võttis tüdruku embusesse ja suudles teda ning siis tuli enda koha peale tagasi. ,,Tõde või tegu?" küsis Madis, kui pudel oli peatunud Sille ees. ,,Tõde," vastas tüdruk. ,,Hmm.. pakkuge mingeid ideid," ütles Madis. ,,Noo näiteks, kui sa läheks reisile ja sul oleks valida Karli ja Ericu vahel, siis kelle sa vliks, et temaga koos olla reisil ja sa pead temaga ühes voodis ka magama?" ütles Siim. ,,Ma valiksin Ericu, kuna ta on mu poisi vend," vastas Sille. ,,Üüüüüüüüü," ütlesid kõik ruumis olevad inimesed. ,,Nojah, kas ma oleks pidanud siis Karli valima?" küsis Sille, kui kõik olid vait jäänud. ,,Ei, aga parem oleks vist Karl valida. Ah, ma ei tea," vastas Iris. ,,Ma valisin Ericu, sest teda pole hetkel siin," ütles Sille.
,,Mis su nimi ka on, paha poiss?" küsis Kärolyn. ,, Silver," vastas poiss. ,,Mina olen Kärolyn, aga ma sain nüüd enamvähem kuivaks, et lähme äkki tagasi poiste tuppa? Ma tahaksin praegu viina juua," rääkis tüdruk ja sättis juukseid. ,,Okei, lähme siis tagasi," vastas poiss.
Pidu sai paari tunni pärast läbi ning inimesed jäid magama sinna, kus nad parasjagu olid. | |
| | | SixxBitch Kärameister
Postituste arv : 1036 Age : 31
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 23/11/2008, 12:17 | |
| Ebareaalne laager... Mismõttes ma mingi suvakaga randa lähen? Halloo ? NO WAY! Teadagi, mida poisid kahekesi olles tahavad, tähtede vaatamiseks küll aega pole Pealegi, ma oleks ka viinajoojatega ühinenud Sa ikka ei tea mind, Krissu?! | |
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 23/11/2008, 12:20 | |
| Kuidas sa suvakaga läksid, kui see oli Eric ja Eric oli su poiss ! Lühimälu või ? xd Ei, sa läksid randa mitte viina jooma | |
| | | bbrit . Maffiooso
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 23/11/2008, 12:35 | |
| ausõna, selline sebimisorgia et vähe pole :d | |
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 23/11/2008, 12:38 | |
| irv | |
| | | nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 23/11/2008, 12:44 | |
| ,,Ei, ma pean Emili kõrval istuma," vastas Sille ja vaatas vabandava pilguga Kärolyni. Kammooon... Aga jah, meeldis. (Y) Nii kaua, kuni sa mind vesikat tegema ei pane. ootan uut! | |
| | | SixxBitch Kärameister
Postituste arv : 1036 Age : 31
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 23/11/2008, 12:50 | |
| | |
| | | Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 23/11/2008, 13:22 | |
| Vot see on juba minu moodi. Kui tegelt.. ma oleks meibi kuti perse saatnud kui ta minuga vetsu kaas tahtis tulla, aga nomh. Pole hullu. Emil oli koom. Ja no, see, et ma viina tahan (Y) | |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: 5 päeva... | |
| |
| | | | 5 päeva... | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |