MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

5 päeva...

Go down 
+12
Syrio Forel
Elven
Tärru.
black
Kärolyn
Explode
Diana.
padjanägu, [h]
Tavaline Autor
SixxBitch
nasicc
Krissu
16 posters
Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutorTeade
Krissu
Maailmapäästja
Krissu

Female Postituste arv : 792

5 päeva... - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: 5 päeva...   5 päeva... - Page 2 Icon_minitime13/8/2008, 19:02

4.osa

Järgmisel hommikul ärkas Emil kõige esimesena, tegi voodi korda ning läks hambaid ja nägu pesema. Poiss tuli vannitoast välja, pani mugavad riided selga ja kirjutas vihikusse uue luuletuse. Tüdrukud ärkasid hommikuäratuse peale. Nad läksid vannituppa ja samal ajal läks Emil toast välja. Tüdrukud tulid vannitoast välja, panid riidesse ning läksid õue. Väljas toimus hommikurivistus. Sille üritas võimalikult Emili kõrvale pääseda ja ta pääseski.

,,Hommikust." ütles Sille rõõmsal häälel ja vaatas Emilit.
,,Tere. Palun jäta mind rahule. Ma ei taha sinuga suudelda ega käima hakata. See, mis eile õhtul või öösel juhtus ei tähenda minu jaoks midagi." ütles Emil tõsise häälega ja vaatas otse enda ette.
,,Ongi nii? Kui jah, siis head aega, värd." ütles Sille ning läks Krissut otsima, et talle kõik ära rääkida.

Ta leidis Krissu rivi algusest, aga ta ei saanud temaga rääkida, kuna kasvatajad hakkasid tänasest päevast rääkima.

Kasvataja Laura ütles: ,,Täna on meil spordipäev. Kohe peale hommikusööki lähme tüdrukutega jooksma ja poisid lähevad randa jalgpalli mängima. Peale seda on teil vaba aeg ning te võite randa ujuma minna. Õhtul mängime me kõik koos võrkpalli punktide peale."
Kasvataja Sander ütles: ,,Ka minul on üks uudis. Enne rannajalkat kolivad poisid tüdrukute toast kõik ühte suurde tuppa, kuhu mahuvad kõik poisid."

Sorri, et nii lühike.
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: 5 päeva...   5 päeva... - Page 2 Icon_minitime13/8/2008, 19:04

Haha.
Hea. Very Happy
Ja väga mark polnudki... Very Happy
Tagasi üles Go down
Krissu
Maailmapäästja
Krissu

PostitaminePealkiri: Re: 5 päeva...   5 päeva... - Page 2 Icon_minitime13/8/2008, 19:07

Pole sellist tuju enam, et marki juttu teha. :)
Aga kõik on veel ees. Wink
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

Female Postituste arv : 1036

PostitaminePealkiri: Re: 5 päeva...   5 päeva... - Page 2 Icon_minitime13/8/2008, 21:59

Edasiiiiiii Very Happy
Tagasi üles Go down
Krissu
Maailmapäästja
Krissu

PostitaminePealkiri: Re: 5 päeva...   5 päeva... - Page 2 Icon_minitime19/8/2008, 12:50

5.osa

Kõik läksid tagasi majja, hommikusööki sööma. Sille istus Krissu kõrvale ja rääkis talle kõik ära.

,,Kuidas ta nii värdjas saab olla? Sa oled ilus ja sõbralik, mis tal veel vaja on?" ütles Krissu Sillele.
,,Mina ei tea." vastas Sille, tõusis püsti ja läks enda tuppa riideid vahetama.

Toas olid Merili ja Emil, nad istusid kõrvuti ja rääkisid midagi. Kui Sille tuli tuppa, jäid mõlemad vait ning Emil pakkis edasi enad asju kokku. Merili läks toast välja ja Sille hakkas riideid vahetama. Teda huvitas väga, mida Merili ja Emil olid rääkinud. Ta kavatses Merili käest kõike uurida. Tüdruk vahetas riided ära ning lahkus toast. Ka Emil lahkus toast koos enda kotiga.
Tagasi üles Go down
Krissu
Maailmapäästja
Krissu

PostitaminePealkiri: Re: 5 päeva...   5 päeva... - Page 2 Icon_minitime19/8/2008, 12:57

6.osa

Poisid kolisid kõik ühte tuppa kokku ja samal ajal jooksid tüdrukud metsas. Kui poisid olid enda asjad lahti pakkinud, läksid nad randa ja nägid, et tüdrukud juba päevitavad ja ujuvad. Poisid mängisid 2 mängu ja läksid ka siis ujuma. Sille istus rätiku peal. Tema kõrval istusid rätikute peal Krissu ja Iris. Sille vaatas mere poole ja nägi, et Merili ja Emil mängisid veesõda. Sille otsustas, et ta läheb koos Krissu ja Irisega ujuma. Kui nad meres olid, hakkas Sille mängima nagu ta upuks. Emil ujus teda kohe päästma. Kui poiss oli Silleni jõudnud, siis tüdruk suudles Emilit. See suudlus oli pikk ja poiss ei lükanud neiut eemale. Merili ujus suudlejate juurde ja hakkas Emilit veega pritsima, aga poissi see ei huvitanud, talle oli tähtis ainult Sille. Iris ja Krissu olid kaldale ujunud ja läksid päevitama. Ka Merili ujus kaldale.

,,Anna andeks, et ma hommikul nii ülbe olin. Ja see suudlus... see oli ülihea." ütles Emil ja vaatas Sillet.
,,Pole midagi. Lähme päevitama?" ütles tüdruk ja naeratas.
,,Okei." vastas Emil.

Nad tulid merest käsikäes välja ja Sille võttis enda rätiku ja läks sellega Emili kõrvale. Nad päevitasid seal veits aega ja läksid siis tagasi laagrisse. Sille läks enda tuppa ja Emil poiste tuppa. Iris oli kolinud Sille tuppa ja oli pikali selles voodis, kus ennem oli Emil maganud.

Rohkem pole mul kirjutatud ja uus osa tuleb ma ei tea millal.
kriitikat ?
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

PostitaminePealkiri: Re: 5 päeva...   5 päeva... - Page 2 Icon_minitime19/8/2008, 17:23

v2ga hea, kirjuta irise kohta nyyd kaa midagi (H)
loen j2tkuvalttt...
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: 5 päeva...   5 päeva... - Page 2 Icon_minitime20/8/2008, 17:12

Mmm.
Tuli siiski uus osa. Very Happy
Aga ootan huviga uut! Wink
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

PostitaminePealkiri: Re: 5 päeva...   5 päeva... - Page 2 Icon_minitime20/8/2008, 19:21

Krissu....ma hoiatan viimast korda Very Happy Ma ei taha mingi noliferist luuser su jutus olla, kes läheb poissi pritsima (whatever Very Happy) ja segab teiste suudlusele vahele, algul lugesin üldse, et see "Emil" suudles minunimelist tegelast, oi, siis oleks su lips läbi olnud ja mul mark maani Very Happy:D...
Tagasi üles Go down
Krissu
Maailmapäästja
Krissu

PostitaminePealkiri: Re: 5 päeva...   5 päeva... - Page 2 Icon_minitime20/8/2008, 19:22

Irrrv , ma krampides Very Happy:D:D
Tagasi üles Go down
Krissu
Maailmapäästja
Krissu

PostitaminePealkiri: Re: 5 päeva...   5 päeva... - Page 2 Icon_minitime31/8/2008, 11:24

7.osa

Õhtul, kui õhtusöök oli söödud ja Sille läks spordiriideid selga panema, nägi ta, et Merili on ka toas. Iris veel sõi õhtusöök.
,,Mis asja te täna Emiliga rääkisite, enne minu sissetulekut?" küsis Sille ja hakkas riideid vahetama.
,,Mis see sinu asi on?" ütles Merili ülbelt ning pani sokke jalga.
,,Einoh, ma võin Emili käest ka seda küsida ju, kui sina ei taha rääkida." ütles Sille ja vaatas Merilit.
,,Okei, ma räägin, aga sa ei tohi sellest Irisele rääkida ja üldse mitte kellelegi." ütles Merili.
,,Noh?" ütles Sille.
,,Et noh, me nagu rääkisime, et me võiks käima hakata ja ma ei saanudki tema käest vastust, kuna sina tulid tuppa." rääkis Merili ja vaatas Sillet.
,,Aga rannas? Veesõda oli teil ju, aga nagu kas te siis ei rääkinud sellel teemal?" küsis Sille ja läks peegli ette, et vaadata, kas ta näeb ikka ilus välja.
,,Ei, me ei rääkinud. Ja nagu ma aru sain, te käite?" ütles Merili.
,,Vist jah." vastas Sille ja väljus toast. Ka Merili väljus. Nad kõndisid koos vaikselt võrkpalli platsi poole. Kui nad olid sinna jõudnud, tuli Emil kohe Sille juurde ja kallistas teda. Mängiti paar mängu ja siis läksid mõned lõkke äärde ja enda tubadesse. Sille ja Emil läksid aga mere äärde päikeseloojangut vaatama. Nad istusid liiva peale. Mõlemad ei saanud üldse päikeseloojangut nautida, kuna nad märkasid, et mingi poiss ja tüdruk olid ka rannas. Nad mõtlesid asja uurima minna.

Sorri, et nii lühike. (A)
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: 5 päeva...   5 päeva... - Page 2 Icon_minitime31/8/2008, 11:30

küsis Sille ja läks peegli ette, et vaadata, kas ta näeb ikka ilus välja.
Selles osas läks selle peale nägu tumepunaseks. Very Happy
Ja nooh... edasi?!? Very Happy
Keda nad seal nägid siis? Very Happy
Uut ootan!
Hea oli. ;D
Tagasi üles Go down
Krissu
Maailmapäästja
Krissu

PostitaminePealkiri: Re: 5 päeva...   5 päeva... - Page 2 Icon_minitime31/8/2008, 11:32

Ma ei teagi, keda nad seal nägid .. veel Very Happy:D
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: 5 päeva...   5 päeva... - Page 2 Icon_minitime31/8/2008, 15:20

Uut tahan. Ma tahan teada, kes seal olid.
Aga see MSNis räägitud mõte on päris hea ju Wink
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

PostitaminePealkiri: Re: 5 päeva...   5 päeva... - Page 2 Icon_minitime31/8/2008, 15:34

Oo, üks koht oli isegi rohkem minu moodi Very Happy (ülbe bitch Very Happy) Aga muidu on endiselt mul mark Very Happy...Ja jutt on hea, aga aeglaselt läheb edasi...Very Happy
Tagasi üles Go down
Krissu
Maailmapäästja
Krissu

PostitaminePealkiri: Re: 5 päeva...   5 päeva... - Page 2 Icon_minitime31/8/2008, 15:38

Varsti läheb veel aeglasemini, kuna kool hakkab. Wink Aga noh , ma üritan siiski vahel kirjutada seda juttu. Very Happy
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

PostitaminePealkiri: Re: 5 päeva...   5 päeva... - Page 2 Icon_minitime31/8/2008, 15:50

Ära hirmuta siin, muidu saame järgmist osa alles 2013 lugeda Very Happy
Tagasi üles Go down
Krissu
Maailmapäästja
Krissu

PostitaminePealkiri: Re: 5 päeva...   5 päeva... - Page 2 Icon_minitime31/8/2008, 16:03

Näiteks . Very Happy
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

PostitaminePealkiri: Re: 5 päeva...   5 päeva... - Page 2 Icon_minitime31/8/2008, 18:58

Ahjaa, sa plaanisid ju JUBA aastal 3150 järgmise osa üles panna Very Happy
Tagasi üles Go down
Krissu
Maailmapäästja
Krissu

PostitaminePealkiri: Re: 5 päeva...   5 päeva... - Page 2 Icon_minitime31/8/2008, 19:38

Ahh , mida sa ajad ?! Very Happy
Ma ei ole mitte midagi plaaninud.
Vb saate selle nädala mis nüüd tuleb, selle nädala lõpuks sellele jutule uue osa. Very Happy
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

PostitaminePealkiri: Re: 5 päeva...   5 päeva... - Page 2 Icon_minitime31/8/2008, 21:13

Ah sul on ikka nii pikad juhtmed, blondiin Very Happy
No ju me siis ootame -.- Very Happy
Tagasi üles Go down
Krissu
Maailmapäästja
Krissu

PostitaminePealkiri: Re: 5 päeva...   5 päeva... - Page 2 Icon_minitime31/8/2008, 21:39

Ega teil muud vist üle ei jää jah. Very Happy
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

PostitaminePealkiri: Re: 5 päeva...   5 päeva... - Page 2 Icon_minitime1/9/2008, 16:24

Mhh, ma juba lootsin, et sa annad järele ja lihtsalt paned need üles Very Happy
Tagasi üles Go down
Krissu
Maailmapäästja
Krissu

PostitaminePealkiri: Re: 5 päeva...   5 päeva... - Page 2 Icon_minitime1/9/2008, 16:57

Eemh , 5 päeval polegi uut osa kirjutatud. Very Happy Ma ei ole öelnudki, et sellel on uued osad. Ma arvan, et ma kunagi sellel nädalal kirjutan vähemalt uue osa vihikusse valmis ja siis panen ülesse, aga praegu mul pole midagi ühtegi uut osa kirjutatud viiele päevale.
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

PostitaminePealkiri: Re: 5 päeva...   5 päeva... - Page 2 Icon_minitime1/9/2008, 17:03

Eino fine, hakka tööle siis, endal nii vähe tunde homme, mis tähendab, et sul on PALJU AEGA Very Happy Palju aega KIRJUTAMISEKS! Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: 5 päeva...   5 päeva... - Page 2 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

5 päeva...
Tagasi üles 
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 6Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-