MEIE JUTUD Järjejuttudele pühendatud foorum |
|
| 5 päeva... | |
|
+12Syrio Forel Elven Tärru. black Kärolyn Explode Diana. padjanägu, [h] Tavaline Autor SixxBitch nasicc Krissu 16 posters | |
Autor | Teade |
---|
Krissu Maailmapäästja
Postituste arv : 792 Age : 31 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 1/9/2008, 17:04 | |
| Ma pean koduseid töid ka homme tegema. (A) Matas raudselt 10 ülesannet jääb koju. | |
| | | SixxBitch Kärameister
Postituste arv : 1036 Age : 31
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 1/9/2008, 17:10 | |
| Pohhui, sa ei tee neid terve päev | |
| | | Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 1/9/2008, 17:16 | |
| Uut tahaks vägaväga (A) | |
| | | Krissu Maailmapäästja
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 1/9/2008, 17:37 | |
| Aga äkki teen ? Ja kui ma ei tee isegi terve päev, siis mu käsi on surnud peale koduste tööde tegemist. | |
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 10/9/2008, 22:06 | |
| olge nüüd õnnelikud , eks . 8.osa Kui nad paarile lähemale jõudsid, olid seal Emilile sarnane poiss ja Merili. Sille vaatas ehmunult Emilit ja seda poissi. ,, Kes see on?" küsis Sille Emililt. ,, See on mu kaksikvend." vastas poiss. ,, Ma sain ka suht alles praegu teada, et see kellega ma meie toas rääkisin ja kellega ma veesõda tegin, et see oli Emili kaksikvend." ütles Merili ja naeratas. ,, Mu nimi on Eric." tutvustas end poiss Sillele. ,, Aaa o kei. Päris lahe ju siis. Emil, miks sa mulle sellest pole rääkinud ja miks ma su venda pole ennem laagris näinud?" ütles Sille karmi häälega Emilile. ,, Ma ei ole sellepärast rääkinud, kuna ma arvasin, et mu vend ei tule laagrisse. Ja sa oled teda ju 2 korda näinud.. rannas ja enda toas." vastas poiss. ,, Nojah. Aga me ei sega enam teid ja lähme koos Emiliga majja." ütles Sille, võttis Emililt käest kinni ja nad jalutasid koos laagrimaja poole. ,, Kuule," ütles Eric, kui Sille ja Emil olid ära läinud " see Sille on päris ilus." ,, Ahah." ütles Merili solvunud häälega. ,, Mh, ära solvu." ütles Eric ja võttis tüdrukult ümbert kinni. ,, Tegelt on küll ilus, aga ta on su venna poolt hõivatud." ütles tüdruk. ,, Noja, lähme ka laagrisse? Suht uni on." ütles Eric ja hakkas püsti tõusma, Merili tõmbas aga poisi taasi enda kõrvale ja suudles poissi. ,, Nüüd võime minna." ütles Merili ja tõusis püsti. Nad jalutasid käsikäes laagrimaja poole. | |
| | | nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 11/9/2008, 07:00 | |
| Muiggg. Tglt oli hea. (Y) Aga lühike. :/ Ootan uut! | |
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 11/9/2008, 11:35 | |
| | |
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 17/11/2008, 21:42 | |
| 9.osa
Kolmanda päeva hommikul olid kõik varakult rivistuses ja ootasid kasvatajaid. Merili ja Eric tulid viimastena laagrimajast välja ja nende taga oli kasvataja Laura.
,,Tere hommikust!" ütles kasvataja. ,,Tere kasvataja," ütlesid kõik kooris. ,,Täna on poistel vaba päev, sest kasvataja Sander läks linna ja tuleb õhtul tagasi. Poisid võivad minna hommikusööki sööma," ütles kasvataja ja vaatas, kuidas poisid jooksevad sööma. ,,Nii.. tüdrukud, teie lähete metsa ja otsite igasuguseid oksi, siis annan ma teile niidi ja te seote kokku ühe laheda nuku. Poisid hääletavad, milline on kõige lahedam nukk ja siis see tüdrukute grupp, kes võidab, need saavad homme terve päeva puhata. Need poisid, kes hääletavad selle võitja poolt, nemad puhkavad koos tüdrukutega homme. Rühmad on neljased. Nüüd võite sööma minna," ütles kasvata.
Kõik kõndisid majja hommikusööki sööma, kaasaarvatud kasvataja. Peale söömist läksid tüdrukud riideid vahetama. Metsa äärde kogunes kolm neljast tüdrukute rühma. Sille grupis olid Krissu, Merili ja Iris. Teistes rühmades olid teised tüdrukud, kellega Sille kamp ei suhelnud. Kasvataja ilmus ka metsa äärde.
,,Teil on aega 30 minutit, siis tulete siia ja saate minu käest niidi. Need, kes tulevad metsast enne 30 minutit välja, nemad veel niiti ei saa. Saate niidi, kui kõik on tagasi. Kaugele ärge minge, s est muidu te eksite ära," ütles kasvataja lisas:,,Te võite minna metsa... NÜÜD!"
Kõik tüdrukud hakkasid jooksma metsa poole. Sille kamp hakkas kohe igasuguseid oksi koguma, aga vahepeal oli Krissu kadunud. ,,No ta ka ei saa meie läheduses olla. Peab ikka minema kuhugile eemale," ütles Sille kurjalt. ,,Küll ta varsti välja ilmub. Äkki ta läks veits kaugemalt oksi tooma," ütles Iris. ,,Ma loodan, et sul on õigus,"ütles Sille ja ohkas.
* Samal ajal teisel pool metsa. *
,,Ma ei saa aru, miks me kaugemale ei tohtinud minna. Siin paremad oksad," ütles Krissu tüdrukule, kelle ta oli tagaosast leidnud ja tüdruk oli samuti üksi olnud. ,,Mina ei tea. Kasvataja järelikult muretseb. Minu kamp on ka kuskil ees pool, peaks varsti tagasi minema. Muide, minu nimi on Kärolyn, hüüa Kärkaks," ütles neiu ja võttis maast ühe pika oksa, mis sobis ideaalselt nuku kehaosaks. ,,Ja mina olen Krissu. Hakkaks siis äkki ettepoole jalutama?" ütles tüdruk. ,,Okei, kas sa mulle enda kamba tüdrukuid tutvustad?" küsis Kärka ja punastas. ,,Loomulikult," ütles Krissu ja naeratas.
* Ees pool metsas. *
,,
Kuule, keegi tuleb põõsast välja kohe," ütles Merili teistele tüdrukutele. ,,Ohja, kummitused tead," ütles Sille ja ei vaadanud põõsa poolegi. ,,Ei, aga tegelt ka, keegi tuleb sealt, Sille," ütles Iris. Põõsast hüppasid välja Krissu ja Kärka. Iris ja Merili ehmatasid ja kiljatasid. ,,Issand jumal, te olete nagu väiksed lapsed ja ehmatate iga asja peale. Tore, et sa ka lõpuks välja ilmusid, Krissu," ütles Sille. ,,Meil kõik oksad koos ju nüüd ja Kärka läheb otsib enda kamba üles ja siis meie läheks praegu kasvataja juurde," ütles Krissu ja lisas:,,Ahja, Kärka. See, kes istub maas on Sille ja see punase peaga on Merili ja teine on Iris," ,,Ookei, aga ma nüüd lähen. Rõõm oli tutvuda," ütles Kärolyn ja liikus juba Sille rühma juurest eemale.
Kõik hakkasid kasvataja juurde minema. Varsti olid kõik kolm kampa kasvataja juures.
,,Nii.. ma annan teile nüüd niidi ja siis te seote enda nukud kokku ja poisid tulevad valima varsti," ütles kasvataja ja andis igasse kampa ühe niidirulli. Kõik tüdrukud hakkasid tegutsema. Varsti tulid ka poisid rannapoolt tüdrukute juurde. ,,Aeg on läbi!" karjus kasvataja Laura.
Kõik tüdrukud jäid seisma ja Sille, Kärka ja Ann andsid kasvatajale niidirullid. Need tüdrukud olid kampade juhid.
,,Poisid, vaadake neid nukke nüüd. Minu käest saate paberi ja te kirjutate sellele kamba juhtide nimed, kelle nukk teile kõige rohkem meeldib," ütles kasvataja. Poisid said kasvataja käest paberilipiku ja pastaka ning hakkasid siis nukke uurima.
,,Sille kamba nukk võitis!" hüüdis kasvataja. ,,A mis auhinnaks üldse oli?" küsis Emil. ,,Auhinnaks oli see, et need neli poissi: Emil, Eric, Kaspar ja Madis. Nendega puhkavad homme Sille kamba tüdrukud. Ehk siis teie poisid saate teist päeva järjest puhata. Sille kambas on Krissu, Iris, Sille ja Merili," ütles Laura. ,,Ooh, supper!" ütles Madis. ,,Meie saame kaks päeva puhata rannas, nänänää!" karjus Kaspar teistele poistele. ,,Aga see on ju ebaaus ju," ütles Siim solvunud häälega. ,,Nii on! Poisid, kes ei puhka homme, teie saate homme teada, mis te teete. Tüdrukud, teie lähete koos minuga veoautoga metsa sõitma ja te peate meelde jätma, kus me sõidame, sest pärast tuleb küsitlus," ütles kasvataja Laura karmilt. ,,Ja mis me praegu teeme?" küsis Silver. ,,Praegu on söömine. Peale söömist tuleb Sander linnast tagasi," ütles Laura.
Kõik hakkasid maja poole liikuma. Kui söök oli söödud, läksid noored enda tubadesse ja Sander oli linnast tagasi tulnud ja ta ei olnud üksi. | |
| | | nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 17/11/2008, 21:58 | |
| Misasja? See, kuidas tüdrukud metsa jooksid.. Hah. Päriselus ma oleks stardipaugu peale käed püksitaskutesse toppinud, kella vaadanud ja vaikselt jalutama hakanud. XD Okei. ,,Issand jumal, te olete nagu väiksed lapsed ja ehmatate iga asja peale. Tore, et sa ka lõpuks välja ilmusid, Krissu," ütles Sille. Aga see oli juba minu moodi. (A) Ja meeldis! :) Ja vaata, et nüüd kähku uus osa tuleks! ;D | |
| | | black Sugar
Postituste arv : 1492 Age : 29 Asukoht : Tallinn.
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 17/11/2008, 23:06 | |
| | |
| | | nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 17/11/2008, 23:26 | |
| Juhuuuu ! Ja ära ähvarda teda! Mudu ei tulegi ! | |
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 18/11/2008, 00:36 | |
| Hah, naljakas oli Tore laager, auhindadeks on päev poistega... ,,Okei, kas sa mulle enda kamba tüdrukuid tutvustad?" küsis Kärka ja punastas. Hahaaa, so not Kärka Ta oleks pigem: ,,Õu ma mõrvan need tüdrukud, kaasaarvatud sinu, külmavereliselt ning jälgin, kuidas nende veri aeglaselt hüübib ja rohukõrsi punakaks värvib." | |
| | | Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 18/11/2008, 17:21 | |
| Just nimelt, mu vampiiriõeke. Mina tuleks pigem põõsast välja ja hüüaks: Jouuuu bitchid. Ootan huviga uut. | |
| | | black Sugar
Postituste arv : 1492 Age : 29 Asukoht : Tallinn.
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 18/11/2008, 17:30 | |
| Njaa.. ma vist ikka ei saa sind seljuhul ära tappa, pealegi, liigapalju tunnistajaid ;D ;D | |
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 18/11/2008, 18:58 | |
| Iiirv, aitäh. Tead Iris, mul on uus osa valmis, aga siis sa tapad mu juba tõsiselt. Ja tore, et ma läksin muusikakoolist ära ja et ma ei passinud seal nii kaua, kuni sina tuled, kuna sa oleks saanud siis seda vihikust lugeda ja siis sa oleks mu kuskil nurga taga ära tapnud. :D Merili ja Kärolyn - oh teid vampiire. Sille - no supper ju, kui ma kirjutasin nii nagu sinu moodi oleks. Ja te ei saa ju jalutada, kui see oli võistlus ! xd | |
| | | nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 18/11/2008, 19:18 | |
| Võistlus eeesmärk oli saada ilus okstest nukk, mitte esimesena pea laiali tormates ma ei tea kuhu sattumine. Ülesannet sai ka lahendada rahulikuks jäädes. | |
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 18/11/2008, 19:37 | |
| 10.osa
Sander tuli laagrisse koos Pireti nimelise tüdrukuga. Tüdrukul olid rastapatsid nagu Siimulgi. Sander viis tüdruku suurde saali ja kutsus teisi ka vile abil saali. ,,TULGE KÕIK SAALI!" karjus Sander. Piret seisis keset saali ja mõtles, kas istuda või seista. Varsti olid kõik laagrinoored suures saalis ja vaatasid Piretit. Kes vaatas tüdrukut suurte silmadega ja kes üldse ei vaadanud. Piret aga vaatas poissi, sest ta oli poisiga sarnane. ,,Tema on uus tüdruk. Võtke teda soojalt vastu," ütles Laura. ,,Miks ta nii hilja laagrisse tuli?" küsis Karl. ,,Sest ma ei saanud varem. Muide, ma olen Piret," vastas tüdruk. ,,Sa lähed kolmandasse tuppa. Seal toas on Ann ja Britu ja nüüd oled sina ka," ütles Sander ja näitas Piretile, kus on kolmas tuba.
Siim ja Eric läksid maja ümber jalutama. ,,Nonii, lõpuks said sina ka endale sobiva tüdruku," ütles Eric irvitades. ,,Ta ei ole mu tüdruk... veel," ütles Siim. ,,Õhtul on kindlasti kellegi toas pidu, siis me alles vaatame," ütles Eric ning pilgutas silma. ,,Kes ütles, et ma peole lähen?" küsis Siim ülbelt. ,,Sest kõik lähevad ja nad mõtlevad siis, et sa mingi kahtlane, kui sa peole ei tule," vastas Eric. ,,Hmm, no ma mõtlen veel," ütles Siim. ,,Ma arvan, et pidu toimub kas siis meie toas või kõige suuremas tüdrukute toas," ütles Eric. ,,Okei. Ma lähen praegu kossi mängima, sest ma ei viitsi siin maja ümber enam käia," ütles Siim ja läks Kaspari juurde korvpalli mängima. Eric läks majja.
,,Kus sa käisid, musi?" küsis Merili, kui ta nägi, et Eric oli saali tulnud. ,,Ah niisama, jalutasin koos Siimuga," vastas Eric. ,,Miks nii pahas tujus?" küsis Merili ja istus poisi kõrvale. ,,Ma ei ole pahas tujus ju.." ütles poiss. ,,Oled küll!" vaidles tüdruk vastu ja hakkas poissi kõdistama.
,,Mis teete siin?" küsis Kärka Irise ja Madise käest, kui ta trepist ülesse läks. ,,Ee, niisama istume trepi peal," vastas Iris ja vaatas armunud pilguga Madist. ,,Jah, me räägime siin niisama juttu," vastas poiss ja naeratas Irisele. ,,A täna on pidu ju," ütles Kärka, lootes, et armunud paar vaataksid ka tema poole. ,,KUS?" küsis Iris järsku kõva häälega. ,,Võib olla poiste toas või minu toas," vastas Kärolyn. ,,Näh Madis, miks sa ei rääkinud mulle?" küsis Iris solvunud häälega. ,,Ma ei teadnud sellest," vastas poiss rahulikult. ,,Aga ma ei sega teid enam, tuvikesed," ütles Kärka ja läks edasi oma teed. ,,Jajaa, mine," ütles Madis. ,,Mis me teeme siis enne õhtusööki ja pidu?" küsis Iris Madiselt. ,,Lähme jalutama," vastas poiss. Iris ja Madis läksid käsikäes jalutama.
,,Hei!" hüppas Ann järsku Karlile selja tagant selga. ,,Tsauu, sa ehmatasid mind!" ütles Karl alguses rõõmsalt ja pärast kurjalt. ,,Sorrri, aga sa peole ikka lähed?" küsis Ann. ,,Ikka," vastas Karl. ,,Mis praegu teed või tegema hakkad?" küsis Ann. ,,Mõtlesime, et mängime Silveri ja Ericuga veits kaarte," vastas Karl. ,,Ookei, aga ma lähen vaatan enda peoriided üle," ütles Ann ja kallistas poissi. Karl tegi Annile põse peale musi ja kallistas vastu ka.
,,Miks sa siin mere ääres üksinda istud?" küsis Sille Emili käest ja istus poisi kõrvale. ,,Mõtlen," vastas Emil napisõnaliselt. ,,Millest või äkki kellest?" küsis Sille. ,,Peost ja sinust," vastas poiss ja vaatas tüdrukut. ,,Mis sa peost mõtled ja minust?" küsis neiu. ,,Mõtlen, et kas minna või ei. Sinust, et kas me peale laagrit oleme ikka paar?" ütles poiss. ,,Loomulikult sa lähed! Peale laagrit, hm, ma ei teagi, võiks ju," ütles tüdruk mõtlikult. ,,Okei, ma lähen peole, sest sina lähed. Tore oleks, kui me jääks paariks," vastas poiss, võttis liiva pealt kivi ja viskas selle mere poole. ,,Õhtusöök hakkab varsti niiet ma lähen maja poole. Tuled ka?" ütles Sille ja tõusis püsti. ,,Hea meelega," vastas poiss, tõusis püsti ja võttis tüdruku käest kinni. Sille naeratas, sest ta oli õnnelik.
Viimati muutis seda Kiiisu (18/11/2008, 19:44). Kokku muudetud 1 kord | |
| | | nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 18/11/2008, 19:42 | |
| Meeeeldis. (: Ja sa oled surmalaps. Kahju. Tahaks edasi lugeda. :d aga seda enam sul põhjust kiiresti uus teha! | |
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 18/11/2008, 19:46 | |
| Aga kui ma ära suren, siis te ei saa teada, mis edasi saab. | |
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 18/11/2008, 19:52 | |
| Varsti olid kõik laagrinoored suures saalis ja vaatasid Piretit. Kes vaatas tüdrukut suurte silmadega ja kes üldse ei vaadanud. Päris loogiline | |
| | | nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 18/11/2008, 19:53 | |
| Eino. Sul hakkab nüüd kirjutamisega kiire lihtsalt. Et enne surma ikka valmis saada. ;D | |
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 18/11/2008, 19:55 | |
| Merili - Kärka ütles, et ma nii kirjutaks ! Sille - päris kirjutangi. 10.osa on viimane, sest homme olen ma surnud. Iris pidi vist minu kooli homme tulema .. | |
| | | nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 18/11/2008, 20:02 | |
| Aga selles asi ongi. Pead enne lõpetama. Sa ei taha ju mingi Tikensi-sugune olla, kes oma romaani enne surma ära ei lõpeta. | |
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 18/11/2008, 20:05 | |
| Aga Irise pärast olen. Tegelt on see siiski minu süü, et ma niimoodi kirjutan, aga jamh .. | |
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 18/11/2008, 22:35 | |
| - Kiiisu kirjutas:
- Merili - Kärka ütles, et ma nii kirjutaks !
Sille - päris kirjutangi. 10.osa on viimane, sest homme olen ma surnud. Iris pidi vist minu kooli homme tulema .. No Kärka ei ole ka loogiline Ta ju minu moodi :D Niisiis, kirjuta: Peagi olid kõik laagrinoored suures saalis ning nii mõningi neist jõllitas Piretit suurte silmadega. Simple as that | |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: 5 päeva... | |
| |
| | | | 5 päeva... | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |