MEIE JUTUD Järjejuttudele pühendatud foorum |
|
| 5 päeva... | |
|
+12Syrio Forel Elven Tärru. black Kärolyn Explode Diana. padjanägu, [h] Tavaline Autor SixxBitch nasicc Krissu 16 posters | |
Autor | Teade |
---|
Tärru. Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 30 Asukoht : Igal pool.
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 18/11/2008, 23:11 | |
| NAERUKRAMBID! TEGELT KA! *ma küll ei kontrollinud, milline viimane osa oli, aga ikkagist XD* | |
| | | black Sugar
Postituste arv : 1492 Age : 29 Asukoht : Tallinn.
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 19/11/2008, 14:28 | |
| | |
| | | Krissu Maailmapäästja
Postituste arv : 792 Age : 31 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 19/11/2008, 16:07 | |
| Merili - ma ei viitsi muuta Ann - MA USUN ! :D Iris - avv, Iris vihkab mind. (A) Mis õigustest sa räägid , väike laps ? Mhh , see on laager siiski ! Kui see mingi 5 päeva kestab, siis seal armutaksegi kiiresti. xd Khmm.. ja äkki te olite Madisega paar enne laagrit, sest mul ei ole kirjutatud, et te tutvustaks üksteisele ennast vms ju. MA OLEN ELUS ! Kahjuks sa oled seal sees. : ))))) | |
| | | Tärru. Nobenäpp
| | | | Krissu Maailmapäästja
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 19/11/2008, 23:32 | |
| Oii , kes arvutis on ja niiii hilja ! Ei vea, et sa mingi niiii palju pead kuduma. ;/ Aga ma kirjutan homme seda peo osa edasi ega see veel läbi ei saanud. xd Täna peale kooli pole ma viitsinud seda edasi kirjutada eriti. | |
| | | Elven Juubilar
Postituste arv : 171 Age : 32 Asukoht : Estonia
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 20/11/2008, 15:49 | |
| APPPIII!!! Hahahaaa. Kiisu, parim jutt, mis ma lugend olend. Appi, ma väänlesin end surnuks: - Tsiteerin: :
- ,,Ee, niisama istume trepi peal," vastas Iris ja vaatas armunud pilguga Madist.
Heheheee, hea... Aga ma mainin heaks juhuks ära. Uuuut! Appi, priima küll noh... Aaa ja ma eelistan, et me saime mingiks paarikeseks laagris, kui varem vms. Ja ma mainin juurde, et ku itahad irise käitumist reaalsemalt tema sarnaseks teha, siis ta võimalikult palju väldiks armastuse teemasid. Et kui see kärtsu tuli ja küsis midagi, oleks pidand iris võimalikult ülbe, või ingoreerija olema. Ja tuvikeste pealt vastu vaidlema. Vähemalt siiamaani on ta alati sedasi teinud | |
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 20/11/2008, 16:28 | |
| PARIM jutt ?? Omgg . No ma üritan jah. Aga muutma ma ei hakka praegu neid osasi, mis mul juba kirjutatud on. xd | |
| | | Elven Juubilar
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 20/11/2008, 16:38 | |
| arusaadav xD
Mina võtan seda kuju juttu kui huumorimeelena, mitte nagu päriseluna xD
Aga jah (Y) good job! | |
| | | padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 20/11/2008, 20:09 | |
| - Elven kirjutas:
- Vähemalt siiamaani on ta alati sedasi teinud
madis, sellel on siiski suuuuuur vahe sees. siiamaani on tal täielik õigus seda teha kuna te EI käi, tuleb meelde ? | |
| | | Tärru. Nobenäpp
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 20/11/2008, 21:18 | |
| nii, ann, rahune, siin pole MIDAGI naerda. XD kammoon, miks ma sellised naerukad JÄLLE sain? see on nagu mingisugune lingi haigus - alati kui ma siia lingile klõpsan, hakkan naerma XD kaua sa seda uut kirjutad? XD ma üldse ei mäletagi, et ma täna väga midagi lugeda oleks saanud! | |
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 20/11/2008, 21:38 | |
| Äkki see on mingi haigus ? Ja sa pole täna lugeda midagi saanud eriti, kuna ma pole täna eriti kirjutanud. | |
| | | Elven Juubilar
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 20/11/2008, 22:32 | |
| hmm, nii et sulle pinda käimine, et sa uue postitaksid koos kahe inimesega oli mõtetu?
faiin. | |
| | | black Sugar
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 20/11/2008, 22:52 | |
| | |
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 20/11/2008, 22:53 | |
| Kahe inimesega ? | |
| | | Elven Juubilar
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 20/11/2008, 23:09 | |
| jh... See teine kutt ja iris. | |
| | | black Sugar
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 20/11/2008, 23:14 | |
| teine kutt.. irv ;d
aga tglt Krissu, kirjuta nüüd mitte ära kommi ;D | |
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 20/11/2008, 23:18 | |
| 11.osa
,,Kas ma panen roosat värvi kleidi või lilla?" küsis Ann Britu käest ja seisis kahe kleidiga peegli ees. ,,Ma ei tea, kas ma üldse lähengi peole, sest mul pole seal mitte midagi teha," ütles Brit. ,,Tuleeed! Äkki sa leiad endale sealt poisi ja siis... maei tea mis siis saab, aga mis värvi?" rääkis Ann. ,,Unistused.. Aga panen roosa," vastas Britu ja hakkas ka riideid peoks valima.
,,Kuule Merili.." ütles Krissu, aga ei lõpetanud enda lauset ära. ,,Noh?" ütles Merili. ,,Ma tulin küsima, et kas sul juukselakki on?" küsis Krissu. ,,Mine võta tualettlaualt," vastas Merili ja meikis edasi. ,,Nii laisk oledki?" küsis Krissu mõnitavalt. ,,No kurat, sa ju näed, et mul pole aega praegu!" ütles Merili kurjalt. ,,Jaa okei, rahune maha. Ma toon varsti juukselaki tagasi," ütles Krissu ja läks esimesest toast ära.
Enne kui Krissu jõudis enda toani nägi ta Kasparit enda poole tulemas. Tüdruk jäi seisma. ,,No hei, me pole normaalselt saanudki kahekesi olla," ütles Kassu ja kallistas Krissut. ,,Pole nagu absoluutselt aega olnud, sorri musi," vastas Krissu kalliga. ,Aga sul on kiire praegu?" küsis poiss ning vaatas neiut. ,,Mm.. tegelt on küll jah. Ma sätin peoks," vastas tüdruk ja naeratas armsalt. ,,Aga peol näeme siis, kui sul praegu kiire, mus. Veedame palju aega koos peol," ütles Kaspar ja pilgutas silma. ,,Just nii me teemegi," ütles Krissu ning andis poisile huultele musi ja kadus enda tuppa.
,,Said sa juukselaki?" hüüdis Kärka vannitoast. ,,Jah, Merililt laenasin," vastas Krissu. ,,Hakka ka nüüd sättima, me peame varsti poiste toas olema," ütles Kärolyn. ,,Mhmh," vastas Krissu mominal ja hakkas ripsmeid ripsmetu¹¹iga värvima. ,,Kas keegi üldse teab, kus on minu kamm?" karjus Sille üle terve toa. ,,Ma nägin seda kuskil, aga ma ei mäleta kus," ütles Iris naerdes. ,,Ojaa, sellest oli väga palju abi!" vastas Sille Irisele ja vaatas teda kurjalt.
,,Ja mis sa siin üksinda istud?" küsis Ann Pireti käest ja istus tüdruku voodile. ,,Kuhu kõik sätivad?" küsis Piret. ,,Peole loomulikult!" vastas Ann naeratades. ,,Laagris ja peole?" ,,Jah." ,,Kus toimub?" ,,Poiste toas." ,,Kus poiste tuba asub?" küsis Piret, sest ta ei teadnud, kus asub meessoost isikute tuba. ,,Küll ma näitan sulle," vastas Ann. ,,Okei, ma vahetan riided siis ära, sest väga palju mul polegi vaja sättida," ütles Piret ja hakkas enda spordikotis sorima.
,,Kus kõik tüdrukud on?" küsis Madis ja astus poistetuppa. ,,Sätivad peoks ja meie peame tuba koristama hakkama," vastas Karl. ,,Aga.. ahja, selle peo pärast, jaja," rääkis Madis omaette. ,,Mis sa ütlesid?" küsis Karl. ,,Omaette rääkisin," vastas Madis. ,,Hakkame nüüd tuba mugavaks muutma. Kotid voodite alla, prügikoti viib ära Siim ja lauad ning toolid seina äärde," käsutas Eric ja hakkas enda riideid kotti toppima.
Kõik tüdrukud olid ennast valmis seadnud ja poisid olid toa korda teinud. Kõige esimestena läksid poiste tuppa Sille, Merili, Iris, Kärka ja Krissu. Viimastena läksid Piret ja Ann, aga kõige viimasena läks Britu. Tüdruk kõndis poiste toa ukseni, aga samal ajal avati uks ja Britu põrkus ühe poisiga kokku, kellel olid tumepruunid juuksed ja sinised silmad. ,,Oih, vabandust," ütles poiss. ,,Perse.. mu pea valutab nüüd," ütles Britu valjult. ,,Ega sa haiget ei saanud?" küsis poiss sõbralikult. ,,Loomulikult ei, kõik on korras," vastas tüdruk. ,,Ma olen Ken," tutvustas end poiss. ,,Britu," ütles tüdruk ka enda nime. ,,Aga tule siis sisse, pidu käib," ütles poiss ja tuli ukse eest ära. Tüdruk astus tuppa sisse ja poiss pani ukse kinni.
Viimati muutis seda Kiiisu (20/11/2008, 23:24). Kokku muudetud 1 kord | |
| | | Elven Juubilar
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 20/11/2008, 23:24 | |
| Suht norm. Ootan uut siis. Homseks tee ära eks ? | |
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 20/11/2008, 23:24 | |
| Madis - hmm, see ei saa kindlalt homseks valmis. | |
| | | black Sugar
| | | | Syrio Forel Naerupall
Postituste arv : 13 Age : 29 Asukoht : Braavosi
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 20/11/2008, 23:26 | |
| HEa, hea, hea ;DDD Uut tahaks juba..põnevaks muutub...kiiremini, ei lähe magama, vot! Hakkad kirjutama..24/7! Kohvi ja w/e hoia enda ligidal..!! | |
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 20/11/2008, 23:28 | |
| Iris - Ei saaaa ! Jah , see on hullem. xd Iris+Madis üüüüüü. Väiksem kui kolm. Ja pealegi on sul busy päev homme. Kapsas - Ma ei joo kohvi. Ja EI saa uut. xP | |
| | | black Sugar
| | | | SixxBitch Kärameister
Postituste arv : 1036 Age : 31
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 21/11/2008, 16:16 | |
| ,,No kurat, sa ju näed, et mul pole aega praegu!" ütles Merili kurjalt. Hhahahaa, so me! Uuut! | |
| | | nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: 5 päeva... 21/11/2008, 22:21 | |
| Hah. Kui mul oleks kamm kadunud olnud, oleksin ma lihtsalt juuksed veel rohkem sassi ajanud ja minema kõndinud. Aga hea. (YYY) | |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: 5 päeva... | |
| |
| | | | 5 päeva... | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |