MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Need pisiasjad... 77/77

Go down 
+54
kellluke16
Dragomira
StickwithU
Naughty
worfets
Smile*
totuks
Frezia
Kard
rebasekutsikas
Little Green House
PINK
NunnuOled-
LittleFunnyBunny-
getukz
Anny
Evvu
AlwaysMe^^
accident
LikeNoOther
HannaLiisaaa
kutsu123
kurmzu
Sümmeetria
Tennu
Emma
FlyWithMe
kkaia-
mina-olengi-see
Grape.
nasicc
KK
Griffu.
Lizz
padjanägu, [h]
StripedMämmu
LittleStar
NeverToLate
bbrit .
Pump
Krissu
Karolin
black
Taylor
Jezzy
Marmelaad
zoomie
SugarPiece
ThatsMe
Keku
Helen
Murtagh
LittleMissy
Kärolyn
58 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 27 ... 43  Next
AutorTeade
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

Female Postituste arv : 974

Need pisiasjad... 77/77 - Page 11 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 11 Icon_minitime16/1/2010, 18:58

Häh...*solvunud*
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 11 Icon_minitime16/1/2010, 19:05

Ära solvu... Embarassed
Ma lihtsalt ei suuda seda juttu hetkel kirjutada. Ma pean kõik läbi mõtlema lihtsalt.
Tagasi üles Go down
Taylor
Kuri põhjapõder(???)
Taylor

Female Postituste arv : 199

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 11 Icon_minitime16/1/2010, 19:20

Endal oli mõtteid hordides...

*muutub kurvaks ja solvub siis ka*
Tagasi üles Go down
http://orkut.com
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 11 Icon_minitime16/1/2010, 19:49

Asi ongi selles, et neid mõtteid on LIIGA palju and that sucks
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 11 Icon_minitime17/1/2010, 15:12

Ma annan sulle ühe soovituse:
kirjuta kõik üles, mõtle millised neist on parimad ja kirjuta neist valmis uued ja pikad osad Need pisiasjad... 77/77 - Page 11 Icon_biggrin
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 11 Icon_minitime24/1/2010, 10:46

Uus osa üle pika aja. Natuke ebareaalne, kuid samas jällegi võimalik.
Või noh, ma ka ei tea Very Happy
Selle osa pärast jäigi jutt stoppama, kuid järgnevad osad peaksid jällegi kiiremini tulema.
Loodan, et meeldib...

31. Haavatud

Jõudis kätte päev, mil Chad ja Kent pidid metsatukas kokku saama. Olin eelmine päev niigi närviline, kuid nüüd kui nende kohtumine leiab aset mõne tunni pärast, olin rohkem kui lihtsalt närvis.
Me vaidlesime minu toas Kentiga, kuidas oleks õhtul kõige parem vältida Chadi tulekut metsatukka. Lõpuks leidis Kent, et tema plaan on piisavalt hea ja oli kindel et see läheb korda. Ta otsustas, et kuna ta teab enam-vähem kustpoolt Chad tulema peaks, läheb talle vastu. Kõige paremal juhul nad kohtuvad palju kaugemal, kui alguses kokku lepitud oli.
Peale mõningat veenmist jäin lõpuks nõusse, kuid kartsin siiski õhtu tulekut. Mis siis kui midagi viltu läheb ja nad jäävad vahele..?
"Õues on juba hämar..," lausus Kent. "Mis kell on?"
"Palju."
"Liiga palju isegi.. Ma peaks juba ammu läinud olema... Kus.. mu mobla on?" küsis ta tõustes ja kobas kiiruga oma pükste taskuid.
"Jätsid oma tuppa?"
"Ei... Ei..." sosistas Kent ja vaatas igaks juhuks mu kummuti peale. Ka seal polnud seda. "Jumal küll," lõi ta end käega otsaette ja tormas kööki. Kiirustasin talle järgi.
Nägin Kenti mobiili köögilaual ja vaatasin Kenti, kelle näol peegeldus meeleheide.
Järgmisel hetkel sammus ta esmaabikapi juurde ja avas selle. Ta kobas käega kapis.
"No mida põrgut..?" pomises ta ja haaras äkilise liigutuse saatel tooli ja astus selle peale, et kapi sisust parem ülevaade saada. Kuulsin tasast kõlksu, kui ta rohupurgi ümber ajas.
"No-oh?"
"Relv on läinud!"
"Mida..?"
"Relv. On. Läinud. Ja mu sõnumeid on loetud..."
Paanika Kenti näos rääkis iseenda eest. Ta hüppas toolilt maha ja jooksis välisukse poole.
"Aga su telefon?" hüüdsin talle järele.
"Vahet pole, neile on kõik teada juba!" ja siis kuulsin kuidas uks mu venna järelt kinni läks.
Seisin kramplikult keset kööki ja mõtlesin palavlikuliselt mida teha. Koju poleks ma saanud jääda.
Ma pean andma endast parima, et neid takistada. Ma pean minema...
Ta ju vajab minu abi...
Jooksin samuti majast välja ja võtsin suuna metsatuka poole.

Tuul vilises mu kõrvus ja pilved tegid õhtu pimedamaks, kui see tavaliselt oli. Ma ei tea, kus oli Kent. Ma ei tea, kus isa end varjas, kuid ma teadsin, et peale tema on siin ka Lex, Will ja Evan.
Kui ma astusin paarkümend sammu hõredas metsas, kuulsin, kuidas keegi järgnes mulle. Üritasin joosta täiesti suvalises suunas, kuid siis kuulsin rohkem kui vaid ühte jalapaari endale järgnemas.
Pidevalt üle õla vaadates jooksin kellegile otsa.
"Mida sina siin teed!?" sosistas Kent.
"Ma ei saanud koju jääda... Kus ta on?" pärisin vaikselt.
"Tule!" Kent haaras mu käest ja tiris mind endaga kaasa.
Mõtlesin kuhu me jõudnud olime, kuid varsti eristasin metsamühast oja vulinat. Kükitasin ja nägin, kuidas Kent eemale läks. Lõpuks nägin, kuidas ta seisma jäi ja kuulsin kiiret jutumõminat. Ehk saan ka mina Chadiga hiljem rääkida..?
Lootsin, et olime teised maha raputanud, kuid see polnud nii. Kuulsin eemalt, paremalt poolt oksade raksumist ja seejärel kajas metsas klõpsuv heli.
Püssi laadimise heli... See oli õõvastav.
Samal hetkel, kui tundsin ära isa, kuulsin Kenti Chadile "Jookse!" karjumas. Kent jooksis minu poole, kuid mu mure Chadi saatuse pärast oli liiga suur ning ma tõusin ja tormasin Chadile järgi.
Olin jooksnud umbes 100 meetrit ja jäin seisma, kui kuulsin esimest lasku. Kui isa reeglitest kinni pidas oli see hoiatuslask õhku.
"Lõpeta, paps! Kas sa... Ära mine neile järgi!" kuulsin Kenti hingeldades hüüdmas ning hakkasin uuesti jooksma, lisades sammudesse kiirust.
Ma ei näinud kuhu Chad jooksnud oli ja seega ei teadnud ma mida edasi teha. Kas isa jälitab mind? Ma võiks ta ju valedele jälgedele juhatada...
Mida ma teen?
Mida ma edasi teen..?
Värisesin üle kogu keha ja hakkasin nutma. Ma ei saa midagi teha ja see teadmine viis mu endast välja. Kükitasin.
Tahtsin, et see öö juba läbi saaks...
"Tsst, Summer?"
Võpatasin, kui kuulsin Chadi häält täpselt enda selja taga. Ma isegi ei kuulnud, millal ta mu selja taha oli tulnud.
"Chad!" laususin natuke liiga valjult.
"Kõik saab korda, ma luban!" sosistas ta ja silitas õrnalt mu juukseid.
"Ma kardan!"
Oleks ma sel hetkel mõelnud, et isa jõuab mulle järele... Ma oleksin siis vähemalt vait olnud.
Just siis, kui Chad avas oma suu, et mulle midagi öelda, vaatas ta minust mööda ja tõusis. Jutumõmin oligi isa siia juhatanud...
"Sa hoiad temast eemale, selge..?"
Nägin isa meile eemalt lähenemas, käsi välja sirutatud. Ta sihtis Chadi...
"EI, isa!"
"Vait, Summer!" hüüdis isa. "Ole nii nagu sa oled. Ära tõuse! ma ei taha, et sina haiget saaksid."
Ma saan nagunii haiget...
"Viska see relv ära!" üritasin talle hüüda, kuid mu hääl murdus.
"Kuhugi ma seda ei viska... Hiljem jah võib..."
"Ei, isa!" nuuksusin ja lootsin, et Kent õigel ajal kohale jõuab. Tema suudaks äkki midagi veel teha...
Ma teadsin, et Chad seisab ikka mu selja taga, kuid ma ei julgenud oma peadki pöörata, et selles veenduda.
"Jätke nüüd hüvasti," soovitas isa külmalt ja ma hakkasin selle peale veelgi tugevamalt nutma. See ei saanud olla minu isa, minu paps... See oli liiga ebareaalne kuid ometi tõsi.
"Shh, Summer. Ta ei tee seda. Ta ei julge. Ta teab, mis teda siis ees ootab..." sosistas Chad nii vaikselt, et vaid mina seda kuulsin.
"Mine ära, Chad! Mine ära..." sosistasin nuuksudes Chadile. Vaatasin isa poole.
"EI!" karjusin nutuse häälega nii valju kui vähegi suutsin, kuid isa ei teinud minust väljagi. Minu "EI" kõlas esimese lasuga samal ajal.
Kõik järgnev toimus nii kiirelt...
Vaatasin üle õla, kartes juba kõige halvemat, kuid õnneks lasi paps mööda. Ta valmistus teist lasku laskma, kui Chad oli juba ümber pööranud, et minema joosta. Samal hetkel kui kõlas teine lask tõusin ma püsti, varjates põgenevat Chadi oma kehaga.
Ma ei tundnud hirmu.
Ma tundsin, et see mida teen on õige.
Järgnevad lasud lasi isa sekundiliste vahedega.
Mulle tundus hetkeks, et ta laseb silmad kinni, sest kõik lasud tabasid maad.
Kõik peale ühe tabasid maad.
Paar sekundit hiljem tundsin meeletut valu oma vasakus sääres ja langesin karjatades pikali maha. Mu jalg tõmbles valude käes.
Viimane kuul oli tabanud mu vasakut säärt. Kobasin valude käes piineldes oma jalga ja tundsin, kui tugevalt kuuliauk veritses.
Valu oli metsik.
"Summer!" kuulsin järsku isa röökimas. Keegi rabas mu pea oma sülle. Kuulsin kedagi nuuksumas ning mulle tundus, et see oli Lex.
"Oh ei! Summer!" See oli Kent. "Helistage kiirabisse, kähku!" käsutas ta.
"Pea vastu, Summer! Pea vastu!" lausus Kent ja tundsin, kuidas ta mu sülle võttis, et mind kuhugi kanda.
Kuulsin isa telefoniga rääkimas...
"C-had..?" küsisin kähedalt ja oigasin, kui uus valulaine läbistas mu jalga.
"Ta pääses. Tänu sinule..." lausus Kent.
Sulgesin silmad ja tundsin, kuidas uus, pistev valuhoog muutus aina tuimemaks ja tuimemaks...
Ühel hetkel ma seda lihtsalt ei tundnud.
Ma teadsin, et võin rahulikult uinuda, sest Chadiga oli vähemalt kõik korras.

See oli ka kõik, mida ma sellest õhtust mäletan.
Tagasi üles Go down
LittleStar
Totaalne lumememm, noh!^.^

Female Postituste arv : 253

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 11 Icon_minitime24/1/2010, 12:12

Oehh...See oli kurb, aga hea! Aga siiski kurb! Aga tegelikult hea, sest Chad pääses ju, aga ikkagi...*Üritab hingamist kontrolli alla saada*
Mulle meeldis siiski, et Chad pääses, aga Summer'i isa on ****** ******!
*Nutan nurgas*

Ootan uut!
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 11 Icon_minitime24/1/2010, 12:16

Aitääääähhh :)

Aga nojah... Summer sai haiget Sad
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 11 Icon_minitime24/1/2010, 12:18

Traaaa mul pohhui, et see ta isa on. Ma oleks talle siukse laksu kirja virutanud, et ta kahetseks, et ta mu üldse kunagi eostada julges.

Värdjas.
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 11 Icon_minitime24/1/2010, 12:31

Mnjaa, eks ma mõtlen siin mis tema isast edasi saab...
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

Female Postituste arv : 1743

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 11 Icon_minitime24/1/2010, 15:29

Jummlast hea.
Uus võiks ka juba varsti väljas olla
Very Happy
Tagasi üles Go down
Grape.
Võlur
Grape.

Female Postituste arv : 56

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 11 Icon_minitime24/1/2010, 16:35

Nii ilus. Very Happy Oeh, mul on midagi viga.
Igatahes mulle üli-üli-üli meeldis.
Sum'i isa on täitsa imelik inimene.
Kriipi.
Ootan jällegi uut, sest see oli nii hea. ;D
Tagasi üles Go down
KK
Naljatila

Female Postituste arv : 95

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 11 Icon_minitime24/1/2010, 17:00

Oeh, sa ei kujuta ette kui hea meel mul oli kui ma nägin, et lõpuks on uus osa. Very Happy

Ja hea osa oli ka!!
Oootan uut kindlasti!! :)
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 11 Icon_minitime24/1/2010, 17:48

KK kirjutas:
Oeh, sa ei kujuta ette kui hea meel mul oli kui ma nägin, et lõpuks on uus osa. Very Happy)

Mul oli hea meel, kui Summer pihta sai... xD
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 11 Icon_minitime24/1/2010, 17:51

Karro- Thank you :)
No ma annan endast parima, et varsti uus osa ka olemas oleks. Mingi pisike jupp 32. osa muidu mälupulga peal on Very Happy

Grape. - (lahe kasutajanimi sul- pean lihtsalt ütlema seda) Tore kui meeldis :)

KK- See osa oli nii-nii vastik! Selle osa taha jäigi kogu jutt stoppama, kuid lõpuks ma sain sellega hakkama. Kas hästi või halvasti- see on teie otsustada. Vähemalt ma olen rahul, et ma saan seda nüüd kenasti edasi kirjutada Very Happy

EDIT:

nasicc- Ok, tore :) Aga miks sul hea meel oli et Summer pihta sai? Sellepärast et nüüd tema isa tunneb kohutavaid süümekaid??? Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 11 Icon_minitime24/1/2010, 18:40

Mhmh. Very Happy Ja siis Chad ja kõik nunnutavad teda ja seda on nii tore lugeda. xD Eriti äge oleks kui Summer oma isaga rääkima ei nõustuks ja temast lahti ütleks. Very Happy Ja siis Chadiga metsa elama läheks. Very Happy
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 11 Icon_minitime24/1/2010, 19:01

nasicc kirjutas:
Mhmh. Very Happy Ja siis Chad ja kõik nunnutavad teda ja seda on nii tore lugeda. xD Eriti äge oleks kui Summer oma isaga rääkima ei nõustuks ja temast lahti ütleks. Very Happy Ja siis Chadiga metsa elama läheks. Very Happy

TÄPSELT!
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 11 Icon_minitime24/1/2010, 19:07

nasicc & Kärolyn- Ma ei tea, kas ma lepitan Summeri isaga ära. Mõtlen alles. Sest tegelikult ju see, mida Summeri isa tegi oli täiesti mõtlematu...

(Muidugi ju võiks Summer teha draamat, see oleks lahe...)

Kas just Chad nunnutaks Summerit... ei tea Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 11 Icon_minitime24/1/2010, 19:18

Chad läheks murest hulluks ja siis kui nad kohtusksid, nunnutaks. Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 11 Icon_minitime24/1/2010, 19:25

Unista edasi Very Happy Very Happy Very Happy

*naerab*
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 11 Icon_minitime24/1/2010, 19:26

Nii peab olema! *Käed puusas*
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 11 Icon_minitime24/1/2010, 19:27

Eks ma mõtlen, mis saama hakkab... *naerab*
Samas ju võib ka Chad end süüdi tunda ja otsustab ära minna ning peale seda on Summer kurb...
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 11 Icon_minitime24/1/2010, 20:02

See küll hea loo moodi ei kõla. Very Happy
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 11 Icon_minitime24/1/2010, 20:03

Nii tore on siin jälle uut osa näha...
Kusjuures ma teadsin juba siis- kui Kent oma telefoni otsima hakkas ja leidis, et püss on kadunud-, et Summer saab pihta, see oli minu arust ka ainuke natke halb asi selles jutus, et see oli nii ettearvatav.

Katsu sa ainult Chadi minema ajada! *viibutab rusikat*
Summeri isa peab kannatama kaua ja valusalt ning loomulikult peab tulema Summeri poolt selles asjas kohutavalt palju draamat Need pisiasjad... 77/77 - Page 11 Icon_twisted

Igal juhul tahaks UUT OSA!
Tagasi üles Go down
LittleStar
Totaalne lumememm, noh!^.^

Female Postituste arv : 253

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 11 Icon_minitime24/1/2010, 21:40

Summer võiks kohtusse kaevata, et tema oma isa teda tulistas(Tean jah, et see kuul ei olnud Summerile mõeldud) ja isegi, kui see ei loe, siis ikkagi, ta tahtis Chadi tulistada ja see on juba piisavalt halb. Ja siis läheb Summeri isa vangi ja siis põgeneb Summer koos Chad'iga ära ja happy end!*Hõõrub käsi plaani pidades kokku* Jahh, siis oleks hea:D.
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 11 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Need pisiasjad... 77/77
Tagasi üles 
Lehekülg 11, lehekülgi kokku 43Mine lehele : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 27 ... 43  Next
 Similar topics
-
» Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)