MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Need pisiasjad... 77/77

Go down 
+54
kellluke16
Dragomira
StickwithU
Naughty
worfets
Smile*
totuks
Frezia
Kard
rebasekutsikas
Little Green House
PINK
NunnuOled-
LittleFunnyBunny-
getukz
Anny
Evvu
AlwaysMe^^
accident
LikeNoOther
HannaLiisaaa
kutsu123
kurmzu
Sümmeetria
Tennu
Emma
FlyWithMe
kkaia-
mina-olengi-see
Grape.
nasicc
KK
Griffu.
Lizz
padjanägu, [h]
StripedMämmu
LittleStar
NeverToLate
bbrit .
Pump
Krissu
Karolin
black
Taylor
Jezzy
Marmelaad
zoomie
SugarPiece
ThatsMe
Keku
Helen
Murtagh
LittleMissy
Kärolyn
58 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 25 ... 43  Next
AutorTeade
Lizz
Narkar
Lizz

Female Postituste arv : 44

Need pisiasjad... 77/77 - Page 7 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 7 Icon_minitime23/12/2009, 21:50

See on TÕSISELT hea jutt, ma armastan seda!!! Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 7 Icon_minitime25/12/2009, 13:47

No siis on hästi Wink
Tagasi üles Go down
NeverToLate
Narkar
NeverToLate

Female Postituste arv : 46

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 7 Icon_minitime25/12/2009, 15:19

Tahaks uut juba Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 7 Icon_minitime25/12/2009, 15:25

Ma tean seda :)
Ma kavatsengi teise arvuti taha kohekohe minna, muusikat kuulata ja kirjutada paar uut osa, et te siis jälle lugeda saaksite midagi :)
Tahate Chadi tagasi jälle? Very Happy
Tagasi üles Go down
bbrit .
Maffiooso
bbrit .

Female Postituste arv : 526

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 7 Icon_minitime25/12/2009, 18:18

muidugi tahame :d
Tagasi üles Go down
http://www.rate.ee/users/mkm-
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 7 Icon_minitime26/12/2009, 17:28

Ma kirjutasin täna öösel kella 1 ja kolme vahel 19.nda osa valmis :)
Lõpetasin täpselt kell 3.08 Very Happy
Lihtsalt und ei tulnud.

Selle aja jooksul suutsin ma mõelda välja, mis Chadiga minevikus juhtus, (noh, et miks ta seal Ringi töllerdab)
Panin selle mõtte siis kirja ja kui üle lugesin otsustasin selle ikkagi ära kustutada ja muutsin osa lõpu ära .

Eniveis... Homme kõigi eelduste kohaselt uus osa :)
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 7 Icon_minitime27/12/2009, 11:10

19. Raske

Otsustasin enne vanemate kojujõudmist välja minna. Loodetavasti kohtun Chadiga ja saan talle oma muresid kurta. Samas jah, need ei pruugi teda üldse huvitadagi.
Kes ma talle olen?
Lihtsalt üks tüütu kohalik plika, kuid kellest tal vähemalt kasu on. Kes on nii sinisilme ja usub kõike mida ta räägib.

Tegin kiired tiirud oja ääres, seejärel suundusin metsa, kuid mingit sihtkohta ma välja valida ei proovinudki.
Mina ei leiaks Chadi- Chad leiaks enne mind. See oleks õnnelik juhus, kui ma ta üles leiaks. Ta oskas end väga hästi peita.

Umbes poole tunni möödudes toetasin end seljaga vana männi tüve vastu ja tõmbasin hinge. Siis kuulsin sammude müdinat.
Metsloomad?
No vaevalt...

"Summer?"

Pehme, mahe hääl kostus mu selja tagant ja seda kuuldes vaatasin hetkeks pinksalt enda ees hõljuvat õhku. Siis langetasin pea, sulgesin silmad ja naeratasin.
Muu soov Chadi näha täitub kohe.
Kohe...
Kohe.

"Mida sina siin keset metsa teed?"

Pöördusin ja naeratasin talle. Midagi Chadis oli võõrast. Kui ma teda vaikides silmitsesin, panin tähele, et ta kandis täiesti teistsuguseid riideid. Muidugi on riiete vahetamine normaalne ja vajalik tegevus kuid arvestades Chadi olukorda... Loodetavasti nende riiete eelmine omanik end segaseks ei otsi...

Chad oli veidi pruunim, kui viimane kord, mil ma teda nägin. Ta kandis lotakaid teksapükse ja T-särki. Pruuni pusa oli ta sidunud oma puusade ümber. Muidugi võib arvata, et ta nägi üsna viisakas välja, kuid tegelikult ta ei näinud ju... Teksad olid määrdunud ja T-särgis olid tugevad kortsud sees. Kuid ma ei hoolinud sellest, milline ta välja nägi.
Ma hoolisin temast.
"Ma tulin sind otsima... Jälle."
"Jälle?"

Chad astus minust mööda ja viipas mind käega endale järgnema. Chad liikus metsas hästi. Polnud üht kordagi, mil ta oleks komistanud või mõnel libedal puutükil tasakaalu kaotanud. Mina seevastu pidin igast oksast ja puutüvest kinni hoidma, et mitte nägupidi lehesodis lõpetada.

"Mind jäi midagi piinama," laususin talle.
Chad pöördus ja vaatas hetkeks mind ja just sel hetkel astusin ma tema poole enda meelest piisavalt ettevaatliku sammu ning kukkusin pikali.
"Jäid terveks?" ruttas Chad mu kõrvale ja aitas mu uuesti püsti.
"No enam vähem... Ma ei mõista kuidas sul siin liiklemine välja tuleb? Kas sa ei kuku kunagi?"
"Ei." Chad naeratas ja pühkis mu põlvedelt niiskeid lehti ära.
"Ahahh," pomisesin vastuseks ja saatsin pilguga Chadi, kui ta jälle astuma hakkas. Üritasin talle nüüd veelgi ettevaatlikumalt järgneda, kuid lõpuks loobusin üldse ja jäin seisma ning vaatasin kerget solvumist tundes Chadi kaugenemas.
Lõpuks jäi temagi seisma, kuulas ja pööras end aeglaselt ümber.

Olin end vanale mahakukkunud männitüvele istuma sättinud ja kiigutasin nüüd sellel istudes jalgu, oodates Chadi.
Kui ma vargsi pilgu tõstsin, et näha kui kaugel ta veel on siis sumas ta alles läbi kõrgete sõnajalgade.
Lõpuks jäi ta minu kõrval seisma.

"Ma ei tulnud end siia vabatahtlikult tapma vaid sinuga rääkima." Vahtisin ikka oma jalgu ja leidsin, et solvunut mängida oli vahel täitsa... tore.
"Vabandust..," lausus Chad, nii et ma end üleüldse süüdi hakkasin tundma. "Aga räägime nüüd?"

Vaikisin.

Ma ei tea, mis mul viga oli. Kas asi oli mu halvas tujus, mis mind pärast Evani külaskäiku piinama jäi või... milleskis muus? Noh, Chad ei peaks ju ometi selle all kannatama? Aga mingil nõmedal põhjusel ma pidin ka temaga vastik olema. Pidin kellegi peale oma solvumise ja viha välja valama.

"Summer?" küsis ta vaikselt ja istus minu kõrvale.
Minu vastu...

Tundsin kuidas mu hingamine kiirenes ja ma ise otsisin veel midagi mida öelda, kuid kõik mida ma sel hetkel tundsin oligi valu ja solvumine.
Võibolla seepärast hakkasingi ma nutma.
Esialgu hääletult, kramplikult, kuid hetk hiljem tõmbasin nina kaudu õhku ja siis sai Chad aru, et kõik pole korras.

"Räägi, mis on?" päris ta ärevalt.
"Kõik on täiesti... sassis. Ma läksin alles mõni aeg tagasi Evaniga tülli ja... Ma..."
"Rahune, Summer..," lausus Chad ja pani oma käed mu ümber, et mind lohutada.
"Ma olen kaotanud oma sõbrad... Oma vanemate usalduse... Vähemalt Kent hoolib veel minust. Kõik teised arvavad, et ma olen hull..."
Puhkesin veelgi tugevamalt nutma ja peitsin oma näo Chadi õlale. Ta kallistas mind tugevalt ja silitas ühe käega mu selga.
"Lexie on täielikult minu vastu ning ta on ka... Evanile sisestanud, et ma... Isegi mu ema ja isa ei taha minuga tegemist teha, sest... sina..."

"Aga võibolla olekski parem kui läheksin ära?" küsis Chad hetk hiljem.
Tõmbusin temast eemale: "EI, sa ei jäta mind!"
"See oleks ju üks lah..."
"See ei tule kõne allagi! Ma ju vajan sind!" ütlesin talle nii tungiva tooniga kui vähegi suutsin. Polnud raske aru saada, mis tunded mul tema vastu tekkinud olid. Järgmisel hetkel ma punastasin ja üritasin parandada, mis võimalik oli.
"Lihtsalt... Sa oled mu ainus sõber kellele ma saan praegu toetuda. Sa ei tohi mind nüüd lihtsalt jätta..."
Chad noogutas.
"Luba, et sa ei lahku ilma hüvastijätuta! Luba, Chad..."
Vaatasin nutuste silmadega Chadi ja tundsin, kuidas tema käsi minu käe pihku haaras.
"Ma luban."

Aeg tiksus halastamatult edasi ning me olime Chadiga käsikäes oja juurde kõndinud. Oja juurde, just seetõttu, et see on mu kodule lähedal ja ma ei pea siis läbi hämara metsa kodu poole sammuma, sest, nagu Chad ütles, tervelt kohale ma ei jõuaks.
Istusime oja kaldale ja ei lasknud veel kätest lahti. Chad vaatas mind uudishimulikult ning lõpuks julgesin küsida küsimuse mis mind juba kaua vaevanud oli.
"Luba, et sa ei vihastu..?" laususin ettevaatlikult ning Chad vaatas mind kulmu kortsutades: "Midagi nii tõsist?"
Noogutasin: "Noh, ma arvan, et sa ei ole sellele küsimusele vastates just kõige... lõbusam. Tegelikult ma ei usugi, et sa vastad sellele..."
Chadi suul mängles võluv naeratus: "Lase tulla."
"Tõesti?"
"No ma luban, et vastan nii palju kui võimalik on."
"Okei... Ma mõtlesin juba ammu üht asja sinult küsida. Tegelikult mitut... Kes sa oled ja miks sa just siin oled?"
Chad hakkas naerma: "Ma olen Chad Kinski."
"Ja miks sa siin oled?"

"Sest sina oled ju siin, Summer," lausus ta kõlavalt ja vaatas meie käsi.

"Ma ei saa iial tegelikke põhjuseid teada?"
"Usalda mind. Ma lihtsalt ei taha sulle haiget teha. See poleks vajalik. Mida sa selle teadmisega siis teeks?See jääks sind painama ja seda ma küll ei taha. Ma ei taha su tuju veel rohkem ära rikkuda, kui see juba on. Su kurbus on nagunii minu süü."

Raputasin pead.

Chad naeratas mulle ja vaatas mind. "Sa tahad mulle midagi öelda aga sa ei ütle, eks?" lausus ta mõne hetke pärast.
"Tahan küll, aga... see keeraks kõik veel rohkem sassi. Ja sina... Sulle arvatavasti ka see ei meeldiks."
Chad kortsutas jälle kulme ja vaatas mind huviga: "Saladus?"

Ma kadestan neid inimesi, kellel armastuse avaldamine nii lihtsalt välja tuleb. Ma ju võin Chadile öelda, et hoolin temast, kuid see pole päris see.

Oma tõeliste tunnete avaldamine oleks praegusel hetkel just kõige parem. Muidugi võib see teda piisavalt hirmutada, et ma teda armastan, kuid ma olin temasse armunud. Ma sain oma tunnetest selgust ja ma tean, et see on armastus.
Puhas, siiras armastus.

Mul piisaks vaid natuke tema poole nõjatuda ja ma võiks teda suudelda ning siis tuleks see lause mu suust automaatselt välja, kuid ma olin ikkagi liiga arg...

Kiirelt pead raputades tõmbasin oma käe tema peost ära ja tõusin püsti kuid astudes takerdusin millessegi ja maandusin tugeva kivi otsa, mis madala põõsa varjus paar meetrit eespool oma ohvrit ootas...

Viimati muutis seda Audrey (27/12/2009, 16:25). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Jezzy
Suur ja laisk lohe
Jezzy

Female Postituste arv : 116

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 7 Icon_minitime27/12/2009, 14:21

eluhea jutt.
aga mind lõpus häiris see millegisse (peaks olema milessegi) Very Happy
UUT!
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 7 Icon_minitime27/12/2009, 16:27

Aitähhhh :)
Ma parandasin selle koha ära Wink

PS: Mu blogis on 19.ndast osast ära kustutatud lõik. Saate teada, milline see osa oleks pidanud esialgse plaani järgi olema Very Happy Nii et kui kedagi huvitav see ära kustutatud lõik siis tsekake mu blogi :)
Tagasi üles Go down
bbrit .
Maffiooso
bbrit .

Female Postituste arv : 526

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 7 Icon_minitime28/12/2009, 14:34

mõnel ikka juhtub,
uut :)
Tagasi üles Go down
http://www.rate.ee/users/mkm-
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 7 Icon_minitime28/12/2009, 15:15

Mul on 20. osa pooleli ja ma ei suuda lihtsalt edasi mõelda -.-
Ma olen üritanud ilma muusikata kirjutada, muusikaga kirjutada... No ei tule mitte midagi pähe ja see on lihtsalt masendav.
Aga kui ma pingutan saan selle osaga hakkama enne selle aasta lõppu Very Happy

Aga nüüd ma juba mõtlen, et ma olekski võinud selle osa jätta nii nagu see oli :)
Tagasi üles Go down
LittleStar
Totaalne lumememm, noh!^.^

Female Postituste arv : 253

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 7 Icon_minitime28/12/2009, 16:41

Uut, mulle meeldib täiega(A)(Y)!
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 7 Icon_minitime29/12/2009, 15:33

Uus osa Wink Kirjutasin seda eile. Üritasin keskenduda, sest olen haige ja kirjutamine lihtsalt ei tule välja -.- Loodan, et see osa pole liiga kummaline ja et teile ikka meeldib... Very Happy

20. Katki

Vingerdasin maas valude käes nagu uss. Ma murdsin oma jalaluu ära, raudselt.
See valu oli põrgulik.
Mu kõrvulukustav valukarjatus, kui kivi otsa jalgupidi kukkusin ajas Chad kohe püsti. Ta kükitas mu kõrval ja üritas mu jalga vaadata. Mu rapsimine tegi selle loomulikult üsna võimatuks.
"Neetud kivi," puterdasin läbi hammaste ja krimpsutasin valu pärast oma nina. "Saingi sellega hakkama?"
Chad muigas: "Tubli."
"Isa lööb mu maha. Ta saab nüüd teada, et ma väljas käisin..," oigasin valjult.
Suva see jalaluumurd, kui see ikka on murd... Uus koduarest on sada korda hullem...
Jälle mingi x arv päevi, mil ma ei näe Chadi.
See mõte oli... liig. Aga ma ei suudaks teda nägematta ka olla.
Võibolla kutsuks Chadi öösiti oma tuppa..? See oleks mõeldav.
Aga tundes oma isa tean, et ta on võimeline muutma meie kodu ümbrust miiniväljaks. Kui armas temast.

"Ma kannan su koju. Loodetavasti pole su vanemad veel kodus..."
"Ei, ei, ei..." puiklesin vastu, kuid juba haaras ta mind enda sülle.
"Ära pabista, sa oled ju nii kerge. Pole ime, et isegi tuul sind pikali suudab lükata."
"Hahaaah," venitasin uut valuhoogu varjates.

Jõudsime kiirelt meie maja juurde ning õnneks polnud autot veel näha. Meil vedas hullupööra.
Kent oli valgustatud terassil ja sisustas vabat aega istessetõusmistega. Kui ta mind Chadi kätel nägi, hakkas ta esialgu naerma, kuid kui lähemale jõudsime ja ta märkas et mu vasak jalg on kahtlaselt lillakas, kadus naer sootuks. Asemele tuli paanika: "Mida..? Mida sa tegid?" päris Kent end püsti ajades.
Chad asetas mu toolile istuma ja aitas mul jalga lauale tõsta.
"Põõsas pani jala ette!" hüüdsin valjult ja oigasin jälle valu käes.
Chad hakkas naerma: "Ta valetab."
Kent hakkas ka naerma ja uuris mu säärt: "Kuri põõsas. See on ju päris jõle."
"Jõle? No tänud. Seda ma tahtsingi kuulda," pobisesin sisistades ja sätisin end mugavamalt sisse.
Chad kummardus ja katsus mu jalga: "On siit valus?"
Raputasin pead.
"Aga siit..?" uuris ta uuesti ja libistas käe ülepoole sellele kohale, mis ma vastu kivi kõige valusamalt ära löönud olin.
"Ojaa," oigasin vastuseks ja Chad võttis kiirelt oma käe ära, kui märkas, et mul valus oli.
Ta vaatas Kenti tee-nüüd-midagi-pilguga ja istus lauaservale. Mina vaatasin Chadi ja Chad vaatas lampi, mis kogu terassi kollase valgustusega täitis. Seejärel pööras ta pead ja vaatas sissesõidu teed.

Ma võisin vaid aimata, mida ta mõtleb ja võisin vaid unistada kellest ta mõtleb.

"Võib selle tule ära kustutada?" küsis Chad ja tõusis ning jalutas lüliti juurde, mis ukse kõrval oli.
Tõmbasin oma jala laualt aeglaselt ära : "Miks?"
Kuulsin klõpsu ja olime kolmekesi pimeduses. Muidugi polnud õues pime, aga piisavalt hämar. Tihedad sinised pilved varjasid õhtust päikest suurepäraselt ja vahepeal oligi tunne nagu oleks juba sügis.

Sekundid, mis kulusid mu silmadel järsu pimedusega harjumiseks, venisid vastikult. Kuulsin selja tagant Kenti samme... Chadi sammud...
Ma ei saanud enam aru, kes kus oli.

"Miks tuli põleda ei või?" küsisin uuesti.
"Tean siis millal jalga lasta," lausus Chad ja kuulsin tema hääles kerget naeru. Selline mõnusalt mahe, vabastav.

Mu silmad olid juba peaaegu harjunud pimedusega ja eristasin Kenti ja Chadi juba paremini. Chad toetas end vastu seina, kuhu ta justkui sulandus ja tema peaasendist sain aru, et ta vaatas pinksalt kaugusesse. Täpsemalt sissesõidu tee algusesse.
Kent tammus jalalt-jalale mu selja taga nii et põrandalauad kääksusid.
"Aga mis te arvate... On luumurd või ei?"
"Sa nagu loodaks seda," kuulsin selja tagant ja muigasin selle peale.
"Okei, ma tõusen püsti..," laususin reipalt ja tõusingi. Ma tundsin vasakus jalas pistelist valu aga muidu oli päris hea olla. "See on vist hea märk?"
"Jep, aga astu paar sammu."
Kent astus mu kõrvale ja ma tegin esimese sammukese. Nad püüaks mind kinni, kui ma jälle kukkuma peaks.

"Oh, lahe. Aga ma pean nüüd mõnda aega pikki pükse kandma. See nõme sinikas."
"Ikka parem kui järjekordne nädal koduarestis olla?" küsis Kent ja ma patsutasin teda seljale enne kui uuesti istet võtsin.

Chad kükitas ja tundus, et mingil määral oli pinge tema kehast kadunud.
"Okei... Ma lähen võtan midagi juua... Toon teile ka midagi?" küsis Kent ja oli juba ukse avanud.
"Ee, ma ei taha midagi," ütlesin talle.
"Chad? Sulle...?"
"Noh, ära just ei ütleks," vastas Chad ja taas oli tema hääl naerune.

Kui uks mu venna järel kinni langes ja me Chadiga kahekesi terassile jäime, olime esialgu vait. Kumbki meist ei osanud midagi öelda ja mida rohkem sekundeid möödus, seda rohkem uskusin, et oleme vait nii kaua, kuni Kent tagasi tuleb.

Mõtlesin, et lähen ka kööki, kuid see oleks olnud ebaviisakas Chad sõnakestki lausumata üksi jätta. Seega tõusin ja läksin tema juurde ning istusin Chadi kõrvale.
Ta keeras pea minu poole ja nägin et ta naeratas nukralt.
"Mis on?"
"Ei midagi," lausus ta sosistades ja tundsin, kuidas tema sõrmed mu kätt otsisid. Lõpuks kui Chad mu käe leidis, võttis ta selle oma sooja pihku. "Sa ei pea minu pärast muretsema."
"Ma nagunii muretsen," ütlesin talle.
"Aga ei peaks. Pole vaja."

Hetkeks oli mu pea mõtetest täiesti tühi ja ma ei osanud selle peale mitte midagi mõistlikku öelda. Silmanurgast piiludes nägin, et ta vaatas taas kaugusesse. Iga minut, mis möödus muutis nüüd mindki närvilisemaks.
Ma ootasin ema ja isa koju, kuid ma ei tahtnud, et Chad läheks...
Hea, et Kent jookidega ei kiirustanud- nii jäi mul Chadiga rohkem aega kahekesi olla.

Hetke pärast lasi Chad mu käe lahti ja hakkas oma pükste taskutes sorima. Kuulsin vaikset kõlinat, mida tekitasid Chadi taskutes olevad asjad.
"Olemas, lausus ta viimaks ja naeratas jälle.
"Mis on olemas?"
"Üks pisiasi. Palun keera end seljaga minu poole," lausus Chad salapäraselt.
Kergitasin kulmu: "Kas ma ei näegi seda?"
"Näed küll. Oota natuke."

Tundsin, kuidas ta käte liikumisest tekkinud tuul mu nahka puudutas. Seejärel tundsin nahal jahedat metalli.
Kett?
Chadi käed puudutasid õrnalt mu kaela, kui ta üritas ketti kinnitada.
"Valmis.., lausus ta. "See on sulle."
Silitasin pika keti ripatsit ja üritasin aru saada, milline see on. Kuid ripatsi kuju oli väga segadusseajav.
"See on päike."
"Päike?" küsisin juhmilt üle.
"Nojah..," lausus Chad.
"Oh, aitäh, Chad," tuli mul meelde teda tänada ning ma embasin teda. Kui ma käe tema kaela ümbert ära tõmbasin, tänasin õnne, et hämar oli. Mul oli oma käitumise pärast piinlik ning tundsin, kuidas ma näost punaseks tõmbusin.
"Pole tänu väärt," lausus ta vaikselt ja pööras oma pilgu ära.
Sel hetkel avanes uks ja Kent tuli meie juurde ning ulatas Chadile klaasi.
"Apelsinimahl... Midagi mõistlikumat ei leidnud."
"Tänud."
Chad jõi klaasi kiirelt tühjaks. Ta tõusis ja pani klaasi lauale ning köhatas: "Tundub, et ma pean minema... Nägemist."
Tahtsin talle öelda "Ei" kuid ta oli juba läinud.
Tõusin ja nägin autotulesid eemalt lähenemas.
Istusin laua taha ja katsusin oma ketti.
"Mis sul seal on?" küsis Kent.
"Chad kinkis mulle midagi."
"Mis see midagi on?"
"Kett," vastasin napisõnaliselt. "Päikesekujulise ripatsiga."
"Aaa," venitas ta nagu oleks sellest keest juba teadlik olnud. Küsisingi Kentilt kas ta teadis sellest.
Ta raputas pead: "Ei, ma lihtsalt tean, et ta kannab kuukujulise ripatsiga ketti..," ta haigutas: "Ma lähen sisse."
"Okei, ma ootan nad ära, näitan, et ma ikka kodus olen ja sõna kuulan," ütlesin juukseid sättides. Peitsin keti riiete alla, et selle päritolu emas-isas uudishimu ei ärataks.

Kuu ja päike, päike ja kuu. Chadil on kuu ja minul päike.

Kinkis Chad selle keti mulle mingi tagamõttega..?
Tagasi üles Go down
Taylor
Kuri põhjapõder(???)
Taylor

Female Postituste arv : 199

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 7 Icon_minitime29/12/2009, 16:06

See kuu ja päikse asi jäi natuke mõistatuslikuks (dumb me, see pidigi raudselt jääma Very Happy). Ee, ja selle osa pealkiri; katki, see oligi jalaluumurrust (mida tegelikult ei olnudki) või? Very Happy Mulle igatahes VÄGA meeldis ja ootan jälle uut. xd
Tagasi üles Go down
http://orkut.com
LittleStar
Totaalne lumememm, noh!^.^

Female Postituste arv : 253

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 7 Icon_minitime29/12/2009, 18:33

Tsiteerin: :
"Põõsas pani jala ette!" hüüdsin valjult ja oigasin jälle valu käes.
Chad hakkas naerma: "Ta valetab."
Kent hakkas ka naerma ja uuris mu säärt: "Kuri põõsas. See on ju päris jõle."

<-See koht ajas naerma:D
Aga mulle endiselt väga-väga meeldib ja ootan endiselt(või jälle) uut osa:)
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 7 Icon_minitime29/12/2009, 19:12

Taylor- PIDIGI! Very Happy Kuu ja Päikese värk selgub mõnes järgmises osas. Chadil on kuu ja minul päike- selles ongi väike konks sees :) Näiteks... miks Summeril päike on, mitte kuu??? (oeh, segane lause)
x)
Sa oled vist esimene, kes paneb seda tähele, et mu pealkirjad on seotud sellega, mis osas juhtub. tegelikult pidigi Summeril olema luumurd, kuid ma mõtlesin tsipa ja tegin järeldused, et see külvaks liiga palju probleeme.

LittleStar- Tore Very Happy Seda ma üritasingi. Noh, eks ma üritangi sellist sarkasmi sisse tuua jne...
Eks ma täna õhtul midagi üritan jälle kirjutada Very Happy
Tagasi üles Go down
Taylor
Kuri põhjapõder(???)
Taylor

Female Postituste arv : 199

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 7 Icon_minitime29/12/2009, 22:17

Mina ei pannud ka enne seda pealkirja asja tähele. Ja siis ma hakkasin mõtlema... xd. btw; kui päike ja kuu oleks inimesed, siis mina olen alati kujutlenud, et päike on naissoost ja kuu meessoost. duh, suht imelik. Very Happy Uut, ikka uut.
Tagasi üles Go down
http://orkut.com
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 7 Icon_minitime30/12/2009, 07:59

Mul on täpselt vastupidi - kuu on tüdruk ja poiss päike. Very Happy On nii väljakujunenud lihtsalt. Very Happy
Aga täitsa hea oli, jah. Very Happy Ainus mõistlikult pikki osi kirjutav tegelane siin foorumis. Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 7 Icon_minitime30/12/2009, 13:30

Kirjutasin seda osa öösel. Kui sellega lõpule jõudsin oli kell 3:31. Kirjutasin veel kaks osa sest lihtsalt... nii suur kirjutamiisu oli peal Very Happy (magama sain alles kella 7 paiku)
Ma tõesti arvan, et ma pean öösiti kirjutama hakkama Wink
Loodan, et meeldib.

21. Maskeering

Elasin need vahepealsed kuus päeva üle. Üritasin olla igati tubli. Olin kodus, tegin oma koduseid töid ja ei vingunud. Niitsin korra isegi muru, mis tegelikult oli Kenti ülesanne, kuid ta oli rõõmuga nõus selle minu kaela veeretama.

Kõik need kuus päeva ei kohtunud ma Chadiga. Ma käisin hämaratel õhtutundidel metsatukas jalutamas... Käisin oja ääres, kuid teda ma ei näinud. Ma arvasin, et ta liikus siiski edasi, kuid Kent rahustas mind ja ütles, et ta oli Chadi näinud ning ta oli mu vennale öelnud, et ei lähe kuhugile, kuid hoiab madalat profiili ja ei liigu ringi nii palju.

Sel hommikul äratas mind tugev koputus mu toa uksele ja seejärel kuulsin isa häält: "Üles!"
Tõstsin pea padjalt ja vaatasin kella: pool kaksteist? Juba?
Ajasin end ülikiirelt püsti ja vahetasin kiiruga riided ning tormasin toast välja otsejoones kööki. Valasin klaasi jahedat apelsinimahla ja võtsin sellest lonksu. Seejärel lipsasin vannituppa ja pesin nägu külma veega. Kuulsin kuidas välisuks käis ja nägin peeglist isa vannitoa uksel seismas.
"Noh?" küsisin ja hakkasin köhima. Vesi oli isegi natuke liiga külm. Vähemalt unest polnud enam jälgegi.
"Sulle on külaline..," lausus isa ja kadus.
"Kes!?" küsisin hüüdes ja kuivatasin kiirustades oma nägu.
"Ma ei tea... Mingi poiss on," kuulsin isa vastamas ja ma tajusin tema hääles pahameelt. "Ta ootab sind terassil. Ta ütles, et on su klassivend..."

Klassivend? Mu klassis oli ainult kaks poissi, kellega ma sain läbi. Nüüd polnud erilistest sõprussuhetest midagi järel... Nad ei tuleks minu juurde.
Aga kes see siis on? Ma loodan, et sellel poisil on aega mu järele oodata.

Vaatasin peeglisse ja otsustasin oma näoga midagi ette võtta. Värvisin ripsmeid ja kammisin kiirelt juukseid, mis öö jooksul korralikult sassi olid läinud. Viimane pilk peeglisse..- jep, nüüd võib minna.

Astusin terassile ja vaatasin automaatselt laua ja seda ümbritsevate nelja korvtooli poole. Seal see mu klassivend istus.
Thomas?
No mida Thomas ometi siin teeb? Me oleme käinud kümme aastat ühes klassis ja meie vestlused on piirdunud siiani vaid mõne lausega, näiteks: "Kas sul on matemaatika kodune töö tehtud?".
Mis siis nüüd täna juhtus?
Tuli jututuju? Lahe....

Jumal tänatud, et ta istus seljaga minu poole. Ma nägin raudselt naeruväärne välja, kui ma tema tumedaid juukseid ja pruuni kaela, mis üle tooli seljatoe paistsid, vaatasin, et veenduda kas tegu on ikka Thomasega.
Soengu järgi otsustades oli.

Üritasin näole naeratuse võluda, kuid teadsin ilma peeglisse vaatamata, et mu naeratus on võlts. Liiga võlts.
Torutasin huuli ja üritasin uuesti. Seejärel astusin reipalt laua juurde: "Oi, tere, Thomas! Kuidas sul läheb?"

Kui ma vaatasin korvtoolis istujat ja tema vaatas läbi oma tumedate päikeseprillide mind, oli selge, et see polnud mu klassivend Thomas.

See poiss oli võõras, kuid midagi temas oli nii tuttav... Võibolla olin teda varem kuskil näinud?

Kui sobrasin oma mälus, märkasin, et isa vantsis aeglaste sammudega terassile ja vaatas hetkeks minu poole. Naeratasin ja kuulsin kuidas ta mingit viisikest vilistas. Lõpuks läks paps aeda ja ma olin oma külalisega omapead.
"Tere Summer!"

Ma võisin vanduda, et mu suu vajus lahti. Ma olin positiivselt shokeeritud- see oli Chad!
"Kuidas..," hüüatasin valjult ja liiga rõõmsalt ning taipasin siis vakka jääda, "oih."

Tõmbasin teise korvtooli Chadi tooli kõrvale ja istusin.
"Kuidas see mul õnnestus?" küsis ta ja võttis korraks päikeseprillid ära ning libistas siis need elegantse liigutusega tagasi: "Parukas, prillid, puhtad riided ja harjutamine."
Hakkasin naerma.
Chad muigas ja tundis end toolis üsna mugavalt.
"Aga kuskohast sa kõik need asjad said?"
"Täna selle eest oma venda," lausus Chad.
"Kent aitas sind?" raputasin pead. Ta oli tõesti minu ja Chadi poolt. Aga see tundus ikka veel ebareaalne. Chad on minu kodus... Ta rääkis mu isaga ja on ikka elus.

Ta demonstreeris mulle oma niiöelda "teist häält", mida nad Kentiga harjutanud olid. Isa poleks selle pealegi tulnud, et see, kellega ta räägib, on Chad.

"Kelle mõte see oli?" pärisin üliõnnelikult.
"Su venna. Me saime juhuslikult kokku ja siis ta ütleski mulle, et sa üritad vanemate usaldust tagasi võita aga oled õnnetu, kuna pole mind näinud."
Vaatasin mujale.
Loodetavasti pole Kent midagi taibanud ja Chadile rääkinud...
"Ta ütles, et nüüd, kui sa oled tülis oma teiste sõpradega, olen mina ainus keda sa oma sõbraks pead. Muidugi tahtsin mina sind ka näha."
Naeratasin talle."Sa näed nii... teistsugune välja."
Chad muigas: "See meie eesmärk oligi. Aga ütle mulle kes see Thomas on?"

Neelatasin ja tundsin kuidas mu süda kiirelt põks-põks-põks tegi.
"Thomas on mu klassivend. Sa nägid nii tema moodi välja selle soenguga. Kui ma siia tulin arvasin, et Thomas tuli minu juurde. See oleks üsna veider olnud, kui tema järsku mulle külla oleks tulnud..." Jäin hetkeks vait.
Vaatasin Chadi: "Aga, et see oled sina... Tead, see on üks parimaid asju, mis minuga siiani juhtunud on."
"Liialdad?" tegi Chad oma "teist" häält ja hakkas naerma.
"Ei liialda. See on uskumatu, et sa istud mu kodu terassil, rääkisid mu isaga ja..," raputasin jälle pead: "Uskumatu."
Chad vaatas ketti mu kaelas.
"Tahad teada, miks ma selle sulle kinkisin?" küsis ta hetke pärast.
Noogutasin.
Ma mõtlesin selle peale pikalt tol õhtul kui ema ja isa tagasi jõudsid. Õhtul, kui Chad kinkis selle mulle.
Chad tiris kõigepealt nähtavale enda oma- kuukujulise ripatsiga keti.
"Kent ütles, et sul on selline kett..," laususin vaikselt.
"Aa. Ta ei öelnud mulle, et ta seda sulle ütles juba."
"Aga miks siis..."

Ta tõstis nimetisõrme püsti ja ma jäin poole lause pealt vait. Ta huulile ilmus võluv naeratus: "Sest ööd pole ilma päevata ja päeva pole ilma ööta. Me võime ketid kohe praegu ka ära vahetada- põhimõte jääb ikka samaks."
"Mis põhimõte?"
"Mõtle natuke, Summer. Sa tead nagunii vastust."
Ohkasin.
Märkasin isa taas meile lähemale hiilimas. Ju ta ei suutnud rahulikult mõnele tööle keskenduda, teades, et samal ajal on keegi võõras poiss tema kalli tütrekese juures.

"Isa tuleb. Igatahes... ma mõtlen selle peale," sosistasin vaikselt ja tegin Chadile ettepaneku lahkuda vastu enda tahtmist: "Ma... arvan, et sa peaks nüüd minema." Parem on kui ta läheb... Võibolla paps taipab ja siis... Ma ei taha mitte mõeldagi selle peale.
Chad noogutas.
Panin tähele, et tema silmad ei säranud. Nendes polnud seda nüüdseks mulle juba nii tavaliseks saanud "sädet" mis mulle maagiliselt mõjus. Ta silmad olid liiga tavalised. Võibolla isegi külmad... Aga ma ei teinud sellest numbrit. Võibolla oli ta väsinud ja see mõjus nii?
Ta tõusis ja köhatas.
"Hüvasti," lausus Chad mulle vaevukuuldavalt ja kui ta mu isast möödus ja ütles talle "Headaega, härra Windmill" läbistasid mu keha tugevad judinad.
Õnneks isa ei taibanud midagi.

"Kes see tüüp veel oli?" päris ta kukalt sügades minu juurde tulles.
"Klassivend. Thomas. Ta rääkis mulle mingist laagrist, mis enne kooli toimub," valetasin kiirelt.
"Ahaa," noogutas isa ja nägin kuidas pinge tema kehast kadus. Hakkasin naerma.
Isa kergitas kulme ja ohkas: "Oli teil muidu lõbus?"
"Jaa. Väga."
"Sa pole mulle temast enne rääkinudki..."
Kohendasin käega juukseid. Peaksin rääkima või? Muigasin. "Ta on täiesti ohutu poiss. Üsna tagasihoidlik."
Isale paistis see meeldivat. Ta limpsis oma huuli ja vaatas põrandat ning tõstis siis oma pilgu ja puurisin oma naeruste silmadega mind: "Tuleb ta veel siia?"
Mõtlesin hetke.
Kui see on ainuke viis, kuidas ma saan Chadiga ohutult kohtuda, loomulikult. "Thomas" tuleb teinekordki meile.

"Jaa," naeratasin rahulolevalt ja saatsin isa pilguga, kui ta maja taha aeda tagasi läks.

Vaatasin unistavalt helesinist taevast, kus säras helekollane päike ja tundsin, kui õnnelik ma tegelikult olin.
Ma olin täis elujõudu, ma tahtsin tegutseda, ma tahtsin nii paljusid asju järsku teha...
Tõusin lõpuks ja sisenesin majja. Läksin kööki, seisin seal mõtiskledes hetke ja seejärel kõndisin otsejoones Kenti toa ukse taha.
Koputasin ja kuulsin hetke pärast tema häält: "Jaa!"
Lükkasin ukse lahti ja lasin sellel enda järel vaikselt kinni vajuda. Kent seisis keset tuba ja vaatas mind täiesti tavalise oli-asja-ka-pilguga. Astusin paar sammu talle lähemale ja lihtsalt sirutasin käed tema ümber ning kallistasin teda pikalt ja nii tugevalt kui vähegi suutsin.

"Sa oled kõige parem vanem vend maailmas. Sa oled mulle väga-väga kallis!" sosistasin ja tundsin, kuidas mu silmad niiskeks tõmbusid. Tänu temale nägin ju inimest, keda ma igatsesin meeletult...
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 7 Icon_minitime30/12/2009, 14:18

See lõpp oli nii nunnu! :)
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 7 Icon_minitime30/12/2009, 14:25

Aitäh, ütleme nii, et kui ma selle lause kirja pani + selle kallistuse, oli küll kerge nutukas sees, sest siis ma juba teadsin mis edasi juhtuma hakkab ja mul oli Summerist lihtsalt nii-nii kahju :)
Tagasi üles Go down
Griffu.
Admin
Griffu.

Female Postituste arv : 561

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 7 Icon_minitime30/12/2009, 14:30

Ma mõtlesin, et ei hakka seda enne lugema kui see lõpetatud on, et ma ei peaks osi ootama. Aga mul oli igav ja nüüd ma kahetsten. -.-
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 7 Icon_minitime30/12/2009, 14:37

22. Vandenõu

Nüüd oleks vist kõige parem rääkida, mis peale seda kallistust edasi sai...

Kent oli õnnelik, et plaan läbi läks ning oli õnnelik, et sai mu taas naeratama. Ta ütles, et neil Chadiga on mulle veel üks üllatus ning ma vaatasin Kenti ootusärevalt.
"Aga me peame siis pisikese jalutuskäigu tegema," ütles ta ja võttis oma sassis voodilt kerge pusa. "Lähme?"
"Loomulikult," laususin kiirelt ja me võtsime suuna metsatuka poole, mis mu toast väga hästi näha oli.

Kõndisime esimestest puudest mööda ning Kent luges numbreid: "Üks.., kaks.., kolm..."

Jäin seisma ja jälgisin teda.

Mõne aja pärast jäi ta vana puu juures seisma ja pöördus: "Seitseteist!"
"Mis seitseteist?" hüüdsin vastu ja olin igat sammu astudes ettevaatlik. Ma ei tahtnud oma jalga jälle mõna kivi vastu ära lüüa.
"See on teine osa meie plaanist, jäta see number meelde," lausus Kent tähtsalt.
"Seitseteist, kerge ju!" Hakkasin naerma ja vaatasin puid.

Kent köhis hääle puhtaks: "Kui sa tähele panid oli metsatuka alguses ühelt esimeselt puult natuke koort ära tiritud, õigemini lõigatud... Panid tähele?"
"Jah, vist küll," laususin venitades ja mõtlesin kas ma ikka nägin seda.
"Ja kui sa nüüd selle puu tagant meie maja poole vaatad, näed, et need puud moodustavad ühe pika kuid ühtlase rivi..."
"Jaa-ah..."
Kent naeratas.

Vaatasin puud, mille juures me seisime. See oli üsna vana ning enamus selle koorest oli lihtsalt ära tulnud aja jooksul. Vaid tüve alumine osa oli umbes minu pikkuses koorega kaetud.
Kent astus puule lähemale ja kummardus kergelt. Ta sirutas käe välja, tõmbas maapinna lähedalt koore lahtist osa veidi eemale. Kui ta selle jälle lahti laskis, oli puukoor täpselt nagu enne tihedalt puu ümber, nagu poleks keegi seda puudutanudki.

Kent tõmbas puukoort uuesti ja võttis selle tagant pisikese kokkuvolditud paberilehe.
"Mis asi..."
"See on kiri. Sulle," lausus Kent laia naeratuse saatel ja ulatas selle mulle.
"Kellelt?" küsisin juhmilt ja järgmisel hetkel puhkes Kent naerma. "Kellelt-kellelt... Chadilt loomulikult!"

"Räägi mulle nüüd kõik ära," palusin teda.
"Okei. Vaata... Kuna te kohtuda ei saa, siis... saate kirjavahetust pidada. Kirjutate üksteisele kirju aga panete need siia."
Vaatasin Kenti. "Aga kui keegi taipab, et..."
"Oota nüüd. Keegi ei saa sellest teada. Noh, heal juhul... Chad ütles, et talle sobib kõige rohkem see, kui kirja siia panek toimub kell üheksa õhtul. Ja järgi võib siia tulla nii...
15-20 minutit hiljem."
Hammustasin huulde: "Sel pole ju mõtet tegelikult. Ma võin ju siin iga õhtu need 20 minutit oodata ja rääkida Chadiga silmast silma."
Kent naeratas kibedalt: "Jah, võid, kuid ära arva, et paps on ainuke, kes teie kohtumiste vastu on."

Kergitasin kulme: "Mida?"

"Ma kuulsin kui ema ja isa rääkisid. Üleüleeile õhtul, kui me juba oma tubades olime. Ma käisin vannitoas ja siis ma kuulsingi neid rääkimas. Hiilisin oma tuppa tagasi ja kuulatasin uks irvakil neid pealt," hakkas Kent selgitama, "Isa ütles, et ta oli Lexie, Evani ja Williga rääkinud. Isa teab kõigest, mis teie vahel toimus. Ma pean silmas teie tülisid...
Lexie ja Evan olid kohe isaga nõus, et teid tuleb takistada. Will oli esialgu neutraalne- ta oli isale öelnud, et soovib kõigepealt sinuga rääkida ja kuulda sinu arvamust. Isa oli teda üritanud veenda, kuid asjatult.
Nii palju, kui ma isa jutust aru sain ja kuulsin, tean, et Evan ja Lexie ajavad Chadi jälgi taga. Nad üritavad kõigest väest leida kohta, kus ta end peidab. Evan on juba mõnede talude juures
öösiti vahti pidanud, et teda näha. Aga asjatult. Nad ei suuda nii hästi mõelda kui Chad," Kent muigas: "ja mina. Kas sa arvad, et paps käis eile varahommikul tõepoolest kalal? Vale puha. Ta käis Evaniga, kes passis vanat Wayne'i talu siit poolteist kilomeetrit kagus, rääkimas."

Hingasin sügavalt sisse-välja ja ei suutnud seda kõike uskuda.
Aga see oli tõsi. Hetkeks tundus, et ma näen halba und või midagi sarnast, kuid... ma sain aru, et see kõik toimus päriselt.

Voltisin Chadi kirja veelgi väiksemaks ja surusin selle oma helesiniste teksade lukuga suletavasse taskusse.

"Sa ei oleks seda veel ära pidanud panema," lausus Kent.

Vaatasin teda küsivalt.

"Kui ma olen oma jutu lõpetanud, pead selle läbi lugema ja siis kui sa oled seda teinud, põletame selle kirja ära. Teeme nii nagu seda poleks kunagi olemaski olnud." Kent näitas mulle tulemasinat oma peos.

"Oh, kuidas mulle meeldiks kui ma saaks need kirjad alles hoida..," ohkasin vaikselt ja nägin silmanurgast Kenti nägu. "Aga ma mõistan, et see on vajalik, arvestades olukorda."

"Tubli tüdruk. Lihtsalt... pea meeles, et kõik, mis viitab vähegi Chadile, peab olema kadunud. Kirjad põletame kohe peale lugemist... Esemed," ta vaatas mu ketti, "peavad olema peidetud. Isa juba küsis mu käest kuskohast sa sellise keti oled saanud. Ma ütlesin, et ma nägin seda linnas antiigipoes soodsalt ja et sa olid kunagi midagi sarnast tahtnud endale. Ketti sa varjama ei pea. Küll aga kõike muud."
"Hästi..."

Katsin kätega oma näo ja kükitasin."Kas asi on tõesti nii hull?"
Kent noogutas: "Ja usu mind- läheb veel hullemaks."

Siis meenus mulle, mida Chad mulle ütles kui ta lahkuma hakkas- hüvasti...

Hüvasti?

See tähendab, et me ei näe üksteist enam...

See asi ei saa nii hulluks minna...

See ei tohi nii lõppeda.
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 7 Icon_minitime30/12/2009, 14:39

Griffu. kirjutas:
Ma mõtlesin, et ei hakka seda enne lugema kui see lõpetatud on, et ma ei peaks osi ootama. Aga mul oli igav ja nüüd ma kahetsten. -.-

Ei meeldinud?
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 7 Icon_minitime30/12/2009, 15:26

Ta mõtleb seda, et meeldis ja nüüd ta peab osi ootama.. Very Happy

See on kuidagi utoopiline minu meelest. Kuidas nad Summer'i selja taga kõike ajavad.. Lihtsam oleks ju tütrele mingi julm karistus peale panna või ta vapsee kuskile vanavanemate juurde pagendada, aga selline valve igalpool ja. Minu jaoks utoopiline.
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 7 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Need pisiasjad... 77/77
Tagasi üles 
Lehekülg 7, lehekülgi kokku 43Mine lehele : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 25 ... 43  Next
 Similar topics
-
» Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)