MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Need pisiasjad... 77/77

Go down 
+54
kellluke16
Dragomira
StickwithU
Naughty
worfets
Smile*
totuks
Frezia
Kard
rebasekutsikas
Little Green House
PINK
NunnuOled-
LittleFunnyBunny-
getukz
Anny
Evvu
AlwaysMe^^
accident
LikeNoOther
HannaLiisaaa
kutsu123
kurmzu
Sümmeetria
Tennu
Emma
FlyWithMe
kkaia-
mina-olengi-see
Grape.
nasicc
KK
Griffu.
Lizz
padjanägu, [h]
StripedMämmu
LittleStar
NeverToLate
bbrit .
Pump
Krissu
Karolin
black
Taylor
Jezzy
Marmelaad
zoomie
SugarPiece
ThatsMe
Keku
Helen
Murtagh
LittleMissy
Kärolyn
58 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43  Next
AutorTeade
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

Need pisiasjad... 77/77 - Page 39 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 39 Icon_minitime14/9/2010, 19:19

Tääh :)
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 39 Icon_minitime14/9/2010, 19:47

OPP mingi hästi, või muidu... Very Happy
Muidu meeldis. :) Summeri tujutsemine tüütu, kuid reaalne. Very Happy
Kiiiresti uuuut! Very Happy
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 39 Icon_minitime14/9/2010, 20:06

76,5? eelmine oleks pidanud olema 75,5 ju. Sest kui 76,5 lisad veel pool saad juba 77. Very Happy

*Hakkab osa lugema*

Nüüd sa äratasid minus ka uudishimu, mis Chad'il viga on. MIllegipärast ma olen pessimist ja arvan, et Summer'i isa oli sellepärast siuke.. hea.. et Chad on suremas vms. Very Happy
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

Female Postituste arv : 974

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 39 Icon_minitime14/9/2010, 20:29

Summeri tujutsemineoli nagu kuidagi väga...mõtetu. Aga see tegi jutu reaalseks, niiet hea.

UUT!
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 39 Icon_minitime14/9/2010, 21:14

nasicc: Mingu mõtled ikka, eks? Very Happy
Ma ei tea, millal te uue saate, sest homme ja ülehomme olen ma busy-busy-busy. Ahjaa, reede ja laupäev ka... Emm... Pühapäev? Äärmisel juhul neljapäeval. Äkki saan end vabaks sebida.

Kärolyn: Seda saab liigitada mata alla, eks..? Very Happy *loodab* Noh, mata on eluaeg nulliring olnud... Rolling Eyes Very Happy (tegelt kuni 5. klassini olid viied-neljad selles aines...)
Aga jah... Ära ole pessimist Very Happy

Karolin: Kui ma seda osa kirjutasin kus ta sinna akna poole läks vms., siis ma korra mõtlesin, et damn- jälle Summer tujutseb ja nutab Very Happy Mõtted olid nagu... nii sassis.

Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 39 Icon_minitime14/9/2010, 21:54

Mingu jah. .D
Ootame. :d
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 39 Icon_minitime14/9/2010, 22:07

Nojah, arvatavasti siis neljapäeva peate ootama. Ma peaks jõudma kenasti asjadega valmis. Vähemalt nii palju vabat aega saab, et panen teie jaoks uue osa üles Wink
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 39 Icon_minitime14/9/2010, 22:41

Jaruuu! Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 39 Icon_minitime16/9/2010, 13:00

nasicc: I have no idea, what that 'jaruu' means, but anyways... Very Happy

*ohkab* MA ei ole endaga üldse rahul. Praegusel hetkel tundub kõik väga vale.
Uhh, ma loodan, et fakti- ja kirjavigu pole... Very Happy
Nautige ja ... ärge siis väga karmid olge Wink

77. Varjude mäng

Kui ma silmas avasin, märkasin voodi juures seismas kolme inimest: Kenti, isa ning siis veel ühte meest, kes kandis valget kinninööpimata kitlit.
“On aeg,” lausus Kent peaaegu sosinal ning hakkasin end püsti ajama. Olime Chadiga nii palju rääkinud, et lõpuks kui ma silmad sulgesin, olin nõnda väsinud, et jäin magama. Nii kaua kuni ma Chadi kuulasin ning tema silmadesse vaatasin, rääkis ta mulle oma lapsepõlvest ning oma kodust. Sain teada paljutki, mille üle aeg-ajalt pead olin murdnud ja see tegi mind õnnelikuks.
Kui püsti sain, pöördusin veel Chadi poole, et teda suudelda ja öelda talle, et ma armastan teda nii väga. Ma ei tundnud piinlikust, et meid vaatavad mu vend, isa ja siis veel üks võõras mees. Küll nad mõistavad.
“Hiljem näeme siis,” lõi Kent Chadiga lõbusalt rusikaid kokku ning isa lihtsalt vaikis. Ta ei osanud mitte midagi Chadile öelda, kuid võib-olla oli see isegi hea.
Uksel lehvitasin ma Chadile ja siis kui Kent meie järelt ukse kinni tõmbas, võttis isa mu käest kinni. Jalutasime niimoodi parklasse ning ma pugesin auto tagaistmele. Natukese aja pärast viiakse Chad opisaali ja siis… Varsti on õnneks kõik selja taha jäänud...
Kodus võttis vastu meid ema, kes oli oodanud meid verandal kuuma teed juues. Kui ma verandale astusin, pani ta käe mulle hoolitsevalt ümber: “Mine dushi alla ja vaheta siis riided. Ma võtan söögi ahjust välja seni… Sa ikka soovid ju süüa?”
“Ee, natuke ikka,” kogelesin ja kiirustasin vannituppa.
Keerasin ukse lukku ning riietasin end lahti. Keerasin kuuma vee jooksma ning lihtsalt seisin aurava veejoa all niikaua kuni mu nahk seda välja kannatas.
Peagi tõmbasin ma endale hommikumantli ümber ning läksin oma tuppa. Kuna ilm oli jahe, tõmbasin jalga pikad kitsad teksad ning panin selga musta särgi. Otsisin riidekapist välja sooja pika kampsuni ning kammisin siis juuksed ära. Mul kulus kõige selle jaoks umbes kümme minutit. Seejärel seadsin sammud kööki.
Kuigi toit oli väga maitsev, ei suutnud ma peaaegu mitte midagi süüa. Vabandades tõusis ning läksin elutuppa, et istuda laiale aknalauale ning jääda ootama, mil Kent tuleb ja mind haiglasse tagasi viib.
Päike oli juba tükk maad madalamale vajunud, kui märkasin sissesõiduteel autot ning selle roolis Kenti. Kiirelt ajasin end aknalaualt maha, et minna oma tuppa ja sealt kott võtta, kuhu ma mõned asjad olin pannud, mis ma haiglasse kaasa kavatsesin võtta.
Kotti käes kiigutades astusin oma toast välja ning mu pilk peatus Kentil, kes välisukse juures botaseid jalast ära võttis. Ta nohises kergelt ning ei tõstnud pilku, kui ma talle lähemale astusin.
Ema ja isa olid ilmunud köögiuksele, kui nad kuulsid, et Kent esikus jalanõudega kobistas. Lõpuks, kui ta jalatsitega ühelepoole sai, märkasin esikupingil tumedat kilekotti, millel oli igasuguseid kirju peal. Minu meelest seda kilekotti siis polnud kui mina ja paps tulime.
Kent oli ületanud meid lahutava vahemaa ning kuidagi liiga järsku, olin ma tema tugevas haardes, mis mind aina rohkem ja rohkem pitsitama hakkas.
Kuulsin kuidas ema vaikselt väriseva häälega midagi sosistas. Kui ma järele mõtlen, siis see kõlas nagu “Oh jumal” või midagi sarnast. Igatahes kadus ema tagasi kööki. Vaid isa jäi meid vaikides vaatama.
Ei olnud vaja olla geenius, et aru saada, mis juhtunud oli. Ma mõistsin Kenti, ilma et ta oleks pidanud mulle ühtegi sõna ütlema. Ma tegin selle nii endale kui ka talle kergemaks. Aga siiski soovisin ma sellele kinnitust. Ma hakkasin lootma, et tegelikult pole asjad üldse nii hullusti, kui need on.
“Mul on nii kahju,” lausus Kent nuuksudes ning ma rabelesin end venna haardest lahti. Isa võttis mu õlgade ümbert kinni ning juhtis mind elutuppa, kus ma vajusin diivanile istuma. Tundsin, kuidas mu hingamine kuidagi raskemaks muutus, kui ma end aeglaselt keerasin, et Kenti poole vaadata. Ta marssis akna juures edasi-tagasi ning hõõrus närviliselt rusikasse surutud käega teist kätt. Ma ei suutnud nutta, sest ma olin nii shokeeritud… Ma ju alles rääkisin Chadiga. Mis juhtus? Mis seal ometi juhtus, et..?
Isa tõmbas mind enda vastu ning silitas õrnalt mu juukseid. Ta üritas mind lohutada, kuid see ei aidanud mind mitte üldse. Kogu see maja hakkas mind rõhuma…
Kõik mälestused, kõik lootused, unistused ja tulevikuplaanid lõid nüüd mu südamesse mõrasid ning ma lihtsalt olin kokku varisemas.
Isa oli tõusnud ning peatas Kenti, et temaga rääkida. Kasutasin võimalust ära ning tõusin kergelt vaarudes püsti, et siit nelja seina vahelt kaduda ja lihtsalt joosta kõige eest ära.
Kinnilangev välisuks summutas isa hääle, mis hõikas mind. Õues oli hakanud sadama, kuid see ei mõjutanud mu otsust otsida lohutust kuskilt eemalt. Ja astusin kiirelt verandalt alla ning jookstes seadsin sammud metsatuka poole. Vaatasin maja poole alles siis, kui olin jõudnud esimeste puude vahele.
“Ei, ei, ei, Chad. Sa ei jäta mind üksi,” sosistasin justkui transis ning kiirustasin edasi. Ma ei teadnud kuhu ma lähen, kuid nähes isa ennast jälitamas, sundisin oma jalgu järgmisi samme astuma.
Aga lõpuks oli mu ümber mets ning ma ei suutnud enam edasi liikuda. Ma ei teadnud kuhu minna ja pisarate tõttu ka ei näinud. Peitsin näo käte vahele ja olin valmis põlvili maha kukkuma, kui tundsin järsku isa enda kõrval. Ta kükitas ja hoidis mu ümbert kinni. Seejärel asin endast kõik välja ning peaaegu pugesin isale sülle. Ta istus pehmele samblale ning tõmbas mind enda vastu.
“Shh, kullake,” kiigutas ta mind kui väikest last.
“Miks ta… Miks?”
“Ma ei tea, kullake, ma ei tea… Ju see pidi nii minema.”
“Ma tahan teda siia. Ma vajan teda,” laususin nuttes ja peitsin pea isa õlale. Ta silitas mu pead ja ohkas sügavalt: “Summer, sa pead tugev olema. Muidugi ei suuda ma sind mitte kuidagi lohutada. Ma ei saa teha juhtunut olematuks, kuid sellega saab hakkama aeg…”
“Ma ei taha teda unustada.”
Ma nutsin ja isa lihtsalt vaikis, kuni ma end veidike koguda suutsin.
“Võib-olla ongi nüüd õige aeg sulle sellest rääkida..,” arutas ta justkui omaette. Ta vaatas mind pinksalt, pidades aru, kas ma suudan teda kuulatada.
“Räägi,” anusin ma silmi kiirelt pilgutades.
“Chad rääkis mulle, et ta tunneb, et läheb…” Isa vaikis hetke. “Ta oli saanud tugevaid valuvaigistavaid süste, et ta ei tunneks seda tohutut valu, kui arstid üritasid selgusele jõuda, mis tal siiski viga on ja mida temaga teha.”
Oli lausa naeruväärne mõelda, kuidas asjad kokku langesid. Kuidas arstid ei avastanud, et Chadil oli nii tõsine haigus? Kuidas võisid nad jätta selle tähelepanuta, kui Chad teravat valu oma peas kurtis? See ja kõrge palavik tundus kõigile vaid külmetusena... Kuidas nad võisid piirduda mõne valuvaigistava süstiga ning arvata peale seda, et küll ta paraneb? Võib-olla kui arstid oleksid sellesse täie tõsidusega suhtunud ja Chadi uuringutele saatnud, oleks kõik endiselt hästi?
Nüüd rääkis isa mulle, et jutt operatsioonist oli lihtsalt vale. Vale, et mind haiglast lihtsalt ära saada. Ma pidin minema veel Chadi juurde, kuid tema lõpp tuli liiga ootamatult... Arst kes palatis oli kui ma ära pidin minema, oli hakanud kahtlustama midagi ning soovis Chadi uurida, kuid ta jäi hiljaks. Tund pärast minu lahkumist kukkus Chad kokku ning enam ta teadvusele ei tulnud...
Ma lausa kiunatasin, kui uuesti nutma hakkasin. Elu oli nii ebaõiglane. Miks just Chad? Miks just nüüd kui kõik pidi nii hästi lõppema? Elame riigis kus arstiabi on üks parimaid ja ikkagi juhtub see, mis juhtuda ei tohiks.
“Ma ju armastan teda,” pomisesin nuuksudes.
“Tema armastas sind ka,” sosistas isa. “Sa tegid ta elu võrratuks. Sa olid selles parim, mis tal eal olnud on.”
“Sa ei tea seda,” laususin.
“Tean küll, sest Ch…, ta ise ütles mulle seda,” selgitas paps. “Oh, kullake, ma tean, et ma olin sinu ja tema vastu liialt karm, kuid… Ma loodan, et sa suudad mulle andeks anda… Nüüd veel eriti. Sa ei kujuta ette kui raske on mul oma pisikesest tüdrukust loobuda. Milline piin on mul näha, et mina ei pruugi olla sinu elus see mees, kes sulle kõige tähtsam on, vaid et selleks on mingi poiss, keda ma isegi ei tunne. Ma teadsin, et ühel päeval see juhtub, kuid mitte ealeski poleks ma suutnud uskuda, et see juhtub nii varakult.
Aga nüüd, noh, nüüd on juba hilja seda tunnistada, kuid… teades, mis sinuga vahepeal toimunud on… ja mida see Joshua sinult saada üritas…
Selline poiss nagu Chad vastaks iga isa, kes oma tütrest nii palju hoolib nagu mina sinust, nõutele. Mõtle, mis kõik võinuks juhtuda, kui Chad poleks sind kaitsnud…
Ma olin alatu, et soovisin sind hoida enda ligiduses ega lasknud sul olla temaga koos.”
Isa ohkas.
Ma pidin peaaegu tunnistama isale üles Chadi öised külaskäigud, kuid viimasel hetkel sain sõnasabast kinni. Soovisin, et midagi jääks ka saladuseks…
“Vahel ma soovisin, et ta lihtsalt kaoks meie vahelt. Ja kui ta sinuga haiglas tol korral hüvasti jättis tundsin ma end sisimas ülihästi. Aga nähes kui murtud sa olid, soovisin, et ta poleks iial sinu ellu ilmunudki,” jätkas isa. “Ma sain juba ammu aru, et sa oled temasse armunud, Summer. Ma lihtsalt keeldusin seda uskumast. Ma ei tahtnud, et see tõsi oleks. Minust oli väga alatu teid lahus hoida, kuid ma kartsin.”
“Ma saan sinust aru, isa,” laususin tasakesi ning kallistasin teda tugevalt. Vähemalt natuke sain.
“Kui ma temaga haiglas rääkisin sain aru kui väga ta sind armastab ja sinust hoolib. Ta ütles, et tal on nii raske sinuga koos olla, teades, et need võivad olla teie viimased ühised hetked koos. Chad oli sinu pärast nii mures.”
Me ei öelnud tükk aega sõnakestki, kuid lõpuks isa köhatas vaikselt: “Pimedaks läheb. Hakkame
parem koju minema. “
Tõusime püsti ning lonkisime tuldud teed pidi metsasügavustest välja. Terve tee hoidis isa minu käest kinni ning mina rääkisin talle kõike, mis mind Chadiga sidus. Muidugi jätsin ma palju enda teada, kuid see jutuajamine muutis ka meie isa-tütre suhte palju tugevamaks. Vahel ma mõtlesin tõesti, et isa ei hooli minust üldse ja et ta vihkab Chadi, selle pärast, kes ta on, kuid nüüd ma vähemalt tean, miks ta nii käitus. Kui poleks kannatusi oleks elu liigagi lihtne...

Tuul oli tõusnud, kui me metsatukast välja olime jõudnud ning läbi pika, kergelt kollakaks tõmbunud rohu kodu poole sammusime. Õhtune päike, mis lõpuks pilvedest võitu hakkas saama, maalis taeva oranzikaks ning varjud muutusid aina pikemaks, mida madalamale päike langes.
Isa avas mulle välisukse ning saatis mind mu tuppa. Heitsin voodile pikali ning võtsin padja kaissu. Lamasin hetke oma voodil ning lõpuks veendudes, et ma ei suuda siiski uinuda, tõusin püsti, et akna juurde minna.
Nüüdseks oli päike metsatukagi oranzikaks värvinud. Ahmisin selle ilu endasse ning avasin siis akna, et värske õhk mu tuppa tungiks.
Sulgesin silmad ning hingasin sügavalt sisse ja välja. Kui need uuesti avasin, nägin eemal metsatukas tuttavat kogu jämedale kasetüvele toetumas. Ta tõstis käe ja viipas mulle naeratades ning mina vastasin talle samaga. Ma ei pidanud olema talle lähedal, et teada, millal ta naeratab. Ta tegi seda alati, kui mind nägi…
Äratundmisrõõm ja rahulolu haarasid mu keha järgnevateks imeilusateks hetkedeks enda embusesse. Olin vaid mina, Chad ning meid lahutavad meetrid, mida ma sel hetkel üle kõige siin maailmas vihkasin.
Aga siis tõukas ta end tüvest eemale ja keeras mulle aeglaselt selja, kadudes mu elust igaveseks sama kiirelt kui siia tulnud oli.
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

Female Postituste arv : 1743

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 39 Icon_minitime16/9/2010, 14:25

Mis asja?!
Chadi pole?!
Need pisiasjad... 77/77 - Page 39 Icon_eek
Miks sa....?? *sõnatu*
Mul on Summerist kahju.
Muidu täitsa meeldis, kui just välja arvata et Chad surnud on, aga jamh...
Aa ma nägin kuskil mingit viga ka, aga ma'i mäleta enam kus see oli.
Need pisiasjad... 77/77 - Page 39 Icon_biggrin
Tagasi üles Go down
PINK
200 posti tüüd
PINK

Female Postituste arv : 205

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 39 Icon_minitime16/9/2010, 15:39

mh ,
niii jube , et Chadi pole , ma nüüd totaalselt heitin sind , miks sa pidid nii tegema Very Happy ?
Summerist nii ´kahju Sad
aga muidu oli hea Wink
ootan huviga uut .

Viimati muutis seda PINK (25/12/2010, 18:58). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 39 Icon_minitime16/9/2010, 16:19

Audrey kirjutas:
*ohkab* MA ei ole endaga üldse rahul. Praegusel hetkel tundub kõik väga vale.

Justament!
Aga ta pole veel Chadi surnukeha näinud, nii et... Very Happy
Tagasi üles Go down
Griffu.
Admin
Griffu.

Female Postituste arv : 561

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 39 Icon_minitime16/9/2010, 17:59

Dohhdabuum , Auts, idikas, sa ei tapnud praegu Chad'i ära ju? -.-
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 39 Icon_minitime16/9/2010, 21:33

*vaatab tuimalt ekraani*
...
MIDA?! MIDA, MIDA , MIDA, MIDA, MIDA???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagu, et-missassja, Chad on SURNUD? surnud,surnud,surnud,surnud,surnud...
... It can't be, it just can NOT BE!
täitsa surnud kohe jah...
..., ..., ..., ..., ...
Summerist on nii kahju, nii-nii-nii kahju.
ma vihkan Summeri isa. mul on ükskõik, et teda peaks mõistma ja et ta proovis Summerit kaitsta ning kahetseb ja on selle pärast ükskõik. Mingu seenele!
Ta on vastik inimene!
Ja ega ta ema ja Kent ka paremad pole ja loomulikult ka arstid kuigi neid süüdistan ma kõige vähem.

Kas nüüd tuleb üldse enam midagi??????
Kui tuleb siis: uut!
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 39 Icon_minitime19/9/2010, 09:47

Karro: Ei ole jah Chadi enam...

PINK: Aitäh Wink

nasicc: Tead, miks kõik väga vale tundus ja siiani tundub? See, et kui ma ise hiljem oma juttu loen, mõtlen (nagu mingi hull) "Miks ma siin rohkem ei seletanud/kirjeldanud/rohkem hinge sisse ei pannud..."
Täpselt sama point oli nüüd selle viimase osaga (MA LUBASIN TEILE KUNAGI 77 OSA Very Happy JA TÄITSIN SELLE LUBADUSE)
Ma isegi muutsin seda osa veel viimasel hetkel, sest Chadi surmapõhjus tundus mulle esialgu liiga koomiline *häbeneb veidi*

Griffu.: Ma arvan, et ma ikka olen see idikas, kes ta ära killis *Mõtleb kus end varjama hakata*

Karolin: Ahahh Very Happy Midagi tuleb küll. Plaanin pikka epiloogi, et asjale viimaks põhjalikult joon alla tõmmata. See tuleb päris huvitav...

P.S.: Mhmhh, Summer pole veel chadi surnukeha näinud ja ma võin ka teha nii, et ta seda ei näe, mis võib tähendada, et Chad on elus ja Summer on vaid suure vandenõu ohver.
Ma olen mõelnud, et teeks NP-le järje, aga ma ei usu et see nii põnev oleks... *mõte hakkas jooksma* Tegelikult oleks kui huvitavalt kirjutada... Agajah, eks näeb mis saama hakkab :)
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 39 Icon_minitime19/9/2010, 10:59

Nii et nüüd läbi, huh?
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 39 Icon_minitime19/9/2010, 15:18

Told ya.
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 39 Icon_minitime19/9/2010, 16:23

Loolulikult ei tohi ta Chadi surnukeha näha, sest nagu sa ütlesid jääb siis võimalus, et Chad on elus, mida ta kindlasti sel juhul on. Need pisiasjad... 77/77 - Page 39 Icon_biggrin

kogu jutt on olnud suurepärane! Tõesti väga tore! Need pisiasjad... 77/77 - Page 39 Icon_biggrin
Aitäh sulle! Need pisiasjad... 77/77 - Page 39 Icon_biggrin
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 39 Icon_minitime19/9/2010, 17:52

Ja eriti suurepärane on see, et ta Chadi surnukeha ei näinud. Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 39 Icon_minitime20/9/2010, 15:03

nasicc: VÕIB-OLLA... Rolling Eyes Very Happy (Võib-olla saate ühel ilusal päeval happy ever after'i Very Happy Kui soovite. Nomaeitea, andke tellimus sisse Rolling Eyes ) Aga see a'la järellugu tuleb üsna varsti kah.

Kärolyn: ma neeeeeeelatasin kui ma neid kahte sõna lugesin Very Happy Aga no ma arvan, et kui ma oleks vedanud 100-ni välja siis... Issand jumal. Ära poleks tüdinenud? 77 osa oli nagunii 'natuke'...

Karolin: Loomulikult* Very Happy No matused tulevad vist kinnise kirstuga, I think. *tsekkab igaks juhuks jutu faili*

ja tagasi nasiccu juurde: *naerab* Ega ma ka laipa ei tahaks näha ju Very Happy Ma võin sellega veel leppida, et inimene surnud on aga kui ma näen tema elutut keha, siis on asi nagu... väga ametlik.

*järjekordne päev loogilise mõtteviisiga, how sweet is that? Very Happy*
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 39 Icon_minitime20/9/2010, 16:10

Mina pean just surnukeha nägema selleks, et mulle see kohale jõuaks. Ma ei käinud oma vanavanaema matustel ja ma pole siiani aru saanud, et teda enam pole.
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 39 Icon_minitime22/9/2010, 15:59

Ma sooviks iga hinna eest matustel käimist vältida. Noh, mingil määral ma tean juba praegu, kuidas see mind painama hakkaks kui ei lähe aga ... see on ju nii raske -.-
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 39 Icon_minitime22/9/2010, 16:43

Aga pärast on kerge.
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 39 Icon_minitime22/9/2010, 16:46

Noh, võib-olla. Ma igatahes ei taha teada mis pärast on Very Happy

*Siin on masendus valitsema hakanud... Rolling Eyes Very Happy*
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 39 Icon_minitime22/9/2010, 18:05

Muidugi on!
*näitab näpuga* Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 39 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Need pisiasjad... 77/77
Tagasi üles 
Lehekülg 39, lehekülgi kokku 43Mine lehele : Previous  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43  Next
 Similar topics
-
» Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)