MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Need pisiasjad... 77/77

Go down 
+54
kellluke16
Dragomira
StickwithU
Naughty
worfets
Smile*
totuks
Frezia
Kard
rebasekutsikas
Little Green House
PINK
NunnuOled-
LittleFunnyBunny-
getukz
Anny
Evvu
AlwaysMe^^
accident
LikeNoOther
HannaLiisaaa
kutsu123
kurmzu
Sümmeetria
Tennu
Emma
FlyWithMe
kkaia-
mina-olengi-see
Grape.
nasicc
KK
Griffu.
Lizz
padjanägu, [h]
StripedMämmu
LittleStar
NeverToLate
bbrit .
Pump
Krissu
Karolin
black
Taylor
Jezzy
Marmelaad
zoomie
SugarPiece
ThatsMe
Keku
Helen
Murtagh
LittleMissy
Kärolyn
58 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 32 ... 43  Next
AutorTeade
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

Need pisiasjad... 77/77 - Page 21 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 21 Icon_minitime1/4/2010, 20:32

Thank you Very Happy

Keegi isegi ei kahtle, et see on äkki aprillinali, eks?
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 21 Icon_minitime1/4/2010, 20:33

Eip. Very Happy
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 21 Icon_minitime1/4/2010, 20:35

Nojah... Ma ei oska aprillinalja teha. Mulle oskavad kõik seda teha ja ma jään uskuma ka veel Very Happy Täna käisin koolis ringi ja lihtsalt üldse ei uskunud mitte midagi, mida mulle räägiti Very Happy

Aga see, mis spoileris kirjas on tõsi.
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 21 Icon_minitime1/4/2010, 20:36

Ma jäin ainult üht uskuma.. Mu klassiõde rääkis, et meie klassist kaks tükki on paar ja no nad on pikemat aega sebinud ja siis ma jäingi uskuma ja umbes ütlesin veel, et nad on suht ninapidi koos jap. Ja siis ta ütles: Aprill!!

Mul oli umbes.. Fakk. -.-
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 21 Icon_minitime1/4/2010, 21:07

Hahahhaa Very Happy
Meile tegi üks õps tünga. Jagas kontrolltööd kätte ja poole tunni ajal ütles: "Olgu, väike nali..."
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 21 Icon_minitime1/4/2010, 21:22

Kärolyn kirjutas:
Ma jäin ainult üht uskuma.. Mu klassiõde rääkis, et meie klassist kaks tükki on paar ja no nad on pikemat aega sebinud ja siis ma jäingi uskuma ja umbes ütlesin veel, et nad on suht ninapidi koos jap. Ja siis ta ütles: Aprill!!

Mul oli umbes.. Fakk. -.-

Ma ässitasin oma õde ja Kevinit seda nalja tegema.. et käigu päevläbi käest kinni.. aga iris ei nõustund. Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 21 Icon_minitime1/4/2010, 21:33

See oleks päris lahe olnud Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 21 Icon_minitime1/4/2010, 21:34

Kärolyn kirjutas:
*Kalli*

Very Happy

Veider, ma ei näe spoilerit. Kas te näete muidu? -.-
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

Female Postituste arv : 974

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 21 Icon_minitime1/4/2010, 22:08

ei näe...

Muide, see loomulikult ei tapa mind, aga ta tahab...mulle ei meeldi kui keegi mind tappa tahab...
Ja loomulikult võid sa selle jutuga teha mida tahad...mitte. Sa pead ka arvestama lugejate soove...mingil määral...natukene.
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 21 Icon_minitime1/4/2010, 22:30

Vaadake nüüd uuesti. Võtsin spoileri ära :)
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 21 Icon_minitime1/4/2010, 22:32

Mina küll nägin. Very Happy Klikkisite valele kohale vms? Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 21 Icon_minitime1/4/2010, 22:33

isegi mina hiljem ei näinud Very Happy
Tagasi üles Go down
LittleStar
Totaalne lumememm, noh!^.^

Female Postituste arv : 253

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 21 Icon_minitime2/4/2010, 16:32

*Patsutab sulle pea peale ja korrutab, et väga tubli oled*
Umm, ma mõtlesin jah, jutu juubelit xd
Tagasi üles Go down
Sümmeetria
Kasutaja
Sümmeetria

Female Postituste arv : 83

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 21 Icon_minitime2/4/2010, 17:50

Ohh, see on nii mõnus jutt.
Tagasi üles Go down
http://outandgo.blogspot.com
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 21 Icon_minitime5/4/2010, 13:32

51. Pilt

Järgmisel hommikul oli mul end nii raske voodist välja ajada. Ma olin nii väsinud, kuid ma polnud õieti mitte midagi teinud, et sellist väsimust tunda.
Võib-olla oli see põhjustatud stressist, võib-olla sombusest ilmast. Keerasin end küljele ja vaatasin mööda aknaklaasi nirisevaid veepiisku. Neid ei olnud palju, seega hakkasin mõtlema, et ilm ei pruugi sugugi nii halb olla, kui esialgu tundus. Kerge vihm ei tee ju mitte midagi halba...
Lõpuks ajasin end siiski püsti ja astusin aeglaste sammudega akna juurde. Vihma tuli tõesti vähe, kuid seevastu oli tuul iiliti üsna tugev. Väristasin õlgu ja otsustasin, et mina täna oma nina välja küll ei pista.
Otsin omale toas tegevust.
Kõigepealt tahtsin kohutavalt hommikust süüa. Mu kõht hakkas korisema, kui riidekapi uksed avasin, et midagi selga leida. Vaatasin umbusklikult t-särke ja lühikesi pükse ning otsustasin, et ma võin ju lühikesed püksid jalga panna, kuid t-särgi peale sooviksin siiski midagi sooja. Mõni soe, natuke lotakas kampsun või sviiter oleks lihtsalt suurepärane.
Jätsin riietumise hetkel sinnapaika ning ruttasin kööki, et kähku midagi hamba alla pista, kuid jäin köögiuksel tardunult seisma. Ma unustasin isegi hingata. Kent ja Lisa olid köögis vaid kahekesi ja nad... suudlesid.
Jäin neid vaatama, kuigi vaikne hääleke mu peas sosistas, et ma peaksin ära minema, tulema mõne hetke pärast tagasi.
Ma ei teinud seda.
Seisin köögiuksel nagu kivikuju, silmad neile klammerdunud.
Kuigi mul oli olemas Will, tegi õnnelike paaride nägemine mu mälus oma töö ja see öö selles vanas majas koos Chadiga tuli mulle detailselt meelde.
Ja see tegi haiget.
Langetasin pea ja mõtlesin, et proovin minema hiilida, kuid siis tegi põrand valju kääksu ning Kent ja Lisa keerasid oma näod minu poole. Lisa punastas. Kenti suunurk kaardus muigele: "Oh, vabandust."
"Pole midagi," vastasin talle. Tegelikult oli ikka küll.
Astusin otsejoones puuviljakausi juurde ning võtsin sealt ühe apelsini ning lasin köögist kiirelt jalga. Mitte just päris jalga... Tegelikult ma jäin köögiukse juures seisma, sest soovisin nende vestlust pealt kuulata. Mul polnud ühtegi põhjust seda teha, järelikult üritasin ma lihtsalt oma nina nende omavahelistesse asjadesse toppida.
Vähemalt minut oli juba täis tiksunud. Silitasin apelsini oma käte vahel ja arvasin, et nad jätkasid oma tegevust, mille mina nii järsult katkestasin. Ohates hiilisin uksest eemale, kuid siis kuulsin jutupominat. Kiirustasin köögiukse varju tagasi, et kuulda, mida nad räägivad.
"...ah, ära tee väljagi. Ta on kahtlane..,"
"Aga ta on su õde."
"Ma tean, et on. Okei, unustame nüüd tema... Kuhu me enne seda pisikest tüütust pooleli jäime?"
Lisa itsitas ning seejärel kuulsin vaid vaikust ja enda kiirenenud hingamist. Aeglaselt astusin oma toa poole ning sulgesin ukse.
Keerasin selle isegi seestpoolt lukku ning hakkasin apelsini koorima.
Kahetsesin, et nende vestlust pealt kuulama jäin. Kenti sellised sõnad olid nii valusad. Kuidas ta saab keerata mulle selja just siis kui ma tegelikult teda kõige rohkem vajan? Kuidas ta aru ei saa, et see kõik närib mind niigi ja see, et ta mind ei toeta, teeb asja veelgi hullemaks? Või olengi ma tema jaoks mingi pisike tüütus kes lisaks sellele on ka kahtlane? Pean ma tõesti kõigega üksi silmitsi seisma?
Panin apelsinikoored kirjutuslauale ja istusin diivanile. Pistsin apelsiniviile suhu ning mälusin neid aeglaselt. Vaatasin toas ringi ning mõne aja pärast, kui olin apelsiniga lõpule jõudnud, jäi mu pilk öökapile pidama. Keerasin pea kõrvale, et akent vaadata. Lõpuks andsin siiski alla, kükitasin öökapi ette ning tõmbasin ukse kiirelt lahti, nii et kapp liikus natuke ning sellest kukkus välja üks karp.
Üks roheline karp...
Vaatasin seda ja korjasin selle üles. Sulgesin silmad ning üritasin silme ette manada keti ripatsit, päikest. See aga kujunes lootusetuks ürituseks. Tõstsin karbilt kaane ja vaatasin selles lebavat ehet- kena aga katki. Mäletus, kuid kas ilus? Pigem valus.
Ma võiksin sellest lahti saada. Ma ei peaks seda siis taluma. Võib-olla sellest asjakesest loobumine tähendabki lõppu?
Loobun ketist, tirin südamest välja ka Chadi?
Ma võiks ju proovida.
Hullemaks asjad ikka minna ei saaks, eks?
Panin karbi voodile ja läksin riidekapi juurde, et end kähku riidesse toppida. Lühikesed püksid, t-särk, soe must kapuutsiga pusa ja ma olin valmis. Tõmbasin botased jalga ja võtsin karbist keti ning panin selle taskusse, mille luku kinni tõmbasin.
Sulgesin välisukse ja seisin hetke verandal, mõeldes, kas ma ikka lähen või ei lähe minevikuga lõpparvet tegema. Ma kartsin, et ma külmetan end kuid samas... vahet pole. Astusin mõned meetrid majast eemale ning üritasin jõuda otsusele kuhupoole minna.
Oja oli liiga lähedal... Muud kohad olid jällegi liiga... ebaolulised.
Aga vana maja kaugel eemal oli koht, kus juhtus minu jaoks midagi väga olulist ja võib-olla ma suudan trotsida külma tuult, jahedat vihma, et lahti ütelda kõigest, mis mind temaga ühendas. Aga kas suudan leida endas niipalju jõudu, et teha seda?
Pean leidma.
Ma ei tohi terve elu tema peale mõelda.
On aeg edasi minna.

Viimati muutis seda Audrey (23/6/2012, 17:46). Kokku muudetud 2 korda
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 21 Icon_minitime5/4/2010, 13:35

52. Neetud

Jäin seisma ja heitsin pilgu majale, mida ümbritses tihe võsa. See nägi üsna sünge välja, kuid mul polnud mitte midagi karta.
Sellise ilmaga pole siin kedagi. Mitte keegi ei tuleks lihtsalt heast peast siia.
Sammusin läbi märja rohu majale aina lähemale ja lähemale. Otsisin silmadega uksekohta, ning lõpuks kui olin leidnud õige koha astusin majja sisse, et vihmakäest ära saada. Ettevaatlikult astusin edasi ja märkasin peagi jämedat palki, millel me koos Kentiga sel ööl istusime, kui me siin kolmekesi plaane tegime. Pöörasin end iga vaikse krigina peale ümber, kuid lõpuks ei teinud ma neist enam väljagi.
Seejärel meenus mulle kett.
Võtsin selle taskust välja ning hoidsin seda peos, otsides sobivat kohta kuhu see pista. Lõpuks sidusin selle ühe lahtise tala ümber kinni, mis mu silmade kõrgusel oli. Tegin ketti paar sõlme, et see kindlalt kinni jääks. Tõmbasin ketti otstest ning kuulsin tasast kõrinat, mida põhjustasid keti ahelad, kui need üksteise vastu hõõrdusid.
Veendusin, et kett oli kindlalt kinni ning istusin seejärel palgile, jäädes üksisilmi ketti vaatama.
Mu pea oli mõtteid täis. Ma ei saanud neid lihtsalt endale hoida. Mul oli meeletult raske olla, kuid ma üritasin end kokku võtta.
Peale seda peab hakkama mul parem.
Ma alustasin vaikselt, kuid mida rohkem ma rääkisin, seda julgemaks ma muutusin ning lõpuks ma juba karjusin kõik endast välja ja sellest hoolimata, et ma nutsin, tundsin end tõesti palju paremini. Ma elasin kogu oma valu, pettumuse ja igatsuse Chadi vastu selle keti peal välja. Kõrvalvaatajale oleks see olnud veider vaatepilt, kuid ta poleks mind nagunii mõistnud.
Kui ma ühel hetkel vait jäin, heitsin veel viimase pilgu ketile, pomisesin "Hüvasti," ja kadusin majast kiiremini, kui sinna sisenesin.
Parimal juhul ei näe ma seda ketti enam iial. Ma ei tahagi seda näha. Mõned tugevad tormid lammutavad maja aja jooksul maatasa ning siis ei leia seda varemete alt mitte keegi. Muidugi ma tean, et see kett on seal, kuid vähemalt ei satu see enam minu kätte.
Koju jõudsin alles siis kui hakkas hämarduma. Sellise ilmaga läks õues varem pimedaks ning kui ma käisin köögist ja elutoast läbi, et näha millega vanemad tegelevad, tundsin tulist vajadust minna Kenti juurde. Ma pidin temaga rääkima. See oli vajalik.
Igaks juhuks koputasin tema toa uksele ja jäin vastust ootama. Ma ei tahtnud tuppa sisse sadada nagu mul vahel kombeks oli, sest mine tea, millega Kent ja Lisa nüüd tegeleda võivad...
"Kent ja Lisa läksid linna," lausus ema minust möödudes.
"Ahahh," noogutasin ning kuulsin seejärel telefoni helisemist. Esialgu mõtlesin, et kindlasti emale või isale helistatakse, kuid hetk hiljem veendusin, et helin tuli Kenti toast.
Lükkasin ukse lahti ja sulgesin selle enda järelt ning võtsin voodilt venna mobiili, mille ekraan vilkus ning seal seisis kiri "tundmatu number".
Vajutasin rohelisele nupule, sulgesin ärevalt silmad ja tõstsin telefoni kõrva äärde: "Jah?" Mu hääl värises kohutavalt.
Keegi ei vastanud.
"Jah, kuulen?" otsustasin natuke valjemat häält teha, kartes, et eelmine kord võib-olla ei kuuldud. Ikka ei midagi. Varsti katkestati kõne ning kustutasin selle kõne, et Kent ei taipaks, et ma olen tema toas käinud. Asetasin mobiili samamoodi voodile tagasi nagu see oli ja hiilisin kiirelt toast välja.
Sel ööl magasin ma ülihästi.
Ma ei ärganud mitte kordagi üles, mis tähendas, et ketist loobumine oli mingil määral isegi tark tegu. Ma ei väidagi, et see segas mu rahulikku elamist, kuid kindlasti see mõjutas. Ja mõjutab ka edasi, kui ma ei suuda unustada.

Kuid järgmisel hommikul avastasin midagi shokeerivat: mu padjal lebas seesama päikese riptasiga kett, kuid nüüd oli see jälle terve...
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 21 Icon_minitime5/4/2010, 13:40

53. Sõnum

Esimene asi, mida ma tegin seda ketti nähes oli see, et ma viskasin selle suvalises suunas hirmunult ära. Ajasin end istukile ja lükkasin käe läbi juuste- need olid niisked...
Katsusin laupa, mis oli higiga kaetud. Mul ei olnud palavikku. Raudselt. Ma tavaliselt tundsin, kui mul palavik oli aga praegu seda polnud.
Tõusin voodist ja panin omale hommikumantli ümber, et siit toast kähku välja saada. Ma pean järele mõtlema. Aga mitte enne kui olen hommikust söönud...
Kuna ema ja isa ärkasid iga päev üsna varakult, oli tavaline, et kella 10 ja 11 paiku, mis on minu tavaline ärkamisaeg, neid köögis üldse ei näe. Seevastu olen hakanud aina tihedamini sel ajal harjunud nägema oma venda, kes oli selgi korral platsis. Ta sõi võileiba ja jõi kõrvale kohvi ning esialgu ei teinud väljagi, et ma tema vastas koha sisse võtsin.
"Hommikust," tervitasin teda.
"Youuu," venitas ta matsutades.
"On see sinu meelest naljakas?" küsisin vaikselt, kui valasin tassi natuke kohvi.
"Misasi?"
"Sa tõid mulle mu keti tagasi. Ma viisin selle sinna majja, et ei peaks enam seda siin, kodus, hoidma."
"Mida põrgut sa ajad?" päris Kent ja vaatas mind pahaselt. "Ma tulin alles koju... Ma... Ma ei saa sinust aru." Ta kehitas õlgu ning raputas pead.
"Loomulikult sa ei saa aru, kui sa mind kahtlaseks väikseks tüütuseks pead."
Kui ma olin seda öelnud, märkasin kuidas Kent näost ära vajus. Ta langetas oma pilgu ja trummeldas sõrmedega laual.
"Sa kuulsid," lausus Kent hetkeks mulle pilku heites.
"Jah, ma kuulsin. Mõtlesid sa seda päriselt? Ole palun aus."
Kent vaatas igale poole mujale ning vaikis. See tegi asja veel hullemaks.
"Ütle, kas ma olin sul kogu aeg oma probleemidega lihtsalt jalus? Aitasid sa mind... meid vaid seetõttu, et..."
Kent katkestas mind poolelt lauselt: "Ei, Summer."
"Ausalt?" uurisin emotsioonitult. Ta noogutas ja vaatas mind: "Aga anna andeks, et ma siiski seda ütlesin."
"Pole hullu. Ma lihtsalt... vajan sind endiselt."
Kent mühatas justkui poleks oma kõrvu uskunud. Ta naeratas mulle ja tõstis uue võileiva suu juurde: "Mõistan... See, et mul nüüd Lisa on, ei tähenda seda, et sul mind olemas pole. Ma olen ikka su vend ja ma aitaks sind küll, kuid sa ise ei lase kedagi enda ligi ju."
"Mismõttes?" Jõin paari sõõmuga kohvitassi tühjaks ning õngitsesin saiakotist ühe pehme viilu välja.
"Mulle tundub nii. Sa ei ole mulle üldse rääkinud mida sa tunned, kuigi ma ootasin seda... See üllatas mind."
"Aa," pomisesin kiirelt ja tõmbasid jalad enda alla toolile: "Ma... vist... ei tahakski seda teha..."
Mõte rääkida oma vennale oma tunnetest oli üsna... ebamugav.
Kent naeratas mulle kurvalt ja valas tassi veel kohvi.
Haigutasin laisalt ning märkasin, et õues muutus ilm aina ilusamaks- pilved muutusid aina hõredamaks ning päikegi tuli juba pilvede tgant välja.
Just siis, kui olin ühe võileiva nahka pistnud ja otsustasin minna oma tuppa, et end korda teha, tegi Kenti telefon mõned kiired piiksud, mis tähendas, et uus sõnum jõudis kohale. Arvatavasti Lisa...
"Kindlasti Lisa," lausus Kent mu mõtteid lugedes, kui sirutas käe mobiili poole.
Naeratasin kiirelt ja astusin köögiukse poole. Otsustasin, et teen täna midagi huvitavat. Lähen näiteks Lexie poole, üritaks Evaniga jälle läbi saada, teeks midagi põnevat koos Williga? Ma pean korralikult kõik läbi mõtlema...
"Summer?" kuulsin järsku Kenti mu nime ütlemas. Ta hääl oli kuidagi teistsugune, kuidagi nii võõras, kuidagi nii... ametlik.
Pöördusin naeratades. "Jah, Kentucky?" küsisin tema täispikka nime kasutades.
Ta vaatas hetke oma mobiili ja seejärel ohkas.
"Mis on?"
"Arva ära, kes mulle just sõnumi saatis?"
Neelatasin ja tundsin kuidas mu keha läbisid värinad. Veerisin vaevu tema nime kokku...
Kent noogutas: "Ta on tagasi."
Tundsin, kuidas mu jalad nõrgaks muutusid.
Tundsin, kuidas maapind mu jalge alt kadus ning hetkeks tundus nagu vajuksin ma sügavasse auku, kust välja saada on võimatu.
Mu pea hakkas ringi käima.
Kui Chad on tõepoolest tagasi, lööb see kõik kaardid veelgi rohkem sassi kui need olid.
Seekord on kõik raskem. Mitu korda raskem...
Kadusin köögist kiirelt, teades, et varem või hiljem pean ma Chadiga kohtuma...
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 21 Icon_minitime5/4/2010, 16:10

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaah. See oli üliarmas, et ta keti tagasi pani. See tähendab, et ta nägi Summerit seal majas ja ta kuulis, mida Summer karjus seal ja ta saab aru ja.. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah.

Very Happy

uuuuuuuut. Paluun (A)
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 21 Icon_minitime5/4/2010, 16:21

Ihhiii. xD
Tglt tundusid need kolm osa kokku ühe tavalise osana... v on asi selles, et ma olen laiema ekraaniga arvutis hetkel.... Very Happy
Igastahes.
Guuuuuuuuuuuuud. Very Happy (*venitab mõnuga u tähte*)
Ootan uut. Very Happy
Tagasi üles Go down
NeverToLate
Narkar
NeverToLate

Female Postituste arv : 46

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 21 Icon_minitime5/4/2010, 19:02

Üli super Very Happy:D:D
jess ,et ta tagasi nüüd:D

Tahan uut.
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 21 Icon_minitime5/4/2010, 19:15

NeverToLate, mind häirib su kasutajanimi. Sa mõtlesid arvatavasti et kunagi pole liiga hilja? Never Too* Late peaks siis olema. Aga kui sa mõtlesid et nagu ei kunagi'st hilja'ni. Ehk siis From never to late. Siis on okei. Kuigi siis peaks From ka seal ees olema..
Tagasi üles Go down
Emma
Nobenäpp
Emma

Female Postituste arv : 1198

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 21 Icon_minitime5/4/2010, 19:16

Awwww. NII armas. Very Happy
Ma ei saa Chadist aru. Summer hakkas just üle saama ja tema TULEB TAGASI. Kas ta on LOLL või?? Ma saaks aru,kui ta lihtsalt tagasi tuleks,aga kui ta kuulis seda,kas ta siis aru ei saanud,et ta teeks Summerile veel rohkem haiget?? Boys are stupid. Rolling Eyes
Aga Kent on nii...armas. Wink
Uut! Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 21 Icon_minitime5/4/2010, 20:27

Kärolyn: eks ole ju nunnu? :) Minu meelest oli see ka armas. Ta just ei näinud teda seal majas, kuid ütleme nii, et... see on tekstiväline asi aga ma plaanin selle tegelikult sisse kirjutada. 54. või 55. osas saad teada ehk.

nasicc: ma olin ka päeval teises arvutis ja vaatasin, et mida pekki- nii lühikesed? Siis mõtlesin, et suva. Peaasi, et olemas on Very Happy
Thank youuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... Very Happy

NeverToLate: no päris tagasi pole veel ju Very Happy

Emma: Maybe... Rolling Eyes
Ma ise ei saa ka vahel aru, mis toimub Chadi ja Summeriga. Noh, Summer tegelikult päris üle Chadist ikka pole saanud -.-
*She will understand it when she sees Chad in chapter 54*
Chad on täielik tainapea, LOL *naerab*
No ta tahabki Summeri piinad lõpetada... Olla tema jaoks olemas...
Kõik poisid ei ole lollid, Emma Very Happy
Miks Kent armas on, ma ei mõika? Mulle ta muide ei meeldigi nii väga. Ta meeldib mulle vaid siis, kui ma jutus tema täispikka nime, Kentucky't, kasutan Very Happy

UUE OSA kohta niipalju, et ma ei kustuta hetkel veel 54. osa ära. Aga ma ei pane seda ka üles, sest see on natuke liiga lühike. Ja see pole... nii liigutav kui ma sooviksin et see oleks. Ma tahan, et järgmised kaks osa oleksid viimase peal Very Happy Kui ma end nutma suudan kirjutada on mu missioon täidetud. Muidugi pole neid osi vaja liiga melodramaatiliseks teha, kuid no natuke liigutav võiks ikka olla ju Very Happy Rõõmustavalt liigutav.
Aga üldiselt ma ei tea, millal ma nende osadega siis valmis saan. Vaatab.
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 21 Icon_minitime5/4/2010, 20:47

Audrey kirjutas:

*She will understand it when she sees Chad in chapter 54*

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 21 Icon_minitime5/4/2010, 20:55

Chad-Chad-Chaaaaaaaaaaaaaaad Very Happy

Teate, mis ma kunagi teen siis? Kui ma kirjutan 54. osa uue versiooni siis ma panen vana ka üles (nt. oma blogisse) ma arvan, et teil oleks üsna huvitav Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77   Need pisiasjad... 77/77 - Page 21 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Need pisiasjad... 77/77
Tagasi üles 
Lehekülg 21, lehekülgi kokku 43Mine lehele : Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 32 ... 43  Next
 Similar topics
-
» Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)