MEIE JUTUD Järjejuttudele pühendatud foorum |
|
| Need pisiasjad... 77/77 | |
|
+54kellluke16 Dragomira StickwithU Naughty worfets Smile* totuks Frezia Kard rebasekutsikas Little Green House PINK NunnuOled- LittleFunnyBunny- getukz Anny Evvu AlwaysMe^^ accident LikeNoOther HannaLiisaaa kutsu123 kurmzu Sümmeetria Tennu Emma FlyWithMe kkaia- mina-olengi-see Grape. nasicc KK Griffu. Lizz padjanägu, [h] StripedMämmu LittleStar NeverToLate bbrit . Pump Krissu Karolin black Taylor Jezzy Marmelaad zoomie SugarPiece ThatsMe Keku Helen Murtagh LittleMissy Kärolyn 58 posters | |
Autor | Teade |
---|
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 18/3/2010, 23:23 | |
| Las ta olla veel minu päralt :) Tegelikult ma igatsen teda siia juttu täiega tagasi, seega lootust on... | |
| | | nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 19/3/2010, 13:31 | |
| | |
| | | FlyWithMe Juudijõulupuu
Postituste arv : 241 Age : 29 Asukoht : EiKunagiMaa
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 19/3/2010, 14:00 | |
| MõnusMõnus. HeaHeaHea. Tahan uut osa ka nüüd eks. : D | |
| | | Emma Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 27 Asukoht : In my dreams...
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 19/3/2010, 15:11 | |
| Oo,üks paremaid osasid,ma ütleks. Mulle meeldis. Ja ma ei tahagi Chadi tagasi...veel. Las Summer piinleb natuke. | |
| | | Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 19/3/2010, 16:39 | |
| Ma olen tegelikult sellest draamast niii väsinud. See juutt on olnud niii kaua nii väsitav! Ma ei ütle, et see oleks halvasti kirjutatud või midag, aga see rikub tuju täiesti ära. Üks osa nii oli hea, kaks ka, rohkem kui kaks, aga nüüd on see juba väga kaua kurb olnud. Täielik masekas. Ma anun sind, et sa tooksid siia natuke päikest sisse. Räägiksid millestki rõõmsaks või veel oarem teeksid asjad rõõmsamaks. Aga mitte Williga! Algas ju koolivaheaeg! Inimesed peavad olema rõõmsad! Mińa olen rõõmus! Palun tee seejutt ka natukene rõõmsamaks! Kasvõi ainult koolvaheaja puhuks! | |
| | | Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 19/3/2010, 20:11 | |
| nasicc: I would like to see that... *naerab* FlyWithMe: Tore. Ma ei tea millal uue üles panen... Emma: Mulle meeldis ka see osa isegi. Kõige rohkem piinleb siiski Chad... Karolin: Oh, ma ei oskagi midagi sulle vastata.... Muidugi ma tahan ka et siin asjad paremaks läheb ja küll lähevad, kuid natsa aega läheb veel. Siis saab kõik jälle korda Ja tegelikult pean ma üles tunnistama, et Will muutub jutus olulisemaks... Igatahes rõõmsam osa peaks tulema ka varsti nüüd... Kui Kent Lisa koju toob Tegelen sellega. | |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 21/3/2010, 09:26 | |
| Kummaline osa vist... -.- Ma ei tea, miks ma selle osa pealkirjaks "Chad" panin :)
49. Chad
Seedisin Willi öeldud sõnu kaua. Võib-olla isegi liiga kaua, kuid ma ei saanud lihtsalt uisa-päisa laduda talle ette seda kõike, mis mu hinges seda piinavat valu põhjustas. See oleks olnud justkui paduvihm- paar minutit ja kui kõik möödas on, olen juba maha rahunenud, ei saaks ta ikkagi mõhkugi aru, mida ma talle just rääkinud olin. Kuid samas... kui ta oma sõnu tõsiselt mõtleb, püüab ta kinni kõik, mida ma talle räägin. Vahtisin kaua oma põlvi ja ma ei saanud arugi, et Will vahepeal toast väljas oli käinud. Ta surus mulle kätte pisikese nutsaka pehmet wc-paberit. Nähes, et ma ei osanud või ei tahtnud sellega midagi teha, võttis ta selle mu peost ära ja kuivatas mu põski, nagu ma oleksin väike laps ega saaks sellega ise hakkama. Ma ei olnud väike laps ja ma oleksin sellega ise hakkama saanud, kuid mul oli täiesti ükskõik, kui räbal ma välja võin näha. Vahet pole ju. Loomulikult, et pole... Will lükkas mu juuksed kõrvale ja sundis mind pead tõstma. Seejärel kuivatas ta mu põsed ja silmad ära ning ohkas. Hetkeks tundus mulle, et ta on pahane, kuid tegelikult oli ta lihtsalt mures. Ma tahtsin talle öelda, et ta ei pea minu pärast muretsema, kuid see poleks midagi muutnud. Ta oli mures ja seda lihtsalt sõnadega ei takista. Ma peaksin naerma ja tantsu lööma, olema energiline.., pöörane..., enesekindel ja lõbus- selline tüdruk, kellena ta mind mäletas. Alles siis jääb ta uskuma, et ei pea enam minu pärast muretsema. Praegusel hetkel oli ka mul endal raskusi uskumisega, et ma olin kunagi rõõmus ja õnnelik. Millal ma jälle rõõmustada suudan, ei tea... "Summer..." alustas Will vaevukuuldavalt, justkui kartes, et ta hääl teeb mulle haiget. "Kui sa seda ei taha, sa ei pea rääkima. Ma olen siin ja kuulan su ära, kuid räägi mulle sellest siis, kui sa oled valmis... Ma ei käsi sul seda teha. See jääb sinu otsustada, kas jutustad sellest mulle või mitte." "Ma usaldan sind," sosistasin pisaratega võideldes. Will patsutas mu selga: "See on ju väga hea." "Lihtsalt... see kõik on nii raske..." Ohkasin ja vaatasin oma öökapi poole. "Ja see kett... Selle andis mulle... tema." Will sattus otse loomulikult segadusse või siis teeskles seda: "Kes tema?" Naeratasin ja pühkisin põskedelt mõned uues pisarad ära, tõrjudes Willi kätt, mis abivalmsalt mu näo juurde liikus. "Sorri," pomises ta. "Oh, pole midagi," üritasin talle naeratada. "Tema all ma pean silmas Chadi." Mulle tundus, et Willi keha tõmbus pingesse, kuid tema näost ei suutnud ma midagi välja lugeda. Vähemalt ei hakanud ta mind hukka mõistma. Seegi hea. "Ah nii," noogutas ta aeglaselt ja ta käsi jätkas lohutavalt mu selja silitamist. Hammustasin kimbatusest huulde. Ma ei osanud kuskilt pihta hakata. "Tahad seda kõike ikka kuulda?" Will vaatas mulle sügavalt silma ja noogutas: "Ma tahan teada, mis sulle nii haiget teeb, seega- jah." "Mis oleks kui läheks õue ja räägiks seal?" "See on hea mõte," nõustus Will minuga kiirelt ja ulatas mulle diivanilt jaki. Hiilisime majast vaikselt välja ja võtsime aeglaselt kõndides suuna oja poole. Vihma sadas, kuid sadu oli nii hõre, et see ei häirinud meid üldse. Tänu vihmale oli õhk nii mõnus ja värske, et ma lihtsalt soovisin seda endasse sisse ahmida. Kõndisime mõlemad vaikides edasi. Mina ootasin seda 'õiget' hetke, mil suu avada, kuid mulle hakkas juba tunduma, et see hetk ei jõua iial pärale. "Mida sa teada sooviksid saada?" küsisin lõpuks, kui jõudsin järeldusele, et ma ei suuda lihtsalt niisama temast rääkima hakata. Will pani pusa kapuutsi pähe ja vaatas mind: "Näiteks... Kui vana... ?" "Kaheksateist," vastasin lauset lõpuni kuulmata. Willi näole ilmus hetkeks naeratus. Kõndisime vaikselt edasi. "Ta tundus noorem," arutles Will ja heitis kiire pilgu mulle, et veenduda, ega tema niisugune arutlemine mulle vastumeelt pole. "Kindel, et..." Noogutasin ja suutsin isegi naeratada: "Kaheksateist, mis kaheksateist. Usu mind. Tal oli kevadel sünnipäev." "Aa," muigas Will ja leppisime kokku, et jääme suure tamme alla seisma, mis tundus olevat suurepärane vihmavari, kui sadu tugevamaks muutub. Mulle tundus, et vihm tihenes, seega oli tark juba praegu otsida omale pisike ulualune, kuhu vihma eest varjuda. "Millal sa teda esimest korda nägid?" küsis Will kui olime tamme varjus seisma jäänud. "Esimest korda..," sobrasin kiirelt oma mälus. "Suve alguses. Öösel." Will kergitas kulme ja noogutas pead. Tema tegi kõigest omasid järeldusi ja mina ootasin üht kindlat küsimust. Ma arvasin, et sellele pean kohe alguses vastama, kuid mingil määral tundsin kergendust et ta seda ei küsinud. Ma muutusin niigi jutukaks. Ma rääkisin talle milline Chad oli ja mis mulle tema juures meeldis ning mul ei jäänud märkamata muutus Willi näoilmes. "Aga..," venitas poiss ettevaatlikult ja puudutas õrnalt mu kätt. Ta võttis sellest kinni ja vaatas mulle sügavale silma. Ma tundsin end natuke ebamugavalt, sest ta justkui trügis minu kõrvale kasutades ära mu nõrkushoogu, mil ma ei suudaks talle ei öelda. "Mida sa tema vastu tundsid?" Tõmbasin käe tema peost ära ja surusin selle jaki taskusse: "Miks sa seda küsid?" Keerasin Willile selja. "Ma sooviksin seda teada saada." "Ja ma sooviksin selle vastuse enda teada jätta." Will astus minu ette: "See on su pilgust näha, et sa armastasid teda." Ta hääl oli külm, kalk... See kõlas nii nagu süüdistaks ta mind kuriteos. "Ma ei tea misasi on armastus." "Ma arvan, et tead küll," lausus Will ja muigas kergelt. Oli vaid sekundite küsimus, mil ma oleksin ümber pööranud ja sõnagi lausumata ta sinna üksi seisma jätnud. Selle asemel andsin ma hoopis järele: "See oli ainult ühepoolne. Ei midagi enamat." Will ohkas ja seekord oli ta tõesti pahane. "Hea seegi..," toetas ta end vastu niisket puutüve ja vahtis enda jalge ette. Kuigi mul oli soov Willile oma tunnetest põhjalikumalt rääkida, ei teinud ma seda ikkagi. "Will?" Poiss kergitas kulme ja vaatas mind avatud pilguga. "Ma tahan sulle midagi öelda, kuid..." "Kuid sa ei tea kust alustada, eks?" Noogutasin jaatavalt pead ja astusin talle sammukese lähemale: "Ei tea jah." "Lihtsalt ütle see miski kuidagi välja," sõnas Will ja tema lause ajas mind veelgi rohkem närvi. Oleks ta vaid teadnud, mida ma talle rääkima hakkan! Langetasin pea ja hingasin mitu korda sisse-välja. Alustasin: "Will ma... See, et..." "Noh?" segas Will kannatamatult vahele. "Et.., et, sa... meeldid mulle." Will hakkas naerma: "Sa meeldid mulle ka, Summer." "Ei," pomisesin nõudlikult. "Sa ei saa aru?" Poiss vaatas mind natuke aega naeruse näoga ja hakkas häälekalt naerma, mis oli isegi natuke solvav, kuid ma suutsin seal tema ees endiselt seista. "Aa," sosistas Will lõpuks, kui mõistis, mida ma nende sõnade all silmas pean. "Ahahh. Ok. Mis nüüd siis juhtuma peaks?" Kehitasin õlgu: "Ma ei tea." Ja ausalt- mul polnud aimugi, mis nüüd edasi saab. "Sa nagu... tahaksid minuga välja minna?" uuris Will ja asetas käe oma laubale. "See oleks alguseks ju suurepärane?" laususin naeratades ja sain ta lõpuks nõusse. Olin astunud oma esimese sammu õnne poole. Tegin esimese sammu, et unustada Chad. Kuid tegelikult jäin ma sellega hilja peale... | |
| | | Griffu. Admin
Postituste arv : 561
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 21/3/2010, 12:11 | |
| | |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 21/3/2010, 12:54 | |
| ...sa ikka oskad asju nõmedaks ajada. | |
| | | KK Naljatila
Postituste arv : 95 Age : 31
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 21/3/2010, 13:52 | |
| Niii, ma ka nüüd tagasi Egiptusest ja lugesin osad läbi, mis mul lugemata olid. Hmm, väga hea, mulle endiselt meeldib see jutt väga. :) Nüüd selle osa lõpuks, täitsa jube, otsad jäid nii lahtiseks ja nii jube tahtmine on jälle teada, mis edasi saab... nii, et tore oleks, kui ruttu teada saaks. | |
| | | Emma Nobenäpp
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 21/3/2010, 18:05 | |
| Nähh,kuhu Chad jäi?? Aga muidu oli päris hea. Uut!:) | |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 25/3/2010, 19:43 | |
| Griffu: Mis pähh? Karolin: Küll kõik korda saab... KK: Mõtlemistöö hakkab varsti jälle pihta. Ma olin kaks päeva suht away from home... Seega ei saanud juttude peale üldse mõelda. Kogu aeg busy-busy-busyEmma: Ma ei tea miks ma selle osa pealkirjaks Chadi panin. Ma tahtsin teda esialgu juba sellesse ossa sisse kirjutada, kuid lõpuks kustutasin selle koha ära ja kirjutasin teistsuguse lõpu asemele... Küll te Chadi tagasi saate, I promise | |
| | | LittleStar Totaalne lumememm, noh!^.^
Postituste arv : 253 Age : 29
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 27/3/2010, 19:21 | |
| Täpselt, Chad tuleb tagasi. Aga Will tundub ka hea...*puppyface* Chad on parem. Ma armastan seda järjekat, mulle meeldis see ja ma ootan sajaga uut! | |
| | | Griffu. Admin
Postituste arv : 561
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 27/3/2010, 20:31 | |
| | |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 28/3/2010, 09:38 | |
| LittleStar:
Griffu: Aa, no sellest pole küll midagi :)
Niisiis. Uus osa. Osa, millega ma eriti rahul pole Mul oli alguses plaanitud seda, millest ma siin osas kirjutan, pikemalt kirjutada, kuid siis ühel hetkel eile õhtul, ründasid mind head mõtted ning lõpetasin selle osa põnevalt ära... Nüüd on vaja veel natuke mõtlemistööd teha ning langetada paar tähtsat otsust... Loodan, et teile meeldib... :)50. ÕnnelikWilliga koosveedetud aeg oli super. Me veetsime need paar vahepealset päeva koos... Rääkisime palju ja taipasime, kui sarnased me siiski olime. Mul oli temaga tõesti hea koos olla ning tundus, et ka vanematel oli hea meel, kui ma vihjasin neile, et sooviksin ka Willi sellele õhtusöögile kutsuda, kuhu Kent Lisa toob. Nad olid kohe nõus ja ei esitanud ühtegi liigset küsimust, sest Will oli tüüp, kes näiteks isale väga meeldis. Kent oli juba reede hommikul sõitnud Lisa juurde, et ta õhtuks parajaks ajaks siia tuua. Leppisime kokku õhtusöögi ajaks kella seitsme, sest see tundus olevat kõige sobivaim aeg. Aitasin ema ja isa köögis nii kaua kuni kell sai kuus. Seejärel jätsin kõik sinnapaika, et oma tuppa minna, sest ma tahtsin end korda teha. Õhtusöök tõotas siiski põnev tulla. Olin terve päev mõelnud mida selga panna, kuid ei suutnud kella kuueks siiski otsusele jõuda. Nüüd riidekappi segamini pöörates avastasin, et mul on olemas kleit, mida ma veel ükski kord kandnud pole. Asetasin selle oma voodile ja imetlesin seda. Kleit oli musta värvi ning mustale lisasid kontrasti valged täpid. Kõhklemata tõmbasin lühikesed püksid ja särgi seljast ning tirisin kleidi ülepea selga. Astusin peegli ette, et näha milline ma selels välja näen. Kleit istus hästi, kuid see oli pihast natuke suur. Õnneks meenus mulle, et mul peaks sahtlis olema must lai vöö, mis kleidi juurde väga hästi sobima peaks. Panin vöö piha ümber ja hakkasin siis oma näo ja juustega mässama. Juuksed jätsin lahti ja värvisin kõigest ripsmeid, sest arvasin, et muidu pakun üle. Ega mina ju selle õhtusöögi staar pole... Lõpuks kui olin valmis saanud, seadsin sammud kööki, et küsida emalt kuidas ma välja näen. Ema lõi käsi kokku ja oli vaimustuses, isa ei tundnud mu hea väljanägemise üle just rõõmustvat. Võib-olla oli ta lihtsalt natuke närvis... Kui kell mõne minuti pärast pool seitse sai, helises uksekell ning isa läks avama. Pistsin pea köögist välja ja nägin isa kõrval seismas Willi. Ta nägi üsna lahe välja- jalas laiad teksad ja seljas must triiksärk, mis natuke lohaka, kuid samas jällegi väga lahedalt mõjus. Märkasin punast roosi, mis ta peos oli. Isa sulges tema järelt ukse ning kui Will oli botased kiirelt jalast ära tirinud, nägi ta mind: "Summer." Naeratasin talle ja astusin tema juurde. Tundsin, kuidas ma näost punaseks muutusin, sest isa hoidis meil silma peal. Õnneks hüüdis ema teda kööki appi ja isal ei jäänud muud üle, kui meid üksi jätta. "See on sulle," lausus Will naeratades ja suudles mind põsele. "Meeldib?" "Loomulikult, et meeldib. Aitäh. Tule, lähme elutuppa." Haarasin Willi käest kinni ja tõmbasin ta endaga kaasa. Panin roosi vaasi, kus olid juba kaks nartsissi ning siis istusime diivanile ja jälgisime poole silmaga uudistesaadet, mis sel hetkel käis. "Sa oled täna väga ilus," kallutas Will end mulle lähemale ja sosistas need sõnad mulle vaikselt kõrva. "Sina näed samuti väga kihvt välja," vastasin tema komplimendile. Pöörasin pilgu temalt ära ning siis kuulsin õuest autouste paukumist, mis tähendas, et Kent oli Lisaga kohale jõudnud. "Oh, lähme nüüd..," ajasin end kiirelt püsti ja tänasin taevast, et Kent ja Lisa nii ruttu kohale jõudsid. Ma ei öelnud seda mitte kordki mitte kellegile, kuid vahel Williga kahekesi koosolemine ei meeldinud mulle. Mulle tundus nagu ma petaksin ennast... Samas... mingil määral ma tegin seda. Üritasin oma murtud südant Willi abil jälle kokku traageldada. See oli minust väga vale. See oli alatu. Ma valetasin Willile kogu see aeg kuni... lõpuks ta sellest kõigest aru sai. Kuid mingil määral ta mõistis mind. Ja ma olen selle eest talle väga tänulik. Kent tutvustas Lisat vanematele ning nüüd kui ma Lisat esimest korda nägin, tundus ta mulle kuidagi liiga häbelik, liiga vaikne. Võib-olla oli see tingitud sellest, et ta oma poisi perekonnaga esimest korda kohtus. Aga Lisa nägi väga ilus välja. Ta oli sale, minust natuke pikem, hallid silmad ja pruunid lühikesed juuksed. Kui Kent meid üksteisele tutvustas, naeratas Lisa mulle ning vaatas mind pikalt, millest järeldasin, et Kent oli talle minust rääkinud. Üldiselt möödus terve see õhtu kenasti. Polnud mingeid probleeme. Vanematele meeldis samuti Kenti väljavalitu ja see, et minu kõrval istus Will, polnud emale-isale samuti vastumeelne. Kuid siis juhtus midagi eriti kummalist... Lõpetasime just praega ning keegi ei rääkinud sõnakesti. Vaikuse katkestas Kenti mobiilihelin. Ma heitsin esialgu hooletu pilgu tema suunas, mõeldes, et miks ta ometi telefoni oma tuppagi poleks võinud viia. Siis poleks see vähemalt seganud... Igatahes õngitses ta mobiili taskust välja ja vahtis kaua telefoniekraani. Lisa heitis samuti Kentile küsiva pilgu. Helin hakkas korduma ning Kent vaatas jätkuvalt mobiili oma peos. "Kas sa vastu ei võtagi?" küsis isa toitu mäludes ja vaatas Kenti. Silmitsesin endiselt oma venda ning tunnetasin õhus pinget. Ma oleks tahtnud küsida, mis toimub aga ma ei saanud millestkist enam aru. Kent vaatas isa ja keeras pea seejärel minu poole. Ta pilk, ta nägu... hetkeks nägin ma selles meeleheidet... Ta justkui soovis mulle midagi ütelda, kuid ei leidnud õigeid sõnu. Lõpuks vajutas ta telefoni kinni ja pistis selle taskusse tagasi: "Tundmatu number..." Kehitasin õlgu ning tõusin, et minna emale kööki appi magustoitu serveerima ning viskasin vastamata kõne võõralt numbrilt oma peast välja... | |
| | | Emma Nobenäpp
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 28/3/2010, 10:39 | |
| Hah,niikuinii oli Chad. | |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 28/3/2010, 10:41 | |
| Ei tea, ei tea, ei tea... | |
| | | nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 28/3/2010, 12:31 | |
| Ja kaua ma pean nüüd ootama, et teada saada, kes see oli? Millal uut osa saab? Meeldis, meeldis, meeldis. Jumal tänatud, et ema läppar lahti oli... muidu ma poleks viitsinud netti tulla hommikul ja see osa oleks nägemata jäänd.... UUUUUUUUUT! | |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 28/3/2010, 15:45 | |
| Nooooo.., sa pead ootama natuke aega, sest ausalt- mul on ainult number 51 järgmisest osast ära kirjutatud. Rohkem mitte midagi. Lihtsalt mõtteid pole ning ma ootan natuke aega (s.t. et mõtleb kogu aeg, kuidas nüüd seda edasi teha..) Ma annan endast parima, et uus osa võimalikult ruttu valmis saada :) | |
| | | nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 28/3/2010, 17:54 | |
| Juhuu. | |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 28/3/2010, 18:03 | |
| Teadmatus tahab tappa! Kõik need vastusetta küsimused...Kus on järgmised osad? | |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 29/3/2010, 14:37 | |
| nasicc: usu mind- selline situatsioon, kus mul pole peale järgmise osa numbri mitte muhvigi kirjutatud, pole üldse tore. See on midagi uut. Tavaliselt on mul kasvõi lause, pisike lõik. Praegu aga on täielik põud... Tõsiselt. Kuul pähe olukord. Ma pean ootama, sest mul pole mitte ühtegi head ideed ja see on üks põhjus, miks ma sunnin end ootama. Ootan häid mõtteid ja varsti need tulevad, I think... :) Karolin: teadmatus ei tapa sind ära, sest ma üritan nendele küsimustele vastata epiloogis... Järgmiseid osi pole mul endalgi olemas. Seega me oleme viigis. ma ei saa teile nina alla hõõruda, et a'la ma tean mis 53. osas juhtub Tõsiselt... masendus ei ole kaugel... | |
| | | LittleStar Totaalne lumememm, noh!^.^
Postituste arv : 253 Age : 29
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 31/3/2010, 22:17 | |
| Eiiiiiiii..... See oli Chad ja ta ei saanudki Summeriga rääkida... Nii ei tohi*viibutab sõrme* Oli ikka Chad?! Loomulikult meeldis :) Kuna ma tean, et järgmine osa nagunii super hea on, siis natuke võib ju kannatada =) Muide, palju õnne juubeli puhul ;D! | |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 1/4/2010, 20:08 | |
| *paneb käed puusa* Ma võin kõike teha, sest mina olen ju selle jutu kirjutaja *noogutab salakavalalt, sest teab ju kuidas see kõik lõppeb!!!* Ma ei tea, mis vahepeal veel toimub, kuid ma tean kuidas see lõppeb!!! Ma ei või vihjeid anda. Lihtsalt ei või, sest see rikub põnevuse ära Kes kannatab see kaua elab:D AAA, tänks Katsun vanaduspõlve ka nautida (kui ikka jutu 50.ndat osa silmas pidasid ) Aga jah, mul on ametlikult l o o m e k r i i s, kuid homme (oma lemmikpäeval nädalas) katsun end käsile võtta....
PS: Olgu-olgu, saad vihje:
Chad on tegelikult juba mitu-mitu osa siin jutus olnud aga ma lihtsalt pole teda maininud. 44. osas ("Fantaasia") oli ta tegelikult ka seal Willi ja Summerit eemal jälgimas
Nüüd ma olen küll üht kallit väärt onju?PS: I can't understand what happened with that spoiler... Sorry, guys.
Viimati muutis seda Audrey (1/4/2010, 22:29). Kokku muudetud 1 kord | |
| | | Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 1/4/2010, 20:30 | |
| *Kalli* | |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad... 77/77 | |
| |
| | | | Need pisiasjad... 77/77 | |
|
Similar topics | |
|