*naerab*
Tänan! :)
Ma ise ei tea, kas selle osa teostusliku poolega rahul olen. Sisuga vist olen...
Et siis... loodan, et see pole osa, kus pooltest ridadest pilk üle lastakse.
Ja loodan, et pika kirjeldusega igavaks ei läinud. ;D
12. Osa
Enam...
Birgit:Sätin end Urmase kõrvale istuma, jalad üle tema omade. Mees võtab mul kahe kerge liigutusega sussid jalast ja viskab need teise toa nurka. Toetan pea diivani seljatoele ning sulen silmad, kui ta mu jalgu mudima hakkab.
Siiatulek polnud kindlasti halb mõte. Ma pole kunagi siia tulnud lihtsalt Urmase pärast. Siin on mõnus.
Laua peal on poolik pudel veini ja pokaal, mida me kordamööda tühjendanud oleme. Põrandal on väike plekk, kuid see on hetkel viimane asi, mille pärast me muretseme.
Urmase käed on soojad... Nii kuramuse soojad. Ja mu kõht on täis... Imelikul kombel vaid makaronisalatist, mis oli oivaline. Nagu Urmas.
Mehe käed liiguvad mu säärtel üles-alla kuni jõuavad lõpuks reiteni. Avan silmad ning näen Urmast endale kavalalt naeratamas. Muigan ning nihutan end diivanil nii, et laman, reied Urmase süles.
Tunnen, kuidas ta keha korraks pingule tõmbub, kuid ta jätkab mu jalgade mudimist. Ikka üles ja üles... Mõmisen ning vaatan pilukil silmadega Urmast, tema tugevaid käsi, nurgelist lõuajoont, siiliks pügatud pead... Ta huuled on kergelt kaardunud... ja äkitselt tunnen ma soovi teda suudelda.
Mitte nagu varem ühel-kahel korral. Mitte õrnalt, et lihtsalt väike musi huultele... Ei, ma tahan midagi... kirglikumat. Ma tahan kirge, jõudu... Ma tahan-
„On mõnus?“ küsib Urmas mesimagusa häälega. Justkui ta teaks, mis mu kahe kõrva vahel hetkel toimub.
Mõmisen talle vastuseks ning tunnen, kuidas ta käed juba liiga kõrgele tõusevad.
Ohkan ning tõusen istukile, võttes oma jalad tema omadelt ära.
„Ära mind ära hellita,“ patsutan teda semulikult õlale.
Miks ma püsti tõusin?
Urmas minu kõrval on vaikne ning paneb teleka käima.
Tore, ma rikkusin meeleolu ära.
„Mis sa mossitad nüüd...“ torisen mehele kaksiratsi sülle istudes ning tema suunurki üles tõstes. Urmas vaatab mind tujutult ning kiikab üle mu õla telekat vaadata.
Ohkan ärritunult ning Urmase õlast kinni hoides laskun diivanilaua poole, võtan sealt telekapuldi, panen teleka kinni ning viskan puldi nurka. Kuuleme valju kolinat, mis tähendab puldi tükkidekslendamist.
Urmas kortsutab veel rohkem kulmu ning hakkab mind oma sülest ära ajama.
„Nüüd veel koristama ka. No Birgit...“ ajab ta end püsti ja puldi järele. Tunnen väikest pistet.
See oleng pole üldse mitte nii välja kukkunud nagu mul plaanis oli.
Vaatan nurgaskössitava Urmase poole ning ohkan. Ajan end diivanilt püsti ning sammun vaikselt Ummi juurde. Ta tõuseb ning me seisame hetke vastakuti, tema silmad minu omadesse puurimas.
„Mida sa praegu saavutada tahad?“ küsib Urmas väsinult kukalt kratsides.
Vaatan teda skeptiliselt. Ta tuju läks pahaks kui ma tõrkuma hakkasin. Mulle ei meeldi pahas tujus Ummi.
Astun tast sammu eemale ning mu näole ilmub kaval naeratus. Tema tahab seda. Mina tahan seda. Mida me veel ootame?!
Hakkan Ummi jahmunud silme all oma särki lahti nööpima. Ta nagu tahaks midagi öelda, kuid suust ei tule ühtegi häälitsust. Naeratan veel laiemalt ning nööbin särgi lõpuni lahti.
Vaatan teda lähemale astumas. Me mõlemad hingame katkendlikult. Ma libistan särgi üle õlgade põrandale.
Urmas:Tunnen, kuidas sisikond krampi tõmbub, kui Birgit tahapoole sammub ning mind järgnema kutsub. Neelatan ning järgnen talle samal ajal oma T-särki seljast võttes. Tema näljane pilk peatub hetkeks minu rinnal ning ta jätkab oma taganemisteed.
Kiirendan sammu ning minu lõbustuseks teeb seda ka Birgit, kes sokki jalast kiskudes ühel jalal köögi pole keksleb. Naeran. Kuramuse tüdruk.
Järgnen talle kööki, et seejärel peatuda ning vaatepilti mällu talletada. Birgit on end juba aluspesu väele võtnud ning ma lasen silmal rahulikult tema kuuvalguses kumavatel kurvidel peatuda. Tüdruku huulil mängleb endiselt vallatu naeratus ning silmis on kelmikas tuluke.
Tüdruk tõmbab juuksed patsist lahti ning need langevad ta õlgadele. Seksikas.
Kolme piinavalt aeglase sammuga on ta minu juures ning põimib oma käsi mulle kuklale. Me vaatame üksteist veel ühe kaalutleva hetke. On see asi, mida me tahame? Kindlasti. Aga on see õige?
Kurat sellega.
Panen oma käed tüdruku kuumavale seljale ning tõmban ta enda rinna vastu. Kummardun ning tunnen tema huuli enda omade vastas paotumas. Mu keha läbib värin, kui ma tunnen tema keelt oma suus ning ma tugevdan instinktiivselt oma haaret Birgiti pihal.
Ma ei lase sind enam kunagi lahti.Birgit liigub suult mu kaelale ja sealt aina allapoole. Mu käed libisevad mööda tema selga ülespoole ning ma tunnen, kuidas ka tema väriseb. Erutusest, mitte hirmust. Siin pole küsimustki.
Birgit suudleb mu vöökohta ning kohmitseb püksivöö kallal. Mõne hetke pärast tunnen, kuidas Birgit need aeglaselt üle mu puusade maha aitab ning reie sisekülgedel aeglaselt ringjalt masseerima hakkab.
Mu keha läheb pingesse ning ma sulgen hetkeks silmad.
Ja siis ma enam ei suuda.
Tõmban tüdruku pooleldi jõuaga püsti ning surun oma huuled tema omadele. Birgit mähib oma käed taas minu kaela ümber ning toetab oma jalad mu puusadele. Toetan teda oma kätega.
Naeratan ning avan hetkeks silmad. Tema omad on endiselt suletud.
Pimesi endale teed kobades liigun esikusse ning sealt edasi järjekindlalt oma toa poole. Järsku lõhub Birgit suudluse ning oigav, kui ta oma käed lahti laseb, et haigetsaanud kohta hõõruda.
Panen ühe käe toetamiseks ta seljale ning pooleldi kukun valusalt vastu oma toa uksepiita. Oigan ning lasen lõbustatud ilmega Birgitil end maha toetada.
Tüdruk on oma vigastused juba justkui unustanud ning nügib mind nüüd edasi minu tuppa, kus ta mu kõhuli voodile lükkab. Tunnen ta niiskeid huuli oma selgrool ning keharaskust mu tagumikule toetumas.
Kui tüdruk oma suudlustega mu kõrvani jõuab, oigan, ning keeran end ettevaatlikult selili, et tema huuled taas enda omadele saada. Mu käed liiguvad taas tema rinnahoidjahaagi juurde ning lõpuks ometi suudan need avada. Nügin selle meievahelise mõttetu riidehilbu minema ning mu pulss kiireneb kui tema väikseid rindu enda vastas tunnen.
Birgit keerab end minu kõrvale voodisse pikali ning hakkab oma püksikuid jalast nügima. Kummardun tema kohale ning aitan need üle tema puusade. Lasen pilgul hetke tüdruku peal puhata.
Ta vaatab mind poolsuletud laugude vahelt ning tõuseb pooleldi istukile, et mind suudelda. Ühe käega ajab ta mu boksereid mööda tagumikku allapoole ning ühel hetkel olen ma kindel, et mu nägu on tulipunane.
Täiesti põhjuseta. Nagu see oleks esimene kord.
Lõpuks maistest asjadest vabastatuna lükkan Birgiti uuesti voodile pikali ning laskun tema peale. Tüdruk on igal pool minu ümber ning mu keha tõmbub juba teab mitmendat korda tänase jooksul krampi.
Birgit vaatab küsivalt minu poole.
Ahjaa.
Sirutan käe öökapi poole ning tõmban selle sahtli lahti, kuid Birgit võtab mu käest kinni ning suudleb seda.
„Ma võtan hommikul SOS-pilli,“ pomiseb ta mind endale lähemale tõmmates.
Silmitsen teda skeptiliselt.
„Kindel?“ Ja see küsimus ei olnud vaid SOS-pilli kohta. Sellel küsimusel on palju sügavam tähendus.
Birgit on hetke vait, kuid mähib oma jalad taas minu ümber ning kergitab pead, et mind suudelda.
^^^
Mu pea valutab, kuid ma tunnen end hästi. Kuramuse hästi. Terve mu keha hõljuks justkui teises universumis. Nii kerge on olla.
Naeratan, kui eilne õhtu meenub. Birgit on... ta on eriline. Temasarnast teist lihtsalt ei ole. Need eelnevad naised... erutus, mida ma Birgitga tundsin pole eelmistega võrreldavgi. Kuidas tema pisimgi liigutus mind sütitada suudab...
Eilne oli lihtsalt imeline.
Ja akna taga sirab päike.
Koban käega teist voodipoolt, et Birgit endale kaissu tõmmata, et teda veelkord enda läheduses tunda, kuid taban vaid tühja õhku.
Avan kulmu kortsutades silmad ning tunnen, kuidas sisimuses miski murdub.
Voodi on tühi.
Ja mis veel hullem... Korter on vaikne.