MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!)

Go down 
+21
Little Green House
LittleStar
Pump
EITC.
Murtagh
Lammas
Tärru.
kcissy
Evy
Taylor
Marmelaad
Annu!
black
bbrit .
Everleigh
White Wolf
Prince Kirameki
Kärolyn
Jezzy
padjanägu, [h]
spring
25 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15  Next
AutorTeade
kcissy
Võsaspets
kcissy

Female Postituste arv : 1253

Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) - Page 10 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!)   Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) - Page 10 Icon_minitime11/1/2010, 19:40

Super Very Happy Lihtsalt super Very Happy

Lõpuks juhtus siis midagi enamat kah Very Happy Ja seda kirjeldust oli täpselt õiges koguses Very Happy

Aga UUUT! :)
Tagasi üles Go down
Tärru.
Nobenäpp
Tärru.

Female Postituste arv : 1198

PostitaminePealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!)   Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) - Page 10 Icon_minitime11/1/2010, 20:22

EIIIII!!!! EIIII!!! EIIII!!!
Kuhu Birgit LÄKSSSSS?????
*hingab ja üritab südant rahustada*
Täitsa lõpp. Omg, omg, omg, omg. See on maailma parim osa KÕIGEST! *hingeldab JA väriseb*
Olgu, ära arva, et ma olen mingi pervert või midagi, aga.. Very Happy Mulle meeldivad sellised osad. Very Happy (Kammoon, kellele ei meeldiks? Very Happy)
Enivei, mind hakkasid g-tähed häirima XD Ma ei tea, miks.
Aga see oli NIIIIII HEAAAAAAA!!
KUHU BIRGIT LÄKS?
PS: Ma ei saa nii pea enesevalitsust tagasi. Very Happy Kammoon, ma pidin Inesele karjuma msnis, et ta vait jääks, sest ta ei lasknud mul korralikult lugeda Very Happy (Msn vilkus koguaeg. Very Happy)

EDIT: Tead. Mul läks süda pahaks. Very Happy Mitte sellest osast, vaid sellest värisemisest. Nagu, väga pahaks. Very Happy Ma ropsin kohe kõik välja! Very Happy

Viimati muutis seda Tärru. (11/1/2010, 20:30). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
http://raamatuhull.wordpress.com
bbrit .
Maffiooso
bbrit .

Female Postituste arv : 526

PostitaminePealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!)   Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) - Page 10 Icon_minitime11/1/2010, 20:28

appppiii, okei kuid taban vaid tühja õhtu. Õhku äkki ? Very Happy

aga kui sellest veast nüüd edasi minna, mis mind tegelikult üldse ei häirinud siis, oeh
issand, ma eei oska midagi öelda, sssõõõnatu. Ma kohe ei teagi, pole midagi niihead varem lugenud :)
Tagasi üles Go down
http://www.rate.ee/users/mkm-
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!)   Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) - Page 10 Icon_minitime11/1/2010, 21:34

Tänan, Brit. Muudan ära. Wink
Ja mul on hea meel, et meeldis. :)

Tärru. - *naerab* Vot selline reaktsioon... omaette koomiline. Very Happy Kuid see on vast ikka hea, et mu jutt emotsioone jms esile kutsub. Wink
Ja sa pole pervert! ;D

kcissy - tnx. :)
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!)   Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) - Page 10 Icon_minitime12/1/2010, 18:02

Aaand... new one. Very Happy
Hellitan ära teid. Very Happy

13. Osa

...ei...

Urmas:

Panen kohvi tõmbama ning potsatan, pea käte vahel, köögilaua äärde istuma.

Ma ei saa peast ei eilset õhtut ega hommikut... Lisaks sellele tulvavad mu peas kõikvõimalikud mälestused olnust.

Võtan laua pealt telefoni ning toksin sisse Birgiti numbri, helistamise nupule vajutamata. Vaatan tuimalt telefoniekraanil ilutsevat Birgitit, kes säraval naeratab.

Miks sa küll ära läksid?

Ohkan ning panen telefoni taas lauale – kohvi on valmis. Kallan endale suure tassitäie seda liipriimmutusvedelikku ning naasen köögilaua taha. Pea valutab nagu jumal teab mis, süda on paha... Nagu hommikul pärast esimese tüdruksõbraga lahkuminemist.

Ohkan ning toetan end diivani seljatoele. Ajan pea kuklasse ning lasen suul lahti vajuda. Tahaks lihtsalt... olla. Aga need kuramuse mõtted ei lase olla.

Soojendan oma sõrmi kuuma kohvitassi käte vahel hoides ning mõtlen. Muud võimalust vist lihtsalt ei ole.

Vastus Birgiti lahkumisele võiks olla päris lihtne... Et ma olen voodis halb. Kuid kahjuks see nii lihtne pole, sest ma pole voodis halb.

Järgmine võimalik põhjus oleks, et...

Et...

Tal oli kusagile kiire ja ta ei raatsinud mind üles äratada! Just nii! Ajan end sirgu ning vaatan lauallebavat telefoni. Seksikas hääl ja midagi stiilis, et...

„Tsau, Musi! Kus oled...? Igatsen juba...“
katsetan oma vaimusünnitisi valju häälega. Ei, liiga... Ma teeksin seda iga teise naisega. Birgit pole iga teine naine. Ega ta veel nainegi...

Oh, shit.

Hingan järsult sisse ning üritan pekslema hakanud südant maha rahustama. Kas ma olin tal esimene? Kas ma tegin talle haiget...?

Oh jumal.

Järsku on mul tahtmine nutta ja naerda korraga. Ma olen tema esimene sekspartner.

Samas meenub mulle see võõras kutt... Joonas? Kuidas nad kahekesi siin köögis, MINU köögis end mugavalt sisse seadsid ja... Sellel tüdrukul intiimsusega nähtavasti probleeme pole.

Millegipärast see mõte ei meeldi mulle. Mitte üks teps.

Iga meessoost olend, kes teda enne puudutanud on... Iga puudutus, iga suudlus... Surun maha värina. Viha oleks justkui nagu seifist valla päästetud, kasutab juhust ja täidab endaga kõik mu poorid.

Võtan värisevate kätega kruusi ning joon paar lonksu kohvi. See on mööda mu kõri allavoolates tulikuum ning ma teen grimassi, kui hella keelt oma hammaste vastu panen.

„Tere, Birgit. Urmas siin...“ üritan end tüdrukule helistamise mõttega uuesti maha rahustada.

„Hei. Kuule... kuhu sa hommikul kadusid küll?“

„Tsau. Igatsen juba... kuhu kadusid?“

„Mina siin, Urmas. Mõtlesin, et...“

„Praad on ahjus.“

Ägan ning peidan näo kätesse. See kõik tundub nii lame ja... katsu sa sellises olukorras sõnu leida. Võib-olla hakkab hoopis tema rääkima... mis sellest, et mina helistasin...

Võtan laualt telefoni ning kontrollin, et Birgit mulle ikka vastu vaatab. Naeratan ta pildile kurvalt ning vajutan rohelisele nupule. Tõstan mobiili ärevalt kõrva äärde ning trummeldan parema käe sõrmedega laual.

Esimene kutsung... Süda on paha. Ai-ai kui paha.

Teine kutsung... On mul üldse süda alles? Ma tunnen teda palju madalamal olevat igaljuhul...

Kolmas kutsung... Mida kuradit ma talle ütlen?

Neljas kutsung... Äkki ta oli lihtsalt seksinäljas...? Joonasest lahus ja puha...

Viies kutsung... Ma teen ennast lolliks. Kindla peale lolliks. Aga seda on ju parem kindlalt teada, eksole?

Kuues kutsung... Kaua veel?

Hingan sügavalt sisse ning üritan end rahustada. Iga järgnev kutsung on kui hoop kubemesse, kuid samas kübeke kergendust.

Ma ei pea temaga rääkima... Kui tema ei võta vastu, siis ei saa mina midagi parata. Mis ta mängib siin totaalset tiinekat! Võiks nagu täiskasvanute moodi suhelda...

Esimest korda üle tüki aja mõtlen meie vanusevahele, kuid ei. 16aastastel on juba mõistus enam-vähem peas. Välja arvatud pidude suhtes, kuid ega minagi palju parem ole.

Panen mobiili lauale ning raskus kõhus on justkui magnetina tagasi.

Tõusen püsti ning lähen Birgiti tuppa.

Kõik on täpselt nii nagu tüdruk selle iga kord lahkudes jätab: ülestehtud voodi, suletud aknad, eest äratõmmatud kardinad...

Äkki mulle meenub...

Torman vannituppa, et sealne olukord üle vaadata. Hingan mõnevõrra kergendunumalt kui tema hambaharja, ¹ampooni ja aprikoosilõhnalise du¹igeeli nende tavapäraselt kohalt leian. Ainult tema rätik on lohakalt pesumasina peale visatud.

Astun vannituppa ning voldin selle kokku. Asetan rätiku enda oma peale ning lasen kätel selle peal hetke puhata.

Nagu lein.

Kurat võtku no... See pole normaalne! Ma peaks praegu õnnelik olema, et järjekordsest üheöösuhtest probleemitult lahti sain. Ei mingeid piinlikke vestlusi ja helistamise lubadust või vetsupaberile kirjutatud telefoninumbreid.

Birgiti oma mul juba on ja ma olen lubadustevastaselt talle helistanud.

Ja ma tunnen end veel sitemini nüüd, kus ma teda üheöösuhteks kutsusin. Ma ei mõelnud seda...

Ta pole üheöösuhe. Ta on... Ma kardan seda lauset lõpetadagi. See tundub nii ebareaalne... Suvaline tüdruk astub üks päev mu korteri uksest sisse ja buum, Urmas on tehtud mees.

Võtan üles elutoa põrandal oleva särgi ning vaatan seda hetke mõtlikult. Laua peal, Birgiti kingitud raamatu kõrval, lebab sinnajäänud telekapult.

Mu pilk libiseb tagasi raamatule.

„Kuidas oma korterikaaslasega hakkama saada...“ pomisen vaikselt ning võtan laualt raamatu. Istun diivanile ning võtan lahti sisukorra.

„Kuidas talle öelda, et peale 11 õhtul on öörahu... Kuidas talle öelda, et sa ei saa talle kaineks autojuhiks hakata... Kuidas talle öelda, et sa ei soovi ta temperamentseid vanemaid võõrustada... Kurat küll, noh!“ pomisen ärritunult raamatut käest visates.

„Kuhu jääb küll õpetus sellest, mida peale oma korterikaaslasega seksimist käituda?!“ põrutan kõvasti üle korteri.

Kangestun, pooleldi oodates, et mu huumorimeelega naaber midagi vastu hüüab, kuid midagi ei kostu. Võib-olla siunasin ma seda raamatut liig vaikselt...

Laua peal on eilsest endiselt pokaal ning poolik veinipudel.

„Kui korterikaaslasega voodisse ronid, oled gei. Vastassoost korterikaaslastega on asi keerulisem. Võite isegi armunud olla,“
pomisen vaikselt.

Persse see valutav pea, persse need piinavad mõtted, persse see mõtlemine üleüldiselt!

Olen juba pudelit suu juurde tõstmas kui mulle meenub, et ka Birgit on sellest pokaalist joonud. Kõhtu tekib jälle väike sõlm. Valan pokaali pooleldi veini täis ning kastan keelega selle servad märjaks.

Seejärel võtan lonksu.

Ja teisegi.

Mu pilk peatub jälle sellel kuramuse raamatul, mille kinkis see kuramuse Birgit, kelle ta kuramuse vanemad peaaegu 17 aastat tagasi siia ilma tõid, et kuramus saaks mu mõtted sassi ajada.

Ma pidin ta vanematele midagi hullu tegema...

Ja see kättemaks on valus. Ai kui valus.

Sulgen silmad ning hingan sügavalt sisse.

Urmas! Sa pole enam laps, sa oled täiskasvanu ja mis veel enam – sa oled mees. Mehed ei nuta. Eriti mitte naiste pärast.

Muigan mõrult kui mulle meenub mu endine oletus, et Birgit võib-olla pole veel päris naine. Selle ma jõudsin juba ümber lükata, kuid miks mu kurgus ja silmades niivõrd kipitab?!

Hetkeemotsiooni ajel tõusen järsku püsti ning panen pokaali lauale. Sörgin oma tuppa ning tõmban lauasahtleid ükshaaval välja kuni leian, mida otsin – liim, käärid, pastakas ja paber.

Lähen elutuppa tagasi ja hakkan tööle.
Tagasi üles Go down
Lammas
Fanaatik
Lammas

Female Postituste arv : 1119

PostitaminePealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!)   Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) - Page 10 Icon_minitime12/1/2010, 18:23

Oi näe:D uus osa juba:D
hea oli...kuigi tegelikult oleks mind isiklikult sel hetkel rohkem huvitanud Birgiti vaatevinkel:D
Aga Uut!Very Happy
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

PostitaminePealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!)   Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) - Page 10 Icon_minitime12/1/2010, 18:30

Omg... Very Happy Very Happy Very Happy

Urmas on kuidagi nii tõeline.. ja nii armas.. ja nii armunud Razz

Mulle hullult meeldis. Ja ma isegi ei oska seletada miks Very Happy

Aga UUUT! Very Happy
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!)   Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) - Page 10 Icon_minitime12/1/2010, 19:36

See oli veider. Polnud kuidagi loomulik jätk asjale. Ja mis ta hakkab ajalehtedest tähti välja lõikuma ja teeb lunarahanõude? Very Happy Very Happy

"Seksisin teie tütrega. Vastutasuks 2 miljonit. Sulas."

Aga siiski. UUT
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!)   Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) - Page 10 Icon_minitime12/1/2010, 19:42

Haha. Very Happy
Kui see osa natukene mööda läks... *hammustab huulde*
Ma lõpetasin just suht viimase osa. xD
Ja ma olin juba enne ebakindel... Very Happy
Et kuhu see kõlbab... et pole Birgiti-Urmetilik. Very Happy
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

PostitaminePealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!)   Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) - Page 10 Icon_minitime12/1/2010, 19:53

*naerab Kärolyni kommentaari peale*

ma kujutasin hoopis ette, kuidas ta ruumilist lumememme tegema hakkab ja birx sisse tuleb ja selle avastab ja siis naerma hakkab. Very Happy

see oli natuke ootamatu jah, see lõpp ma mõtlen, aga mudu oli.. noh, emotsionaalsem kui tavaliselt Very Happy Ummi on sentimentaalseks muutunud. Very Happy Aga järgmist osa ootavad ilmselt kõik seda rohkem.. ja hällegi, nõustun kcissyga - BIRXI OSA KAA! Very Happy
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!)   Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) - Page 10 Icon_minitime12/1/2010, 19:57

Ma vaatasin kõik osad läbi, et neid osade pealkirju leida ja siis avastasin, et 11. osa oli vahele jäänud. Very Happy Very Happy Ups. Very Happy See oli ka äge jap. Very Happy

Minu kokkuvõte siis..

Iga kohtumine on millegi uue algus.
B + U = ?
Enam ei..

Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!)   Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) - Page 10 Icon_minitime12/1/2010, 20:01

Ühele osale ma unustasin lihtsalt pealkirja panna. xD (A) Very Happy

Teate, ma lasen teile täitsa valida. Very Happy

Panen üles selle, mis mul on? Very Happy (Pmst jutu lõpp, järgneb 3 ekstrat.)
Tagasi üles Go down
bbrit .
Maffiooso
bbrit .

Female Postituste arv : 526

PostitaminePealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!)   Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) - Page 10 Icon_minitime12/1/2010, 20:04

ma oleks ka tahtnud birxi , aga vaheosad, mis ei ole nii kaasakiskuvad kui mõni teine, neid ka vaja :) Uut ja ,väga meeldib Very Happy
Tagasi üles Go down
http://www.rate.ee/users/mkm-
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!)   Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) - Page 10 Icon_minitime12/1/2010, 20:15

Jah.
Tagasi üles Go down
Prince Kirameki
Kastanjetid
Prince Kirameki

Female Postituste arv : 2665

PostitaminePealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!)   Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) - Page 10 Icon_minitime12/1/2010, 21:00

Ülihea osa...see meeldis mulle isegi natuke rohkem, kui varasemad osad.
Ma ei oska kirjeldada, mis täpselt selle juures nii hea oli, aga...oeh. Ma olen vist halb kommentaator Very Happy
Urmas jätab selles osas äärmiselt südamliku mulje and that's great Very Happy
Uut! Very Happy
Tagasi üles Go down
http://kaksisoim.tumblr.com/
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!)   Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) - Page 10 Icon_minitime12/1/2010, 21:04

nasicc kirjutas:
Teate, ma lasen teile täitsa valida. Very Happy

Panen üles selle, mis mul on? Very Happy (Pmst jutu lõpp, järgneb 3 ekstrat.)

Et siis.. Saab ka? Very Happy
Tagasi üles Go down
Tärru.
Nobenäpp
Tärru.

Female Postituste arv : 1198

PostitaminePealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!)   Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) - Page 10 Icon_minitime12/1/2010, 21:42

Hmmm.. Ma ei tea, siin ei toimunud suht midagi. Very Happy
„Praad on ahjus.“ <-- Parim lause, parimas kohas. Very Happy
Mulle jäi ikka mulje, et Birgit tuleb tagasi jne ning see lõpu maksan-vanematele-kätte-värk tundus kuidagi ebareaalne. Noh, et üldse mitte Urmaselik. Samas ta hakkaski ajama, et ta on mees jne, nii et ma ei tea.
Aga jah, kuidagi vähe sisu tundus olevat. Very Happy Noh, et lihtsalt üks masenduses mees, kes räägib iseendaga (esimene hulluse märk Very Happy). Birgit oleks võinud tagasi tulla või midagi oleks võinud juhtuda..
Aga ma olen kindel, et järgmises osas selgub kõik paremini (: Ja ma tahaks teada, mida ta meisterdama hakkas.
Uut.
Tagasi üles Go down
http://raamatuhull.wordpress.com
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!)   Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) - Page 10 Icon_minitime12/1/2010, 21:44

Mulle mainiti, et ma olen viimasel ajal hästi tihedalt postitama hakanud ja kuna asi läbi saab... kannatate ehk homseni. (6) Very Happy
Mõnus pingekruvi, (A)
Kuigi ma arvan/eeldan/loodan, et teil peale Korter nr 52e ka elu eksisteerib. Very Happy

Tärru. - aitäh! Very Happy
Mõnus sisukas inspireeriv kommentaar jälle! Very Happy
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

PostitaminePealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!)   Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) - Page 10 Icon_minitime12/1/2010, 21:59

Vastaks siis kaa talle sisukalt? Very Happy Mis värk nende vanematele kättemaksmisega oli siis? Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!)   Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) - Page 10 Icon_minitime12/1/2010, 22:26

Hmh. Te küsiti spoilereid ju! XD

V nh... vanemate kättemaksmine oli üks uitmõte. Very Happy Et kui Ummi vägavägaväga väike oli, siis ta tegi Birxi vanematele midagi. Very Happy Ja siis nad otsustasid, et on aega sünnitada tütar, kes tulevikus Ummi elu pea peale pöörab. Very Happy

(Mai tea, miks mul näiteks auto peale pissimine tahtis tulla.. xD )
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!)   Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) - Page 10 Icon_minitime13/1/2010, 14:59

Milline oleks old loogiline jätk 12-le osale, kusjuures? Very Happy
Natukene imalad on viimased kaks osa... kuid ma mingil tasandil rahul. Very Happy
See on siis nö viimane osa jutust. Tulemas veel 3 ekstrat, aga neid ma jutu osaks ei loe, kuna need on kaootilised ja ei vii lõpplahenduseni. Very Happy Sama hästi oleksin võinud jutu pooleli jätta näiteks 7da osaga. Very Happy
Loodan, et meeldib! :)

14. Osa

...käi...

Birgit:

Ma ei tea, kaua ma siin niimoodi seisnud olen. Ma ei tea, mis mind lõpuks siia tagasi tulema utsitas ja ma ei tea, miks ma ei suuda seda luku kohal väriseva käega hoitavat võtit lihtsalt sinna kuramuse lukuauku lükata ja siis keerata.

Ma ei tea.

Viimased kaks nädalat... Üks kuramuse suur ma-ei-tea. Kes siis veel teab? Või teadma peaks? Urmas? Haah.

Jumal teab, mis tema asjast mõtleb... Raudselt mingisugune... Raudselt on tal suva.

Alguses oli mu telefon punane... ja ma ei julgenud vastata.

Nüüd on mu telefon vaikne... ja ma tormaksin vastama.

Toetan pea vastu korteriust ning hingan sügavalt sisse. Pisarad on nagu... paganama hea põhjus õnnelik olla, et ma olen tüdruk.

Pühin kärme liigutusega silmad kuivaks ning tardun taas, silmad vaatamas uksesilma, kuid samas ei midagi.

Ohkan.

Ma ei kahetse, et ma lahkusin. Ma pidin lahkuma, kuid... ma ei osanud kunagi arvata, et naasmine nii kuradi raske saab olema.

Kui mul sel saatuslikul hommikul juhe kokku jooksis, oli põhiline lihtsalt eemale saada. Et Urmas jumala eest ei näeks mu silmis kahetsust. See otsus tuli nii kergelt, loomulikult. Ma ei kahetse Urmasega magamist, ma kahetsen selle ajastust.

Kas ma jäängi seda kahetsema?

Istun ukse kõrval olevale trepile ning toetan pea vastu seda rõsket ja musta kiviseina. Mingis mõttes on see lohutav. Ma pole ainus, kes end põhjusega räpaselt tunneb.

Urmas on... Urmas, Ummi. Ma ei tea, mida talt oodata.

Muigan mõrult esimese mälestuse peale temast. Urmas ja mingisugune tsikk, mõlemad poolalasti. Mina ise pakkusin Urmasele taolist vaatepilti paar kuud hiljem Joonasega. Mida ta sellal tundis? Me ei rääkinud sellest...

Ma tean, et ta pole minu vastu ükskõikne, kuid... Kas asjal on tulevikku? Üks asi on lühike armastusnovell, teine asi on pikk romaan murdunud südame kokkulappimisest.

Me oleme paljuski nii sarnased, et naerma ajab... Alustades tähtsusetutest asjadest nagu ühel ajal piimapaki poole sirutumine, lõpetades meie iseloomude domineeriva poolega. Kuidagi oleme me siiski piisavalt erinevad, et klappida... Et meil kõneainet jätkuks...

Ja ta on kirglik mees.

Sulen silmad ja naeratan seda viimse hetkeni mällutalletatud ööd meenutades.

Võib-olla tulin ma tagasi ka osalt selle pärast, et ma tahan seda head, turvalist tunnet, mis ta minus tekitab. Ma igatsen tema käsi oma piha ümber... Tema naerul suud ju lõbustatud pilku...

Ohkan.

„Persse küll...“

Kui kaua ma seda ka endale eitada pole üritanud... ma olen sees. Peanupuni. Kõrvadest pole enam juttugi.

Järsku kuulen trepil aeglaseid, lohisevaid samme ning tõmbun pingule. Pühin kiiresti viimasedki pisarad ära.

Minu üllatuseks lontsib oma korterist korrus kõrgemale härra Kuslap.

Tervitan teda viisakalt ning pakin end veel rohkem kokku, et ta oma kepiga minust mööda saaks, kuid minu veelgi suuremaks üllatuseks pöörab ta end minu poole seljaga ning laskub aeglaselt minu kõrvale trepile istuma.

Noh... see saab huvitav olema.

„Millest siis sellised sõnad?“ küsib ta kergelt hingeldades oma keppi me jalgade ette maha asetades.

Muigan kõveralt. „Elu, puberteet, suhted... tugev soov tsensuurseid sõnu kasutada...“ loetlen põhjuseid. Härra Kuslapile pole mõtet valetada. Tädi Rutt rääkis talle omal ajal minust peaaegu kõike ja ega vanadus tähenda, et inimene laksust seniilne, kurt ja loll on.

Asju kuuldakse, asju räägitakse... jutud käivad.

„Ahsoo...“ venitab vana mees mõtlikult. „Ruti korteri uus asukas? Urmet, kui ma ei eksi?“

„Urmas,“
parandan teda automaatselt.

„Urmas,“ kordab mees mõtlikult.

Sel korral on ta natukene pikemalt vait enne, kui lõpuks suu avab. „Birgit...“ niisutab ta huuli. „Ma küll ei tea, kas sa tahad kuulda minusuguse vanamehe nõu, kuid...“ Ta viipab mu huulile tõusnud protesti laisa käeliigutusega minema. „Vahest on kõige õigem härjal sarvist haarata ja vaadata, mis tuleb... Sa ei pruugi küll t¹jäkkpotti saada, kuid mis sul kaotada? Halvemal juhul lakud kodus paar päeva haavu ja pistad nina taas välja, olles samas ka ühe kogemuse võrra rikkam.“

Seedin ta teksti. Ta kõlab kahtlaselt noortepäraselt. See oleks asi, mida ma oma sõbrannadele räägiksin. Naksutan mõtlikult oma sõrmi.

„See Urmeti-poiss tundub tore olevat... Aitab siin vahel Lindal kotte koju tassida ja...“ teeb Kuslap veelkord proovi.

Vaatan teda kurvalt. „Ta on tore...“

Mees vaatab käekella, ohkab, ning ajab end püsti. „Peab minema... Kirgede torm algab,“ pomiseb ta vabandavalt. Ulatan talle ta jalutuskepi ning ta naeratab tänulikult.

„Ja Birgit...“ ütleb ta viimasele trepiastmele seisma jäädes. „Ära maga oma võimalust maha. Vahest... on sul seda ainult üks.“

Vaatan, kuidas ta trepist aeglaselt alla laskub ning toetan pea kätele.

Mingil veidral moel on mul palju parem olla. Kuslapi-härra ajas küll sellist... kohati anekdootilist teksti, kuid... selles oli oma point.

Nad oleksid tädi Rutiga hästi sobinud...

„Tere,“ kõmiseb Kuslapi hääl korrus allpool.

Mu süda vajub saapasäärde kui ma Urmast vastamas kuulen.

Urmas:

Tervitan kuidagi kavala ilmega Kuslapit ning jätkan teed üles oma korterisse. Üle pika aja viskasin toidupoes kotti riisi. Tavaliselt saab tööl neist nii villand, kuid täna oli mingi ilgem isu riisi järele.

Hetkeemotsiooni ajendil ostetud asjad on mõttetud. Enam mul selle järele isu pole.

Kohmitsen taskust võtmeid võtta ning poolel teel korteriukseni libiseb mu pilk ukse kõrval kössitavale kujule, kes end ebaledes püsti ajab.

Birgit.

Kurku tekib mingi klimp, mille ma kiiresti alla neelan. Käed on järsku värisema hakanud ning ma näen kurja vaeva, et võtit lukuauku saada. „Unustasid võtmed maha?“ küsin oma häält kindlaks sundides.

Birgit raputab pead, silmad maas. „Ma lihtsalt... ei suutnud otsustada,“ pomiseb ta vaikselt.

Mööda mu selgroogu jookseb alla värin. Ma pole liiga kaua ta häält kuulnud... Kuid ma meenutan endale, et see on Birgiti, mitte minu süü ja et viimati kõndis tema minema ning mis peamine – ta ei peaks mulle põrmugi korda minema.

Lükkan ukse lahti ning lähen teda järgi ootamata sisse. Lükkan tossud jalast ning otsustan tuulejope köögis ära võtta. Birgit on liikumatu.

Väga hea. Kannatagu.

Nagu mina kannatasin.

Panen toidukoti köögilauale, viskan jope sohvale ning hakkan asju ükshaaval külmutuskappi panema. Olen asjade ärapanemisega juba poole peal kui kuulen ukseavast sahinat ning tajun Birgitit seal seismas.

Kõigest meetri kaugusel minust... Nii lähedal, kuid samas nii kaugel. Või kuidas see ütlus ka polnud.

„Vabandust,“ ütleb ta vaikselt.

Mühatan, kuid otsustan siis lolli mängida ja küsida: „Mille eest?“

Birgit on tükk aega vait, enne kui vastata söandab. Lõpetan selle ajaga toidupoolise kraamimise ning trügin tüdrukust tema poole vaatamatagi mööda, elutoa poole.

Lükkan jalaga õllapudelid eemale ning maandun diivanile, pannes jalad laua peale. Birgit on mulle vaikselt järgnenud ning seisab nüüd ukseavas nagu pahandust teinud laps.

Nii tahaks oma käe lihtsalt välja sirutada ja... teda puudutada, temast kinni haarata, kaissu tõmmata ja öelda, et pole midagi, kõik on korras... ja teda suudelda, kuid ma surun selle soovi jõhkralt maha.

„Ma...“ Ta astub paar sammu lähemale ning kortsutab pudelite suunas kulmu. „Ma lihtsalt...“ Järjekordne paus.

Halastan ja vaatan talle otsa; loodetavasti külmalt.

„Ma palusin vabandust selle eest, et ma tol hommikul niimoodi kadusin... ja et ma su kõnedele ei vastanud ning et ma su MSNis ära blokeerisin ning endast näole ei andnud. Sa võisid ennast lolliks muretseda... Sul võis ükskõik olla... ma ei tea. Aga ma palun selle eest vabandust,“ purskab ta lõpuks suust välja. Mul on raskusi järje pidamisega.

Birgit vaikib.

„Mul ei olnud ükskõik,“ ütlen viimaks vaikselt.

Tüdruk tundub sellest julgust juurde saavat ning tuleb minu juurde. Vaatan talle otsa ning haaran instinktiivselt ta käte järele.

Need on nii külmad.

Toon ta väikesed käed oma huulte juurde ning puhun neile sooja õhku. Birgit tuleb ettepoole ning istub mulle sülle, kumbki jalg teine teisel pool minu omi. Mu suunurk tuksatab. Talle meeldib niimoodi istuda... Ja minule meeldib, kui ta nõnda istub.

Birgit paneb oma lauba minu oma vastu ning jääb liikumatuks. Ma liigutan ta käed enda õlgadele ning võtan tal vöökohast kinni.

Ma ei ole leebunud. Ma lihtsalt vajan ta lähedust.

„Ma pean teadma, miks sa läksid... ja kõiki teisi asju tegid,“ sosistan.

Birgit võtab taaskord vastamiseks oma aja. Jõuan juba mõtlema hakata, et ehk tal ei olegi vastust.

„Ausalt?“ küsib ta.

„Ausalt,“ vastan, tema soe hingeõhk endiselt mu viimaste päevadega habetunud nägu paitamas.

Ta tundub sõnu otsivat. „Ma tundsin end räbalalt...“ alustab ta lõpuks vaikselt. Tõmbun pingule. „Ei, ei...“ ruttab ta minu reaktsiooni peale oma juttu täiendama. „Mitte sellepärast, mis me tegime. Ei. See oli... see oli õige otsus. Väga õige otsus. Ma ei kahetse seda mitte kunagi... Ja ma ei teeks teist korda teisiti.“ Me laubad on endiselt vastakuti ning ta silitab oma sõrmedega mu põske.

Sulgen silmad ning leian, et see on üks neist momentidest, mida mällu talletada.

„Aga ajastus oli selline, et...“ Birgit peatub taas, et mõtteid koguda. „Ma olin lihtsalt... Joonasega just lõpetanud ja...“ Avan ehmunult silmad kui ta nuukset kuulen. „..ja ma tundsin end litsina.“

Võpatan. Birgit ja lits... Ei iial! Tõstan ta pead nii, et ma talle silma saaksin vaadata. „Sa ei ole lits, okei?“ küsin hellalt ta pisarais silmi vaadates. „Ära seda iial arva. Sa ei ole midagi litsi lähedussegi... Sa oled... ingel. Vot see sa oled.“

Birgit naeratab kergelt.

Hingan sügavalt välja. See oli just kõige magedam ja tüüpilisem asi, mida Birgitile öelda, kuid ma pole mingi eriline sõnakunstnik, kes igale olukorrale originaalse lahenduse leiab. Ja sellest piisas, et mu Birgit rõõmsamaks muutuks.

„Ja noh... jah. Hiljem ma lihtsalt ei teadnud, kuidas sinuga rääkida... Mida rääkida...“
pomiseb ta silmi maha lüües.

„Oh sind...“ Tõmban Birgiti enda vastu ning kallistan teda. Isegi kui ma teen seda liiga tugevasti, ei tee ta piuksugi. Lihtsalt on mu süles ja... lõpuks tõusevad ka tema rusikas käed mind kallistama.

Oleme seal mõne hetke niimoodi, vaikselt. Birgit nohiseb.

„Seega... sa ei kahetse midagi?“ pomisen ta kõrva ääres.

„Ei, mitte midagi,“ vastab ta pead raputades.
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

PostitaminePealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!)   Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) - Page 10 Icon_minitime13/1/2010, 15:46

Nii armas :)

Kahju, et see põhimõtteliselt viimane osa oli Neutral Aga sellegi eest UUUT! Very Happy Very Happy
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

PostitaminePealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!)   Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) - Page 10 Icon_minitime13/1/2010, 16:19

"Võpatan. Birgit ja lits... Ei iial!"
*NAERAAAAAAAAAAB* See koht oli.. NII naljakas! xD. Sorry, ausalt. Seesama koht ainult, enne ja pärast oli hästisuper, aga just see sama koht. Sa ei kujuta ette kuidas mul suu naerule venis. Very Happy Very Happy
Aga okei, kui selle koha juurest nüüd muudele teemadele minna - JESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!! TUBLI, Birx! Very Happy Muide, mulle meeldib see hüüdnimi.. ja see msninimi mis tal paar osa tagasi kuskil oli. Mmm, ja see kuidas Ummi seal vahepeal sellise laskannatab olekuga oli, siis oli hästi mõnus.. Mulle hullult meeldis. Ja ühekohapeal oli, et värin jooksis mööda selga alla vms. Täpselt enne selle lause lugemist (ehksiis eelmise lause seedimise ajal) jooksis mul ka. xd Niiet kirjeldustega oled sa ikkaveel super, super ja ainult super. Very Happy Pole mõtetki pikemalt sinu kirjutamisoksusel peatuda, SUUUPEEEER nooh. Nagu.. kaasahaarav. Kõik jõuab 101 protsendiliselt kohale. Very Happy
Birx oli.. vaikne (seal alguses ma mõtlen). Selline hästi armas. Üldse, kõik langes nii hästi kokku. Mulle vägavägaväga meeldis see osa. Ummi ja Birx ja kõik. See kuidas nad vaikisid ja kuidas Ummikesekene elutuppa läks, ilma talle midagu ütlemata ja see, et Birx õigel ajal õige emotsiooniga oli ja.. Hästi hea. :)
Aaaaa! ja see vanamees! KIRGEDE TORM, 4LIFE! elumees noh. Very Happy Tõesti ajas natuke sellist.. juttu, nagu ta TEAKS midagi, mis pani mind mõtlema, et äkki ta on nagu märganud kahe nädala jooksul Ummi käitumist või midagi.. Ja üldse see, et ta selle pealegi tuli, et ta Birxiga kohe Ummist rääkima hakkas, mitte võtmete kohta ei küsinud.
Et.. Ummi suhtumine oli (taaskord) SUPERB. Just see, et ta seal alguses nii.. Very Happy See oli nii lahe. Very Happy Ja hiljem oli kaa hästi armas. :) Ja Birx ja.. jah. Ma hakkan ennast vaikselt kordama juba. Very Happy
Sille.. VAPUSTAV! Mu lemmik osa. :)
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

PostitaminePealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!)   Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) - Page 10 Icon_minitime13/1/2010, 16:22

Vot SEEEE oli nii hea põhjendus ta lahkumisele. See mulle meeldis.

Ja loogiline jätk oleks olnud, seet et Ummi kassib mitte ei hakka kättemaksu Birgiti vanematele kavandama. Very Happy Ja mida ta seal ikkagi liimis siis?

Prsh.. x2 siis eelnevale ka. Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!)   Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) - Page 10 Icon_minitime13/1/2010, 16:33

kcissy - tnx. :)

padjakas - *naeratab laialt* Very Happy Rekord-kommentaar vist! Very Happy *naeratab veel laiemalt* Very Happy Very Happy Very Happy Mul on hea tuju nüüd. Very Happy Ja tore, kui kõik meeldis. Very Happy ja kusjuures, see "Birgit ja lits... Ei iial!" asi tundus mulle endale... kas just naljakas... aga veider. Very Happy Ses suhtes, et see kõlas väga madly-in-love'ilt. Very Happy V mai tea... mitte Ummi v... mai tea. Very Happy

Ja Kuslapiga... Vaata, vanainimestel see probleem, et pole midagi teha ju. Very Happy passivad päev läbi akna peal, kuulavad, vaatavad, mõtlevad, teevad järeldusi... Very Happy Kirgede torm annab inspiratsiooni ka ja... Very Happy

Üldiselt - mul on väga hea meel, et meeldis. :) (Ja et see siiamaani parim osa. Wink )

Kärolyn - mida kuradit Ummi kassib?? Very Happy
Ja kus kohast te võtate, et Ummi hakkas Birxi vanematele kätte maksma??? XD Nagu et... ???? Very Happy Mittekusagilpolnudsellistasja. Very Happy Ta mõtles, et Birgiti sünnitamine oli Birxi vanemate kättemaks temale, Ummile. Very Happy Ummi ei makst midagi kätte. Very Happy

Ja... Mida ta liimis, saate teada ekstras number kaks. Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!)   Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!) - Page 10 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Korter number 52. (14. Osa + 3. Ekstrat; Lõpetatud!)
Tagasi üles 
Lehekülg 10, lehekülgi kokku 15Mine lehele : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 15  Next
 Similar topics
-
» 1. Number ;)
» "Karamell" 1. number
» "Karamell" 2. number
» "Karamell" 3. number