Uus osa siis Eelmises osasJee,ma lehvitasin talle ja ta lehvitas mulle vastu. See hetk kui ta mulle vastu lehvitas paistis ta heleroheliste silmade sära.
Mul oli sel hetkel tunne, et ma olin armunud. See oli väga hea tunne. Ma mõtlesin, et teen temaga juttu ja seda ma tegingi.
"Tsau"ütlesin ma talle rõõmsalt
"tsau" vastas ta mulle uniselt
"Kuule Doris, kas sa tahaksid minuga õhtul välja tulla, õue nh?"ütles ta silma pilgutavalt.
"No,Okei!"vastasin ma.
"Kuule Doris ma pean nüüd minema"ütles Fred ja jooksis tuppa.
Oeh,ma tahaksin temaga veel rääkida. Tal on nii armas hääl. Ah tema juures on kõik armas. See on väga tore, et ma temaga sõbraks sain.
Pärast seda läksin oma tuppa ja mõtlesin, et see tapeet on kole. Läksin siis isa juurde ja küsisin "Isa, kas me saaksime minu toas tapeedi ära vahetada?"
"Ja saame küll pane ennast riidesse ja lähme vaatame siis sinu tuppa mööblit ka"vastas ta.
Sõitsime siis poodi tapeeti ja mööblit ostma. Kui ma poest sisse astusin nägin ma helerohelist tapeeti ja ma karjusin "Seda ma tahan."
Ma mõtlesin, et see värv on nii kena sama kenad kui ta silmad. Ma ei tea miks aga ma ei lakka mõtlemast temale. Ma otsustasin endale valge ja kollase mööbli ka osta.
Kui oli õhtu käes hakkasin ma ennast meikima ja sättima. Isa ütles et senikaua kui mina õues olen lubas ta minu tuppa tapeedi panna ja mööbli sisse tõsta. Ma sain ka siis lõpuks valmis ja Fred ootas mind juba enda maja ees ma jooksin tema juurde.
Liikusime siis skeidi poole. Poole teel ta võttis ta mul käest kinni, ega ma ei öelnud talle midagi vaid vaatasin talle otsa ja naeratasin. Ja siis ma hakkasin mõtlema äkki ma meeldin talle?Äkki ta tahab hakata minuga käima? need mõtted riivasid mu pead. ma ei tea ks öelda midagi või ei. Ei ma ikka ei ütle me ikkagi tunneme ju üksteist ainult paar tundi. Jõudsime siis skeiti ja seal oli palju tüdrukuid ja poisse kes jõid. Järsku tuli üks poiss meie juurde ja ütles"Kas tulid oma tüdrukuga, et temal käest kinni hoiad?" küsis tundmatu
"Ei me ei ole koos"ütlesin ma ja lasin ruttu ta käest lahti
"Kes ta siis on?" Küsis jälle tundmatu
"Sõber on" ütles siis Fred
"Igatahes minu nimi on Tarmo"
Lõpuks ometi sain tüdrukutega sõbraks. Nendega oli tore rääkida aga mulle ei meeldinud joodikud. Ma ütlesin tüdrukutele, et ma pean ära minema. Kui ma olin jõudnud natuke maad kõndida kui kuulsin, et keegi jooksis mulle järgi. Ma pöörasin pea ümber ja vaatasin et Fred jooksis mulle järgi.
"Oota Doris"ütles Fred
Ma jäin seisma ja ootasin teda
"Kuhu sa lähed?"küsis ta
"Eem, koju lähen" sammu kiirendades
"Miks?"
"Ei,võis siis w?Miks sa ära tulid sul oli seal nii lõbus ju?"ütlesin ülbelt kohati
"Ma tulin ära, sest sina tulid"ütles ta ja siis kallistas mind
Ma lükkasin ta eemale ja liikusin siis edasi.
"Mis sul hakaks ma arvasin et sa tahad et ma sind kallistaks"
"Ei tahtnud no siis arvasid valesti"vastasin ma jälle ülbelt.
"oota Doris"karjus Fred.
Ma tõstsin tempot joostes, samalajal seljataha vaadates. Ma istsin kõige lähimale pingile mis vastu tuli ja hakkasin nutma ja mõtlema, et miks ma ta eemale tõukasin ta ju meeldib mulle miks ma nii tegin.
Järsku nägin kuidas Fred minu juurde jookseb ma mõtlesin, et ma lihtsalt nutan edasi ja ei tee temast välja.
"Miks sa nutad?"küsis ta läbi vihmasaju.
"Mis vahet sel on"ütlesin ma talle vastu ja hakkasin kodu poole kõndima
"Miks sa alati minema lähed kui ma sinult midagi küsin?"karjus ta.
"Sest ma ei taha sinuga rääkida"
"Miks?"
"Head aega"karjusin ma talle täiest kõrist ja läksin joostes koju.
Kui ma koju jõudsin ja oma tuppa läksin vaatasin kui ilus mu tuba on. Esimene asi oma arvutis pani muusika kõvasti mängima. Hea, et mu isa kodus polnud muidu oleks ta minuga õiendama hakkand ja öelnud muusika vaiksemaks panna. Ma läksin aknalaua peale ja hakkasin tänasest sündmusest kirjutama, et kui jube see oli. Pärast päevikusse kirjutamist läksin ma pesema ja pärast seda voodisse pikali, et ma lõpuks uinuks. Kui ma olin just valmis magama jääma kuulsin, et mulle tuli sõnum. Ma mõtlesin kas seda lugeda või mitte, aga ma ikka otsustasin seda lugeda.
Tsau Doris
Vabanda, et ennem sulle niimoodi pinda käisin, aga ma mõtlesin, et äkki mina tegin midagi. Anna andeks, aga kas me homme kooli lähme?
Viskasin telefoni täiest jõust vastu seina ja ütlesin"Hui lähengi sinuga homme kooli. Me lähme koos õue ja pärast seda jätad mind üksi mis sõber niimoodi teeb. Ei tea mispärast ma peaks veel temaga rääkima?"
Ma ei saanud neid mõtteid oma peast ära, aga ma pärast siiski uinusin.
Loodan, et see osa parem.