Emma Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 27 Asukoht : In my dreams...
| | *liiga väsinud,et pealkirja mõelda* | |
Hei!
Laul:Lihtsalt vaikus Tuju:parem ärge küsige
Kaua aega pole foorumi saanud,sest meie toredad õpetajad arvavad,et meil pole kodus muud teha kui õppida.
Lugesin just Pal-tänava poisid läbi. Lõpp oli nii kurb. Keskel oli raamat täitsa hea,kuid lõpp läks liiga seebiooperlikuks.
Koolis on lapsevanemad hästi närvis,sest seitsmendikud rääkisid ühele õpsile,kes meie klassist suitsetavad. Alguses öeldi,et põhiliselt rääkis üks tüdruk,kes ise ka suitsetab,kuid miks ta oleks pidanud siis kaebama minema. Ja no kuulge-seal haridusministeeriumi taga käivad isegi kaheteistkümnendikud.
Ilm on arktiline-kolm kuud on sombust ilma ja nulli lähedast temperatuuri ja siis lajatab miinus kümme näkku. Ja reedeks,muide lubati miinus kahtekümmendkolme. Ja kogu häda on selles,et minu kõige paksem riie on Lõuna-Prantsusmaalt ostetud mantel,mis on meie mõistes sügisjakk. Kui keegi teab mõnda head mantliostu kahta,siis karjuge.
Koolist veel niipalju,et minu ees istuv mr. Kõigi Poolt Ihaldatu Kaasa Arvatud Õpetajad hakkas jälle nõmetsema. Ta totaalselt KOGU aeg ringutas,käed minu poole ja minu kriitika peale ainult haigutas. Nagu ta juba ei teeks seda IGA tund. Ja kui üks mu klassivend (eelmise aasta tantsutunni tantsupartner) kes vahetunni ajal minu matetööd uuris,siis ta ütles talle: "Vaatad oma musi tööd jah? Mis su musi sai siis?" Hei,ta on mu tantsupartner!!! Halloo,sul oli ka tantsupartner!!! Mul oli tugev tahtmine talle näkku virutada,kuid ma teadsin,et ennem saaksin mina haiget kui tema. Ja kuna ma olin temast paari meetri kaugusel ja kell just helises,siis oli ta juba uksest väljas kui mina kohale jõudsin. Ja muide,see on seesama poiss,kes istus minuga kunstis,seesama,kes joonistas minu joonistusplokki enda ja kirjuta juurde"I`m watching you",seesama kes esta tunni ajal minu ja mu pinginaabri pärast nutma hakkas (selles pole ma küll päris kindel,kuna ta varjas nägu kätega) ja seesama,kes ühe seitsmendikuga sebib. Tõsiselt,mis meestel küll VIGA on????
Minu tore arvuti lihtsalt keeldus ühel hetkel lasta mul edasi kirjutada ja kustutas kogu eelnevalt kirjutatud teksti ära. Mul on tore arvuti,eks ole?
Emma
| |
|
14/12/2009, 20:46 by Audrey