MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

music is the part of my LIFE 6.osa

Go down 
+9
Karro
P2nta.
EITC.
Karolin
Sixx-
Murtagh
kcissy
Taylor
-k&L-
13 posters
Mine lehele : Previous  1, 2, 3  Next
AutorTeade
EITC.
Tindisüda
EITC.

Female Postituste arv : 1073

music is the part of my LIFE 6.osa - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: music is the part of my LIFE 6.osa   music is the part of my LIFE 6.osa - Page 2 Icon_minitime10/1/2010, 20:30

Kirjavigu natuke.
"Punusin oma ilusad pikad juuksed patsi ja võõpasin korra dü¹¹iga üle ripsmete ning võtsin kapi pealt muusika õpikud." Dü¹¹iga -> tu¹iga. Muusika õpikud -> muusikaõpikud. Pluss, siin oleks võinud mõne ja/ningi asemel olla koma.
"Sealt ta ei kae ja üle liigsed käed sinna ei pääse." Kae -> kao. Üle liigsed -> üleliigsed.
"Nii kahju, kui see ka polnud, oli Albertal esimene tund füüsika, mille klass asus täpselt vastastikku muusika klassiga." Muusika klassiga -> muusikaklassiga.
"Vanessa hakkas automaatselt kõva häälega naerma ja lollii mängima, et Chad'i tähelepanu võita." Lollii -> lolli.
Natuke sisutühi osa oli. Ja mis jäi imelikuks, oli see, et nad läksid sinna muusikaklassi ette, sest nad pidid seal olema ja pidid Albertale näkku vahtima ja pidid nende mõttetut juttu kuulama, aga siis ühel hetkel ei pidanud nad üldse õpetajat ootama, üleüldse ei hakanud tund ja nad said kuhugi KOOLI (kas nad polnud mitte LASTEKODUS? Kust see kool siia tekkis? Sinna oleks vaja paremat sõnastust, sest ilmselgelt olid sa mõelnud lastekodu seda osa, kus olid klassid) peale kõndima minna ja üleüldse mingis teises koridoris pinkide peale istuda, vahet pole, et muusikatund pidi algama. Ja mulle jäi mulje, et see oli nagu kool, et seal on kindlad tunnid ja värgid ja ... kas siis need kutid lasid tundi üle?

Viimati muutis seda EITC. (10/1/2010, 20:46). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

Female Postituste arv : 1253

PostitaminePealkiri: Re: music is the part of my LIFE 6.osa   music is the part of my LIFE 6.osa - Page 2 Icon_minitime10/1/2010, 20:39

Muide, EITC. Very Happy Mitte du¹iga, vaid tu¹¹iga Razz
Tagasi üles Go down
EITC.
Tindisüda
EITC.

PostitaminePealkiri: Re: music is the part of my LIFE 6.osa   music is the part of my LIFE 6.osa - Page 2 Icon_minitime10/1/2010, 20:44

Kas pole ripsmedu¹¹, onju?
*tõttab õigekeelsus sõnaraamatusse* Appi, ONGI, ma ei teadnudki! Ma olen koguaeg valesti kirjutanud või?
Aitäh, ma muudan kohe ära.
*ikka veel vapustunud*
Grammatika koha pealt ma tavaliselt ei eksi. *naerab*
Aga üks ¹ on veendunult, see on pikk ajavorm, pikas on üks ¹, ülipikas oleks kaks.
Tagasi üles Go down
-k&L-
Võlur
-k&L-

Female Postituste arv : 71

PostitaminePealkiri: Re: music is the part of my LIFE 6.osa   music is the part of my LIFE 6.osa - Page 2 Icon_minitime10/1/2010, 20:47

EITC.

mulle jäi su esimene kommentaar segaseks ja nagu ma eespool juma ära mainisin siis, et need osad olid mul juba valmis kirjutatud, enne, kui ma üldse siia kasutaja tegin Wink

kcissy

hihi, juhtub Very Happy
Tagasi üles Go down
http://alla-liisu.blogspot.com/
kcissy
Võsaspets
kcissy

PostitaminePealkiri: Re: music is the part of my LIFE 6.osa   music is the part of my LIFE 6.osa - Page 2 Icon_minitime10/1/2010, 20:53

EITC. kirjutas:
Aga üks ¹ on veendunult, see on pikk ajavorm, pikas on üks ¹, ülipikas oleks kaks

Jaaa... Very Happy
Mingi jama sellega oli, jah Very Happy Eelmine õppeaasta õpetaja midagi rääkis, aga ma puudusin Wink
Tagasi üles Go down
EITC.
Tindisüda
EITC.

PostitaminePealkiri: Re: music is the part of my LIFE 6.osa   music is the part of my LIFE 6.osa - Page 2 Icon_minitime10/1/2010, 21:03

Ma ei viitsi seletada. Ja vahet pole, kas sa oled selle nüüd või enne kirjutanud, see oli ikkagi tehniline viga, õigemini oli mul kaks viga välja toodud, ja sellel polnud pistmist midagi sellega, kas sa oled algaja või mitte.
ksissy, jama on jah selle puudumisega. :)
Tagasi üles Go down
-k&L-
Võlur
-k&L-

PostitaminePealkiri: Re: music is the part of my LIFE 6.osa   music is the part of my LIFE 6.osa - Page 2 Icon_minitime10/1/2010, 21:23

mhm, ma tean, et mul on palju vigu. Algaja. Ma ei saanud sellest kooli värgist aru. See on mõeldud nii, et teatud korrustel on ainult klassid ja teatud korrustel ainult toad.
Tagasi üles Go down
EITC.
Tindisüda
EITC.

PostitaminePealkiri: Re: music is the part of my LIFE 6.osa   music is the part of my LIFE 6.osa - Page 2 Icon_minitime10/1/2010, 21:53

Aga kokkuvõttes on see siiski lastekodu, mitte kool. Siis on see koolikorrus vms. Ja ma sain sinust sajaprotsendiliselt aru, aga lihtsalt sõnastus oli pisut halb.
Tagasi üles Go down
-k&L-
Võlur
-k&L-

PostitaminePealkiri: Re: music is the part of my LIFE 6.osa   music is the part of my LIFE 6.osa - Page 2 Icon_minitime11/1/2010, 19:38

Okei :) Lihtsalt, teinekord sõnastan parmini Wink
Tagasi üles Go down
-k&L-
Võlur
-k&L-

PostitaminePealkiri: Re: music is the part of my LIFE 6.osa   music is the part of my LIFE 6.osa - Page 2 Icon_minitime12/1/2010, 19:35

Hihi, neljas osa siis :)
etmdea, kriitikat tuleb jälle kuhjaga, as always.
ja see osa oli ka juba valmis, enne, kui ma siia konto tegin :)

4.jagu

2 minutit enne kella helisemist oli Vanessa klassi juures.
"Mis ta rääkis?" küsis Rosie kärsitult.
"I'm in love again!" hõiskas Vanessa üle koridori. Hakkasime selle peale naerma. Hüppasin talle kaela ja soovisin südamest õnne. Ja nii kõik me kallistasime. Varsti tuli õpetaja ja me pääsesime klassi. Liikusin oma koha juurde, klassi tagaotsas. Charlotte tuli minu kõrvale ning Vanessa ja Rosie istusid meie taha. Professor lubas meil istuda ja jagas meile uusi noote. Küsitlesime veel Vannut ja siis uurisime laulu. See oli Vanessa Hudgens-Walk Away. Õpetaja hakkas osasid jagama.
"Nii, preili Pinder ja noormees Manry on peaosas ja ülejäänud klass laulab tausta. On küsimusi?" uuris ta oma range pilguga üle klassi. Tõstisin käe.
"Jah, preili Pinder, mis mureks?" küsis ta kohe.
"Miks mina peaosas olen?" tuli otsene küsimus. Proffessor Tink'ile ei meeldi keerutamine.
"Sest hääl mu peas käskis sinu võtta. Ja sinul on kõige parem hääl siin klassis," selgitas ta ruttu. Kehitasin vaid õlgu ja olin nõus. Proffessor Tink on meie klassijuhataja ja kuulus selle poolest, et ta korraldab pidevalt mingeid muusikale. Ta tahtis toppida meile kah mingi muusikali, aga me vaidlesime sellele vastu ja ta jättis asja katki.
"Ja pealegi, preili. Teil on kahe nädala pärast tulemas ka laulukonkurss, see toob sulle ainult kasu. Nii et, mina vastu ei vaidleks," sõnas ta pilku noodist tõstmata. Mul jäi hing kinni. 2 nädalat ainult? Appi, kui vähe. Peab hakkama oma laulu korralikult õppima. Tõusin aeglaselt püsti ja läksin klassi ette. Chad maandus minu kõrval. Pidime kõigepealt accapella laulma ja siis proffessor vaatas, kuidas meie hääled kokku sobisid. Tunni lõpuks olid kõigil oma osad peas ja me laulsime kõva häälega. See oli nii lahe, kuidas see välja tuli.
Kõndisime kolmekesi naerdes matemaatika klassi poole. Vanessa kudrutas koos Chad'iga nüüd ju. Kui me kohale jõudsime, tirisime klassi kokku ja ees otsas mina ning Chad, hakkasime laulma. Kõik, kes mööda kõndisid jäid meid kuulama. See oli nii äge, mis proffessor meile õpetas. Isegi paar õpsi ja proffet kõndisid mööda ja noogutasid meile kiituseks. Mata õps jõudis naeratades kohale ja lasi meid klassi. Astusime kõva häälega jutustades sisse ja istusime oma kohtadele. Panin asjas lauale ja hakkasin Rosiega rääkima. Charlotte lippas vetsu ja Vanessa oli siiani koos Chad'iga.

#2 nädala pärast#

Istusin lava taga, pingi peal ja ootasin, et tuleks minu kord lavale minekuks. Alberta pidi olema just enne mind. Alberta hetkel sättis end peegli ees, kohendas oma ilusaid lokke ja üritas end rahustada. Kui lavalt kõlas tema nimi, siis ta korraks naeratas õrnalt oma peegelpildile. Ta astus julgelt lavale, tervitas kohtunikke ja kuulajaskonda. Muusika hakkas mängima ja ta alustas laulmist oma ilusa, sillerdava häälega. Usun, et terve saal sulas seda kuuldes. Isegi minul läks seest soojaks.
Ta hakkas kergelt laulu lõpetama ja mina valmistasin end ette. Al tuli lavalt alla ja andis mikrofoni mulle.
"Loodan, et sul läheb hästi," ütles ta vaikselt, kuid siiralt ja naeratas isegi. Tänasin teda ja astusin lavale. Närv tahtis mind sundida põgenema, jooksma, aga ma surusin selle tahte alla ja lubasin iseendale, et mul läheb hästi. Proffessor Bolting hakkas klaveril mu lugu mängima. Hakkasin laulma. Liikuda ma ei suutnud. Vaatasin saalis ringi ja silmad liikusid kohtunike laua poole. Neid oli nii palju. Mul läks silme eest kirjuks, ka põöved muutusid nõrgaks. Proovisin end turgutada, aga see tegi asja ainult hullemaks. Lõpuks kadus maa mu jalge alt ja pilt kadus silme eest ära.
Tegin silmad aeglaselt lahti ja kuulsin inimesi mu ümber rääkimas.
"Ta ärkas."
"Mis juhtus?"
"Ta avas silmad!"
"Jessica, kas sa kuuled mind?"
"Mitut näppu ma näitan?" käisid laused, sosinad ja jutud mu ümber.
"Ma olen korras, rahu," ütlesin kindalt ja tõusin istukile. Vaatasin ringi ja mõistsin, et mind oli meie tuppa toodud. Mu ümber seisid Charlotte, Vanessa, Rosie, Chad, Alberta, Leann ja Sophie. Jah, isegi nemad olid siin, ma ei tea miks, aga kohal nad olid. Ilmselt oli Chad mu siia toonud.
"Alberta, soovin võidu puhul õnne," ütlesin siiralt ja naeratasin talle. Mind tänati ja Al, Leann ja Soph lasid varvast meie toast.
Tagasi üles Go down
EITC.
Tindisüda
EITC.

PostitaminePealkiri: Re: music is the part of my LIFE 6.osa   music is the part of my LIFE 6.osa - Page 2 Icon_minitime12/1/2010, 19:48

"Mul läks silme eest kirjuks, ka põöved muutusid nõrgaks. " Kirjaviga.
A capella oli ka valesti kirjutatud.
Mulle väga ei meeldinud see "kahe nädala pärast" kiri, see oleks pidanud olema jutu sees.
Rohkem kirjeldusi ja Jessica mõtteid-tundeid oleks võinud selles osas olla, väga pealiskaudseks jäi.
Ja ma siin osas märkasin, et sa olid kasutanud slängi, nagu õps ja proffa. Ma tean, et see on mina-vormis, nii et loogiline on, et nii, nagu Jessica mõtleb, nii ongi, aga mind hakkas see ikka häirima.
Pluss, see, et nad mööda koridori kõndisid ja laulma hakasid ja siis kõik kaasa, see oli kuidagi väga HSM-ilik. Filmis on see lahe, aga minu meelest juttu see ei sobi.

Ja ma ei ole üldse kuri, ma lihtsalt mõtlen, et kui ma praegu need asjad ära mainin, et siis need osad, mida sa pole varem valmis kirjutanud, tulevad sellevõrra paremad. (:
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

Female Postituste arv : 974

PostitaminePealkiri: Re: music is the part of my LIFE 6.osa   music is the part of my LIFE 6.osa - Page 2 Icon_minitime12/1/2010, 20:41

Esimene pool oli hea...mul ei ole midagi selle vastu, et jutus selline laulmis koht sees on, kuid ka seda oleks võinud rohkem kirjeldada, siis oleks vist parem olnud
Teine jäi aga jah pealiskaudseks. Sa oleksid võinud rohkem kirjeldada Jessica tundeid, lihtsalt kas või pikemalt ja näiteks kirjutada natuke laulusõnu vahele mida ta laulis.
Sisu üle ma kurta, aga ei saa, õnneks music is the part of my LIFE 6.osa - Page 2 Icon_biggrin
Tagasi üles Go down
-k&L-
Võlur
-k&L-

PostitaminePealkiri: Re: music is the part of my LIFE 6.osa   music is the part of my LIFE 6.osa - Page 2 Icon_minitime13/1/2010, 20:07

EITC.

Okei, siis need slängid jätan välja. Ja ma ei tea, mulle tundub see ka hästi HSM-ilik, mulle endale ei meeldi see ka. Aga noh, see osa oli mul siis valmis, kui ma HSM-i 24/7 vahtisin ja blablabla.. Very Happy

Tänud, tänud :)

Karolin

Oeh, mulle endale see üleüldse ei meeldi, aga ma ei jätnud seda välja, sest ma ei teadnud, mida asemele panna :/
M, nojah, oleks tõesti, oleks ma seda varem teadnud, oleks for sure teinud ka Wink
Tänud :)
Tagasi üles Go down
P2nta.
Juubilar
P2nta.

Female Postituste arv : 165

PostitaminePealkiri: Re: music is the part of my LIFE 6.osa   music is the part of my LIFE 6.osa - Page 2 Icon_minitime13/1/2010, 20:18

Üsna huvitav tundub.
Kahjuks pole ma suurem kritiseerija, aga, kui hiljem midagi häirima hakkab, küll ma siis ütlen.Very Happy
Hetkel tahan lihtsalt uut. (:
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

PostitaminePealkiri: Re: music is the part of my LIFE 6.osa   music is the part of my LIFE 6.osa - Page 2 Icon_minitime13/1/2010, 20:19

Kunagi lugesin ja olen täiesti nõus Karolini ja EITC.-ga, aga ootan uut Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

Female Postituste arv : 1743

PostitaminePealkiri: Re: music is the part of my LIFE 6.osa   music is the part of my LIFE 6.osa - Page 2 Icon_minitime14/1/2010, 19:16

Uut osa!
Lihtsalt super Very Happy
Tagasi üles Go down
-k&L-
Võlur
-k&L-

PostitaminePealkiri: Re: music is the part of my LIFE 6.osa   music is the part of my LIFE 6.osa - Page 2 Icon_minitime14/1/2010, 21:02

P2nta

Ma tänan Wink
Muidugi ütled Very Happy:D:D
Oeh, eks peab vist lisama jaa Very Happy Homme ma usun.

kcissy

:)

Karro

Tänud, tänud *kummardab* Very Happy
Tagasi üles Go down
-k&L-
Võlur
-k&L-

PostitaminePealkiri: Re: music is the part of my LIFE 6.osa   music is the part of my LIFE 6.osa - Page 2 Icon_minitime17/1/2010, 18:42

Pole ammu kribanud. Nüüd siis sai. Nüüd, kõik osad peale seda on kõik nüüd otse kirjutatud, see on viiman valmis osa Wink .

5.jagu

Olime kõik, terve see maja, meie suure kodu ees, Albertat ära saatmas. Ta kallistas kõige pealt Leann'e ja Sophie't, siis tuli minu juurde, embas kergelt ja lehvitas tervele koolile. Siis istus ta musta BMW'sse ja veeres hoovi pealt ära.
Läksime mitmekesi poiste tuppa. Mina, Charlotte, Vanessa, Rosie, Chad, Charly, Simon, Jason. Istusime poiste toas ja rääkisime juttu. Vanessa ja Chad hoidsid omaette, ma rääkisin Simoni ja Charly'ga, Rosie ja Vanessa ahistasid Jason'it. Olen unustasun mainida, et Chad ja Jason on 13 ning Simon ja Charly on 15. Natuke vanemad meist jah.
Kell 21.00 liikusime oma tubadesse laiali. Olin selle võistluse pärast suhteliselt kurb ja viimasel ajal päris vaikne. Söök ei läinud alla ja öösiti ei saanud eriti magada. Nädal oli juba sellest võstlusest möödas. Ma olin vahepeal haige, mul oli palavik ja üleüldiselt enesetunne halb. Aga asi paranes ruttu.
Hommikul äratas Charlotte mu üles. Tegime ära oma hommikused toimetused ja kõndisime kingade klõbisedes söökla poole. Istusin Chall'i ja Rosie vahel. Kõht polnud isegi tühi, sonkisin vaid kahvliga natuke oma toidu sees ja viisin selle ära. Mu sõbrad vahetasid samal ajal murelikke pilke.
"Mis lahti, Jessica?" küsiti minult.
"Midagi," vastasin, lihtsalt, et midagigi öelda.
"Jessica, ausalt. See võistluse värk polnud sinu süü," üritas Chad mind lohutada.
"Oli küll, kui ma poleks nii hale, siis oleks ma võinud võita ja mu elu oleks korras. Nüüd ei tule minust arvatavasti mitte midagi muud, kui mingit kaupluse koristajat ja viie lapse ema, kelle mees joob end iga kuradima päev maani täis," ütlesin ja üle mu põskede veeresid kuumad pisarad. Mind toimetati Vanessa ja Rosie valgesse tuppa. Simon ja Rosie läksid õpetajatele ütlema, et ma ei tunne end hästi ja et keegi täiskasvanu tuleks mind üle kontrollima.
Viie minuti pärast olid nad tagasi ja nad olid kaasa toonud meie klassijuhataja, proffessor Tink. Ta uuris ja puuris mind igasuguste küsimustega ja lõpuks ütles mulle, et ma läheks oma tuppa ja täna tundidesse ei roniks. Charlotte valvsa silma all ronisin ma teki all ja jäin vaikselt tukkuma. Kui ma ärkasin oli kell juba 10.46. Tõusin püsti ja toppisin end mugavalt riidesse. Mustad teksad, skeidid, pikk pluus ja üks mõnus, valge kampsun. Juuksed kammisin hooletult läbi ja sättisin need kahte punupatsi.
Astusin toast välja ja mõtlesin, mis tund meil praegu olla võib. Vaatasin kella ja see näitas juba 11.00. Ehk siis on neljas tund. Jalutasin esimesele korrusele, tunniplaani juurde. Vedasin näpuga järge mööda päevi, klasse ja tunde.
"Kolmapäev.. Nii, neljad tund.. Nii, seitsmes tsee.. Okei, ajalugu, minek sinna siis." Ma armastan omaette rääkimist. See tõsiselt omab. Tunni lõpuni oli terve maa ja ilm aega, nii siis jalutasin mööda suurt hoonet ringi. Vaatasin kella, kui olin jälle alla, tunniplaani juurde jõudnud. Viie minuti sees lõppeb tund. Siis kiirendasin sammu ja kui preili Sissy klassi ukse taha jõudsin istusin seal juures olevale pingile. Ootasin kella helinat.
Jalutasime neljakesi mata klassi poole. Nad kadestasid mind, et ma sain olla mugavates riietes, mitte koolivormis. Peagi oli Vanessa meie hulgast lahkunud, kuid tuli ruttu tagasi, vedades poisid ka meie juurde. Õnneks oli pooletunnine vahetund ja meil oli aega rahulikult rääkida. Aeg läks nagu lennates ja kell oli valmis kohe helisema
.

Viimati muutis seda -k&L- (1/8/2010, 19:40). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

PostitaminePealkiri: Re: music is the part of my LIFE 6.osa   music is the part of my LIFE 6.osa - Page 2 Icon_minitime17/1/2010, 20:55

Ma ei tea...

Täiesti nõutuks võttis see osa. See polnud hea - see on kindel. Kuidagi lühikene ja mittemidagiütlev.

See, et nad kogu oma aja veedavad poistega koos kuskil poiste toas... See on lihtsalt kahtlane. Lisaks puuduvad kirjeldused - nendele pööra tähelepanu. Ja tegelased on pealiskaudsed (ma tead, et seda olen juba varem maininud, aga lihtsalt see häirib..). Ja häiris ka see kõnekeel (kuigi sa kasutasid seda vist kord-kaks). Ja see vanuste asi oli mõttetu.

Aga ma ootan uut :)
Tagasi üles Go down
P2nta.
Juubilar
P2nta.

PostitaminePealkiri: Re: music is the part of my LIFE 6.osa   music is the part of my LIFE 6.osa - Page 2 Icon_minitime17/1/2010, 21:23

Olen nõus, eelmised osad olid paremad. Vähemalt sisu poolest ja nii.
Ma ei tea miks, aga mul endal on mingi värk, et ma lihtsalt ei saaa kasutada kõnekeelt kirjutamises, aga see võib olla lihtsalt mu isiklik probleem. (:

Loodan, et uus osa tuleeeb ja natsa huvitavam siis või nii! (;
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

PostitaminePealkiri: Re: music is the part of my LIFE 6.osa   music is the part of my LIFE 6.osa - Page 2 Icon_minitime17/1/2010, 21:26

Ma ka ei suuda kõnekeelt kirjutades kasutada, võib-olla ainult siis, kui on otsekõne Very Happy
Tagasi üles Go down
P2nta.
Juubilar
P2nta.

PostitaminePealkiri: Re: music is the part of my LIFE 6.osa   music is the part of my LIFE 6.osa - Page 2 Icon_minitime17/1/2010, 21:27

Jahh.. Täpselt.. Aga enamasti hoidun sellest, mind ennast lihtsalt häirib see, nagu kirjutaks mingit.. ma ei teagi mis asja. xd
Tagasi üles Go down
-k&L-
Võlur
-k&L-

PostitaminePealkiri: Re: music is the part of my LIFE 6.osa   music is the part of my LIFE 6.osa - Page 2 Icon_minitime17/1/2010, 21:52

kcissy

See osa on siis kirjutatud, kui mul ülihalb tuju oli Very Happy jah ma tean, mul pole mõtet vabandusi otsida, aga jah. See päev oli lihtsalt ülihalb jne..
Ja nüüd, tulevad need osad, mis polnud enne valmis Wink

P2nta

Ma kasutan kõnekeelt jällegi Wink
Tagasi üles Go down
P2nta.
Juubilar
P2nta.

PostitaminePealkiri: Re: music is the part of my LIFE 6.osa   music is the part of my LIFE 6.osa - Page 2 Icon_minitime17/1/2010, 21:53

Ei noh, ega sest polegi midagi, lihtsalt ma ise ei kasuta.. agaaa, teised palun väga! (;
Tagasi üles Go down
-k&L-
Võlur
-k&L-

PostitaminePealkiri: Re: music is the part of my LIFE 6.osa   music is the part of my LIFE 6.osa - Page 2 Icon_minitime17/1/2010, 22:34

Just :)
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: music is the part of my LIFE 6.osa   music is the part of my LIFE 6.osa - Page 2 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

music is the part of my LIFE 6.osa
Tagasi üles 
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 3Mine lehele : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» New life ( UUS !)
» Nothing but life.
» Yachts are life..
» Life ..
» This is the life.