MEIE JUTUD Järjejuttudele pühendatud foorum |
|
| music is the part of my LIFE 6.osa | |
|
+9Karro P2nta. EITC. Karolin Sixx- Murtagh kcissy Taylor -k&L- 13 posters | |
Autor | Teade |
---|
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: music is the part of my LIFE 6.osa 19/1/2010, 19:58 | |
| Peategelane on 10 aastane või sain ma millestki valesti aru? See osa oli jah ei midagi ütlev...., aga ootaks uut ja paremat | |
| | | -k&L- Võlur
Postituste arv : 71 Age : 28
| | | | Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: music is the part of my LIFE 6.osa 20/1/2010, 20:37 | |
| Mulle jäi ka alguses selline mulje, aga: Olen unustasun mainida, et Chad ja Jason on 13 ning Simon ja Charly on 15. Natuke vanemad meist jah. Ja kui mõelda, kui Chad saab 18 on Vanessa alles 15. Imelik, eks? Kas Vanessa mitte ei olnud peategelasega ühe vanune? *peab kasutama matemaatikat oma mõtete(mis on sageli megavaled ja ebaloogilised) kontrollimiseks* Selle järgi on ta 10 aastane, sest Tulevik: 18(Chad) - 15 (Vanessa) = 3 (neil on kolm aastat vahet) Olevik: 13(Chad) - x (Vanessa) = 3 (nende vanusevahe) 13 (Chad) - 3 (vanusevahe) = 10 (Vanessa) Et, kas sain mina millestki valesti aru või oli see lihtsalt kirjaviga? | |
| | | -k&L- Võlur
| Pealkiri: Re: music is the part of my LIFE 6.osa 24/1/2010, 21:07 | |
| | |
| | | -k&L- Võlur
| Pealkiri: Re: music is the part of my LIFE 6.osa 1/8/2010, 01:16 | |
| Üle pika aja uus osa. Tõepoolest mdea. nagu. Mõtteid pole juttude jaoks. Vabandan. Aga ma üritan (:
Sellest võistlusest on nüüdseks möödas kaks kuud ja mul pole enam sellega kaasnevat masendust või deprekat. Olin Albertaga nüüd tihedas suhtluses. Helistasime vähemalt nädalas korra, aga kui suuri uudiseid rääkida, siis isegi igapäev. Kirja vahetus on ka kerge. Aga peal võistlust me saame nüüd suurepäraselt läbi ja ma elan Alberta karjäärile kaasa. Olen isegi mõnel ta kontserdil käinud. Vipina muidugi.
"Jessica, kus mu kingad on?" hüüdis Charlotte oma voodi juurest. "Ma tõesti ei tea. Valva oma asju, et nad ära ei põgeneks." Kell oli 7.25 ja me peame 5 minuti pärast söömas olema. Char on alles pesu väel. Okei, põlvikud ka. Viskasin ta pluusi ja seeliku enda voodile ja hakkasin kah kingi otsima. Enda kingi muidugi. "Jess! Leidsin need väikesed põrgulised!" lausus ta ja toppis need kiirelt jalga. Siis lendas pluus suure kaarega minu voodist. Ta nööpis oma pluusi nii kiiresti, et pooled nööbid läksid mööda. Pööritasin silmi ja astusin ligemale. Ta astus oma seelikusse kärmelt ja hakkas oma juustega tegelema. Nööpisin kiirelt ta nööbid õigesti ja toppisin pluusi seelikusse. Lukk kinni ja riided ongi seljas. Tormasin oma kapi kallale ja võtsin sealt lipsu ning pusisin sellega natuke. Aega läks, aga valmis ta sai. Kuulsin koputust. Kõndisin Charlotte'ist mööda, ukse poole ja avasin selle.
"AL!" tulid kaks kisakõri jooksuga meie poole, kui sööma lõpuks jõudsime. "Oh, tsau!" hüüdis punapea mu kõrval ja naeratas oma lumivalgete hammastega. Kuidas tal need nii valged on? mõtlesin endamisi ja tõmbasin kellega üle oma hammaste, et veenduda, kas ma ikka jõudsin hommikul hambaharjani. Tundus, et see oli tehtud. "Issand, miks sa vahepeal meiega ühendust pole võtnud? Me nii igatsesime sind!" kisas Rosie üle söökla. Kortsutasin kergelt kulmu ja Leann vaatas mind põlastusega. Saatsin ta poole viha sädemeid ja pöörasin pilgu Alberta poole. "Eem, Al, miks sa selle kaltakaga koos oled?" küsis Rosie, nina krimpsutades minu poole vaadates, tüdrukult. "Sest ka tema on nüüd minu sõbranna. Ja leppige sellega. Ta on väga lahe!" astus ta minu eest välja. Liigutav. See pani mu rahulolevalt muigama. "Okei, vahetage teie siin oma muljeid. Me lähme vaatame laua omale. Kui te tahate, siis võite meiega liituda, aga ma usun, et teil on vist oma jutte?" vaatasin kõigile kolmele otsa. Nad vahetasid pilke ja ütlesid siis korraga: "Me oleme omaette." Saatsin neile ühe rõõmsa naeratuse ja astusin julgel sammul ühe laua poole, kus istusid mu kolm maailma. Tegelikult neid istus seal natuke rohkem, aga kolm neist olid mu maailm.
"Preili Pinder, kas teil on huvitav?" küsis mu käest proffessor Hade. No muidugi. Ajalugu on väga paeluv, ütleks selle peale. "Vabandust, see enam ei kordu," ütlesin alandlikult ja viisin pilgu tekstile, mida ma ammu juba lugema pidin. | |
| | | *girl*next*door* Naerupall
Postituste arv : 10 Age : 28
| Pealkiri: Re: music is the part of my LIFE 6.osa 2/8/2010, 18:01 | |
| Kuulsin koputust. Kõndisin Charlotte'ist mööda, ukse poole ja avasin selle. "AL!" tulid kaks kisakõri jooksuga meie poole, kui sööma lõpuks jõudsime. Ei saanud sellest üleminekust aru. Uksele koputati ja ta avas selle, aga siis järsku tulid kisakõrid .sööklas. nende poole. Kes siis ukse taga oli? Selle oleks ka võinud sinna veel kirjutada, sest mõni ehk ei lugenud seda välja ja siis minna sujuvalt üle sööklas toimuvale.
Muud ei midagi vist, aga ootan uut | |
| | | Grape. Võlur
Postituste arv : 56 Age : 26 Asukoht : Foreverland.
| Pealkiri: Re: music is the part of my LIFE 6.osa 2/8/2010, 18:09 | |
| Niih. Ma lugesin ka nüüd. A ma ei saanud viimasest osast eriti aru. Esimene lõik oli kõik korras janii, aga sealt edasi läks teema lambist kuskile sööklasse, kus Al juba sinna oli tekkinud. Ja minuarust olid need kaks Alberta sabarakku Sophie ja Leann orsm, aga seal oli Rosie, kes varasemates osades on vist Jessi sõber olnud. Vist. Vot sellest ma ei saanud aru, aga ma võisin ise ka kuskil mööda panna sellega. Jasiis, see viimane lõik ajalootunnis jäi ka kuidagi.. Ma ei tea, võib-olla on asi jälle minus, () aga see oli ka veist segane. Mis enam ei kordu? x) Kaks esimest lõiku olid sisust arusaadavad, aga kuidas see üle läks, jäi imelikuks. Viimasest ma tõesti ei saanud aru. xd Aga muidu ootan uut. :) | |
| | | -k&L- Võlur
| Pealkiri: Re: music is the part of my LIFE 6.osa 2/8/2010, 18:32 | |
| | |
| | | Grape. Võlur
Postituste arv : 56 Age : 26 Asukoht : Foreverland.
| Pealkiri: Re: music is the part of my LIFE 6.osa 2/8/2010, 19:29 | |
| Okei. *loeb selle osa uuesti läbi, et korralikult aru saada* Niih.. Siis, kui ma esimest korda kommenteerisin, siis ma unustasin selle esimese lõigu ära. See on selge. Teine on selge. Kolmas on selge. Neljas oleks võinud pikem olla. Sa saad ju Wordis kirjutada ja ära salvestada, kui kardad, et ära kustub ja pärastpoole uuesti edasi kirjutada, sest praegu oli veits imelik lugeda. Võib-olla oleks selgem olnud ka siis, kui ajaloolõik oleks järgmises osas olnud vms. Ja et aegu eristada, siis võiks kasutada näiteks kaldkirja. Ütleme, et söökla koht on kaldkirjas, muu tavalises. Siis on nagu ajavahedest koha peale vaadates aru saada. :) | |
| | | -k&L- Võlur
| Pealkiri: Re: music is the part of my LIFE 6.osa 2/8/2010, 20:01 | |
| | |
| | | -k&L- Võlur
| | | | rebasekutsikas Teise astme kurjuse abiline
Postituste arv : 9 Age : 30 Asukoht : Tartumaa
| Pealkiri: Re: music is the part of my LIFE 6.osa 21/12/2010, 22:50 | |
| 1. Kohati häiris kirjutamisestiil. Kuigi sain aru, mida tahtsid lausega öelda, ei sobinud minu arust mõned sõnad üldse omavahel kokku. 2. Sündmuseid võiks rohkem olla. 3. Kirjavigu soovitaks enne postituse lisamist kontrollida. Kohati on neid tõesti palju.
Samas ma ootan uut osa, mis loodetavasti ikka tuleb. Jätka, sest harjutamine teeb meistriks! :) | |
| | | DayDreamer Teise astme kurjuse abiline
Postituste arv : 5 Age : 28
| Pealkiri: Re: music is the part of my LIFE 6.osa 22/12/2010, 17:01 | |
| Selle jutuga ma väga ei kavatse edasi tegeleda niipea, aga teise jutuga üritan kuidagi, midagi teha (: | |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: music is the part of my LIFE 6.osa | |
| |
| | | | music is the part of my LIFE 6.osa | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |
| |
|