| Bad romance[lõpetatud + ALTERNATIIVNE LÕPP] | |
|
+12Praisja yukishiro Espada Pizza padjanägu, [h] Liina Murtagh Droideka LittleStar Karolin Tuki Prince Kirameki 16 posters |
|
Autor | Teade |
---|
imeilus1 Vapper lohetapja
Postituste arv : 129 Age : 28 Asukoht : tartuuu
| Pealkiri: Re: Bad romance[lõpetatud + ALTERNATIIVNE LÕPP] 16/11/2010, 23:04 | |
| xD, ega kõike ka ei saa mida tahad. kellegil veel minuga midagi klaarida??? | |
|
| |
Murtagh Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2326 Asukoht : Maybe in Gil'ead today..
| |
| |
| Pealkiri: Re: Bad romance[lõpetatud + ALTERNATIIVNE LÕPP] 17/11/2010, 16:47 | |
| sorri, et ma nii kiiresti närvi lähen. | |
|
| |
yukishiro Suur ja laisk lohe
Postituste arv : 109 Age : 31 Asukoht : Viljandi
| Pealkiri: Re: Bad romance[lõpetatud + ALTERNATIIVNE LÕPP] 17/11/2010, 19:23 | |
| Juba lepitakse Okei, ma jäin ikka tõsisest fight'ist välja nagu.. Krt Praisja, miks sa ei helistanud??? Miks mina jään alati kõigest põnevast ilma? Aga Kirameki jutust ma ilma pole jäänud, VEEL. Uuuuuuut tahaaaaaan jubaaaaa (nüüd tuleb Murtagh ja killib mind ära aga mu plaan on niigi läbinähtav) | |
|
| |
Praisja Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 189 Age : 31 Asukoht : Viljandi
| Pealkiri: Re: Bad romance[lõpetatud + ALTERNATIIVNE LÕPP] 17/11/2010, 21:23 | |
| um, miks ma pidin sulle helistama? see, et lepitakse v? pisiasi, aga kui jutt tuleb võin keset ööd helistada kui tahad | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Bad romance[lõpetatud + ALTERNATIIVNE LÕPP] 17/11/2010, 21:35 | |
| ei noh, et fight käib aga jah, mis läbi see läbi... OOTAME JUBA JÄRGMIST JUTTU JA FIGHT'I Keegi tahab algust teha? tõesti see foorum on nagu teraapia mulle | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Bad romance[lõpetatud + ALTERNATIIVNE LÕPP] 17/11/2010, 23:02 | |
| haha nüüd pole mina süüdi et üks lehekülg on kommentaare täis, i'm innocent xD | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Bad romance[lõpetatud + ALTERNATIIVNE LÕPP] 18/11/2010, 12:20 | |
| ma ka mitte Don't blame me, blame the fighters | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Bad romance[lõpetatud + ALTERNATIIVNE LÕPP] 18/11/2010, 12:22 | |
| ähhh, see pole aus. :/...pole minu süü, et ta tüli norima tuli. ;D | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Bad romance[lõpetatud + ALTERNATIIVNE LÕPP] 18/11/2010, 16:46 | |
| Hah, süüdista iseennast - sina oled see, kes valesti kirjutas, mitte mina. xD
UUT osa! | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Bad romance[lõpetatud + ALTERNATIIVNE LÕPP] 18/11/2010, 17:03 | |
| tundub, et murtagh ja imeilus1 kohe üldseoma vahel läbi ei saa Aina nääklevad Aga jah, selle mõttes ma nõustun, et uut tahaks küll | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Bad romance[lõpetatud + ALTERNATIIVNE LÕPP] 18/11/2010, 17:10 | |
| Hah. Ma ei saa sellega ka eriti läbi, see... stardoll vist. xD
Viimati muutis seda Murtagh (18/11/2010, 19:21). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Bad romance[lõpetatud + ALTERNATIIVNE LÕPP] 18/11/2010, 18:26 | |
| oioi.. juba uus fight.. panustan Murtagh'i peale, aga sa Praisja? | |
|
| |
| |
| |
| Pealkiri: Re: Bad romance[lõpetatud + ALTERNATIIVNE LÕPP] 18/11/2010, 20:19 | |
| Murtagh, parandus, Supporter ainsuses, Praisja pole oma panust veel teinud... tal võivad varuks olla trikid Aga uue osa suhtes NÕUSTUN sajaga! | |
|
| |
| |
| |
| Pealkiri: Re: Bad romance[lõpetatud + ALTERNATIIVNE LÕPP] 19/11/2010, 17:26 | |
| nii, et mind pole siis vaja? okei, võib ka nii ohh, nii väga tahaks juba uut osa lugeda... | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Bad romance[lõpetatud + ALTERNATIIVNE LÕPP] 19/11/2010, 17:54 | |
| Heheh. xD Tahaks jah uut. : P | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Bad romance[lõpetatud + ALTERNATIIVNE LÕPP] 19/11/2010, 21:29 | |
| see riba, seal all paremas nurgas, ei meeldi mulle ta ei lähe lühemaks xD oiiii, kuidas ma tahaks praegu uut osa lugeda... mõelda vaid, alex ja kris koos Bitte neu! Palun uut! New, please! korea keeles ma öelda ei oska, aga teeme sellise näo, et ma oskasin | |
|
| |
Prince Kirameki Kastanjetid
Postituste arv : 2665 Age : 33 Asukoht : Magnostadt Academy
| Pealkiri: Re: Bad romance[lõpetatud + ALTERNATIIVNE LÕPP] 19/11/2010, 22:18 | |
| Omg, kui palju kommentaare! Seriously, I'm surprised Kas te oleksite pigem oodanud, et Kris oleks seme olnud? Hmm, ma ei suuda seda väga hästi ette kujutada Kuigi, kui ma nüüd hoolega järele mõtlen, siis selle jutu algvariandis oli tõepoolest hoopis Alex uke, aga sel ajal ei olnud ma nende isiksusi veel lõplikult välja arendanud ja minu arvates sobib Alex seme rolli paremini Kas ma sain tõesti asjale pihta? Tundub, et need lõputud tunnid researchi tegemist tasusid end ära Although writing another scene like that would be difficult for me, because I'm shy Starkid mulle meeldivad Peaks "Kuningate heitluse" II osa läbi lugema Teie väikese fighti kohta võin niipalju öelda, et... ...mul oli päris lõbus seda lugeda Tegelikult ei ole ilmselt väga oluline, kuidas kommentaarid vormistatud on, peaasi, et need oleks mõistetavas keeles Samas, kui ma peaksin nägema sellist teksti mõne päris jutu sees, siis ma ilmselt minestaksin, sest Chris Kala surematu ¹edöövri lugemisest tekkinud haav on minu jaoks veel liiga värske - need, kes on lugenud "Ebaõnnestunut", teavad, millest ma räägin. No offence, author Popkorni ja kokat sain ma alles üleeile. Mul polnud aimugi, et Kosmos 2 pärast remonti nii väikseks on muutunud Mul tekkis seal tunne, nagu oleksin ma hoopis kellegi hiiglasliku telku ees, selle asemel, et reaalselt kinos olla "Inception" oli igal juhul lahe Uus osa tuleb homme Ma olen täna oma nanoromaani trükkimisega liiga hõivatud ja lisaks sellele vihastasin ma end 4KIDS'i peale siniseks - mille kuradi pärast pidid nad Yu-Gi-Oh! GX'i supakatega episoodid YouTube'is ära blokeerima? Every time I watch dubs, I get traumatized! For real! Thank you for your support | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Bad romance[lõpetatud + ALTERNATIIVNE LÕPP] 19/11/2010, 23:17 | |
| noja, kui me yukiga rääkisime olime me üsna kindlad, et kris on tugevam partner, aga me päris kindlad ei olnud teadsime, et sa niikuinii üllatad meid LOOKING FORWARD | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Bad romance[lõpetatud + ALTERNATIIVNE LÕPP] 20/11/2010, 12:04 | |
| No selles suhtes, et ma kujutasin Krisi nagu ette seme'na... aga noh, uke käib kah Peaasi et nad ise rahul on, sest see on ju kõige tähtsam Meil pole viljandis praegu üldse kino, kolis ära. Nüüd pean pühapäeval Harry Potterit Tartusse vaatama minema, kuigi mul selle vastu midagi pole, sest kamp on koos, kellega minna uuuuuuuut | |
|
| |
| |
| |
| Pealkiri: Re: Bad romance[lõpetatud + ALTERNATIIVNE LÕPP] 20/11/2010, 17:30 | |
| täielik paranoia üritan oma jutukest kirjutada ja iga minuti tagant, kui just mitte tihedamalt, vajutan refresh sellel lehel ja nii päris pikka aega juba. ja siis veel imestan, miks mu jutt ei edene tõesti, nagu elan selle juttu nimel ootan PIKKISILMI uut | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Bad romance[lõpetatud + ALTERNATIIVNE LÕPP] 20/11/2010, 17:54 | |
| Ma peaks ka kirjutama. NaNoWriMo'd. *vaatab sõnade arvu ja ohkab*
Uut! | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Bad romance[lõpetatud + ALTERNATIIVNE LÕPP] | |
| |
|
| |
| Bad romance[lõpetatud + ALTERNATIIVNE LÕPP] | |
|