MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Kooolkooolkooool.

Go down 
+48
Sixx-
Karro
ayy2757
Tricia
kcissy
Marmelaad
White Wolf
Katu1995
Bluebelli
Pizza
black
Tärru.
Keku
Helen
Espada
Superstar
Maiu Laaneoja
Lord Esai
GossipGirl
sii1
Miley Cyrus
Disaster
räwr
Keiti
Audrey
Pharaoh
KedaHuvitab
Cho
Unknown Artist
Tuki
NJJ
chelsea
Astrid.
spring
Diana.
ThatsMe
Elven
Emma
Liina
Prince Kirameki
Kärolyn
Lammas
SixxBitch
Krissu
nasicc
swessu
padjanägu, [h]
Pingu
52 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Next
AutorTeade
Külaline
Külaline

Kooolkooolkooool. - Page 36 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 36 Icon_minitime9/12/2009, 18:55

Ma sain täna kõvad naerukrambid. Very Happy
Eesti keele õps rääkis kontrolltööde suurimatest vigadest ja jutuks tulid need võõrsõnad. Keegi oli kirjutanud: "Taud lebab maas." või midagi sellist. Very Happy
Ja ma avastasin, et ma olin oma füüsika kontrasse pannud, et ratsanik liigub 10 kilomeetrit sekundis (WOW!). Razz
Tagasi üles Go down
Pizza
Because pizza is love, pizza is life
Pizza

Male Postituste arv : 2863

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 36 Icon_minitime9/12/2009, 19:04

Turboratsanik.

Ma saan matas 1 veerandisse vist ^w^
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 36 Icon_minitime9/12/2009, 19:12

Turboratsanik jah. Very Happy

Mina saan vist saksa kõnekeele 1, sest see on mu ainuke hinne sel veerandil selles. >.<
Tagasi üles Go down
Pizza
Because pizza is love, pizza is life
Pizza

Male Postituste arv : 2863

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 36 Icon_minitime9/12/2009, 19:45

Ma ei oska matat absoluutselt -.-
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 36 Icon_minitime9/12/2009, 19:46

Ma ei saa aru. Mis selles mates nii keerulist on? O.o
Tagasi üles Go down
black
Sugar
black

Female Postituste arv : 1492

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 36 Icon_minitime9/12/2009, 19:54

sa oled 13, siis polegi keeruline Very Happy
tegelt pole mul ka eriti keeruline, aga me hakkame teoreeme tõestama, peab palju mõisteid pähe tuupima ja palju kirjutama, mulle meeldib arvutamine rohkem.
Very Happy
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 36 Icon_minitime9/12/2009, 20:09

Jah, ma olen kolmteist, ja ma teen vabal ajal kümnenda klassi õpikust ülesandeid. Very Happy
Tagasi üles Go down
black
Sugar
black

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 36 Icon_minitime9/12/2009, 22:34

nalja teed?
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 36 Icon_minitime9/12/2009, 22:37

Ei tee. ^^
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 36 Icon_minitime28/1/2010, 14:27

Väga lõbus, igaljuhul.. Siia pole keegi ammu kirjutanud.

Rääkige, kes täna koolis käisid, kes pole ammu käind ja kes ei kavatsegi minna? Lubatakse koolist "külmapühade" tõttu puududa?

(See kõlas totaalselt nagu mingi ametlik küsitlus või Terevisiooni sissejuhatus.. nojah. Very Happy) Aaaaga jah. Kes puuduvad siis? Very Happy
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

Female Postituste arv : 1253

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 36 Icon_minitime28/1/2010, 14:36

mina pole nüüd kaks päeva koolis käinud, aga homme lähen kindlasti (lihtsalt loodan, et suusatamine jääb ära) Very Happy
nii aplju kui mina kuulnud olen, siis üle poole klassis puudub, järelikult pole õpetajatel mitte midagi kobiseda Very Happy
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 36 Icon_minitime28/1/2010, 14:48

Ma olen esmaspäevast peale haige olnud, aga nagu tavaliseltki - emps ei lase koju jääda. Eile õhtul siis rääkisin talle, et kõikides koolides peale meie oma olid külmapühad ja et ma olen haige kaa veel ja et oleks viimane aeg lasta mul koju jääda. Very Happy Ta naeris mu välja ja siis hommikul.. voila, kell on 11, emps läinud ja mina ärkasin. Very Happy
I love my mummy. Very Happy

Aaaaga.. meie seitsmeteistkümnest tüdrukust oli kooli läinud neli, niietjah. Kahju ainult, et emps mul homme ikkagi uuesti kooli käseb minna. Very Happy PLUS, täna on ikkagi muusikakool, sellest juba mööda ei nihverda. Very Happy

mm, ja külmapühad.. meie koolis ei rääkinud õpsid neist midagi, niiet ilmselt saame me pärast möliseda, et külmapühi polnud.. Razz
Tagasi üles Go down
Tricia
Sinu vanema venna kuri pruut
Tricia

Female Postituste arv : 398

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 36 Icon_minitime28/1/2010, 15:02

Venna on viimased kaks päeva koju jäänud, kuna temal on külmapühad. Aga mul pole.

Üleüldse, nad on jumala kindlad, et 1.-6. klass on külmapühad -20 ja 7.-12. on -25. Lisaks ei arvesta mitte keegi tuulekülma meie perest, v.a. mina. Niisiis, mina ootan hommikuti viis minutit trolli, et koolis lõdiseda ja mitte midagi õppida, sest meil on järjekordselt ainult pool klassi koolis. Eelmine veerand oli kaks nädalat järjest üle poole klassist gripis. Very Happy
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 36 Icon_minitime28/1/2010, 16:38

hellou!? miks sa kohale läksid? Very Happy Meil oli kaa aint pool klassi, aga ma ei läind.. Very Happy ja nii ongi, nagu sa kirjutasid.. -25 peab olema KOOS tuulekülmaga! Very Happy Normaalne mees. Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 36 Icon_minitime28/1/2010, 17:05

hahha Very Happy
Ma ka kaks päeva kodus olnud... Mõlemal korral on pool klassi puudu olnud Very Happy Ja keegi ei tohi möliseda, et külmapühi polnud. Sest, kui on tervistkahjustavalt külm ilm, siis on kodu otsustada, kas laps kooli saata või ei. Very Happy Täna oli Tartu Postimehes artikkel, et pooled õpilased puudusid Very Happy:D Ja see oli kirjutatud sellise tooniga nagu kõik viiliks ja õpilasi peaks karistama, kuid seadus ei luba. Nagu. rrrr! Enamik on laiali kolinud ju! Paljud elavad üldse linnast väljas. Transport autoga on küll organiseeritud, kuid autod ei lähe käima. GoBussid ei pea sellises külmas kaa vastu. Ja kui sa ei ela üle tänava, siis ei kõnniks ka heameelega. Näiteks mina kõnnin iga päev kooli ja koolistkoju kokku mingi 45 -50 min. Pm terve tund. Ja noh.. külm on Very Happy
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
Tricia
Tricia

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 36 Icon_minitime28/1/2010, 20:05

Vanemad. Kahjuks olen ikka vel alaealine. Very Happy

Igatahes, ma olin tubli ka, sest nüüd oskan ma vähemaltgeograafia kontrolltööd. Very Happy Erinevalt 16 teisest inimesest, kes kooli ei tulnud. Very Happy
Tagasi üles Go down
black
Sugar
black

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 36 Icon_minitime28/1/2010, 20:09

Johanna, ma juhuslikult tean jah seda. Very Happy Aga kui sa ütled, et ametlikud külmapühad on ja et keegi ei lähe, siis ei sunni nad sind ju minema? Very Happy
Tagasi üles Go down
Tricia
Tricia

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 36 Icon_minitime28/1/2010, 20:11

Hommikul näitas kraadiklaas -23 kraadi, aga Kristin helistas alles siis, kui ma bussis istusin, et "Õu, ära tule kooli täna. Külmapühad on." Igatahes, pähh lugu oli.
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 36 Icon_minitime28/1/2010, 20:17

Täna hommikul öeldi terevisioonist, et üle-Eestilised külmapühad on. Very Happy
Tagasi üles Go down
Tricia
Tricia

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 36 Icon_minitime28/1/2010, 20:20

Ja mina hoidsin hommikul silmad ikka raamatul. Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 36 Icon_minitime28/1/2010, 20:56

näedsiis nüüd, vastandina mu kõnele - ÄRA LOE NII PALJU! Very Happy
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
Tricia
Tricia

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 36 Icon_minitime28/1/2010, 21:07

Kas ma peaksin nüüd 'Ups!' ütlema?

Lugemine on üleni mu lemmiktegevus. Peaks mainima, et ma teen ka peaaegu ainult seda tundides (millega, me peaks nüüd teema juurde tagasi pöörduma XD).

Igatahes, kui homme on üle -20 kraadi, siis ma lihtsalt keeldun kooli minemast. Mitte, et mul poleks homme geos kontrolltöö, aga ikkagi. Very Happy
Tagasi üles Go down
Keiti
Libelobasulg kõrva taga
Keiti

Female Postituste arv : 3579

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 36 Icon_minitime28/1/2010, 21:13

Ma pole päris kaua aega koolis käinud ja ei kavatse minna ka.
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 36 Icon_minitime28/1/2010, 21:29

Õige jutt! Very Happy
Tagasi üles Go down
Tricia
Tricia

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 36 Icon_minitime29/1/2010, 14:48

Ja ma üldse ei näinud sind koolis täna. Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 36 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Kooolkooolkooool.
Tagasi üles 
Lehekülg 36, lehekülgi kokku 40Mine lehele : Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Next