| Kooolkooolkooool. | |
|
+48Sixx- Karro ayy2757 Tricia kcissy Marmelaad White Wolf Katu1995 Bluebelli Pizza black Tärru. Keku Helen Espada Superstar Maiu Laaneoja Lord Esai GossipGirl sii1 Miley Cyrus Disaster räwr Keiti Audrey Pharaoh KedaHuvitab Cho Unknown Artist Tuki NJJ chelsea Astrid. spring Diana. ThatsMe Elven Emma Liina Prince Kirameki Kärolyn Lammas SixxBitch Krissu nasicc swessu padjanägu, [h] Pingu 52 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 9/12/2009, 18:55 | |
| Ma sain täna kõvad naerukrambid. Eesti keele õps rääkis kontrolltööde suurimatest vigadest ja jutuks tulid need võõrsõnad. Keegi oli kirjutanud: "Taud lebab maas." või midagi sellist. Ja ma avastasin, et ma olin oma füüsika kontrasse pannud, et ratsanik liigub 10 kilomeetrit sekundis (WOW!). |
|
| |
Pizza Because pizza is love, pizza is life
Postituste arv : 2863
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 9/12/2009, 19:04 | |
| Turboratsanik.
Ma saan matas 1 veerandisse vist ^w^ | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 9/12/2009, 19:12 | |
| Turboratsanik jah. Mina saan vist saksa kõnekeele 1, sest see on mu ainuke hinne sel veerandil selles. >.< |
|
| |
Pizza Because pizza is love, pizza is life
Postituste arv : 2863
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 9/12/2009, 19:45 | |
| Ma ei oska matat absoluutselt -.- | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 9/12/2009, 19:46 | |
| Ma ei saa aru. Mis selles mates nii keerulist on? O.o |
|
| |
black Sugar
Postituste arv : 1492 Age : 29 Asukoht : Tallinn.
| |
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 9/12/2009, 20:09 | |
| Jah, ma olen kolmteist, ja ma teen vabal ajal kümnenda klassi õpikust ülesandeid. |
|
| |
black Sugar
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 9/12/2009, 22:34 | |
| | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 9/12/2009, 22:37 | |
| |
|
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| |
| |
kcissy Võsaspets
Postituste arv : 1253 Age : 30 Asukoht : pidevalt paradiisis (või siis hullumaja ukse taga)
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 28/1/2010, 14:36 | |
| mina pole nüüd kaks päeva koolis käinud, aga homme lähen kindlasti (lihtsalt loodan, et suusatamine jääb ära) nii aplju kui mina kuulnud olen, siis üle poole klassis puudub, järelikult pole õpetajatel mitte midagi kobiseda | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 28/1/2010, 14:48 | |
| Ma olen esmaspäevast peale haige olnud, aga nagu tavaliseltki - emps ei lase koju jääda. Eile õhtul siis rääkisin talle, et kõikides koolides peale meie oma olid külmapühad ja et ma olen haige kaa veel ja et oleks viimane aeg lasta mul koju jääda. Ta naeris mu välja ja siis hommikul.. voila, kell on 11, emps läinud ja mina ärkasin. I love my mummy.
Aaaaga.. meie seitsmeteistkümnest tüdrukust oli kooli läinud neli, niietjah. Kahju ainult, et emps mul homme ikkagi uuesti kooli käseb minna. PLUS, täna on ikkagi muusikakool, sellest juba mööda ei nihverda.
mm, ja külmapühad.. meie koolis ei rääkinud õpsid neist midagi, niiet ilmselt saame me pärast möliseda, et külmapühi polnud.. | |
|
| |
Tricia Sinu vanema venna kuri pruut
Postituste arv : 398 Age : 28 Asukoht : tallinnas ikka
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 28/1/2010, 15:02 | |
| Venna on viimased kaks päeva koju jäänud, kuna temal on külmapühad. Aga mul pole. Üleüldse, nad on jumala kindlad, et 1.-6. klass on külmapühad -20 ja 7.-12. on -25. Lisaks ei arvesta mitte keegi tuulekülma meie perest, v.a. mina. Niisiis, mina ootan hommikuti viis minutit trolli, et koolis lõdiseda ja mitte midagi õppida, sest meil on järjekordselt ainult pool klassi koolis. Eelmine veerand oli kaks nädalat järjest üle poole klassist gripis. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 28/1/2010, 16:38 | |
| | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 28/1/2010, 17:05 | |
| hahha Ma ka kaks päeva kodus olnud... Mõlemal korral on pool klassi puudu olnud Ja keegi ei tohi möliseda, et külmapühi polnud. Sest, kui on tervistkahjustavalt külm ilm, siis on kodu otsustada, kas laps kooli saata või ei. Täna oli Tartu Postimehes artikkel, et pooled õpilased puudusid :D Ja see oli kirjutatud sellise tooniga nagu kõik viiliks ja õpilasi peaks karistama, kuid seadus ei luba. Nagu. rrrr! Enamik on laiali kolinud ju! Paljud elavad üldse linnast väljas. Transport autoga on küll organiseeritud, kuid autod ei lähe käima. GoBussid ei pea sellises külmas kaa vastu. Ja kui sa ei ela üle tänava, siis ei kõnniks ka heameelega. Näiteks mina kõnnin iga päev kooli ja koolistkoju kokku mingi 45 -50 min. Pm terve tund. Ja noh.. külm on | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 28/1/2010, 20:05 | |
| Vanemad. Kahjuks olen ikka vel alaealine. Igatahes, ma olin tubli ka, sest nüüd oskan ma vähemaltgeograafia kontrolltööd. Erinevalt 16 teisest inimesest, kes kooli ei tulnud. | |
|
| |
black Sugar
| |
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 28/1/2010, 20:11 | |
| Hommikul näitas kraadiklaas -23 kraadi, aga Kristin helistas alles siis, kui ma bussis istusin, et "Õu, ära tule kooli täna. Külmapühad on." Igatahes, pähh lugu oli. | |
|
| |
| |
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 28/1/2010, 20:20 | |
| Ja mina hoidsin hommikul silmad ikka raamatul. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 28/1/2010, 20:56 | |
| näedsiis nüüd, vastandina mu kõnele - ÄRA LOE NII PALJU! | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 28/1/2010, 21:07 | |
| Kas ma peaksin nüüd 'Ups!' ütlema? Lugemine on üleni mu lemmiktegevus. Peaks mainima, et ma teen ka peaaegu ainult seda tundides (millega, me peaks nüüd teema juurde tagasi pöörduma XD). Igatahes, kui homme on üle -20 kraadi, siis ma lihtsalt keeldun kooli minemast. Mitte, et mul poleks homme geos kontrolltöö, aga ikkagi. | |
|
| |
Keiti Libelobasulg kõrva taga
Postituste arv : 3579 Age : 30 Asukoht : Teispoolsuse 666.
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 28/1/2010, 21:13 | |
| Ma pole päris kaua aega koolis käinud ja ei kavatse minna ka. | |
|
| |
| |
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 29/1/2010, 14:48 | |
| Ja ma üldse ei näinud sind koolis täna. | |