MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Kooolkooolkooool.

Go down 
+47
kiku979
DragonFly
Sandara
Tarretis
Getzzzu
Prince Kirameki
MyMystery
Unicorn
AliceInWonderland XD
Merlin.
shine
Lammas
Lily
nasicc
swessu
CrazyFruty
Natu
Mezilane
Naughty
Cilen
Murtagh
spring
*Nastik.
pipisike
Emma
Kärolyn
Everleigh
AlwaysMe^^
GossipGirl
kcissy
Sixx-
accident
Marmelaad
Tuki
Katu1995
black
Karolin
Keku
Griffu.
White Wolf
Karro
Audrey
padjanägu, [h]
Espada
Tricia
TeddyBear
Pingu
51 posters
Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 20 ... 35  Next
AutorTeade
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

Female Postituste arv : 1743

Kooolkooolkooool. - Page 5 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 5 Icon_minitime13/10/2010, 17:39

Mida hekki?!
46 ühte. See õps peaks kuskil hullumajas olema. Nagu tõsiselt WTF?!
Isegi meil pole sihukesi taune
Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 5 Icon_minitime13/10/2010, 18:00

46 ühte on väga õpetlik... Not.
SEe ei mõju ju? :DKui masaaks ühes aines 13 ühte korraga.. ma hakkaks vist naerma Very Happy
See on ju naeruväärne. Parandada ei anna ju miskit niikuinii Very Happy

Meil on saksakeele õpsiga tore asi.. Meil on vahetusõpilane Saksamaalt, kes klassiõe töö üle kontrollis ja õigeks parandas.. Õpetaja pani vist klassiõele kolme ja parandas kõik valeks Very Happy
Vot see on mõnsaah Very Happy

Vene keeles homme töö... i think i'm going to cry
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
TeddyBear
Juudijõulupuu
TeddyBear

Female Postituste arv : 228

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 5 Icon_minitime13/10/2010, 19:27

meil füüsikas töö. O.o
help?
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 5 Icon_minitime13/10/2010, 20:04

see sama saksa õps jättis kümme lehte korrata, et homme sõnadekontroll teha.. jeee! :) ma kardan, et ma võin sisse magada kogemata. :s

ja siis on veel venku sõnadekontroll (toidud ja toiduained) ning ajaloo kontrolltöö (ma isegi ei taha teada mille peale), aga ülejäänd peaks lohh olema..
Tagasi üles Go down
Espada
Maailmapäästja
Espada

Female Postituste arv : 777

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 5 Icon_minitime13/10/2010, 20:19

Me täna orienteerusime, mul alaselg + jalad valutavad haiglaselt, ma ei suuda kuidagi olla.
Tagasi üles Go down
http://signkolm.blogspot.com
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

Female Postituste arv : 974

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 5 Icon_minitime13/10/2010, 20:24

.
Natuke veel, ainult natuke veel ja siis on see läbi. vähemalt üheks nädalaks!
Ma tõesti tõesti loodan, et venku õps meile kontrolltööd teha ei jõua. Palupalunpalunapalun... *palvetab natuke aega*
aga eiga ma väga ie imestaks kui ta selle ka veerandi viimasel päeval teeks ja siis järgmisel veerandil parandanda ei laseks.

Me hakkasime kehalises lõpuks võrku mängima Very Happy
Tagasi üles Go down
TeddyBear
Juudijõulupuu
TeddyBear

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 5 Icon_minitime13/10/2010, 21:19

me hakkame homme jalkat mängima. lõpuks . O.o
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

Female Postituste arv : 929

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 5 Icon_minitime13/10/2010, 23:55

Mul ei hakka veel nii pea kehalise tunnid. Aga keemia sai viimaks läbi.. siiski mitte minu jaoks.. üks töö on vaja järgi teha :)
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 5 Icon_minitime14/10/2010, 17:39

Ma ni armastan neid viimase koolinädala esmaspäevi. Kuuenda tunni järgsel vahetunnil saksa järeltöö, peale seitsmendat korraga keemia ja geo, kuna mõlemad õpsid keelduvad järeltöö aega mujale nihutamast. JESS.
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 5 Icon_minitime14/10/2010, 18:06

Jee teisipäev eesti keele KT. Pluss mata, pluss kunstuajalugu pluss vene keel. Mm päris sweet. Aahjaa pluss veel kolimine. Päris kena viimane nädal. Very Happy Vaheaeg võiks juba käes olla. Saaks isa juurde Soome põgeneda Very Happy
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 5 Icon_minitime14/10/2010, 20:33

Ja mu lootused on kustunud, venekeele õpetaja ütles, et ta teebki töö ja teisipäeval, mis läheb kohe uude veerandisse. Mõnus.
Tagasi üles Go down
White Wolf
Inetu päkapikk
White Wolf

Female Postituste arv : 390

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 5 Icon_minitime14/10/2010, 22:28

Meil on ka homme venkus KT. Ja bios tuleb arvatavasti tunnikas Wink
Mõlemad on õnneks lihtsad. Ja täna oli matas KT.
Kuidagi palju on õpsid neid see aasta teinud. Very Happy
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 5 Icon_minitime14/10/2010, 22:34

Issand, mata eksam oli ka lihtsam kui need osad mida me pragu teeme. Mu juhe on lihtsalt nii lühisesse jooksun, et ma vahin seda tahvlil olevat ülesannet nagu mingi lollakas. MA EI OSKA. Ja suht imelik on õpetajat iga viie sekundi tagant enda juurde ka kutsuda. Aga õnneks saab see piin varsti läbi Very Happy Lucky me Very Happy Õnneks ma pole ainuke, kes seda ei oska. Pool klassi vahib sama suguste nägude tahvlit Very Happy
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

Female Postituste arv : 929

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 5 Icon_minitime14/10/2010, 23:49

Mul ei olegi sügisvaheaega. Vaheaeg hakkab alles jõulude ajal Razz
Tagasi üles Go down
White Wolf
Inetu päkapikk
White Wolf

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 5 Icon_minitime21/10/2010, 18:30

Aga meil oli täna klassiõhtu.
Mis polnudki eriti äge. Enamus sõid end täis ning läksid minema.
Ainult mõned jäid ja nendega mängisime seal jne.
Very Happy
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

Female Postituste arv : 1253

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 5 Icon_minitime21/10/2010, 19:11

Meil on kogu selle nädala olnud retsimine. Ehk siis poole kahekaks kooli, tõmbleme kooli ees ja siis vahest vahetundides mängime mingeid mänge (päris fun Very Happy) ja noh, tassime kaasas ratastega kohvrit, mida veeretada ei tohi (kõik ikkagi veavad järgi Very Happy). Homme tuleb suur finale, õhtul koolis mingi hullem värk ja seejärel mingisugune pidu kuskil (keegi meie hulgast ei tea kus, sest see on kõige suurem saladus üldse). Seega homme seitsmeks hommikul kooli, taas tõmblema ning koju pääseb alles laupäeva hommikupoolikul Very Happy:D aga muidugi ei saa õpetajad ka aru, et tegelikult on meil homseks vaja ära õppida Prantsuse hümn ja lihtsalt ei jõua lahendada sadu füüsika ülesandeid (nagu füsa õps humanitaarklassilt seda nõuab!) ja vene keele dialoog tuleb ka ära õppida (loodetavasti antakse rebastele piisavalt aega vahetundides, et sellega tegeleda, sest praegu hakkan ma ajaloo esseed kirjutama Very Happy)
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 5 Icon_minitime21/10/2010, 19:44

Meie retsi finaal oli mädand haigala lihavedeliku seest õunu kätte saada ja siis linna peale lolliks teha ennastja lehtede seest suuga rosinaid ostida. Nagu poistele kohane tõmbasidnad seda vedeliku ikka korralikult endale sisse ja siis hiljem ropsisidnagu segased Very Happy

Jee täna jäid pooled tunnid ära, kuna pidime koolis kolma hakkama. Poisid juba kaks päeva kolivad, aga meie saime alles täne. Kõik suht lootsid et ajaloo KT jääb ära, aga unista vaid. Keset KT, kui klassis olid kõik jumala vaid, küsisin milla parandama saab tulla. Kõik hakkasid jumala irnuma. Aga sorry tõestu nagu õppimata jäi. Vaevalt, et kolme välja veab, aga loodame parimat.
Oeh jälle nii pikk postitus, aga ma tahtsin veel midagi öelda... Aaa Me kaotasime geograafia attlased ära
Very Happy õpetaja oli jumal marus, meil süümekad ja kast kadunud. Kõik üritasid õpetajat lohutada, aga tema jäi endale kindlaks. Ta arvb, et ta peab need ise kõik kinni maksma. Aga vaevalt, et need nüüd nii kadunud on et need välja ei tule.
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 5 Icon_minitime21/10/2010, 22:59

hai vedelik? On midagi rõvedamat olemas? Very Happy Kui issi haid tegi pidin ma juba välja minema... Rõveeeee. Isegi mittemädanaev(misasi seee veel siis on?) oli jube.
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 5 Icon_minitime22/10/2010, 14:03

Kõik haisesid nii mis jube. Täna ja eile kõik koolis kolisime mööblit välja. Meie klass oli ainuke kes korralikult seal midagi tegi. 11 ja12 lihtsalt passisisd kaks tunid ja istusid tühja. Ja see ruum kus me nüüd õppima hakkame on mingi ime pisike ju. Meil on kaks lauda ruumist väljas ja uks ei lähe kinni ja õpilased ei mahu istuma. Nagu absoluutselt keegi selle peale ei ole vist mõelnud Very Happy Pluss ma pean kaks oma vaheaja päevast veel koolis käima. Nuuks. Aga nii lahe on vaadata kuidas pm terev kool tööd teeb. Kõik suht aitavad kõiki ja õpetajad kamandavad aga tööle Sad Very Happy
Tagasi üles Go down
Espada
Maailmapäästja
Espada

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 5 Icon_minitime22/10/2010, 19:29

Aga nüüd on vaheaeg! Yay, esimene periood ja kõik viied. I'm so proud. xD
Tagasi üles Go down
TeddyBear
Juudijõulupuu
TeddyBear

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 5 Icon_minitime22/10/2010, 20:01

mul tuli 2 nelja. -.-
Tagasi üles Go down
Karolin
Põ(h)jatark
Karolin

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 5 Icon_minitime22/10/2010, 21:36

Minul ka kõik viied Very Happy Loodame, et see püsib....
Tagasi üles Go down
White Wolf
Inetu päkapikk
White Wolf

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 5 Icon_minitime23/10/2010, 10:25

Minul oli üks neli ja üks kolm. Ülejäänud viied.
See kolm tuli ka eelmise aasta teema KT.
Järgmine veerand tuleb loodetavasti parem :)
Tagasi üles Go down
Espada
Maailmapäästja
Espada

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 5 Icon_minitime23/10/2010, 13:54

Ma ei viitsi enam üheteistkümnendas klassis käia. See on kohutav. xD
Tagasi üles Go down
Tuki
Helmut
Tuki

Female Postituste arv : 917

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 5 Icon_minitime23/10/2010, 14:04

Mul on ainult üks hinne väljas...Very Happy
Inglise keel ja 4 Razz
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 5 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Kooolkooolkooool.
Tagasi üles 
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 35Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 20 ... 35  Next