| Kooolkooolkooool. | |
|
+47kiku979 DragonFly Sandara Tarretis Getzzzu Prince Kirameki MyMystery Unicorn AliceInWonderland XD Merlin. shine Lammas Lily nasicc swessu CrazyFruty Natu Mezilane Naughty Cilen Murtagh spring *Nastik. pipisike Emma Kärolyn Everleigh AlwaysMe^^ GossipGirl kcissy Sixx- accident Marmelaad Tuki Katu1995 black Karolin Keku Griffu. White Wolf Karro Audrey padjanägu, [h] Espada Tricia TeddyBear Pingu 51 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Karro Our little cutie pie (L)
Postituste arv : 1743 Age : 30 Asukoht : Tähtedel
| |
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 13/10/2010, 18:00 | |
| 46 ühte on väga õpetlik... Not. SEe ei mõju ju? :DKui masaaks ühes aines 13 ühte korraga.. ma hakkaks vist naerma See on ju naeruväärne. Parandada ei anna ju miskit niikuinii Meil on saksakeele õpsiga tore asi.. Meil on vahetusõpilane Saksamaalt, kes klassiõe töö üle kontrollis ja õigeks parandas.. Õpetaja pani vist klassiõele kolme ja parandas kõik valeks Vot see on mõnsaah Vene keeles homme töö... i think i'm going to cry | |
|
| |
TeddyBear Juudijõulupuu
Postituste arv : 228 Age : 28 Asukoht : Kose
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 13/10/2010, 19:27 | |
| meil füüsikas töö. O.o help? | |
|
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 13/10/2010, 20:04 | |
| see sama saksa õps jättis kümme lehte korrata, et homme sõnadekontroll teha.. jeee! :) ma kardan, et ma võin sisse magada kogemata. :s
ja siis on veel venku sõnadekontroll (toidud ja toiduained) ning ajaloo kontrolltöö (ma isegi ei taha teada mille peale), aga ülejäänd peaks lohh olema.. | |
|
| |
Espada Maailmapäästja
Postituste arv : 777 Age : 31 Asukoht : Viljandi
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 13/10/2010, 20:19 | |
| Me täna orienteerusime, mul alaselg + jalad valutavad haiglaselt, ma ei suuda kuidagi olla. | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
Postituste arv : 974 Age : 28 Asukoht : Mõtetes
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 13/10/2010, 20:24 | |
| . Natuke veel, ainult natuke veel ja siis on see läbi. vähemalt üheks nädalaks! Ma tõesti tõesti loodan, et venku õps meile kontrolltööd teha ei jõua. Palupalunpalunapalun... *palvetab natuke aega* aga eiga ma väga ie imestaks kui ta selle ka veerandi viimasel päeval teeks ja siis järgmisel veerandil parandanda ei laseks. Me hakkasime kehalises lõpuks võrku mängima | |
|
| |
TeddyBear Juudijõulupuu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 13/10/2010, 21:19 | |
| me hakkame homme jalkat mängima. lõpuks . O.o | |
|
| |
GossipGirl Hüsteeriline naerja
Postituste arv : 929 Age : 32
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 13/10/2010, 23:55 | |
| Mul ei hakka veel nii pea kehalise tunnid. Aga keemia sai viimaks läbi.. siiski mitte minu jaoks.. üks töö on vaja järgi teha :) | |
|
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 14/10/2010, 17:39 | |
| Ma ni armastan neid viimase koolinädala esmaspäevi. Kuuenda tunni järgsel vahetunnil saksa järeltöö, peale seitsmendat korraga keemia ja geo, kuna mõlemad õpsid keelduvad järeltöö aega mujale nihutamast. JESS. | |
|
| |
| |
| |
Karolin Põ(h)jatark
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 14/10/2010, 20:33 | |
| Ja mu lootused on kustunud, venekeele õpetaja ütles, et ta teebki töö ja teisipäeval, mis läheb kohe uude veerandisse. Mõnus. | |
|
| |
White Wolf Inetu päkapikk
Postituste arv : 390 Age : 27
| |
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 14/10/2010, 22:34 | |
| | |
|
| |
GossipGirl Hüsteeriline naerja
Postituste arv : 929 Age : 32
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 14/10/2010, 23:49 | |
| Mul ei olegi sügisvaheaega. Vaheaeg hakkab alles jõulude ajal | |
|
| |
| |
| |
kcissy Võsaspets
Postituste arv : 1253 Age : 30 Asukoht : pidevalt paradiisis (või siis hullumaja ukse taga)
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 21/10/2010, 19:11 | |
| Meil on kogu selle nädala olnud retsimine. Ehk siis poole kahekaks kooli, tõmbleme kooli ees ja siis vahest vahetundides mängime mingeid mänge (päris fun ) ja noh, tassime kaasas ratastega kohvrit, mida veeretada ei tohi (kõik ikkagi veavad järgi ). Homme tuleb suur finale, õhtul koolis mingi hullem värk ja seejärel mingisugune pidu kuskil (keegi meie hulgast ei tea kus, sest see on kõige suurem saladus üldse). Seega homme seitsmeks hommikul kooli, taas tõmblema ning koju pääseb alles laupäeva hommikupoolikul :D aga muidugi ei saa õpetajad ka aru, et tegelikult on meil homseks vaja ära õppida Prantsuse hümn ja lihtsalt ei jõua lahendada sadu füüsika ülesandeid (nagu füsa õps humanitaarklassilt seda nõuab!) ja vene keele dialoog tuleb ka ära õppida (loodetavasti antakse rebastele piisavalt aega vahetundides, et sellega tegeleda, sest praegu hakkan ma ajaloo esseed kirjutama ) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 21/10/2010, 19:44 | |
| Meie retsi finaal oli mädand haigala lihavedeliku seest õunu kätte saada ja siis linna peale lolliks teha ennastja lehtede seest suuga rosinaid ostida. Nagu poistele kohane tõmbasidnad seda vedeliku ikka korralikult endale sisse ja siis hiljem ropsisidnagu segased Jee täna jäid pooled tunnid ära, kuna pidime koolis kolma hakkama. Poisid juba kaks päeva kolivad, aga meie saime alles täne. Kõik suht lootsid et ajaloo KT jääb ära, aga unista vaid. Keset KT, kui klassis olid kõik jumala vaid, küsisin milla parandama saab tulla. Kõik hakkasid jumala irnuma. Aga sorry tõestu nagu õppimata jäi. Vaevalt, et kolme välja veab, aga loodame parimat. Oeh jälle nii pikk postitus, aga ma tahtsin veel midagi öelda... Aaa Me kaotasime geograafia attlased ära õpetaja oli jumal marus, meil süümekad ja kast kadunud. Kõik üritasid õpetajat lohutada, aga tema jäi endale kindlaks. Ta arvb, et ta peab need ise kõik kinni maksma. Aga vaevalt, et need nüüd nii kadunud on et need välja ei tule.
| |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 21/10/2010, 22:59 | |
| hai vedelik? On midagi rõvedamat olemas? Kui issi haid tegi pidin ma juba välja minema... Rõveeeee. Isegi mittemädanaev(misasi seee veel siis on?) oli jube. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 22/10/2010, 14:03 | |
| | |
|
| |
Espada Maailmapäästja
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 22/10/2010, 19:29 | |
| Aga nüüd on vaheaeg! Yay, esimene periood ja kõik viied. I'm so proud. xD | |
|
| |
TeddyBear Juudijõulupuu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 22/10/2010, 20:01 | |
| | |
|
| |
Karolin Põ(h)jatark
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 22/10/2010, 21:36 | |
| Minul ka kõik viied Loodame, et see püsib.... | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 23/10/2010, 10:25 | |
| Minul oli üks neli ja üks kolm. Ülejäänud viied. See kolm tuli ka eelmise aasta teema KT. Järgmine veerand tuleb loodetavasti parem :) | |
|
| |
Espada Maailmapäästja
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 23/10/2010, 13:54 | |
| Ma ei viitsi enam üheteistkümnendas klassis käia. See on kohutav. xD | |
|
| |
Tuki Helmut
Postituste arv : 917 Age : 30 Asukoht : Tartu
| |
| |