MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Kooolkooolkooool.

Go down 
+47
kiku979
DragonFly
Sandara
Tarretis
Getzzzu
Prince Kirameki
MyMystery
Unicorn
AliceInWonderland XD
Merlin.
shine
Lammas
Lily
nasicc
swessu
CrazyFruty
Natu
Mezilane
Naughty
Cilen
Murtagh
spring
*Nastik.
pipisike
Emma
Kärolyn
Everleigh
AlwaysMe^^
GossipGirl
kcissy
Sixx-
accident
Marmelaad
Tuki
Katu1995
black
Karolin
Keku
Griffu.
White Wolf
Karro
Audrey
padjanägu, [h]
Espada
Tricia
TeddyBear
Pingu
51 posters
Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 19 ... 35  Next
AutorTeade
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

Female Postituste arv : 1743

Kooolkooolkooool. - Page 4 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 4 Icon_minitime11/10/2010, 21:21

Oleneb mis kool. Meil oli ainult vestlus koolis, aga mu sugulasel oli vaja veel sisse astumis eksamid teha. Very Happy Selleks, et minu kooli sisse saada pidi keskmine hinne olema 3.5, mis minul oli täpselt poole pealVery Happy Ma ei võtta üldse õppimist tõsiselt, aga nagu haridust oleks vaja saada. Kui see vaid käiks kuidagi kergemalt. Nt. ei peaks koolis käima. Õpid siis kui tahad( mis ei juhtuks vist elu sees). Aga tore on unistada Very Happy
Tagasi üles Go down
TeddyBear
Juudijõulupuu
TeddyBear

Female Postituste arv : 228

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 4 Icon_minitime11/10/2010, 22:35

hmm, 8 klass ja ekool näitab keskmisteks hinneteks 3 nelja ja ülejään viied. :)
iga aasta olnud igal veerandil üks neli erinevatel ainetel. :p
see aasta keeruliseks läinud osad asjad aga muidu suht lebolt kah läinud .
Tagasi üles Go down
Karro
Our little cutie pie (L)
Karro

Female Postituste arv : 1743

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 4 Icon_minitime11/10/2010, 22:37

Tahaks kah kahesandas olla. Siis oli kõik veel palju lihtsam Very Happy
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 4 Icon_minitime11/10/2010, 22:42

tahaks ka kuskil.. ömm... neljandas olla. XD Peale seda ei saa ma enam kahjuks ühtki klassi kergeks nimetada. Very Happy
Tagasi üles Go down
TeddyBear
Juudijõulupuu
TeddyBear

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 4 Icon_minitime11/10/2010, 23:34

oeh, kui kaheksas tundub raske mis siis gümnas saab? Very Happy
ja ülikoolis? Very Happy
ei kujuta ette . -.-
Tagasi üles Go down
Keku
Veriveri loveable
Keku

Female Postituste arv : 853

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 4 Icon_minitime12/10/2010, 19:23

Praegu on küll enamus viied, ainult paar nelja, kuid siin viimastel päevadel on õpsid lihtsalt nii ära .... hakanud, et no ma ei tea. Ma plaanin siiski üheksanda ainult viitega lõpetada, kuid edu mulle vist : D
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 4 Icon_minitime12/10/2010, 19:59

ma ei ole võimeline ainult viitega lõpetama Very Happy
Vene keel ja füüsika tirivad põrgu poole mind Very Happy
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 4 Icon_minitime12/10/2010, 20:51

mul keemia ja geo hetkel kahe ja kolme vahel, esta suutsin täna ära rikkuda (ajasin sünonüümi antonüümiga sassi ja ongi tunnal neli.. rrh), ja veel on tervelt seitse täisväärtuslikku koolipäeva ees. Täielik mõrv. Mul on võimalus bio, füsa, venku, mate ja veel paar ainet lõplikult ära rikkuda.

ja ometi tekib iga nädalaga üha enam tunne, et ma ei saa ühtegi kooli sisse, kuigi alles nüüd on hakanud tunduma, et ma vist tegelikult tõepoolest t a h a k s i n saada oma kooli sisse. Noh, jah, never gonna happen. :p
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 4 Icon_minitime12/10/2010, 21:09

Raatusel on rebaste rets! O_O Like, wha?

Kool ise on praegu nii feil >.< Tahaks lihtsalt kätte võtta ja sealt minema joosta. Mitte miski ei tule enam välja, ma lihtsalt ei suuda enam seal olla... koolivahetust olen hakanud isegi lõpuks kaaluma pärast aastaid väitmist, et seda ma ei tee.
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 4 Icon_minitime12/10/2010, 21:12

miks vahetada tahad?
Tagasi üles Go down
Sixx-
Maffiooso
Sixx-

Female Postituste arv : 544

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 4 Icon_minitime12/10/2010, 21:15

Matemaatika, füüsika, eesti keel....*facepalm*
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 4 Icon_minitime12/10/2010, 21:20

padjanägu, [h] kirjutas:
miks vahetada tahad?

Weeelll... ma ei kannata seda kohta. Ma käin õpsidele närvidele, õpsid käivad mulle närvidele, klassikaaslased kiusavad (ja hullematki) ning mu sõbrad on kõik üle Tartu teistes koolides laiali (jah, isegi ülikoolis Very Happy ). Lihtsalt ei suuda enam.
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 4 Icon_minitime12/10/2010, 21:23

ma arvasin, et sa käid üheksandas.. siis saab ju ikka aastalõpuni ära oodata?
Tagasi üles Go down
kcissy
Võsaspets
kcissy

Female Postituste arv : 1253

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 4 Icon_minitime12/10/2010, 21:46

see pole küll väga teemasse (või vaadates pealkirja, siis on täpselt teemasse), aga sellegi poolest sain ma täna vene keeles kahe Very Happy:D õpetaja karjus mu nime ning ma ei suutnud normaalse tempoga lugema hakata, seega sain ma loetud ainult viis sõna Very Happy:D ja nende eest kokku ilusa kahe ekooli Razz

aga gümnaasium on kuidagi kõvasti raskem. kuigi mul muidu hinded suht normis, siis vene keel on kuidagi eriti nõme. ja kõik õpetajad arvavad, et suve jooksul on eelmised üheksandikud kasvanud lausa nii palju, et ma haarame juba nende mõtetest, mida kodus tegema pidi (nagu esta essee, millest me saime teada selle tunni ajal, mil väidetavalt juba tähtaeg oli Very Happy)
Tagasi üles Go down
Külaline
Külaline

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 4 Icon_minitime12/10/2010, 22:16

padjanägu, [h] kirjutas:
ma arvasin, et sa käid üheksandas.. siis saab ju ikka aastalõpuni ära oodata?

Nah, kaheksas. Ehk vean isegi aasta lõpuni välja, kui veab. Kui ei vea, üritan talvevaheajal vahetada, äkki saan.
Tagasi üles Go down
TeddyBear
Juudijõulupuu
TeddyBear

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 4 Icon_minitime12/10/2010, 22:49

vahetaks ka kooli kui oleks võimalust. psh, siin kosel ainul 1 kool. juhuu, siin ka mingid imelikud õpsid kes arvavad, et meil on mingid hüpersuperhea mälu. mussas pidime referaadi PÄHE õppima. nagu appi ja geos ka vaja referaat homseks viia ja eesti keeles vaja homseks kõne teha ja oeh. krdi keeruline. eesti keel sakib ja mu klassikaaslased on nömedamad inimesed siin planeedil ja vahel tahaks öelda, et paneks nüüd elu pausi peale, magaks veits, mõtleks, oleks ja siis jätkaks. oh leiaks vaid selle nupu. :)
äkki koliks? O.o
Tagasi üles Go down
TeddyBear
Juudijõulupuu
TeddyBear

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 4 Icon_minitime12/10/2010, 22:51

btw, sorri et topeltpost aga ma pole veel aru saanud. Mis on reputatsioon? :)
Tagasi üles Go down
Griffu.
Admin
Griffu.

Female Postituste arv : 561

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 4 Icon_minitime12/10/2010, 23:22

Geograafia mu armastus. Ma ei tea Eestistki nii masendavalt vähe, aga nõutakse seda, et ma teaks, kus asub mingi jõgi, mille nimegi ma hääldada ei oska. Nagu keegi tark ütles:"Ameeriklased ei tea, kus on Eesti, miks ma pean teadma, kus asub Ameerika?" Very Happy

Teine suur armastus on vene keel. Alguses oli kõik hästi, aga kamooooon, viniitelnõi pade¹ vajab küll rohkem kordamist kui 20 minutit enne kontrolltööd. Õps eeldas, et õpetajate päeval see meile selgeks tehakse? "Te õppisite seda seitsmendas, see peab teil juba selge olema." Jajah, muidugi ma mäletan, mida ma neli aastat tagasi viiendal märtsil sõin.

Keemia on mu armuke. Ei mina tea, mis valemiga ma selle eksami ära teen kui õps meile tunni ajal uudistest ja oma tatrapudrust räägib.

Aitäh tähelepanu eest! Very Happy Very Happy Very Happy
Tagasi üles Go down
accident
Suur ja laisk lohe
accident

Female Postituste arv : 101

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 4 Icon_minitime12/10/2010, 23:35

Mulle meeldib keemia jällegi.
Ilma sarkasmita, tõesti Very Happy Viieseis seal praegu.

Vihkan KÄSITÖÖD! ÕÕÕÕÕHHHH paneks PÕLEMA selle tõsiselt! Ma pole kudumiseks loodud lihtsalt.

Agajah, rohkem und oleks vahva.
Tagasi üles Go down
Griffu.
Admin
Griffu.

Female Postituste arv : 561

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 4 Icon_minitime12/10/2010, 23:37

Mul oli ka keemia kaheksandas viis. Käsitööõps andis seda ainet siis ja ma isegi sain aru sellest. Ilus aeg oli. Tahaks tagasi. Very Happy Käsitöö oli tore, kahju, et mul seda pole enam.
Tagasi üles Go down
accident
Suur ja laisk lohe
accident

Female Postituste arv : 101

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 4 Icon_minitime12/10/2010, 23:40

Oi, kui irooniline Very Happy
Mulle meeldiks ka käsitöö.
Kui ma muidugi oskaks. Ja ei puuduks.
Aga ma muidugi ei oska ja puudun, mis = sügav vihkamine. Heh. Very Happy
Einojah. Ma loodan, et see keemia viis jääb viieks. Meil õnneks lebo õps veel, järgmine aasta pidi mingi hullar tulema :/
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 4 Icon_minitime13/10/2010, 01:09

Kästiöö õps andis keemiat? Ohgod. Very Happy
Tagasi üles Go down
TeddyBear
Juudijõulupuu
TeddyBear

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 4 Icon_minitime13/10/2010, 16:15

psh, meie vene õpsist hullemat ei tea. -.-
agategelikult homme veel ja siis on see fkng hull aeg läbi. Very Happy
täna pidime enda kõnet esitama. ohissanda jumal kui sassi mul läks. :S
kohutav aga loodan, et saan 3 kätte. Very Happy
keemia ja füüsika ja geo mulle isegi meeldivad, 5 seis ikka ka hetkel. :)
käsitöö on ka niisuperlihtne hetkel. heegeldame. :p
aga teglikult tahaks reedet ! (A)
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 4 Icon_minitime13/10/2010, 16:23

Usu mind, on olemas hullemat kui su venku õps.. Meie Saksa keele õps (ma siiani ei suuda uskuda, et me kõik selle vabatahtlikult oleme valinud ja veel peale ka maksame..) pani tänases tunnis 46 ühte + paar kahte, ja ei, see ei olnud nii, et k õ i k said ühe, mkm, kolm poissi jagasid omavahel 39 ühte ja ülejäänd said ka mõned veel.. nagu, OMG. See oli nagu mingi tsaarivalitsusega venemaa vanglas istumine. See oli ko-hu-tav.
Tagasi üles Go down
TeddyBear
Juudijõulupuu
TeddyBear

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 4 Icon_minitime13/10/2010, 17:31

issand, alguses lugesin ja mõtlesin, et misasja? ei saa olla.
siis lugesin veel ja appii ! Very Happy
see on küll PISUT jubedam kui meil Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Kooolkooolkooool.   Kooolkooolkooool. - Page 4 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Kooolkooolkooool.
Tagasi üles 
Lehekülg 4, lehekülgi kokku 35Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 19 ... 35  Next