| Kooolkooolkooool. | |
|
+47kiku979 DragonFly Sandara Tarretis Getzzzu Prince Kirameki MyMystery Unicorn AliceInWonderland XD Merlin. shine Lammas Lily nasicc swessu CrazyFruty Natu Mezilane Naughty Cilen Murtagh spring *Nastik. pipisike Emma Kärolyn Everleigh AlwaysMe^^ GossipGirl kcissy Sixx- accident Marmelaad Tuki Katu1995 black Karolin Keku Griffu. White Wolf Karro Audrey padjanägu, [h] Espada Tricia TeddyBear Pingu 51 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Karro Our little cutie pie (L)
Postituste arv : 1743 Age : 30 Asukoht : Tähtedel
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 11/10/2010, 21:21 | |
| | |
|
| |
TeddyBear Juudijõulupuu
Postituste arv : 228 Age : 28 Asukoht : Kose
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 11/10/2010, 22:35 | |
| hmm, 8 klass ja ekool näitab keskmisteks hinneteks 3 nelja ja ülejään viied. :) iga aasta olnud igal veerandil üks neli erinevatel ainetel. :p see aasta keeruliseks läinud osad asjad aga muidu suht lebolt kah läinud . | |
|
| |
Karro Our little cutie pie (L)
Postituste arv : 1743 Age : 30 Asukoht : Tähtedel
| |
| |
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| |
| |
TeddyBear Juudijõulupuu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 11/10/2010, 23:34 | |
| oeh, kui kaheksas tundub raske mis siis gümnas saab? ja ülikoolis? ei kujuta ette . -.- | |
|
| |
Keku Veriveri loveable
Postituste arv : 853 Age : 29 Asukoht : Üksik saar keset Atlandi Ookeani.
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 12/10/2010, 19:23 | |
| Praegu on küll enamus viied, ainult paar nelja, kuid siin viimastel päevadel on õpsid lihtsalt nii ära .... hakanud, et no ma ei tea. Ma plaanin siiski üheksanda ainult viitega lõpetada, kuid edu mulle vist : D | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 12/10/2010, 19:59 | |
| ma ei ole võimeline ainult viitega lõpetama Vene keel ja füüsika tirivad põrgu poole mind | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 12/10/2010, 20:51 | |
| mul keemia ja geo hetkel kahe ja kolme vahel, esta suutsin täna ära rikkuda (ajasin sünonüümi antonüümiga sassi ja ongi tunnal neli.. rrh), ja veel on tervelt seitse täisväärtuslikku koolipäeva ees. Täielik mõrv. Mul on võimalus bio, füsa, venku, mate ja veel paar ainet lõplikult ära rikkuda.
ja ometi tekib iga nädalaga üha enam tunne, et ma ei saa ühtegi kooli sisse, kuigi alles nüüd on hakanud tunduma, et ma vist tegelikult tõepoolest t a h a k s i n saada oma kooli sisse. Noh, jah, never gonna happen. :p | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 12/10/2010, 21:09 | |
| Raatusel on rebaste rets! O_O Like, wha?
Kool ise on praegu nii feil >.< Tahaks lihtsalt kätte võtta ja sealt minema joosta. Mitte miski ei tule enam välja, ma lihtsalt ei suuda enam seal olla... koolivahetust olen hakanud isegi lõpuks kaaluma pärast aastaid väitmist, et seda ma ei tee. |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 12/10/2010, 21:12 | |
| | |
|
| |
Sixx- Maffiooso
Postituste arv : 544 Age : 29
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 12/10/2010, 21:15 | |
| Matemaatika, füüsika, eesti keel....*facepalm* | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 12/10/2010, 21:20 | |
| - padjanägu, [h] kirjutas:
- miks vahetada tahad?
Weeelll... ma ei kannata seda kohta. Ma käin õpsidele närvidele, õpsid käivad mulle närvidele, klassikaaslased kiusavad (ja hullematki) ning mu sõbrad on kõik üle Tartu teistes koolides laiali (jah, isegi ülikoolis ). Lihtsalt ei suuda enam. |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 12/10/2010, 21:23 | |
| ma arvasin, et sa käid üheksandas.. siis saab ju ikka aastalõpuni ära oodata? | |
|
| |
kcissy Võsaspets
Postituste arv : 1253 Age : 30 Asukoht : pidevalt paradiisis (või siis hullumaja ukse taga)
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 12/10/2010, 21:46 | |
| see pole küll väga teemasse (või vaadates pealkirja, siis on täpselt teemasse), aga sellegi poolest sain ma täna vene keeles kahe :D õpetaja karjus mu nime ning ma ei suutnud normaalse tempoga lugema hakata, seega sain ma loetud ainult viis sõna :D ja nende eest kokku ilusa kahe ekooli aga gümnaasium on kuidagi kõvasti raskem. kuigi mul muidu hinded suht normis, siis vene keel on kuidagi eriti nõme. ja kõik õpetajad arvavad, et suve jooksul on eelmised üheksandikud kasvanud lausa nii palju, et ma haarame juba nende mõtetest, mida kodus tegema pidi (nagu esta essee, millest me saime teada selle tunni ajal, mil väidetavalt juba tähtaeg oli ) | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 12/10/2010, 22:16 | |
| - padjanägu, [h] kirjutas:
- ma arvasin, et sa käid üheksandas.. siis saab ju ikka aastalõpuni ära oodata?
Nah, kaheksas. Ehk vean isegi aasta lõpuni välja, kui veab. Kui ei vea, üritan talvevaheajal vahetada, äkki saan. |
|
| |
TeddyBear Juudijõulupuu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 12/10/2010, 22:49 | |
| vahetaks ka kooli kui oleks võimalust. psh, siin kosel ainul 1 kool. juhuu, siin ka mingid imelikud õpsid kes arvavad, et meil on mingid hüpersuperhea mälu. mussas pidime referaadi PÄHE õppima. nagu appi ja geos ka vaja referaat homseks viia ja eesti keeles vaja homseks kõne teha ja oeh. krdi keeruline. eesti keel sakib ja mu klassikaaslased on nömedamad inimesed siin planeedil ja vahel tahaks öelda, et paneks nüüd elu pausi peale, magaks veits, mõtleks, oleks ja siis jätkaks. oh leiaks vaid selle nupu. :) äkki koliks? O.o | |
|
| |
TeddyBear Juudijõulupuu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 12/10/2010, 22:51 | |
| btw, sorri et topeltpost aga ma pole veel aru saanud. Mis on reputatsioon? :) | |
|
| |
Griffu. Admin
Postituste arv : 561
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 12/10/2010, 23:22 | |
| Geograafia mu armastus. Ma ei tea Eestistki nii masendavalt vähe, aga nõutakse seda, et ma teaks, kus asub mingi jõgi, mille nimegi ma hääldada ei oska. Nagu keegi tark ütles:"Ameeriklased ei tea, kus on Eesti, miks ma pean teadma, kus asub Ameerika?" Teine suur armastus on vene keel. Alguses oli kõik hästi, aga kamooooon, viniitelnõi pade¹ vajab küll rohkem kordamist kui 20 minutit enne kontrolltööd. Õps eeldas, et õpetajate päeval see meile selgeks tehakse? "Te õppisite seda seitsmendas, see peab teil juba selge olema." Jajah, muidugi ma mäletan, mida ma neli aastat tagasi viiendal märtsil sõin. Keemia on mu armuke. Ei mina tea, mis valemiga ma selle eksami ära teen kui õps meile tunni ajal uudistest ja oma tatrapudrust räägib. Aitäh tähelepanu eest! | |
|
| |
accident Suur ja laisk lohe
Postituste arv : 101 Age : 28 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 12/10/2010, 23:35 | |
| Mulle meeldib keemia jällegi. Ilma sarkasmita, tõesti Viieseis seal praegu. Vihkan KÄSITÖÖD! ÕÕÕÕÕHHHH paneks PÕLEMA selle tõsiselt! Ma pole kudumiseks loodud lihtsalt. Agajah, rohkem und oleks vahva. | |
|
| |
Griffu. Admin
Postituste arv : 561
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 12/10/2010, 23:37 | |
| Mul oli ka keemia kaheksandas viis. Käsitööõps andis seda ainet siis ja ma isegi sain aru sellest. Ilus aeg oli. Tahaks tagasi. Käsitöö oli tore, kahju, et mul seda pole enam. | |
|
| |
accident Suur ja laisk lohe
Postituste arv : 101 Age : 28 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 12/10/2010, 23:40 | |
| Oi, kui irooniline Mulle meeldiks ka käsitöö. Kui ma muidugi oskaks. Ja ei puuduks. Aga ma muidugi ei oska ja puudun, mis = sügav vihkamine. Heh. Einojah. Ma loodan, et see keemia viis jääb viieks. Meil õnneks lebo õps veel, järgmine aasta pidi mingi hullar tulema :/ | |
|
| |
| |
| |
TeddyBear Juudijõulupuu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 13/10/2010, 16:15 | |
| psh, meie vene õpsist hullemat ei tea. -.- agategelikult homme veel ja siis on see fkng hull aeg läbi. täna pidime enda kõnet esitama. ohissanda jumal kui sassi mul läks. :S kohutav aga loodan, et saan 3 kätte. keemia ja füüsika ja geo mulle isegi meeldivad, 5 seis ikka ka hetkel. :) käsitöö on ka niisuperlihtne hetkel. heegeldame. :p aga teglikult tahaks reedet ! (A) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 13/10/2010, 16:23 | |
| Usu mind, on olemas hullemat kui su venku õps.. Meie Saksa keele õps (ma siiani ei suuda uskuda, et me kõik selle vabatahtlikult oleme valinud ja veel peale ka maksame..) pani tänases tunnis 46 ühte + paar kahte, ja ei, see ei olnud nii, et k õ i k said ühe, mkm, kolm poissi jagasid omavahel 39 ühte ja ülejäänd said ka mõned veel.. nagu, OMG. See oli nagu mingi tsaarivalitsusega venemaa vanglas istumine. See oli ko-hu-tav. | |
|
| |
TeddyBear Juudijõulupuu
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. 13/10/2010, 17:31 | |
| issand, alguses lugesin ja mõtlesin, et misasja? ei saa olla. siis lugesin veel ja appii ! see on küll PISUT jubedam kui meil | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Kooolkooolkooool. | |
| |
|
| |
| Kooolkooolkooool. | |
|