MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Gossip Girl.

Go down 
+28
champs
Praisja
imeilus1
misscheri
FlyWithMe
StripedMämmu
Kärolyn
Taylor
padjanägu, [h]
Rikkie
nasicc
Miley Cyrus
Audrey
Keiti
GossipGirl
black
SahhMatt
Tavaline Autor
Krissu
Lammas
SixxBitch
swessu
chelsea
Pingu
Diana.
ThatsMe
Prince Kirameki
Griffu.
32 posters
Mine lehele : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next
AutorTeade
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

Female Postituste arv : 929

Gossip Girl. - Page 9 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Gossip Girl.   Gossip Girl. - Page 9 Icon_minitime16/9/2010, 22:39

OMG OMG OMG. Uus hooaeg algas nii vingelt. Ja see kuidas Georgina vene keelt rääkis oli nii super lihtsalt! Very Happy:D
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: Gossip Girl.   Gossip Girl. - Page 9 Icon_minitime17/9/2010, 07:21

See oli vene keel? xD
Ma mõtlesin, et mingit jumala lampi asja ajas seal... Very Happy
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: Gossip Girl.   Gossip Girl. - Page 9 Icon_minitime17/9/2010, 15:36

Eem. Ma kuulasin uuesti ja nüüd ma ei ole enam kindel, kas see oli vene keel. Kõlas teisiti veits Very Happy
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: Gossip Girl.   Gossip Girl. - Page 9 Icon_minitime6/10/2010, 00:54

Kell saab kohe üks ja ma vaatasin just gg viimase osa ära ja ma ei suutnud jätta siia tulemata ja kirjutamata, et ma LIHTSALT JUMALDAN seda sarja JA samas ajab see mind nii VIHALE Very Happy:D
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Gossip Girl.   Gossip Girl. - Page 9 Icon_minitime6/10/2010, 08:27

Tal on seda esimese hooaja gloryt. Very Happy
Aga eile sai Chair minu jaoks läbi. Very Happy Mõtlen küll, et oleks ilus, aga vist harjumusest.
Nad on nii fucked up.
Ja minuni jõudis see alles siis kui Blair oma eilse lolluse korda saatis. Very Happy
Kui ta Chucki armastab, siis talle peaks olema kõige tähtsam Chucki rõõm.
Ja üleüldse... Chucki pärast mu süda muudkui murdub ja murdub.
Varsti vaid tolm järel. Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

Female Postituste arv : 1928

PostitaminePealkiri: Re: Gossip Girl.   Gossip Girl. - Page 9 Icon_minitime6/10/2010, 10:06

minumeelest on tore, et CjaB nüüd sõdivad. Uus on and off draama oleks too much olnud. Very Happy
Tagasi üles Go down
https://snlhmn.forum.co.ee
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: Gossip Girl.   Gossip Girl. - Page 9 Icon_minitime6/10/2010, 11:19

Mulle hakkas lausa meeldima, kui Chuch ja Eva koos olid Very Happy Ja ma loodan, et B ja C ei lähe enam kokku. B võiks Serenaga kokku jääda Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Gossip Girl.   Gossip Girl. - Page 9 Icon_minitime6/10/2010, 15:11

Martha - seda küll. Very Happy Saab põnev olema. Very Happy Aga minu jaoks on hetkel kõik nende vahel tapetud. Very Happy Aga ma niiniiiniii loodan, et midagi head on tulemas. Very Happy

GG. - Eva oli äge. Ja avaldas Chuckile head mõju ja CHUCK OLI ÕNNELIK! *masetseb* Very Happy
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: Gossip Girl.   Gossip Girl. - Page 9 Icon_minitime6/10/2010, 16:09

*maseb ka* Very Happy
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

Female Postituste arv : 1847

PostitaminePealkiri: Re: Gossip Girl.   Gossip Girl. - Page 9 Icon_minitime11/10/2010, 21:13

B ja Serena? Mingi lesbilove või? Very Happy
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: Gossip Girl.   Gossip Girl. - Page 9 Icon_minitime13/10/2010, 23:44

Miks mitte?! Very Happy:D
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

PostitaminePealkiri: Re: Gossip Girl.   Gossip Girl. - Page 9 Icon_minitime14/10/2010, 16:59

Ja siis oleks see, et nad kumbki ei tunnista seda üksteisele ja käivad teistega ja saavad armukadedaks üksteise peale ja kordub neli hooaega seda, mis enne oli CB aga nüüd on SB. Very Happy
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: Gossip Girl.   Gossip Girl. - Page 9 Icon_minitime14/10/2010, 21:10

Irw.

Ma ei saa enam aru, milline tegelane mulle kõige rohkem meeldib. Vabandust väljendi pärast aga minu arust on nad kõik nii fucked up Very Happy
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

PostitaminePealkiri: Re: Gossip Girl.   Gossip Girl. - Page 9 Icon_minitime14/10/2010, 22:04

Mulle tegelt Eva meeldis.. ta oli suht numps.
Aga ma siiski pooldan CB probleeme. Razz

Võinoh.. Eva puhul meeldis mulle tegelikult see, et need sarja autorid tegid tõelise imeteo ja ta tõepoolest oligi hea, mitte ei tungind nende ellu salaja jne.. see oli minu jaoks ausalt öeldes tõesti üllatav. Noh, okei, ta oli lits, aga mis siis? Selles suhtes, et ta ei t e a d n u d neid varem ja ta polnd mingi kurjategija jne, nagu kõik eelnevad. See oli tõesti üllatus mulle. Very Happy
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: Gossip Girl.   Gossip Girl. - Page 9 Icon_minitime14/10/2010, 22:55

Eva meeldis mulle kah aga teda ei ole enam!!!
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

PostitaminePealkiri: Re: Gossip Girl.   Gossip Girl. - Page 9 Icon_minitime21/10/2010, 16:41

Dziiiiiiz! ma mõtlesin NIIIIIIIIII kaua, kust ma Evat tean! Noh, seda näitlejat, eksole, ja alles NÜÜD, oma kleepsualbumis Fleuri pilti nähes, viisin otsad kokku.. OMG! Very Happy
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: Gossip Girl.   Gossip Girl. - Page 9 Icon_minitime21/10/2010, 17:29

OMG:D Sama siin nagu. Ma teadsin, et ma tean teda ja ma olen ju nii suur HP fänn ja ei saanud aru. Ma lihtsalt ei teadvustanud seda endale üldse. OMG OMG OMG

Rolling Eyes
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: Gossip Girl.   Gossip Girl. - Page 9 Icon_minitime21/10/2010, 22:57

mingid lollakad olete väää? Very Happy
Juba suvel oli teada, et Chuck käib Fleuriga Very Happy
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: Gossip Girl.   Gossip Girl. - Page 9 Icon_minitime22/10/2010, 13:30

Well. Mina ei teadnud seda Very Happy:D
Ma ei uuri eriti selle kohta, mis väljaspool sarja toimub Very Happy
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

PostitaminePealkiri: Re: Gossip Girl.   Gossip Girl. - Page 9 Icon_minitime23/10/2010, 17:13

Mai teadnud isegi, millal see hooaeg üldse algabki.. not such a big fan. Very Happy Aga tõesti.. kuidas ma varem otsi kokku ei viind. Very Happy
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: Gossip Girl.   Gossip Girl. - Page 9 Icon_minitime23/10/2010, 17:53

Ma ka ei ole enam nii suur fänn aga siiski hea sari. Aga eelistan nüüd True Bloodi ja Gleed Razz
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

PostitaminePealkiri: Re: Gossip Girl.   Gossip Girl. - Page 9 Icon_minitime23/10/2010, 18:19

Mu meelest on see ikkaveel parim sari, aga neid aegu ja värke ma ei tea väga.. kui kunagi ära saab vaadatud, on hästi. Very Happy
Tagasi üles Go down
GossipGirl
Hüsteeriline naerja
GossipGirl

PostitaminePealkiri: Re: Gossip Girl.   Gossip Girl. - Page 9 Icon_minitime23/10/2010, 18:34

No ma tean niipalju, et uus osa tuleb alles... ei tea kuna Very Happy järgmine nädal äkki!? See nädal ju ei olnud Very Happy
Tagasi üles Go down
padjanägu, [h]
Tolstoi meets Gaiman
padjanägu, [h]

PostitaminePealkiri: Re: Gossip Girl.   Gossip Girl. - Page 9 Icon_minitime2/11/2010, 17:39

YAAAAYYYY, tänane osa oli MEGAAAA. Nagu, aaaahhh. LÕPUKS! :)
Aaga besides that, ei julge ma ikkagi järgmist vaadata kui see tuleb, sest ma tõesti ei taha teada, mis Chuckist ja Blairist nüüd saab.. sest, noh, nad ei suuda mitte kunagi normaalselt läbi saada ja ma nii kardan, et nad on too öö koos, aga pärast on jälle kõik jubehalvasti. Grrrrrhh.

Nii kohutavalt armas. Very Happy
Tagasi üles Go down
Pingu
Kuri admin
Pingu

PostitaminePealkiri: Re: Gossip Girl.   Gossip Girl. - Page 9 Icon_minitime2/11/2010, 17:49

Spoiler:
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Gossip Girl.   Gossip Girl. - Page 9 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Gossip Girl.
Tagasi üles 
Lehekülg 9, lehekülgi kokku 12Mine lehele : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next
 Similar topics
-
» What a bad little girl I am
» New Girl
» Germany Girl 9.Osa
» Lost Girl (tv show)