| Gossip Girl. | |
|
+28champs Praisja imeilus1 misscheri FlyWithMe StripedMämmu Kärolyn Taylor padjanägu, [h] Rikkie nasicc Miley Cyrus Audrey Keiti GossipGirl black SahhMatt Tavaline Autor Krissu Lammas SixxBitch swessu chelsea Pingu Diana. ThatsMe Prince Kirameki Griffu. 32 posters |
|
Autor | Teade |
---|
padjanägu, [h] Tolstoi meets Gaiman
Postituste arv : 1847 Age : 29
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 17/12/2009, 19:18 | |
| - GossipGirl kirjutas:
- Ültse on imelik mõelda, et nad nii noored seal aga enamus neist elab juba sellist elu, et anna otsad xD Ma tahaks ka nende moodi olla. Näiteks Serena
Ma pean tunnistama, et mulle vahel üldse Serena ei meeldi. Kuidagi natuke liiga võlts ja uimane on... Samas Blair on... Vahel nii mõnusalt õel, et ma naudin sellest igat hetke. Njah... Samas mulle meeldivadki õelad inimesed, kui nad minu kallal midagi ei vigise. Ja, kui B ja S on bestikad siis olen ma ükskõik kes... Vahel nad on üsna täiega tülis ju... Ma ei pea inimesi, kellega mul tülisid on oma headeks sõpradeks. Oma bestikat olen tundnud üle 12 aasta ja selle aja jooksul on tulnud ette lugematu kord juhuseid, kui meie arvamused on nii erinevad nagu talv ja suvi aga tülli me pole kunagi läinud ja ei lähe kah | |
|
| |
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 17/12/2009, 20:00 | |
| sa oled segi pööranud, et sa enda sõpru GG omadega võrdled? Nad ei ela normaalset elu seal ju daah S ja B on suht frenemies. Ja S on tõesti natuke uimane Ta kohe sobis veeluimasema Aroni kõrvale Aga Trip on küll kahtlane valik, kuigi nad nägid need kaks osa ülikõvad välja koos | |
|
| |
GossipGirl Hüsteeriline naerja
Postituste arv : 929 Age : 32
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 17/12/2009, 21:59 | |
| Ma tõin kõigest sellise näite Mina olen oma bestikaga võrreldes... *siin Audrey vaikib* X) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 17/12/2009, 23:12 | |
| Ma nagu vihkan enda bestikat või nii me olime kaua parimad sõbrannad ja nüüd on ta täielik..umn..ei leia sõnu. Iigatahes, vaatasin just 3. hooaja 11. ja 12. osa ära. Nagu 12 lõpp oli parim (L) | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 19/12/2009, 13:22 | |
| Mind huvitab alati see, kui ma GG'd vaatan, et kas kunagi nad seal saavad teada ka, kes see GossipGirl on? -.- | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 19/12/2009, 20:41 | |
| Mind huvitab ka. 2. hooaja lõpus oli vist see osa, kus nad arvasid, et leidsid ta. Kuid tüng Samuti ei jõua ma ära oodata, et kõik raamatud eesti keeles juba tuleksid. Masendusse ajab -.- | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 20/12/2009, 21:48 | |
| Raamatud on jamad. Ja see pole tegelikult oluline, kes on Gossip Girl. Samamoodi nagu meeleheitel koduperenaistes. Mary Alice räägib, but.. well who cares? | |
|
| |
Taylor Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 199 Age : 29 Asukoht : In my dreams.
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 25/12/2009, 17:06 | |
| Kusjuures mingi raamatu lõpus arvati, et GG on Chuck. Ja teda ma vihkan. Isegi asjaolu juures, et ta päris isa firma ja hakkas SUHTELISELT normaalseks ning, et ta käib Blairiga ja omab PEAAEGU normaalset pereelu, kuigi ta ise keerab selle ikka perse. Mulle meeldivad Blair ja Jenny. Biggest enemys. Etjahh, üldiselt on see suht normaalne. Ma olen lugenud seitset raamatut (e.k.) ja noh, need ülikooli värgid seal ka juba sees jne. Mind isiklikult VÄGA huvitab, kes GG on, sest noh, Mary Alice on Mary Alice, kõik teavad, kes ta on ja et ta kõmmutas ennast keset päikesepaistelist päeva maha. GG on HUVITAV. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 25/12/2009, 18:29 | |
| B ja J on kaa mu lemmiktegelased Nad on küll pidevalt üksteise vastu.. siis ma kangutan ennast B poolele Aga kui nad koos tegutsevad. Oh my. They can kick asses | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 25/12/2009, 18:47 | |
| Ma rikun kõigi jaoks selle wow efekti.. Aga teises foorumis kusagil oli ma küsimus, et kes see on ja siis ma guugeldasin pisut ja leidsin vastuse. Gossip Girl on tegelikult.. - Spoiler:
Gossip Boy. Eric, Serena vend.
| |
|
| |
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 25/12/2009, 18:51 | |
| Lollid. Miks nad siis tüdruku hääle panid? Aga see GG (häkhämm, GB) on ju Ericut ka klat¹inud? | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 25/12/2009, 18:52 | |
| See oli järelikult petekas. Ma ise seda sarja väga ei vaata enam, aga google andis vastuseid päris parajalt. Hullud uudised ja asja.. | |
|
| |
Pingu Kuri admin
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 26/12/2009, 00:14 | |
| Kärolyn, seda ei tea isegi autor. Produtsendid, resissöörid. Keegi ei tea. See ei ole teadasaamisele määratud. See on mingi jama, mis sa lugesid. pointless gossip. anna foorumi link ja ma vaataks ise ka seda asja Minu meelest võib ta vabalt Georgina olla. Ja Ericu peika nagu 25 osas oli. Vb lihtsalt osav valetaja? Seda saladust ei saa keegi teada. | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 26/12/2009, 17:40 | |
| | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 26/12/2009, 17:56 | |
| ma arvasin, et see on keegi nendest nohikutest vms... Eric? Why on earth ERIC???? | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 26/12/2009, 20:40 | |
| Oleks ka loogiline olnud, kui see mõni nendest t¹ikkidest oleks olnud, kes väga võltsilt Blairi sõbrannad olid. Nad olid ikka suht bitchid ju. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 27/12/2009, 11:50 | |
| Jep, keegi nendest trepitüdrukutest(?) kasvõi... | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 27/12/2009, 12:26 | |
| Sari ja raamatud on väga erinevad.. niiet sarjas võib GG olla üldse keegi teine, kui päriselt raamatus Ja mind ajab nii närvi, et eesti keeles ilmus alles 8 raamat, tegelikult on neid juba palju rohkem. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 27/12/2009, 12:31 | |
| Ma olen ka seitsmendani lugenud. Vahepeal oli hull addiction sellest, siis sain üle. Raamat on jaa täiesti teistsugune, sest noh välimusedki ju. Jenny pidi olema lühikeste juuste brünett vms. ja kustotsast see Dan luuletusi kirjutab? Jamh... | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 27/12/2009, 12:38 | |
| Jenny oli üldse kiilakas vms mingiaeg ju raamatus Ja Chuck oli vahepeal gey ja ta pidi sõjakooli minema. Pole ammu lugenud, väga hästi ei mäleta | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 27/12/2009, 12:40 | |
| issand... Selline tunne, et peaks ka raamatuid jälle lugema hakkama | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 27/12/2009, 12:41 | |
| Kiilakas? Gei? Heh, mis osas? | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. 25/1/2010, 00:22 | |
| Ei mäleta täpselt osa aga kindlalt oli! | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Gossip Girl. | |