| True Blood | |
|
+6Cilen Karro sugarsweet Maiu Laaneoja nasicc GossipGirl 10 posters |
|
Autor | Teade |
---|
GossipGirl Hüsteeriline naerja
Postituste arv : 929 Age : 32
| Pealkiri: True Blood 9/1/2011, 04:31 | |
| "Puhta vere" keskmes on Louisianas asuva Bon Tempsi linna elanikud ja nende seas elavad vampiirid, kel on õnnestunud end varjamata aastatega ühiskonda sulanduda. Sookie Stackhouse, keda on alates lapsepõlvest painanud võime lugeda inimeste mõtteid, (Paquin) töötab Merlotte'i baaris teenindajana ja kohtab ühel õhtul Bill Comptonit (Moyer), nägusat vampiiri, kelle mõtteid ta lugeda ei suuda ja kellesse ta ka esimesest silmapilgust armub Niisiis, kes vaatab, kes armastab jne? Mina vaatan ja armastan seda sarja (L) | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: True Blood 9/1/2011, 11:52 | |
| Üks parimaid sarju üldse. Tõega. Asi, mille puhul võin öelda, et raamatud jäävad ikka sajaga alla. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: True Blood 13/1/2011, 03:29 | |
| Ma ei ole raamatuid lugenud. Aga jah, sari on ikka mega! :) | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: True Blood 13/1/2011, 07:26 | |
| Ega sa millestki ilma pole jäänud. V nh, kui, siis veel suuremast doosist Ericust. (A) (Which is shame. ) | |
|
| |
Maiu Laaneoja Tilu-lilu-ilu kõlarid
Postituste arv : 6120 Age : 31 Asukoht : Aberdeen
| Pealkiri: Re: True Blood 13/1/2011, 17:18 | |
| ahh, ma olen neid raamatuid vaadanud poes, aga pole isegi kihku olnud osta kas muidu true bloodi kohta polnud juba teemat? selline tunne on küll, et olen selle arutelus juba osalenud. muidu ilusti iga suvi saadud vaadatud iga nädal neid osi. täitsa hää on, omamoodi. | |
|
| |
sugarsweet Tasane
Postituste arv : 3 Age : 29
| Pealkiri: Re: True Blood 13/1/2011, 18:48 | |
| Minuarust kaa väga super sari! :) | |
|
| |
Karro Our little cutie pie (L)
Postituste arv : 1743 Age : 30 Asukoht : Tähtedel
| |
| |
| Pealkiri: Re: True Blood 13/1/2011, 21:59 | |
| Sookie ja Eric on just mu lemmikud. Ja Sam on kah lahe. Ja tegelt on nad kõik mega lahedad seal Ja kõik vampiirid on lihtsalt niiii mega kuumad. | |
|
| |
Karro Our little cutie pie (L)
Postituste arv : 1743 Age : 30 Asukoht : Tähtedel
| Pealkiri: Re: True Blood 13/1/2011, 22:01 | |
| | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: True Blood 13/1/2011, 22:45 | |
| Mul oli Sookiega raske harjuda, ss oli ok. Sam on minu jaoks igav ja Sookie vend...? Naaaah. Minu jaoks on kõige atraktiivsem tüüp sealt Bill. (Aga ma armastan Ericu tegelaskuju. ) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: True Blood 14/1/2011, 17:37 | |
| Bill näeb nii hull vanamees välja xD Eric näeb hot välja. Jason on haige tüüp, eriti siis, kui ta selle kirikuga tegeles. Sam tekitab tihti oma käitumisega pahameelt. Sookie on ka veidi imelik. mulle meeldis see ... teise hooaja viimane osa? kus Sam Maryann'i (vmt) ära tappis. mwahahah. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: True Blood 14/1/2011, 18:17 | |
| Kõik naeravad seda, et mulle Bill kõige rohkem meeldib, aga jah... ta nii kena. xD Mulle meeldis, kuidas Sookie teise hooaja viimases osas välja nägi. Hästi lihtne, aga nii ilus. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: True Blood 16/1/2011, 02:47 | |
| Mhm. Sookie vend on lahe. Eriti see, kui ta üritab enda arust hull cop olla | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: True Blood 16/1/2011, 12:30 | |
| Mitte lahe vaid hale. (A) Kuigi ma pean tunnistama, et see oli naljakas. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: True Blood 16/1/2011, 19:46 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: True Blood 6/8/2011, 23:13 | |
| Viimane hooaeg on ikka teine tase eelmistega võrreldes. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: True Blood 7/8/2011, 14:00 | |
| On. Minu meelest madalam... Endiselt vaatan ja asja, aga vahin rohkem kella... Liiga palju toimub. U nii nagu Vampiiripäevikutes. Sada asja ja siis ühelegi ei keskenduta piisavalt. Hüpatakse ühe asja juurest teise juurde. | |
|
| |
Cilen Magus maius
Postituste arv : 2007 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: True Blood 7/8/2011, 15:09 | |
| | |
|
| |
socialpoetry Suur ja laisk lohe
Postituste arv : 106 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: True Blood 7/8/2011, 15:18 | |
| Minu arust jooksis see vähemalt kunagi Fox Life'i pealt, aga ei ole pikka aega enam ise teleka taha ise sattunud. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: True Blood 7/8/2011, 17:35 | |
| Viimane hooaeg sealt kindlasti ei tule. Iga esmaspäeva varahommik torrentilehtedelt.
Mulle meeldib. Kuigi tõsi, nagu vampiiripäevikuteski, tuleb sinna ka aina rohkem igast imelikke asju juurde, mis natuke üle viskavad, nt nüüd need nõiad. nagu, cmon -.- aga mulle meeldib, et seal on veidi läbivamalt mingi stoori. | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: True Blood 7/8/2011, 17:40 | |
| Ma olen raamatuid lugenud ja kõike, aga... Raamatutes see nii segane pold. Nagu kompott. Mind häirivad need 100 erinevat shifteri liiki siin sarjas. Ja eriti see värk, mis nüüd Tommyga toimub. Tegelasi on ka natukene liiga palju... Kõikidel tegelastel omakorda oma storyline ja... jamh. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: True Blood 7/8/2011, 19:56 | |
| Ma nägin seda ka vahepeal FoxLife'i pealt. Isegi vaatasin mingit suvalist osa, väga ei tõmmanud... | |
|
| |
Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: True Blood 14/7/2012, 16:19 | |
| Ma olen ainus, kes vihkab seda sarja? Ma ei suuda seda vaadata, olen üritanud mitmeid kordi aga ma lihtsalt ei suuda. Tegelased on kohutavad ja see on suurim põhjus, miks ma seda ei suuda vaadata. Ja siis tegevustik jne. Jube. Sarja pärast ei suuda ma ka raamatuid lugeda. Videviku sarjaga sarnane efekt. | |
|
| |
Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: True Blood 14/7/2012, 19:13 | |
| Vaatasin paar korda FoxLife`lt aga ega rohkem ei suutnud. Mäletan, et kui olin parajasti lõunat söömas ja sellele kanalile vajutsin, **** seal. Jah kurku oleks läinud Aga muidu minu arvates igav ja nõustun Everleighega - palju tegelasi ja tegevustik on kummaline. |
|
| |
Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: True Blood 14/7/2012, 19:20 | |
| Kogu see ülesehitus lohiseb, minu meelest. Mul lähevad ihukarvad turri, kui ma näen kasvõi klippi sellest sarjast. Tõsine vastumeelsus. Isegi Videviku saagat sallin rohkem kui seda. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: True Blood | |
| |
|
| |
| True Blood | |
|