Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: True Blood 14/7/2012, 19:37 | |
| oi kui palju viha Ma nägin kunagi ühte osa. See oli suht varajane osa ja ma mäletan nii selgelt kuidas seal see Sookie mingis baaris seda vanat vampiiri niii oige näoga vaatas, et natuke halb hakkas Kõik tundus nii rõhutatult seksikas. Ei tundunud nagu õige. | |
|
Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: True Blood 14/7/2012, 19:39 | |
| Ma ei saa sinna mitte midagi parata. I hate that show. Ma ei saa aru, kuidas see inimestele meeldib. TVD on mitu korda etem TB'st | |
|
Pingu Kuri admin
Postituste arv : 1928 Age : 29 Asukoht : London
| Pealkiri: Re: True Blood 14/7/2012, 19:45 | |
| TVD on ka nagu selline ajuvaba vaatamine. Pärast rasket koolipäeva oli seda hea vaadata - no thinking required. Üldse on enamus sarju jubedalt alla käinud. GG on pasaks läinud, Grey's anatomy on enda vanas vormis nii kinni, et hakkab ära tüütama, õnneks lõpetati Desperate Housewives ära. Mitte aga piisavalt vara, viimased hooajad olid juba väga veidrad. Mina olen kõrvuni armunud Doctor Who'sse ja Sherlockisse though Ma ei tea, võib-olla olen ma lihtsalt suhtedraamadest välja kasvanud, aga nad on praegusel hetkel lihtsalt suure tähega Halvad. | |
|
Everleigh Magus maius
Postituste arv : 2033 Age : 36 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: True Blood 14/7/2012, 19:49 | |
| M.. ei tea. Ma sattun väga harva midagi vaatama ja TVD on siiani ainus kindel sari, mida ma tahan vaadata.. ei tegelikult on ka OUAT, mida ma kindlasti sügisest vaadata tahan. Teised on nagu nad on. | |
|