Ma arvan et ma uuesti saaksin lisada alles reedel või neljapäeval siis otsustaisn, et tõlgin veel ühe osa täna ära.. Ja siin see on.Chapter 4Ma saabusin koju ja pannin nõuande teadmistesse.
Ma võtsin välja oma sülearvuti.
Google:
'My Chemical Romance'
"10 tulemust! Ole nüüd!" ma vaatasin neid 10 tulemust ilma lootuseta, mitte kuigi palju infot.
‘Alternative rock band’
'Läksin laiali 2008 aastal kunstipärastel erinevustel', see tähendab, et nad kaklesid.
'Liikmed'. Vaatame nüüd; seal olid pildid.
'Laulja: Gerard Way.' Kahvatu mees, mustad sassis juuksed. Kuidagi nunnu veidral moel. Ta knadis suuri päikeseprille.
'Bass: Mikey Way'. Gerardi vend. Kõhna kutt. Ta nägi välja nagu Gerard, aga ta juuksed olid teist sugused.
'Drummar: Bob Bryar'. Nägi välja nagu hull banda. Blond; habe. Suur.
'Pea kitarrist: Ray Toro'. Vaata seda frod. Seksikad huuled. Pikk.
'Kitarrist: Frank Iero'. Väike, naljakas nägu, särasilm.
Mu isa on tegelikult päris armas. Mulle meeldib ta välimus, riided, kõik. Tal on armas huulerõngas ja väga palju tätoveeringid.
Nii ma, siis otsisin Frank Ierot.
Ikka see sama nõmedus. Kitarrist. Tal oli teine bänd, Leathermouth. Ja rohkem uut infot pole. Ei aadressi või hiljutine kodupaik. Issand nad isegi ei ütle, kas ta on elus või ei.
Ma proovisin leida teiste kohta infot.
Ma võtsin esimeseks Bobi; ta nägi äge välja.
Ma sain teada, et tal on pood, kus ta müüb digitaalseid ja audivionaalseid tooteid:
'B&B'
Bob Bryar; See pidi olema see sama tüüp.
"Tere. Ma otsin Hr. Bryarit."
Müüa vaatas mind üllatunult.
"Ja sa oled?"
"Ütle talle, et Rose Iero on siin."
Ma teatsin, et see viimane nimi tõmbab ta tähelepanu.
"Olgu," müüa palus mul oodata mõned sekundid.
Ta läks ruumi, mis oli kuskil poe lõpus.
Sekund hiljem ma kuulsin karjumist.
Koeheslt tuli välja suur mees, lühikeste blondide juustega. Tal olid vuntsid ja ta oli väga kõhna. Piltidel ta oli rohkem nagu kaisukaru. Nüüd see mees on peenike.
"Bob Bryar?" Ma küsisn pisut arglikult. Ta oli pisut hirmutav.
"Jah?" ta naeratas.
"Ma olen Rose Iero."
"Jah, Donn ütles." ta vaatas poes ringi.
"Ma ei teadnud, et Frankil on järeltulija."
Ma naeratasin. Ideaalne vabandus Bobby!
"Jah. Ma lootsin sinuga temast rääkida."
Ta naeratas ja noogutas.
Me läksime ta kontorisse.
"Ma ei teadnud, et mu... Onu bändis oli. Ma otsisin ja uurisn välja ja ma tahaks rohkem teada." Ta vaatas üllatunult.
"Mida sa teada tahad?" Ta istus oma suurde tooli laua taha.
"Mida sa mulle öelda saad?"
"See tundub nagu teisest elust. Mul on oma äri nüüd. Ma olin helimees, tead küll, vanadel aegadel."
"Tõesti?"
"Jah nii ma nendega tutavaks sain. Ma töötasin algul The Used-ile, armusin MCR-i." ta naeris,
mäletades midagi. "Ma läksin sinna tasuta, tuuritaisn nendega. Pärast seda ma ühinesin bändi ja asjad olid lahedad natukeseks ajaks."
"Kuni bänd laiali läks," Lõpetaisn ta lause.
Ta süütas oma suitsu ja istus mugaval oma tooli.
"Bänd oli tore; Kõik, mis sellega oli. Hea muusika, head kontserdid, toredad fännid." ta ohkas. Järsku ta vaatas mulle otsa. "Sa ei tööta MTV või E! heaks ega ju?"
"Ei.." ma naeratasin.
"See pole mingi, et kirjutad artikli või midagi sellist?"
"Sa saad mind usaldada, Bryar"
"Kutsu mind Bobiks. Ma arvan, et ma Rosietan sind. Tohin ma sind Rosieks kutsuda?"
"Muidugi. Nimodi kutsub mind ka vanaema."
Ta naeratas ja jätkas.
"Nii siis tuurid olid ägedad, rahvamass, ja see oli lihtsalt äge, tead küll?"
Ma naeratasin.
"Sa mängid mõnda pilli?" Ta küsis järsku tõsiselt.
"Mulle meeldib kitarr, aga ma ei ole selles ültse hea."
Ta naeris suurt kurikuulsat naeru, "Kitarr.. Just nagu onu."
Ma naerataisn kurvalt.
"Kas ta ütles sulle, kuidas mängida? Ma loodan, et ei õpetanud sind hüppama ja peksma samal ajal."
Mul oli mõtlisklev nägu. "Ma.. Pole teda näinud juba päris tükk aega. Alates sellest, kui ma väike olin. Nii, et mai mäleta milline ta oli."Ma valetasin.
"Vabandust, ta on lahe inimene kellega tutvuda."
"Kuidas tal oli?"
"Oli? On ta surnud?. Mitte, et ma teaks."
"Oled kindel?"
"See on hea küsimus. Ma arvan et ma teaks. Ma lodoan, et tal on kõik hästi. Ta oli metaalne ja kõige tüütum inimene üldse, aga väga hea sõber. Ta parandaks kõik vead oma naeratuse ja itsitusega. Kui ta mängis pani ta kogu oma energja selle sisse."
"Mis juhtus siis?"
"Me olime vennad, aga isegi vennad kaklevad, eksole?"
"Ma arvan. Kas sina ja Frank kaklesite?"
"Ei."
Ta vaatas mind tõsiselt.
"Sa tead, et Frank ja Gerard olid lahutamatud kontserditel, tuuridel ja intervjuudes, alati koos. Aga kui nad hakkasid kaklema, mõjutas see meid kõiki. Ma võin isegi öelda, et see ajas gruppi laiali."
"Miks nad kaklesid?"
"Ei tea päriselt. Äkki tuuri pärast. See võis olla väsitav; äkki nad tüdinesid üksteisest ära." Ta kehitas õlgu.
Ma ohkasin.
"Kas sa tead ühte naist, nimega Molly Anderson?"
"Molly?"
"Tema ja Frank käisid natuke aega."
"Molly? See roosade juustega tüdruk? Jah. Nad käisid sell ajal kui Frank ja Jamia läksid lahku."
"Jamia?"
"Franki abikaasa? Kui kaua su onu su pere juurest on ära olnud?"
"Sa peaksid kutsuma Jamiat oma tädiks."
"Ma... ei mäleta."Ma üritaisn oma paanikat varjata. Mu isa on abielus.. või oli.
Ta tegi nägu aga ignoreeris. Ma oleks peaegu vahele jäänud.
"On nad siis ikka veel koos?"
"No nii paljut, kui mina tean."
Ta süütas teise suitsu. "Mis Mollyst? Miks sa seda miult küsisid?"
"Lihtsalt üksikasi; Ma leitsin ühe kirja ja mõtlesin, kes see on."
"Ta kadus. Ja Frank läks tagasi Jamia juurde. Nad abiellusid ja mõned kuud hiljem bänd läks laiali."
Ma mõtlesin korraks. Äkki Frank jätis mu ema maha Jamia pärast ja ema kadus siis ära.Või isegi hullem, mu isa jättis minu ja mu ema Jamia pärast ja äkki on neil nüüd 5 last koos oma abikaasaga. Äkki ta ei hoolinud must juba algusest peale.
"Nii siis sa ei tea, kus ta olla võiks?"
"Ei. See väike värdjas ei saatnud kunagi jõulukaarti," ta naeris. Ma jäin ikka vaikseks, mu mõtted jätkasid mu piinamist.
"Äkki Ray teab,"
"Ray Toro?" See afro mees.
Ta ainult noogutas.
"Mul on ta number. Kuskil siin. Ray ja mina ikka võtame ühendusr vahest." ta vaatas arvutist, mis oli ta laual.
"Ta on abielus ja temal ning ta abikaasal on kitarri kool."
"Äge."
"Jah, Kus ta on?. Toro?" Ta ikka otsis. "Siin!" ta naeratas.
"Raymond Toro."
Ta anids mulle numbri ja kitarri kooli aadressi.
"Aitäh, Bob. Sa olid suurepärane abi."
"Ma lodoan, et sa leiad oma onu."
Ma ainult noogutasin, kui me kätt surusime.
"Ma isegi igatsen teda" ta nägu oli tume.
"Ütlen talle seda. Okei?"
"Olgu."
Sooviksin väga komentaare