No nüüd on ikka pooleparemad komentaarid jätkake samasvaimus siis postitan ka see nv.
Chapter 11Järgmisel päeval ma läksin vara välja. Ma juba helistasin Mikey assistendile; ta ütles, et ma tuleksin Stuudio kontorisse New Yorki kella kaheksaks hommikul.
Ma sisenesin suurde ehitusse; Mikey rekordite kompanni on 11 korrusel. Assistent võttis mind vastu vastuvõttu lauas ja käskis mul läbida väikse nõupidamis ruumi.
Ta ütles, et ma siin ootaksin.
"Isa?" mehe hääl tuli väljaspoolt.
Ma vaatasin, kes see oli ja poiss seisis ukse kõrval. Ta oli võib-olla sama vana kui mina või aasta võnem. Ta sisenes ruumi.
Ta oli pikk ja kõhna, kandis mustasi pükse ja musta jakki, ta oli nunnu ja tal olid sirged pruunid juuksed, ta kandis ka prille. Ta T-särk ütles midagi, mis minu tähelepanu võitis.: Mikey Fucking Way.
"Oih, vabandust. Ma arvasin..." ta ütles, kui ta sai aru, et ma pole see isik keda ta otsis.
"Oled sa uus pop laulja Hr. Way kirjutab alla?" ta küsis.
"Err ei..." ma ütlesin oma kulme tõstes. Ta naeratas mulle. Mingil moel ma tundsin end imelikult.
"Hea, ma arvasin, et sa oled Britney tütar või keegi." ta istus mu ette. Ma naeratasin.
"Ma ootan Hr. Wayd"
"Hahahhaa" ma vaatasin teda. Ta naer kõlas tutavalt
"Siis sa leitsid minu."
"Oled sa Michael Way?" ma küsisin uskumatult. Seal pole mignit võimalust, et tema oleks Mikey!
"Jep."
"Sa ei saa olla sa oled liiga noor." ta avas oma silmad veelgi, arusaadavalt.
"Oh kurat. See on liiga hea, et olla tõsi et armas tüdruk otsib mind."
Ma tuntsin end punastamast.
"Sa tahad näha mu isa. Ma olen Michael Way," ta sirutas oma käe minu juhatuseks. "juunior." ta lisas. Me raputasime käsi.
Uks avanes ja jälle mees sisenes, ta nägi välja nagu michael, aga vanem, palju vanem ja ei kandnud prille. Ta juuksed olid väga lühikesed ja tal olid pisut hallikad juuksed.
"Jr? Mida sa siin teed?"
"Michael, isa. Mitte Jr, mäletad?" poiss ütles tüdinenult. Ta ohkas sügavalt. "Sul on külaline." Michael suunas minu peale.
"Aa.." ta pani mind tähele. Tal oli imelik ilme näol. Umbes nagu ta oleks mõtetes. Ma leitsin, et see on naljakas. See oli nagu videos, mis ma nägin, tal ikka oli see Mikeylik asi, mida ma jumaldan.
"Sa ilmselt oled Rose." ta naeratas lahkelt mulle.
"Jah." ma tõusin püsti ja läksin tema juurde. Me sammuti raputasime käsi. Ma ei saandud ja ma naeratasin; isegi, kui ta oli 40 ta oli ikka kena.
"Brianil oli õigus; sa näed väga välja nagu Frankie." ma naeratasin, kõik My Chemi mehed on öelnud seda sama.
"Jr mida sa siin teed?" ta pöördus oma poja poole, nagu järsult tuli tal meelde, et ta on siin.
"Kas ma ei tohi oma isa külastada?" ta ütles süütult.
Mikey vaatas teda kahtlustavalt.
"Mul on igav! Ma ei tea kedagi New Yorkis. Millal me tagasi L.A.sse lähme?"
"Mida sa teed mu T-särgiga? See on osa-"
"Ajaloost ma tean.. See näeb lahedam välja minu seljas kui sinu.."
Mikey tegi nägusi.
"Oota mind väljas eksole?"
"Aga..."
"Palun ära ole keeruline praegu."
Michel tegi häält, mis kõlas nagu vihane koer, ma surusin alla oma naeru.
Enne, kui ta lahkus ruumist pöördus ja naeratas minu poole.
"Tsau... Rose"
Ma aint lehvitasin talle nagu 5. aastane.
Mikey istus suure laua peale ja vaatas mind naeratama.
"Mis saan ma sinu heaks teha?"
"No, Hr. Way. Ma proovin leida oma onu."
"Kutsu mind Mikeyks, palun."
"Mikey." ma kordasin.
"Ma ei tea..."
"Jah keegi ei tea, kus ta on aga ma arvasin, et sa saaksin mind ühendada Gerardiga."
"Miks nii?" ta pani käed risti rinnale.
"Ma arvasin, et ehk temal on aimu kus Franki asukoht. Nad oldi sõbrad eks?"
"Olid."
"Aga nad peaksid ikka ühenduses-"
"Ei nad pole üksteist näinud pärast seda kui bänd lahku läks."
"Ah see bänd... sa olid nii äge. Nagu tõsiselt hämmastav."
Ta irvitas. "Jah olime küll."
"Mis juhtus" ma teesklesin nagu ei teaks ma midagi.
"Nad kaklesid. Bänd läks lahku." ta polnud õel või midagi ta isegi naeratas igakord kui vastas, ta lihtsalt ei kavatsend mulle öelda midagi.
"Mul oli tunne, et ta annaks mulle vihje, kus on Frank."
Ta tõstis kulme.
"Ma ei tea, kus mu vend praegu on. Ta oli puhkusel, viimati, kui vasatasin." ta vaatas põrandat.
"Mida?" ma ei suutnud seda uskuda. Ta valetas kindlalt.
Ta vaatas mind tõsiselt ja hingas sügavalt.
"Kuule Rose," ta ütles mu nime rahulikult ja aeglaselt. "Seal on asju mid peab unustama Frankist..."
"Eiii!" ma olin veidike kurb. "Kuidas sa saad unustada Franki nimodi. Mitte teadmast, kas ta on elus või surnud?"
Ta avas oma silmad veelgi nagu ta polnud mõelnud kunagi sellele, et Frank võiks olla surnud.
"Sul on õigus aga see oli nii ammu. Ma sooviks, et teaksin kus ta on, ta oli hea sõber ja ma tõsiselt igatsen teda, aga ma ei usu, et Gerard väga tahaks sellest rääkida."
"Miks nad kaklesid? Nad tundusid nii lähedased." ma ütlesin rahulikult.
"Lähedased, mis sa mõtled selle all?" ta oli äksitselt ülesni närvis. Täpselt nagu Ray. Nad teadsid. Frank ja Gerard olid rohkem kui lihtsalt sõbrad.
"Ma olen näinud videosi, Brian andis neid väga palju. Ma olen kõike näinud." ma rõhutasin sõna kõike.
Ta avas oma silmad jälle aga rahulikult.
"Asjad muutuvad, inimesed muutuvad, elu läheb edasi, meie lähme edasi."
Vaimne nõuanne bändi poolt."Agamis juhtus? Palun?" ma hoitsin nüüd oma pisaraid tagasi.
Ta märkas seda ja tuli mu kõrvale pannes end ühele põlvele. Kõrval istmele, kus ma olin.
"Kuula, ma ei saa sind aidata Franki asukohaga, aga mul on miski mida sa tahaksid..." Ta irvitas.
Ta võtsi mu käest kinni ja viis mu teisse tuppa.
"Meil on enamus LAs... aga mul on siin ka mõned asjad."
Ta avas ukse ja ma hakkasin hingeldama sellest vaatepildist. Kuldne rekord rippus seinal ja pilt viiest kutist üksteisest kinni hoides, nad nutsid. Ma vaatasin hämmastunult teisi asju, seal oli kitarre ja bass. Seal on ka trummi pulgad ja kostüüm nagu Gerard kasutas Black Parade kontserdil.
Aga üks kitarr püüdis mu tähele panu ja Mikey märkas.
"See oli tema oma."
Ma vaatasin teda huviga.
Kitarr oli valge.
"Ta kasutas seda kui me mängisime Madison Square Gardenis."
"Tõesti?"
Ta irvitas, "Jah me rokkisime nii kõvasti sell õhtul, üks parimatest. Üks parimatest."
Ma katsusin seda õrnalt oma sõrmedega.
"Kas sa mängid mingit instrumenti?"
"Ma proovin mängida kitarri... aga ma olen suht koba selles." ma ütlesin pisult häbelikult.
"See pole võimalik. Sa oled Iero.. sa ei saa olla koba muusikas. Sul on see veres laps."
Ma naeratasin kurvalt. Pärast seda, kui sain teada, et Frank mu isa on harjutasin ma veelgi rohkem kitarri... aga õppimine oma pead ei aitand palju.
"Sa võid selle saada."
"MIDA!???"
"Kitarri, sa võid selle saada."
"Oled sa kindel!??" ma hakkasin väheke hüppama kohapeal. Ta naeris. "Tänan, tänan!!!!!!" ma ütlesin plaksutades.
"Mõned asjad ei muutu kunagi." ta raputas pead ja naeratas.
"Ma arvan, kui tal oleks poeg või tütar aga tal pole nii et..." ta võttis kitarri seinalt maa. "Sa oled ta lähedasem sugulane." ta vaatas mind minutiks.
"Võta."
Ma peaegu nutsin, kui ta ütles seda ja koheselt võtsin selle ta käest ära.
"Aitäh."
Pärast paar korda üritades leida Gerardi asukohta, kuid asjatult. Ma lahkusin koos kallistusega hea vana Mikey poolt.
Ma läksin lifti poole, kitarr selja peal.
"Hei..."
Hääl tuli seljatagant. Ma pöörasin ja leitsin Jr-i.
Positage oma arvamusi!!