MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Books 2011

Go down 
4 posters
Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorTeade
*Nastik.
Kärameister
*Nastik.

Female Postituste arv : 1048

Books 2011 - Page 2 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Books 2011   Books 2011 - Page 2 Icon_minitime10/5/2011, 19:41

See oli 26. , et meelde tuletada Razz
Tagasi üles Go down
http://www.nnastik.blogspot.com
*Nastik.
Kärameister
*Nastik.

PostitaminePealkiri: Re: Books 2011   Books 2011 - Page 2 Icon_minitime12/5/2011, 18:09

Autor : Lydia Koidula
Pealkiri : Säärane mulk ehk sada vakka tangusoola
Leheküljed : 58

Books 2011 - Page 2 Saaranemulk

Sisu : Mäeotsa Maiet tahavad kosida Erastu Enn ja Männiku Mart; viimast eelistab Maie ise; kuid Maie isa Peeter on kosilase vastu, kuna too on mulk.

Arvamus : Mulle eriti ei meeldinud ( see oli kohustuslik ka ) , eriti sellepärast, et seal kasutati mõningaid vana-eesti sõnu ja see häiris, ja ega see sisu ka teab mis huvitav polnud... 5/10, ja nii palju ainult seepärast, et see on eesti näiteklassika ...
Tagasi üles Go down
*Nastik.
Kärameister
*Nastik.

PostitaminePealkiri: Re: Books 2011   Books 2011 - Page 2 Icon_minitime12/5/2011, 19:41

Autor : Katarina Mazetti
Pealkiri : Jumala ja minu vahel on kõik läbi
Leheküljed : 128

Books 2011 - Page 2 651_Jumala-ja-minu-vahel-on-koik-labi-Katarina-Mazetti

Sisu : Võib juurelda selle üle, mis saab pärast surma. Ning kas Jumal on tõeliselt olemas. Võib juurelda selle üle, miks peavad kõik vanemad ilmtingimata lahku minema, miks ei meeldi sa kunagi õigele poisile, kust küll tulevad kõik need vinnid ja vistrikud… Võib nii paljugi juurelda elu üle. Kui Linnea sõbrunes Piiaga, oli selline tunne, nagu kohanuks ta esmakordselt sugulashinge. Piiaga sai ometi rääkida -- pealegi kõigest…. Poistest, elust pärast surma, Markuse karvaudemeis kuklast, poliitikast -- ja jälle poistest. Miks pidi Piia kätte võtma ja surema?

Arvamus : Kohati oli väga filosoofiline ja kohati väga nooruslik Razz cherry Ehk siis ..... 7/10 :)

Viimati muutis seda nastik0120 (23/5/2011, 17:20). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
*Nastik.
Kärameister
*Nastik.

PostitaminePealkiri: Re: Books 2011   Books 2011 - Page 2 Icon_minitime14/5/2011, 00:16

Autor : Cecily von Ziegesar
Pealkiri : Klat¹imoorid 2: Te ju armastate mind
Leheküljed : 208

Books 2011 - Page 2 Klatsimoorid2

Sisu : "Klat¹imooride" teine raamat, milles arenevad edasi juba esimesest osast tuttavate tegelaste suhted. Käes on aeg anda avaldused ülikooli astumiseks ning loomulikult tulevad kõne alla ainult kõige prestii¾ikamad ülikoolid. Ja peale õppimise on ju veel olemas isiklik elu, kus kõik pole sugugi roosiline. Blair saab endale kasuisa ja kasuvenna, Serena avastab uusi tuttavaid, Nate hakkab järeldusele jõudma, et auahne Blair polegi võib-olla tema unistuste tütarlaps ja Jennyle teeb saatus oota matu kingituse.
Kõiki neid ja teisigi arenguid jälgib huviga Klat¹imoor, kes talle saadetud kommentaare rõõmsalt ka lugejatega jagab.

Arvamus : Noh, esimene osa oli ikka kõvasti vabamalt ja paremini ja huvitavamalt kirjutatud. Ei tea tõesti, miks, aga jäi mulje, eet keegi teine on järje kirjutanud ... Aga 3/10 tuleb ära...

Viimati muutis seda nastik0120 (23/5/2011, 17:20). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
*Nastik.
Kärameister
*Nastik.

PostitaminePealkiri: Re: Books 2011   Books 2011 - Page 2 Icon_minitime23/5/2011, 17:19

Autor : J.K.Rowling
Pealkiri : Harry Potter ja Segavereline Prints
Leheküljed : 562

Books 2011 - Page 2 R038823

Sisu : Lord Voldemort ja surmasööjad tegutsevad peaaegu varjamatult ning ohvreid on nii mugude kui ka võlurite seas. Harryt aga ootab uus õppeaasta ja ta soovib kannatamatult Dursleyde juurest minema saada. Sedapuhku on talle lubanud järele tulla Dumbledore ise. Mis on selle põhjus ja mida soovib Dumbledore talle näidata? See esimene üllatus ei jää viimaseks ja Harryl tuleb raamatu jooksul koos professor Dumbledore´iga nii mõnigi retk ette võtta.

Arvamus : Uhh, järjekordne hea osa :) ( lugesin seda nüüd vist viiendat korda Razz ) . Dumbeldore suri ära :'( :'( :'( . Aga igal juhul, ikkagi muljetavaldav, ja 9/10 tuleb siit Very Happy
Tagasi üles Go down
*Nastik.
Kärameister
*Nastik.

PostitaminePealkiri: Re: Books 2011   Books 2011 - Page 2 Icon_minitime23/5/2011, 17:22

30 raamatut = 8932 lk'd cherry
Tagasi üles Go down
*Nastik.
Kärameister
*Nastik.

PostitaminePealkiri: Re: Books 2011   Books 2011 - Page 2 Icon_minitime23/5/2011, 17:28

Autor : Carolyn Keene
Pealkiri : Nancy Drew : Musta Roosi Jälil
Leheküljed : 216

Books 2011 - Page 2 Nancydrew348
( eestikeelse raamatu pilt oli liiga väike Razz aga kaas on täpselt samasugune muidu )

Sisu : Nancy reisib isaga koos välismaale – Inglismaale Oxfordi ülikooli – ja satub kooli keskaegsetes käikudes kummaliste juhtumiste keskele. Seletamatud sündmused saavad alguse sellest, kui eikuskilt lastakse nool, mis segab pidulikku õhtusööki. Noole küljes on mõistatuslik sõnum ja vihje… vihje, mis on ühtaegu ilus ja kurjakuulutav. Mida tähendab musta roosi märk? Millised hädaohud varitsevad selle tumedate kroonlehtede taga? Vastuste otsinguil peab Nancy uurima tuntud kriminaalromaanide ja -näidendite autori Dame Gwyneth Daviesi elu – ja surma. Ja kui Nancy tõmbab eest perekonnasaladusi varjava loori, paljastab ta tõsieludraama, mis võib muutuda tragöödiaks!

Arvamus : Lugesin IT-st, et see on Nancy Drew seeria 137 raamat. Tore on, aga ... miks ometi see kirjanik nii palju järgesid kirjutab, kui raamatud on kohutavalt igavad, kirjeldusi pole, tundeid ei teki, salapära ka pole ( kuigi tegu on detektiiciromaaniga) ?... Täiesti mõttetu raamatusari. 1/10
Tagasi üles Go down
*Nastik.
Kärameister
*Nastik.

PostitaminePealkiri: Re: Books 2011   Books 2011 - Page 2 Icon_minitime29/5/2011, 20:36

Autor : Stephenie Mayer
Pealkiri : Videvik ( vene keeles )
Leheküljed : 450

Books 2011 - Page 2 44512946

Sisu : Isabella Swan kolib päikeselisest Phoenixist süngesse Forksi linnakesse isa juurde. Forksi keskkoolis kohtub ta salapärase võluva Edward Culleniga ning tema elu võtab ülipõneva ja hirmutava pöörde. Portselanheleda naha, kuldsete silmade, lummava hääle ja üleloomulike annetega Edward on ühtaegu vastupandamatu ja läbinähtamatu. Kuni tänaseni on tal õnnestunud oma tõelist loomust varjata, aga Bella võtab nõuks tema tumedale saladusele jälile jõuda. Bella aga ei mõista, et mida rohkem ta Edwardisse kiindub, seda rohkem riskib ta nii enda kui ka oma lähedaste turvalisusega. Ja nüüd võib olla hilja ümber mõelda...

Arvamus : Jah, vene keeles oli tuhtat korda parem tõlge Very Happy . Palju huvitavam ja sisukam tundus Very Happy 8/10 ( Bella on loll )
Tagasi üles Go down
*Nastik.
Kärameister
*Nastik.

PostitaminePealkiri: Re: Books 2011   Books 2011 - Page 2 Icon_minitime7/6/2011, 10:34

Autor : Grete Kutsar
Pealkiri : Nukud ja õunad
Leheküljed : 296

Books 2011 - Page 2 R115487

Sisu : Kyle on tavaline teismeline, kes viimasel ajal on hakanud kannatama sagedaste teadvusekaotuste all. Kui järjekordne haigushoog ta haiglasse viib, ilmub palatisse salapärane ent kütkestav Beatrice, kes lubab ühe pisikese teene eest kõik tüdruku probleemid lahendada. Kyle võtab pakkumise vastu, teadmata, et sellega tema mured alles algavad ja teene, mida Beatrice vastutasuks nõuab, ei olegi nii pisike.
Järk-järgult avaneb tõsiasi, et maailm ei ole tingimata selline, nagu paistab. Igapäevaelu varjus tegutsevad jõud, kelle täpne olemus ja motiivid on väljaspool inimmõistuse haaret, kuid kes vajavad oma eesmärkide täideviimiseks inimesi. Selliseid, nagu sina või mina.

Arvamus : Oehhhh, kui palju miinuseid sellel raamatul oli. Ma ei teagi, kuidas see nii populaarseks sai. Võib-olla sellepärast, et seal on K O H U T A V A L T palju Ameerika action-filmidele iseloomulikke jooni ja mind isiklikult ajas see närvi. Kõik "seiklusrikkad osad" olid nagu kusagilt filmist välja karanud. Nimed olid ka haiged : Etienne, Kyle, Beatrice, March, härra Riley ... Nagu oleks autor arvanud, et raamat tõlgitakse tingimata inglise keelde ja saadetakse USAsse ja sellepärast tuleb nimed juba ette ameerikapäraseks teha. Ja Kyle'i reaktsioon sellele, et March jälitas härra Riley't oli ka pehmelt öeldes haige.
Ja mis kuradi pildi Beatrice lõpuks Kyle'ile siis jättis ???

4/10
Tagasi üles Go down
*Nastik.
Kärameister
*Nastik.

PostitaminePealkiri: Re: Books 2011   Books 2011 - Page 2 Icon_minitime7/6/2011, 16:18

Autor : Ilmar Jaks
Pealkiri : Augeiase tallid
Leheküljed : 176

Books 2011 - Page 2 4053a2b500eaa8d2785afc5849662d5e

Sisu : Autorile omase terava pilguga ja taltsutamatu huviga inimhinge salajasemate soppide pahupidipööramise vastu esitab kirjanik meile ka selles novellikogus inimesi nii, nagu nad ise endid näha ei tahaks, jõudes sel viisil tõele ja reaalsusele ligemale kui mõnigi ainult elu pealispinda vaatlev realist.
Ilmar Jaks võtab uurimise alla ka nähtused, mis tavalise silmaga vaadates vaevalt teadvuse pealispinnale on kerkinud ja toob need terveni ning viimaste konsekventsideni päevavalgele.
Autor ei pea suuremat lugu juba sõnakõlksudeks kulunud ideaalidest, põhilise ketserina ründab ta teravalt niinimetatud üldisi tõdesid.

Arvamus : Mul on raske seda hinnata : ma pole harjunud lugema lühijutte Eesti kohta aastatel 1940-1960. Aga mõni lugu oli vägagi huvitav, teine jällegi harilik. Raamatus polnud midagi erilist, ometigi miski köitis mind :) . 7/10
Tagasi üles Go down
*Nastik.
Kärameister
*Nastik.

PostitaminePealkiri: Re: Books 2011   Books 2011 - Page 2 Icon_minitime14/6/2011, 00:07

Autor : Peter Mayle
Pealkiri : Hea aasta
Leheküljed : 218

Books 2011 - Page 2 92

Sisu : Raamatu peategelane finantsist Max Skinner avastab end ühel ilusal päeval ilma töökohata ning otsustab sõbra soovitusel asuda elama Avignoni, mõisa, mille onu talle pärandas. Et mõisa juurde kuulub ka viinamägi, mis on üsna halvas seisus, tuleks ka sellega midagi ette võtta. Nagu arvata võibki, laabub kõik lõpuks...
Raamatu põhjal on valminud Ridley Scottil film, milles peaosalist kehastab Russell Crowe.

Arvamus : Tohutult hea Very Happy . Ei olnudki seal midagi erilist, kuid köitis väga ning toitu ja veini kirjeldati lihtsalt NIIII hästi. Mulle meeldis väga, 9/10 (punkt maha selle eest, et Max Fanny'ga nii kaua venitas...)
Tagasi üles Go down
*Nastik.
Kärameister
*Nastik.

PostitaminePealkiri: Re: Books 2011   Books 2011 - Page 2 Icon_minitime15/6/2011, 20:19

Pealkiri : Miles to Go (inglise keeles)
Autor : Miley Cyrus
Leheküljed : 284

Books 2011 - Page 2 150430-miley_cyrus_miles_autobiography_buy_it

Sisu : In Miles to Go, Miley offers an honest, humorous, and often touching story of one girl's coming-of-age—from private moments with her pappy to off-roading with her dad, Billy Ray, to her run-ins with mean girls. Miley talks about suffering through drama and heartbreak and coming out the other end unscathed (relatively). And now for the first time, she will discuss it all—the milestones still left to reach (driver’s license! voting!), dreams to live out (travel to Asia! find true love!), and the lessons to be learned (remembernig to enjoy every moment!). This is a truly unique look inside the world of one of today’s biggest and brightest stars as she tackles looking back and moving forward.

Arvamus : Algus oli palju huvitavam kui lõpp Razz . Aga tegelikult tahtsin ma oma arvamuse avaldamist alustada sellega, et ma pole mingi hüper Miley-Hannah fänn. Mõni laul on tõesti hea, aga selle raamatu võtsin ma kolmel põhjusel:
1) erinevaid kirjastiile häästi palju (jeei)
2) pilte ka xd ei tegelt pilte oli vähe , teine põhjus on hoopis see, et tahtsin päriselt ka teada, mida tal öelda on
3) see on inglise keeles, nii et ma sain harjutada lugemist võõrkeeles , pealegi ma ei tahtnud kohe laustada igavatest raamatutest või klassikast
8/10 ( liiga palju ameeriklastele omast religioonijuttu ja läks korduma päris mitmes kohas )
Tagasi üles Go down
*Nastik.
Kärameister
*Nastik.

PostitaminePealkiri: Re: Books 2011   Books 2011 - Page 2 Icon_minitime18/6/2011, 14:26

Pealkiri : Klat¹imoorid 3: Tahan Ainult Kõike
Autor : Cecily von Ziegesar
Leheküljed : 200

Books 2011 - Page 2 R024671

Sisu : Kolmandas Klat¹imooride raamatus jätkuvad New Yorgi rikaste ja ilusate poiste ning tüdrukute intriigid ja vastastikused reetmised. Serena ja Blair on otsustanud ära leppida ja möödunu unustada. Nüüd on küsimus selles, mida nad koos plaanitseda võivad. Klat¹imoor hoiab neil igatahes hoolikalt silma peal, nagu ka Jennyl, Nateil, Vanessal ja teistel.

Arvamus : Juba palju parem kui teine osa. Igal juhul, mulle isegi meeldis, kuigi Flow'st oli kahju Razz. Ja Jennyst veel rohkem. Blair ei ole mulle kunagi meeldinud, ta on lihtsalt haige minu arust :) Annaks ehk 7/10
Tagasi üles Go down
*Nastik.
Kärameister
*Nastik.

PostitaminePealkiri: Re: Books 2011   Books 2011 - Page 2 Icon_minitime20/6/2011, 16:04

Pealkiri : Manolito Prillipapa
Autor : Elvira Lindo
Leheküljed : 134

Books 2011 - Page 2 1844_1

Sisu : Manolito on omapärase mõtlemislaadiga ja vahel lausa jahmatama paneva ütlemisega hispaania koolipoiss, kelle lustakaid, kuid ühtaegu õpetlikke lugusid tema ema ja teised kodused sageli ära kuulata ei jaksa. Manolito ei suuda enda teada jätta, et ka telediktoritel on jalad, kuigi nad neid oma töö tegemisel ei vaja, kuidas hävimisohus lindudel on võimalik ülemaailmse rahu eest seista või mis juhtub siis, kui maailma kihvtim tüdruk tuleb sinu koju multikaid vaatama. Ja mida kõike veel!

Arvamus : Hispaanlastel on vist sitaks hea huumorimeel Very Happy Igal juhul, see on minu lapsepõlveraamat, ja iga kord, kui ma selle kätte võtan, veeren naeru käes põrandal. Lihtsalt LIIGA hea Very Happy 10/10
Tagasi üles Go down
*Nastik.
Kärameister
*Nastik.

PostitaminePealkiri: Re: Books 2011   Books 2011 - Page 2 Icon_minitime23/6/2011, 23:00

Pealkiri : Tuulest viidud (I osa)
Autor : Margaret Mitchell
Leheküljed : 482

Books 2011 - Page 2 TR02851
(mul oli tegelikult teistsuguse kaanega raamat, aga need pildid olid väikesed -.-)

Sisu : Kodusõda Ameerika Ühendriikides, lõunaosariikide lüüasaamine, rekonstruktsioon – selline on ajalooline taust, mis saadab peategelase, hellitatud ja isepäise kaunitari Scarletti armastuse lugu ja tema dramaatilist elukäiku.

Arvamus : LÕPUTULT HEA! Geniaalne lihtsalt. Isegi sõda oli huvitavalt kirjeldatud. Ja ma armastan Rhett Butlerit. Ja rohkem polegi vaja siia lisada.

Hinne : 10/10

Viimati muutis seda nastik0120 (3/7/2011, 15:17). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
*Nastik.
Kärameister
*Nastik.

PostitaminePealkiri: Re: Books 2011   Books 2011 - Page 2 Icon_minitime26/6/2011, 15:23

Autor : Agatha Christie
Pealkiri : Hercule Poirot' lood: Proua McGinty on surnud
Leheküljed : 256

Books 2011 - Page 2 2103

Sisu : Raamatu pealkiri pärineb taas lastelaulust nagu Agatha Christie puhul sageli on. Sedapuhku on ka tegemist päris proua McGintyga, kes leitakse surnult, talle on löödud raske esemega pähe ning siis on kistud üles põrandalauad ja nende alt midagi otsitud. Mida otsiti, selle peab kindlaks tegema Hercule Poirot, enne kui meeleheitel mõrtsukas uuesti ründab.

Arvamus : Algus ei olnud ausalt öeldes eriti köitev, aga edasi oli küll ülihuvitav Very Happy

Hinne : 7/10

Viimati muutis seda nastik0120 (3/7/2011, 14:52). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
*Nastik.
Kärameister
*Nastik.

PostitaminePealkiri: Re: Books 2011   Books 2011 - Page 2 Icon_minitime26/6/2011, 15:25

40 raamatut = 11644 lehekülge cherry
Tagasi üles Go down
*Nastik.
Kärameister
*Nastik.

PostitaminePealkiri: Re: Books 2011   Books 2011 - Page 2 Icon_minitime3/7/2011, 14:51

Autor : Alyson Noel
Pealkiri : Igavesti (sarjast "Surematud")
Leheküljed : 320

Books 2011 - Page 2 Picture

Sisu : Pärast kohutavat õnnetust, milles hukkusid tema ema, isa, õde ja nende koer Tulikas, näeb kuueteistkümneaastane Ever Bloom inimeste aurasid, kuuleb nende mõtteid ja teab neid puudutades nende tervet elulugu. Ta poeb kasvõi nahast välja, et otseseid kontakte vältida ja oma võimeid maha suruda. Koos kahe sõbraga on ta oma uues keskkoolis veidrikuks tembeldatud – kuid kõik muutub, kui ta kohtab Damen Auguste’i.
Damen on imeline, eksootiline ja rikas. Ta on ainus, kes suudab Everi peas müra ja juhuslikku energiat vaigistada, kasutades sedavõrd jõulist maagiat, nagu suudaks ta otse Everi hinge piiluda. Kui Ever on sügavamale Dameni ahvatlevasse saladuste ja mõistatuste maailma kistud, on tal rohkem küsimusi kui vastuseid. Ja tal pole aimugi, kes Damen tegelikult on või mis ta on. Ainus, mida Ever teab, on see, et ta on Damenisse sügavalt ja paratamatult armunud.

Arvamus : ALGUS . OLI . KOHUTAV . Nagu, tüüpiline ameerika romaan : natuke Videvikust, natuke Harry Potterist ( arm ), ja tavalistest armastusromaanidest : uus õpilane ( poiss ülisuperhüperkena ) pannakse istuma viimasesse pinki üliebapopulaarse tüdruku kõrvale , ja hiljem nad armuvad ja blablabla. JA MISMÕTTES EVERIL OLI MINGI 2-3 OMA TUBA JA MULLIVANN JA WTF. Very Happy Edasi oli juba täitsa loetav, aga suht ettearvatav ja tüüpiline. Mulle küll ei meeldinud nii väga, nagu seda igal pool kiidetakse "sõltuvusttekitav jne".

Hinne : 3/10
Tagasi üles Go down
*Nastik.
Kärameister
*Nastik.

PostitaminePealkiri: Re: Books 2011   Books 2011 - Page 2 Icon_minitime12/7/2011, 19:04

Autor : J.K.Rowling
Pealkiri : Harry Potter ja Surma Vägised
Leheküljed : 642

Books 2011 - Page 2 2573

Sisu : Harry Potteri sarja viimases ja seitsmendas raamatus seisab Harry silmitsi raske ülesandega – leida ja hävitada Voldemori varikätkid. Samal ajal on olukord võlurite maailmas raskeks muutunud – seal märatsevad surmasööjad ning kiusatakse taga muguverelisi võlureid. Muidugi aga on Harryl abiks tema sõbrad Ron ja Hermione ning Fööniksi ordu liikmed. Harry Potter lugude seitsmendas osas saavad lugejad vastuse paljudele seni vastamata küsimustele.

Arvamus : Omgomgomg. Ma lugesin seda viimati mitu aastat tagasi, niiet ma ei mäletanud suht midagi, aga nüüd, kui ma selle veel kord läbi lugesin.... VAENE SNAPE. Nagu tõsiselt, ma nutsin, kui lugesin, kuidas ta ütles, et armastab igavesti Lily Evansit. Ja siis ta suri ka täiesti asjatult Sad Vaadates Harry'le silma. :'(
Ei meeldinud see, et oli see 19 AASTAT HILJEM. Minu jaoks on Rone, Hermione ja Harry nagu noored kangelased, aga siin olid nad juba varsti 40 saamas -.- .

Hinne : 11/10 ( aka ülihea , seerias parim )
Tagasi üles Go down
*Nastik.
Kärameister
*Nastik.

PostitaminePealkiri: Re: Books 2011   Books 2011 - Page 2 Icon_minitime23/7/2011, 11:47

Nüüd pole ma küll kohutavalt ammu midagi läbi lugenud, aga siis üks raamatuke saab siia lõpuks kirja pandud:

Autor : Richelle Mead
Pealkiri : Vampiiride akadeemia. Esimene raamat ( vene keeles )
Leheküljed : 434

Books 2011 - Page 2 V107994

Sisu : Püha Vladimiri Vampiiride Akadeemia pole tavaline internaatkool. See on salajane koht, kus vampiiridele õpetatakse võlukunsti ja teismelistele poolinimestele – vampiiride kaitsmist. Rose Hathaway on dampiir, oma parima sõbra Lissa, moroi vampiiriprintsessi, ihukaitsja. Nad on mõnda aega jooksus olnud, kuid nüüd tagasi toodud Püha Vladimiri kooli – just sellesse kohta, kus neid ähvardav oht on kõige suurem. Rose ja Lissa tõmmatakse keelatud armuloosse, Akadeemia halastamatusse seltsiellu ja sõnulkirjeldamatutesse öistesse rituaalidesse. Kuid nad peavad olema ettevaatlikud, et strigoid – kõige verejanulisemad ja ülimalt ohtlikud vampiirid – ei saaks Lissat igaveseks muuta üheks endi hulgast.

Arvamus : Miks ma ei võtnud eestikeelset? Sest kohe esimesel leheküljel oli MÄÄRATU keeleviga : "võpatasid tema silmad lahti". Kena tõlge. Aga venekeelsest versioonist jäi päris positiivne mulje, ei tuletanud kusagil meelde Videvikku, mis on päris kõva saavutus. Mäletan, et lugemise ajal mõtlesin, et midagi häirib, kuid nüüd on see juba meelest läinud... MIKS K U R A T peavad Dimitril pikad juuksed olema????? -.- See rikub kogu vaatepildi ära.

Hinne : 7/10 ( liiga sügavat muljet nüüd ka ei jätnud )
Tagasi üles Go down
Cilen
Magus maius
Cilen

Female Postituste arv : 2007

PostitaminePealkiri: Re: Books 2011   Books 2011 - Page 2 Icon_minitime23/7/2011, 15:31

Uh, sa loed nii palju vene keelseid raamatuid. Very Happy
Tagasi üles Go down
*Nastik.
Kärameister
*Nastik.

PostitaminePealkiri: Re: Books 2011   Books 2011 - Page 2 Icon_minitime23/7/2011, 17:08

Razz Pärast on hea eestikeelsetega võrrelda Very Happy
Tagasi üles Go down
*Nastik.
Kärameister
*Nastik.

PostitaminePealkiri: Re: Books 2011   Books 2011 - Page 2 Icon_minitime23/7/2011, 18:41

Oih, ma sattusin sellest foorumist lõplikult sõltuvusse. Iga viie minuti tagant käin uurimas, ega kusagil oran¾i lipukest ei ole Very Happy Et päris asjatu siinkäik ei oleks, lisan, et mulle meenus, mis Vampiiride Akadeemias häiris: 7 aastat Rose'i ja Dimitri vahel. Et nagu... see ei ole ju nii suur vahe. Mu vanematel on ka 7 aastat vahet; ma saaks aru kui oleks 17 aastat, aga noh, see siin küll katastroofiline pole Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: Books 2011   Books 2011 - Page 2 Icon_minitime23/7/2011, 21:36

Keda see vahe siis häiris? Very Happy
Tagasi üles Go down
*Nastik.
Kärameister
*Nastik.

PostitaminePealkiri: Re: Books 2011   Books 2011 - Page 2 Icon_minitime23/7/2011, 21:39

ma mõtlen, et mind häiris see, et juhiti nende vanusevahele tähelepanu Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Books 2011   Books 2011 - Page 2 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Books 2011
Tagasi üles 
Lehekülg 2, lehekülgi kokku 4Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» 2011