MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Books 2011

Go down 
4 posters
Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AutorTeade
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

Books 2011 - Page 3 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Books 2011   Books 2011 - Page 3 Icon_minitime23/7/2011, 22:50

Aaa. Very Happy
Noh, see PIDI ju probleem olema... kuigi tegi asja ainult mõnusamaks. Very Happy
Tagasi üles Go down
*Nastik.
Kärameister
*Nastik.

Female Postituste arv : 1048

PostitaminePealkiri: Re: Books 2011   Books 2011 - Page 3 Icon_minitime4/8/2011, 14:28

Autor : Margaret Mitchell
Pealkiri : Tuulest viidud ( II osa )
Leheküljed : 448

Books 2011 - Page 3 Image-159

Sisu : Kodusõda Ameerika Ühendriikides, lõunaosariikide lüüasaamine, rekonstruktsioon -- selline on ajalooline taust, mis saadab peategelase, hellitatud ja isepäise kaunitari Scarletti armastuse lugu ja tema dramaatilist elukäiku. Ameerika menukirjaniku Pullitzeri preemia võitnud bestseller on tõlgitud enam kui kolmekümnesse keelde.

Arvamus : Imeline, nagu ka esimene raamat. See läks isegi rohkem südamesse. Ainult et Rhett oli kuidagi lõpus nii... see oli nii vale, et ta Scarlettit enam ei armastanud. Rhett oleks pidanud lõpuni jääma pilkavaks ja kindlaks nagu müür ja olema truu oma tõekspidamistele ja... argh, lõpp rikkus Rhetti natuke ära. Või siis tegi ta veel selliseks paeluvamaks kui varem.

Hinne : 10+/10
Tagasi üles Go down
http://www.nnastik.blogspot.com
*Nastik.
Kärameister
*Nastik.

PostitaminePealkiri: Re: Books 2011   Books 2011 - Page 3 Icon_minitime6/8/2011, 15:45

Autor : Bree Despain
Pealkiri : Sünge jumalus
Leheküljed : 320

Books 2011 - Page 3 R125257

Sisu : Kadunud poeg
Ohtlik armastus
Tappa see, keda armastad enim
Daniel vaatas minu poole. Tema tumedad silmad uurisid mu nägu. Midagi oli neis liigagi tuttavates silmades teisiti. Ehk oli see viis, kuidas tänavalaterna oran¾ikas valgus tema pupillides vastu kumas. Või see, kuidas ta ainiti, kordagi pilgutamata, vaatas. Tema silmis peegeldus… nälg. Väikelinna pastori tütar Grace Divine teadis alati, et sel ööl, kui Daniel Kalbi kadus ja tüdruku vend Jude verisena koju tuli, juhtus midagi kohutavat. Nüüd on Daniel tagasi ja Grace peab valima: kas alistuda üha kasvavale armastusele Danieli vastu või jääda ustavaks oma vennale. Kui Grace Danieliga lähedasemaks saab, kuuleb ta, mis päriselt tol saladuslikul ööl juhtus. Ta peab päästma need, keda armastab. Aga selle hind võib tema jaoks olla liiga kõrge.

Arvamus : Well ... Algus oli tegelikult päris veniv ja igav, aga kogu raamat oli väga kergestiloetav ja ma sain selle ühe päevaga läbi. Ja nagu alati, tuli ime läbi happy end. Tüüpiline. Aga ma nägin, et sellele on inglise keeles vist järg olemas... Seega, äkki polegi nii lootusetu ja juhtub midagi huvitavamat. Sest raamat oleks olnud palju tundelisem, kui Daniel oleks ära surnud ja mina ei tea Very Happy Ahjaa, libahundid, again. Guys, could you find a new topic? Aga vot see urbat'i asi oli leidlik.

Hinne : 7/10
Tagasi üles Go down
*Nastik.
Kärameister
*Nastik.

PostitaminePealkiri: Re: Books 2011   Books 2011 - Page 3 Icon_minitime7/8/2011, 11:31

(Ma olen seda tegelikult juba lugenud, aga kuna ma ei mäletanud midagi, siis lugesin veel kord, et saaks ka teise osa käsile võtta)

Autor : Simon Holt
Pealkiri : Neelatud (triloogia "Neeljad" esimene raamat)
Leheküljed : 210

Books 2011 - Page 3 Neelatud_232017

Sisu : Kui Reggie loeb salapärasest vanast päevikust neeljate kohta, peab ta neid vaid anonüümse nõdrameelse vaimusünnitiseks. Kuid kui ta väikevend Henry hakkab veidralt käituma, on selge, et need olendid eksisteerivad ka väljaspool hullumeelse naise kujutlusvõimet, ning Reggie saab teada, mis juhtub siis, kui hirmudest saab tõelisus.
Oma lähedaste päästmiseks peab Reggie õppima, kuidas luupainajate maailmas ellu jääda. Suudab ta alla neelata oma hirmud, enne kui need neelavad tema?
„Neelatud” on haarav õuduslugu, mis paneb su mõtlema: mis siis, kui sinu suurimatest kartustest saab tegelikkus? Kui sinu suurimad hirmud seisavad su ees, et sind hävitada, neelata...

Arvamus : Ma olen kuulnud õudusfilmist, mille point oli sama: hirmud saavad reaalsuseks. See raamat oli lihtsalt nagu täiustatud versioon sellest. Õigupoolest oli teos suhteliselt hea ja kaasahaarav, aga mulle meeldivad rohkem sellised õudused, mis ei ole äraleierdatud (kloun kirvega ja vereplekilises kostüümis, maharaiutud pea, kähisev deemon), vaid midagi psühholoogilisemat. Ma ei oska öelda, mis, aga miski tegi raamatu ühtlasi köitvaks ning eemaletõukavaks.

Hinne : 5/10
Tagasi üles Go down
*Nastik.
Kärameister
*Nastik.

PostitaminePealkiri: Re: Books 2011   Books 2011 - Page 3 Icon_minitime8/8/2011, 17:27

Igal pool kõik siin andsid kõrgeid hindeid, nii et võtsin ka selle teose ette Very Happy

Autor : Becca Fitzpatrick
Pealkiri : Salajane
Leheküljed : 346

Books 2011 - Page 3 Salajane

Sisu : Ükski koolivend polnud kunagi suutnud Norat võluda, ükskõik kui palju tema sõbranna Vee selle nimel ka pingutas. Seda hetkeni, kui saabus Patch. Patchi naeratus ja pilk, mis Norast justkui läbi vaatas, tõmbas teda kõigest hoolimata poisi poole.
Kuid pärast mitut hirmuäratavat vahejuhtumit pole Nora enam kindel, keda usaldada. Tundub, nagu oleks Patch alati seal, kus Noragi, ning teaks temast rohkem kui keegi teine. Nora ei suuda otsustada, kas langeda Patchi käte vahele või põgeneda.
Ja kui tüdruk püüab hingepõletavatele küsimustele vastuseid leida, selgub iga sammuga, mis tõele lähemale viib, et see tekitab temas veel suuremat rahutust. Nora leiab end keset iidset lahinguvälja surematute ja langenute vahel ...

Arvamus : Noh, alguses ma mõtlesin, et idee pole sugugi põrutav või originaalne, ja kui ma raamatu läbi sain, siis ... ma ei arva siiani, et see midagi hingetuks võtvat oli. Jah, see oli kindlasti hea, aga mitte parim. See ei jäänud ... kummitama vms. Aga siiski päris hea lugemine.

Hinne : 8/10
Tagasi üles Go down
*Nastik.
Kärameister
*Nastik.

PostitaminePealkiri: Re: Books 2011   Books 2011 - Page 3 Icon_minitime14/8/2011, 18:26

Autor : Richelle Meade
Pealkiri : Vampiiride Akadeemia. II raamat. Külmavõetud (vene keeles)
Leheküljed : 418

Books 2011 - Page 3 V107712

Sisu : Rose armastab Dimitrit, Dimitri vist armastab Ta¹at ja Mason annaks oma elu, et olla koos Rose'iga. Püha Vladimiri Akadeemias on talvevaheaeg, kuid Rose'il ei ole peotuju. Ränga strigoide rünnaku tõttu on koolis häireolukord ja nüüd on akadeemias kaitsjaid nagu murdu – nende seas ka Rose'i ülikriitiline ema Janine Hathaway. Lisaks sellele, et Rose peab pidama maha võitluse emaga, mis on piisavalt halb, tuleb Rose'il silmitsi seista ka tõsiasjaga, et ta juhendaja Dimitri on kellelegi teisele silma heitnud, ning et sõber Mason on temast meeletult sisse võetud. Mis veel hullem, ta kogeb läbi nende vaimse sideme Lissa armuelamusi tema poiss-sõbra Christianiga! Strigoid lähenevad ja akadeemia juhtkond ei kavatse riskida...
Sellel aastal on Püha Vladimiri iga-aastane suusareis kohustuslik. Kuid sädelev talvemaastik ja peen suusakuurort Idahos loovad vaid illusiooni turvalisest pelgupaigast. Kui kolm sõpra otsustavad kuurordist pageda, et rünnata surmakülvavaid strigoisid, peab Rose nende päästmiseks ühendama jõud Christianiga. Ent kangelaslikkuse eest tuleb tihti maksta ränka hinda...

Arvamus : Palju parem, kui esimene raamat. Ja tohutult palju parem, kui mingi Videvik. Masonist oli kahju Sad Aga üldiselt meeldis raamat väga, ja inimeste ühendamine strigoidega oli väga originaalne ja ettearvamatu mõte.

Hinne : 9/10
Tagasi üles Go down
*Nastik.
Kärameister
*Nastik.

PostitaminePealkiri: Re: Books 2011   Books 2011 - Page 3 Icon_minitime21/8/2011, 14:50

Autor : Gerald Durrell
Pealkiri : Loomad minu kellatornis
Leheküljed : 250

Books 2011 - Page 3 Beasts%20in%20my%20Belfry%20Web
(eestikeelse raamatu foto oli lihtsalt liiga väike)

Sisu : Gerald Durrell oli vaid kaheaastane, kui otsustas täiesti kindlalt ja ühemõtteliselt, et ainuke asi, mis talle elus huvi pakub on loomadega tegelemine. Oma elu jooksul on ta teinud palju loomade kaitseks ja uurimiseks. Aastal 1958 rajas ta Jersey loomapargi ning 1964. a Jersey Metsiku Looduse Säilitamise Ühingu. 1983. aastal autasustati teda teenete eest looduskaitse vallas. Gerald Durrell on üks populaarsemaid briti kirjanikke, tema raamatuid loomadest armastatakse ja uusi loomalugusid oodatakse kõikjal maailmas.

Arvamus : Väga humoorikas ja loomade kohta sai palju huvitavat teada. Mõnes kohas jutt muidugi venis jne, aga üldiselt oli mulje vägagi hea; kuigi mind loomad nii sügavalt ei huvita, siis siiski suutis raamat huvi pakkuda.

Tagasi üles Go down
*Nastik.
Kärameister
*Nastik.

PostitaminePealkiri: Re: Books 2011   Books 2011 - Page 3 Icon_minitime26/8/2011, 19:01

Autor : Rahvas :)
Pealkiri : Kuldsed vene muinasjutud (originaalis Золотые Русские Сказки, vene keeles)
Leheküljed : 170

Books 2011 - Page 3 Imag0058q

Sisu : Lihtsalt kogumik vene muinasjutte nagu Kakuke, Havi käsul, Külmataat jne

Arvamus : Noh, tuli tahtmine lapselikumat midagi lugeda :) Armas meelde tuletada Razz Ausalt öeldes, kui ma nüüd veidi vanemana seda lugesin... nii tobedad muinasjutud on -.- Muidugi, väikestele vägagi sobivad, aga minu jaoks oli lihtsalt naeruväärne lugeda, kuidas naine, kes uputati mitu päev tagasi, rääkis oma kitsega mere põhjast, et madu imes tal südame välja ja et ta ei saa raske kivi tõttu kaelas kaldale tulla. Ja siis see naine elustati. Kammoon :)

Hinne : 6/10 (lapsepõlv siiski)
Tagasi üles Go down
*Nastik.
Kärameister
*Nastik.

PostitaminePealkiri: Re: Books 2011   Books 2011 - Page 3 Icon_minitime26/8/2011, 19:05

50 raamatut = 15 202 lehekülge Very Happy cherry
Tagasi üles Go down
*Nastik.
Kärameister
*Nastik.

PostitaminePealkiri: Re: Books 2011   Books 2011 - Page 3 Icon_minitime7/9/2011, 18:04

Autor : Victor Hugo
Pealkiri : Jumalaema kirik Pariisis
Leheküljed : 498

Books 2011 - Page 3 Jumalaemakirikpariisis

Sisu : 15.sajandi Pariis oma säras ja õuduses. Romaan saatuse halastamatusest või siis hoopis südantliigutav armastuslugu - kuidas kellelegi. "Jumalaema kirik Pariisis" kuulub nii Hugo loomingu, kui kirjandusklassika ladvikusse.

Arvamus : Kõigil on alati Quasimodost nii kahju, mul küll ei olnud. Tema "hingeelu" kirjeldati nii vähe, nagu ka tema tegevusi, tema osalus selles loos nii väike ja armetu, et ma ei suutnud talle lihtsalt kaasa tunda. Samuti ka Esmeraldale, kes minu silmis on viimane idioot. Naiivne ja lollakas. Ja meeldis veel nii paljudele! Miks ta pidi karjuma Phoebus, Phoebus, kui ta ema teda peitis? TA OLEKS PÄÄSENUD! Miks ta oli nii idioot, et nägi meest ainult üks kord elu jooksul ja pealekauba pimedas, ja juba oli surmani armunud ja oli valmis mingi esimesel kohtumisel temaga voodisse minema??
Kirjeldusi oli alguses ka liiga palju, mis kohutavalt haigutama ajas.
Ja ainus, kellest mul kahju oli, ja kes oli vähegi mõistlik tegelane kogu loos, oli Esmeralda ema Gudule.

Hinne : 7/10
Tagasi üles Go down
*Nastik.
Kärameister
*Nastik.

PostitaminePealkiri: Re: Books 2011   Books 2011 - Page 3 Icon_minitime18/9/2011, 13:28

Autorid : Charlotte Grosstete, Claire de la Fayette, Lisa de la Falaise, Sandrine Catale Delmond, Sophie Maravaile-Jutaine
Pealkiri : Современные девчонки (vene keeles)
Leheküljed : 386

Books 2011 - Page 3 449ef668971249a7828c01d58dbeb257

Sisu : Raamat on koostatud selleks, et "kaasaegsetele tüdrukutele" soovitusi jagada, stiilis "meik, suhted jne".

Arvamus : ISSAND. JUMAL. KUI. LOLL. RAAMAT. Kõik on prototüüpe täis (aka kui kuulad popmusa, siis käid kohe kindlasti riides nagu mingi afroameerikalane filmidest), vanemad saavad olla ainult kas liiga karmid või liiga pohhuistid ja kõik soovitused on ka täiega haiged. Põhimõtteliselt jääb mulje, nagu oleks see suunatud 3-aastastele lastele, kuigi tegelikult see nii pole. "Tu¹¹i kanna ripsmetele ainult siis, kui lähed mõnele suurejoonelisemale peole" OH KAMMOON.

Hinne : 1/10
Tagasi üles Go down
*Nastik.
Kärameister
*Nastik.

PostitaminePealkiri: Re: Books 2011   Books 2011 - Page 3 Icon_minitime18/9/2011, 16:31

Autor : Richelle Mead
Pealkiri : Vampire Academy. Shadow Kiss (vene keeles)
Leheküljed : 546

Books 2011 - Page 3 Poceluy_tmi

Sisu : Imelikud ja kohutavad sündmused leiavad aset Vampiiride Akadeemias. Liiga tihti lakkab maagiline kaitse töötamast, ja Akadeemiat ründavad halastamatud strigoid, vampiirisoo igavesed vaenlased. Ja millegipärast on nende rünnakute ohvriteks eranditult kuninglike perede esindajad.
Kas need on saatuslikud juhused? Või kellegi deemonlik plaan, mis on arvestatud selleks, et haarata võim salajases verelaste ühingus? Printsess Lissal, viimasel Dragomiride soo esindajal, ning Rose'il, tema parimal sõbrataril ning truul kaitsjal, läheb vaja kõiki jõudusid ning maagilisi oskusi, et lahendada saladus, samal ajal vältides veriste intriigide ohvriks langemist.

Arvamus : Päris hea, peab mainima. Iga raamatuga järjest parem. Ja mulle meeldib Adrian rohkem kui Dimitri. Ja Mason meeldis ka Dimitrist rohkem... Razz Igal juhul, ootan kindlasti uue osa lugemist :)

Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Books 2011   Books 2011 - Page 3 Icon_minitime18/9/2011, 17:09

Ma lihtsalt pean küsima - kas sa oled venelane või on koolist vene keel nii hästi külge hakanud? Very Happy *on kade, et sa vene keeles lugeda saad* Very Happy
Tagasi üles Go down
*Nastik.
Kärameister
*Nastik.

PostitaminePealkiri: Re: Books 2011   Books 2011 - Page 3 Icon_minitime18/9/2011, 17:50

Emps on eestlane ja iss venelane (A)
Hästi mugav ses suhtes Razz
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Books 2011   Books 2011 - Page 3 Icon_minitime18/9/2011, 18:14

Prsh. Very Happy
Veab. Very Happy
Tagasi üles Go down
*Nastik.
Kärameister
*Nastik.

PostitaminePealkiri: Re: Books 2011   Books 2011 - Page 3 Icon_minitime23/9/2011, 18:59

Autor : Maggie Stiefvater
Pealkiri : Palavik
Leheküljed : 394

Books 2011 - Page 3 R127047

Sisu : Sam ja Grace on lõpuks koos, kuid peavad kokkujäämise nimel võitlema. Samile tähendab see silmitsi seismist oma hundiminevikuga, Grace’ile aga leppimist üha ebakindlama tulevikuga. Nende maailma on lisandunud uus hunt – Cole, kes oma valusa ja ohtliku mineviku pärast näibki eelistavat hundi elu inimese omale. Nii Sami, Grace’i kui ka Cole’i jaoks on elu lakkamatu võitlus kahe jõu – hundi ja inimese – vahel. Neid seob vastastikune armastus, kuid kas sellest piisab?
“Palavik” on järg 2010. aastal ilmunud menukale romaanile “Värin”.

Arvamus : Alguses ma mõtlesin, et esimene osa oli parem kui teine, aga kui jõudsid kätte raamatu umbes viimased 50 lehekülge, siis muutus see väljakannatamatult heaks. Lihtsalt... kuidas ta sellise idee peale tuli??? Ma poleks elu see suutnud niimoodi lahendada raamatut. Aga kuidas ta selle vaid ühe osa jooksul kõik lõpuni lahendab, seda tahaks näha. Loodan, et tõlgitakse ruttu ära :)

Hinne : 9/10
Tagasi üles Go down
Cilen
Magus maius
Cilen

Female Postituste arv : 2007

PostitaminePealkiri: Re: Books 2011   Books 2011 - Page 3 Icon_minitime24/9/2011, 18:30

Mul see raamat hetkel raamatukogus järjekorras. Very Happy
Ja sinu kirjeldust lugedes tekkis mul kange soov seda kohe lugeda. Very Happy
Tagasi üles Go down
*Nastik.
Kärameister
*Nastik.

PostitaminePealkiri: Re: Books 2011   Books 2011 - Page 3 Icon_minitime26/9/2011, 20:25

Hihi, aga eks see ole väga hea raamat ka Very Happy

Autor : Andrus Kivirähk
Pealkiri : Rehepapp
Leheküljed : 202

Books 2011 - Page 3 Rehepapp_väike

Sisu : «Romaan eesti rahva raskest elust mõisahärrade rõhumise all. Rängas olukorras ei jää rahval muud üle, kui krabada endale kõike mida kätte saab, olgu siis naabri sahvrist, mõisaaiast või teede ristmikul vanakurja käest. Loomulikult on mängus ka kõiksugused kratid, tondid ja kollid, kes varitsevad põõsas, silmad põlemas, et paljukannatanud külainimestele veelgi enam kurja ja kahju tekitada.»

Arvamus : Alguses tundusid kõik need roppused kohutavalt naljakad ja lahedad, aga kuigi idee iseenesest on ülihea, ja ka keelekasutus on väga mõnus ja kiirestiloetav, siis lõpuks tüütas kogu see ajuvabadus ja rõvedaks minev huumor ära. Ajas vahel söögiisu ära :S Aga üldiselt päris hea. Ime, et see kohustuslikus kirjanduses on Razz

Tagasi üles Go down
*Nastik.
Kärameister
*Nastik.

PostitaminePealkiri: Re: Books 2011   Books 2011 - Page 3 Icon_minitime1/10/2011, 22:46

Autor : P.C + Kristin Cast
Pealkiri : Märgitud (Öö Koja sarja esimene raamat)
Leheküljed : 312

Books 2011 - Page 3 R121779

Sisu : Zoey Redbird on kuueteistkümneaastane tüdruk, kelle vampiiride jäljekütt ühel harilikul koolipäeval ära Märgib. Ta peab jätma oma senise elu seljataha ja minema Öö Koja kooli, kus temast saab täiskasvanud vampiir. Aga seda vaid juhul, kui ta suudab läbi teha Muutuse. Peagi selgub, et Zoey ei ole tavaline vampiiriõpilane. Ta on jumalanna Nyxi väljavalitu, kel on haruldane võime kutsuda välja kõik viis elementi: õhk, maa, tuli, vesi ja hing. Kui Zoey saab teada, et Öö Koja eliitrühma Pimeduse Tütarde juht kuritarvitab jumalannalt saadud andi ja oma positsiooni, peab ta otsustama, kas julgeb astuda vastu enda saatusele. Õnneks on tal uued sõbrad, kes teda hätta ei jäta.

Arvamus : Suur segu Videvikust, Harry Potterist, Vampiiride Akadeemiast ja millestki veel, mis mul nüüdseks meelest läinud on. Täiesti haigelt stereotüüpne ja ebaoriginaalne, enamus inimeste reaktsioonidest ei vastaks reaalsusele ning lisaks, mis mõttes kogu maailm teadis vampiiride olemasolust ja kõigil oli sõna otseses mõttes täiesti suva??
Ma ei tea, algus oli väga igav ja venis ja venis ja venis, ja oli tahtmine raamat lihtsalt nurka visata. Aga lõpu poole võttis asi veidi ilmet, nii et kõige hullem ka polnud.

Hinne : 4/10
Tagasi üles Go down
*Nastik.
Kärameister
*Nastik.

PostitaminePealkiri: Re: Books 2011   Books 2011 - Page 3 Icon_minitime8/10/2011, 15:03

Autor : Tallina Prantsuse Lütseumi õpetajad ja õpilased
Pealkiri : Tallinna Prantsuse Lütseum 90 (almanahh)
Leheküljed : 142

Books 2011 - Page 3 Ot1152

Sisu : Almanahh koosneb õpilaste loomingust läbi aegade (algkool, põhikool ja gümnaasium), fotodest, mis on tehtud pidustuste, ürituste ja tavaliste koolipäevade ajal, samuti kõigi vilistlaste lõpufotod, kultuurireiside kirjeldused (Londonisse, Roomasse, Peterburi ja Pariisi), vilistlaste meenutustest koolist.

Arvamus : Ei olnud üldse kahju 10 euri ära anda. Nii hea asi jääb koolist mälestuseks. Ja kuigi ma olen niigi kohutav oma kooli patrioot aka arvan, et siinne atmosfäär ja inimesed on lihtsalt parimad, siis tänu sellele almanahhile on see tunne veel suuremaks paisunud. Oeh. Ma ei suuda mõeldagi, kuidas ma hakkan seda kohta pärast lõpetamist igatsema. Isegi kui ajaloo ja kirjanduse ja eesti keele tunnid on maailma kõige igavamad tunnid üldse.
Tagasi üles Go down
*Nastik.
Kärameister
*Nastik.

PostitaminePealkiri: Re: Books 2011   Books 2011 - Page 3 Icon_minitime9/10/2011, 00:00

Autor : Richelle Meade
Pealkiri : Vampiiride Akadeemia 4. Verised lubadused (vene keeles)
Leheküljed : 546

Books 2011 - Page 3 1304336469_ecd4977a27a4

Sisu : Rose lahkub koolist, et tappa oma armastatu- striogiks muutunud Dimitri.

Arvamus : Wow. Nagu ma juba ütlesin, läheb iga raamatuga järjest paremaks. Rose valmistas oma nõrkusega väikse pettumuse, aga ikkagi- wow Very Happy

Hinne : 10/10
Tagasi üles Go down
*Nastik.
Kärameister
*Nastik.

PostitaminePealkiri: Re: Books 2011   Books 2011 - Page 3 Icon_minitime15/10/2011, 19:14

Autor : Dieter Beaujean
Pealkiri : Väike kunstiraamat. Van Gogh
Leheküljed : 98

Books 2011 - Page 3 R055976

Sisu : Vincent van Goghi biograafia.

Arvamus : Kooli jaoks lugesin, ja ausalt öeldes olid laused kuidagi liiga pikad ja keerulised. Ma arvan, et sellise inimese elulugu annaks ka palju huvitavamalt edasi anda.

Hinne : 4/10
Tagasi üles Go down
*Nastik.
Kärameister
*Nastik.

PostitaminePealkiri: Re: Books 2011   Books 2011 - Page 3 Icon_minitime22/10/2011, 21:29

Autor : Jane Wenham Jones
Pealkiri : Perfect Alibis (inglise keeles)
Leheküljed : 320

Books 2011 - Page 3 Perfect-alibis-jane-wenham-jones-paperback-cover-art

Sisu : PA tähendab Perfektsed Alibid. See on organisatsioon, mis pakub alibisid lootusetutele naistele, kes ei suuda enam oma rutiinset pereelu elada ning vajavad teist meest kõrvalt.
Väsinud ja töötu koduperenaine Stephanie otsustab vastu võtta tööotsa, mida tema tuttav Madeleine pakub. Kuid algul sekretäritööna esitletud töökoht pole sugugi see, millena seda tutvustati.
Peagi on Stephaniel endal, kes tagab naistele alibisid, endalegi sellist vaja.

Arvamus : Algul tundus kohutavalt mõttetu ja igav, aga hiljem hakkas isegi meeldima ja neelasin lõpu päris kiiresti alla. Soovitan tegelikult, sest ka keel pole eriti raske ja lugemine oli täitsa mõnus.

Hinne : 5/10
Tagasi üles Go down
*Nastik.
Kärameister
*Nastik.

PostitaminePealkiri: Re: Books 2011   Books 2011 - Page 3 Icon_minitime22/10/2011, 21:31

60 raamatut = 18 646 lehekülge cherry
Tagasi üles Go down
*Nastik.
Kärameister
*Nastik.

PostitaminePealkiri: Re: Books 2011   Books 2011 - Page 3 Icon_minitime24/10/2011, 21:52

Autor : Valerie Mendes & Amy de la Haye
Pealkiri : 20th Century Fashion (inglise keeles)
Leheküljed : 288

Books 2011 - Page 3 9780500203217

Sisu : Põhjalik aastate kaupa lahterdatud 20 sajandi moe kirjeldus.

Arvamus : Minu arvates oli 20 sajandil üldse väga peen ja ilus mood (välja arvatud viimased 20-30 aastat), ja kuigi ma ise selliseid riideid ehk ei kannaks, sobib mõnele naisele see lihtsalt väga-väga-väga. Ja mulle meeldib selle kohta lugeda. Ja kuigi inglise keel oli võrdlemisi raske (sellist asja pole ammu kohanud), siis sain ikkagi raamatuga ühele poole ja sõnavarasse uusi sõnu Wink

Hinne : 8/10 Vahel kiskus igavaks.
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Books 2011   Books 2011 - Page 3 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Books 2011
Tagasi üles 
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 4Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-