| Habras (taas üleval!) | |
|
+22Mezilane liisucatye Getzzzu V2ikeP2ike Naughty Kärolyn Herbts socialpoetry Smile* Dreams Cilen *Nastik. Stardoll NunnuOled- H6umy shine PINK -mariliis Asssu Karro pipisike Audrey 26 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Habras (taas üleval!) 5/2/2012, 20:33 | |
| Mu pinginaaber elabki pmst üksinda. Ema on välismaal tööl ja tuleb iga paari kuu tagant koju. Nii et esimest osa lugedes oli suht "Prsh" moment, kui selgus, et ta nädal aega enda ema näinud polnud.
Ja ma oleks more impressed, kui need kingad oleksid Louboutin'id olnud. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Habras (taas üleval!) 5/2/2012, 21:33 | |
| Mu isa oli ka kolm aastat Skandinaavias niimoodi tööl, et mõnikord nägin teda... Ma polegi selle Quinni ema äraolekuga mingit erilisust sihtinudki. Mul oli lihtsalt vaja mingit vabandust, et Quinn mõnikord üksi kodus oleks. Easy as 1-2-3.
Nojaa, ja ilmselgelt polnud mul sind impressida plaaniski. LV or Louboutin, mis vahet sel on? | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Habras (taas üleval!) 6/2/2012, 17:16 | |
| Jeesus, mõni on väheke tundlik. No ma ei ütle rohkem midagi siis. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Habras (taas üleval!) 6/2/2012, 17:37 | |
| Ma lihtsalt kaitsen oma... um... loomingut, kui nii võib öelda. Või siis oli tõesti ühe konkreetse inimese pärast tuju eile nullis. Siiamaani on 'Loomeinimesed' pididki vist tundlikumad olema, vms., IDK. | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
| Pealkiri: Re: Habras (taas üleval!) 6/2/2012, 20:38 | |
| See kommentaar oli muide mingi esimese paari osa kohta. Ja ma olen ülimalt otsekohene. Nii et noh.. Shitluck for you. Mind häirib tegelikult see, et ma tean ette, mis toimuma hakkab. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Habras (taas üleval!) 6/2/2012, 21:53 | |
| Shitluck on huvitav sõna. Võimalik, et tead. Mis seal ikka Originaalsust ma hetkel taga ei ajagi. Lihtsalt kirjutan... Originaalsust on ehk järgmises jutus, kui ma ülikooli kõrvalt selleks aega leian. | |
|
| |
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| Pealkiri: Re: Habras (taas üleval!) 26/2/2012, 18:26 | |
| Võib olla solvan ma nüüd selle kommentaariga kedagi, kuid mina arvan siiralt ja täiesti kindlalt, et see on üks parimaid jutte, mida mina siit lugenud olen. Kindlasti on neid veel, aga ma pean ülesse tunnistama selle, et ma ei ole kõiki ju lugenud ka. Ja palju oleneb ju inimeste maitsest ka. Mainiksin ära ka selle, et esimesed paar osa tundusid mulle kuidagi võõrad, aga kui olin juttu juba sisse elanud, ei suutnud enam lõpetada. Järeldus: Ju mulle hakkas meeldima see veider võõras tunne.:) Ma ei ole mitte kunagi ühtegi juttu nii läbi lugenud, et ükspäev avastasin ja samal päeval loen kõik osad järjest ilma pausideta läbi. | |
|
| |
Cilen Magus maius
Postituste arv : 2007 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Habras (taas üleval!) 26/2/2012, 19:06 | |
| Minu arust on ka see üks parimaid jutte. Palju paremgi, kui palju raamatud. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Habras (taas üleval!) 26/2/2012, 21:29 | |
| Naughty: Ma vist esimest lauset lugesin hinge kinni hoides... Igatahes aitääääh sulle. Kui ma väga aus olen, siis esimesed osad mulle ka ei meeldi, sest siis olid alles teised mõtted ka ja need muutusid ajapikku... Nagu järjest kaugemale looga jõudes isegi aru said. Igatahes jahm, sellel lool on järg ka, mis hetkel küll pisut pooleli veel on Cilen: Aitäh | |
|
| |
V2ikeP2ike Tasane
Postituste arv : 3 Age : 33 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Habras (taas üleval!) 22/8/2012, 18:34 | |
| Tervist, olen täiesti uus ja tegelikult avastasin selle lehekülje päris hiljuti, aga sooviksin väga hea meelega Audrey, sinu teost Habras lugeda. Kahjuks on see siit maha võetud, seetõttu küsingi, et kuidas ma seda lugeda võiksin? | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Habras (taas üleval!) 22/8/2012, 20:26 | |
| Umm... ma olen mõelnud saladuskatte all, et ma panen Hapra esimese hooaja üles... Habras: Haavatav on ka olemas (niiöelda teine hooaeg)... Nii et... äkki selle nädala lõpuks katsun selle siia üles tagasi toppida. Meil siin vahepeal varastati jutte, seepärast kustutasin mõneks ajaks selle siit. Aga olgu... Katsun meeles pidada, et topin selle uuesti üles Hoia siis silma siin peal :) | |
|
| |
V2ikeP2ike Tasane
Postituste arv : 3 Age : 33 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Habras (taas üleval!) 23/8/2012, 01:06 | |
| Mul juba meeldetuletus tellitud jep! Tänud ja jään ootama :) | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Habras (taas üleval!) 15/9/2012, 16:13 | |
| Hetkel siis esimesed 10 osa on üleval Lugege (jälle) ja siis andke teada, kui edasi tahate | |
|
| |
Getzzzu Valguse kiirusel liikuv tigu
Postituste arv : 291 Age : 27 Asukoht : planeet Maa
| Pealkiri: Re: Habras (taas üleval!) 16/9/2012, 00:36 | |
| Mul oli esimest osa lugedes juba tunne, et olen seda juttu lugenud. Kerisin natukene edasi ja selle sõbrapäeva-asja juurde jõudes olin selles juba kindel. Kuid miskipärast ma ei mäleta, et oleksin seda juttu siit foorumist lugenud. Sellepärast küsin, et äkki sa tead, millal sa selle jutu siin vahepeal maha võtsid? Ma siin foorumis ainult kuu olnud ja kui sellel ajal seda juttu pole siin olnud, siis ilmselt ma olen seda kuskilt mujalt lugenud? Ok, mu tekst on vist päris segane , äkki saad aru | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Habras (taas üleval!) 16/9/2012, 00:44 | |
| Ära hirmuta Kuskil kevadel oli kamm, kui ma avastasin, et see on kuskil mängusaidil üleval ja keegi on ennast autoriks tembeldanud. Ja seepärast ka kustutasin suure hirmu pärast. Minult oli 4 juttu pihta pandud -.- Aga ma võtsin lehekülje adminnidega ühendust ja sain probleemile siis lahenduse. | |
|
| |
Getzzzu Valguse kiirusel liikuv tigu
Postituste arv : 291 Age : 27 Asukoht : planeet Maa
| Pealkiri: Re: Habras (taas üleval!) 20/10/2012, 18:26 | |
| Kavatsed neid osi siia veel üles panna? Ma oleks igatahes huvitatud :)
Muidu veel sellest, et ma ikka arvan, et olen seda lugenud... Kuskilt meenus veel see, et Clark sureb... Aga äkki ajan mõne muu jutga segamini? | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Habras (taas üleval!) 21/10/2012, 00:29 | |
| Või jumala eest poleks sa seda kuskilt mujalt lugenud jälle... Minu meelest keegi vahepeal varatas selle ja toppis kuhugi üles ja teeskles, et tema on 'nii palju vaeva näinud ja mõelnud'... | |
|
| |
liisucatye Piraat
Postituste arv : 15
| Pealkiri: Re: Habras (taas üleval!) 24/10/2012, 09:54 | |
| Sa võiksid need osad uuesti üles panna.. Algus oli nii hea ja siis polnud rohkem osasid.. lõppes veel nii huvitava koha peal ära ka.. tekkis täiega suur uudishimu selle juttu vastu sest algus oli lihtsalt nii super:D sa võiksid sellest juttust raamatu kokku panna:) | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Habras (taas üleval!) 24/10/2012, 22:18 | |
| No eks ma lisan siis veel juurde, kui aega muude toimetuste kõrvalt leian. Pean oma läpakast mõnest failist selle jutu siis üles otsima | |
|
| |
Mezilane Pipar
Postituste arv : 1381 Age : 25 Asukoht : Eesti
| Pealkiri: Re: Habras (taas üleval!) 30/10/2012, 17:14 | |
| | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Habras (taas üleval!) 30/10/2012, 19:07 | |
| Edasine osade lisamine on suure küsimärgi all. | |
|
| |
Ellukas Naljatila
Postituste arv : 91 Age : 24 Asukoht : Kauges külas
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Habras (taas üleval!) 22/3/2013, 18:07 | |
| Sest ma kustutasin need siit ära, kuna mingi värdjas tegi copy-paste ja mängis, et tema on need kirjutanud ja postitas need kuhugi mujale. See võttis tükiks ajaks igasuguse isu midagi siia foorumisse positada aga õnneks selle lehe admin/mode vastas mu paanikakirjale ja ma sain talle tõestada, et mina olen jutu tegelik autor ja minult varastati see.
Võib-olla ma ühel päeval lisan siia tagasi need aga eks näeb... | |
|
| |
Dragomira Juudijõulupuu
Postituste arv : 235 Age : 25 Asukoht : Kagu-Eesti
| Pealkiri: Re: Habras (taas üleval!) 22/3/2013, 21:17 | |
| See on nii nõme, et inimesed nii julmad on. Ei austa teiste tehtud tööd, loomingut. Ja et see pidevalt just sinuga juhtub, Auts. :/ | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Habras (taas üleval!) 22/3/2013, 21:37 | |
| Omamoodi võib seda ka komplimendida võtta aga asi on põhimõttes... Mul viskas just siis üle, kui ta mingile kommentaarile kirjutas, et 'Oi, ma kogu aeg mõtlen ja kirjutan, kuidas edasi jne'. Kui ma näost-näkku selle tolvaniga kohtuks siis ma ei tea, kes mind kinni peaks hoidma, et ma sellele tondile kalle ei tormaks. Ma karjuks hääle ka veel ära. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Habras (taas üleval!) | |
| |
|
| |
| Habras (taas üleval!) | |
|