| Tee 35/35 #LÕPETATUD# | |
|
+28Toadily Insane ®ebra Shadowpaw kiizukutsu *Nastik. Getzzzu loveu4ever kiku979 itsJustMe AiveMe Lammas Aphrodite Natu Mezilane theHappie pisipreili nasicc shine rebasekutsikas Herbts SugarPiece Balerina MerkaaaTibuuu Cilen Audrey FlyWithMe Karro Naughty 32 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| |
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Tee 35/35 #LÕPETATUD# 9/3/2012, 12:12 | |
| *suu kõrvuni* Ma pole lihtsalt allikas! xD Sry. No siis tuleb käppelt edasi kirjutada. Kohe. Nüüd. Ja. Praegu! | |
|
| |
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Tee 35/35 #LÕPETATUD# 9/3/2012, 12:24 | |
| Kuhu see läpakas siis nv-ks jääma peaks? :/ *evil smile* Trüki telefonis uus osa! | |
|
| |
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Tee 35/35 #LÕPETATUD# 9/3/2012, 12:35 | |
| Hah. A jäta telefon mõnele, et ta igavusse ei sureks. (I) Aehjah... Aga vaatame seda asja siis sellest küljest, et sul on terve nädalavahetus, et oma meistriteost lihvida. ;D | |
|
| |
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Tee 35/35 #LÕPETATUD# 9/3/2012, 12:40 | |
| Alati. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Tee 35/35 #LÕPETATUD# 9/3/2012, 12:41 | |
| Ma pean ka seda edasi ikka lugema Täna katsun ette võtta... | |
|
| |
pisipreili Piraat
Postituste arv : 22 Age : 39 Asukoht : pärnu
| Pealkiri: Re: Tee 35/35 #LÕPETATUD# 9/3/2012, 20:23 | |
| lisan ka siis kommi siia:D:D selles terves juttus on ka palju seiku mis mu elus on juhtunud.ja ootan ikka ja jälle uut osa et vaatada kuhu viib see pealkiri lõpuks välja.ja palju tuleb veel ees seike kus kajastub ka mu enda elu:D.nii ilusaid kui ka kurbi pooli. sull on annet jätka samas vaimus. jään ootama | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Tee 35/35 #LÕPETATUD# 9/3/2012, 22:06 | |
| pisipreili Olen päris õnnelik, et sa siiski oma arvamust otsustasid jagada, sest mulle meeldib siiski tagasisidet saada, kuigi paljud on harjunud vist vaikselt ilma tagasisidet andmata lugema, mis mulle kohe kuidagi ei jäta tunnet, et mu juttu loetakse.
Noja eks pont olegi see, et kui juttu loetakse, siis lugeja vajub mõttesse ning tänu sarnastele sündmustele hakatakse samastama ja jääbki mulje, et oled ise jutu sees ja asjad toimuksid justkui sinu endaga;)
Audrey Jumala eest, mis küll minul saaks selle vastu olla, kui sina, minu silmis supper kirjutaja, minu jutukesele silma peale viskad. *kujutab ette Audrey nägu, kui juttu loeb * Lihtsalt nii armas oleks Millalgi tuleb uus osa ka!!! Internetipulga ja läpaka sain küll oma valdustesse sõditud, kuid kuidas jääb ajaga, et kirjutada ei oska öelda:( | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Tee 35/35 #LÕPETATUD# 9/3/2012, 23:34 | |
| Hah, ei no ega ma just nina ka ei krimpsuta, kuigi mul võib nii mõndagi öelda olla Enne juba natsa piilusin mõnest kohast | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Tee 35/35 #LÕPETATUD# 10/3/2012, 02:07 | |
| Mhmhh, värise-värise Ma juba praegu vist aiman juba selle pealkirja mõtet... Kui läbi loen vaatan, kas mõte, mida see tähendada võib, ka muutub... | |
|
| |
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Tee 35/35 #LÕPETATUD# 10/3/2012, 14:08 | |
| Näääh, ma tegelt mingi üüber sweetheart Kui vaja, löön küüned sisse, muidu lahkus ise... Igatahes ma arvan, et kui ma ära loen, saad pika kommentaari | |
|
| |
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Tee 35/35 #LÕPETATUD# 10/3/2012, 16:28 | |
| Uh-oh. Lase aga tulla ühel megal kommentaaril. Would make my day. (Kui see just üdini pähh pole. ) | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Tee 35/35 #LÕPETATUD# 10/3/2012, 16:43 | |
| Issand jumal! Üdini pähh, irw
Saad sa aru, ma mingi loen su juttu ja mõtlen et see jutt on üks suur naljanumber. Iga kolmas sõna paneb mind jaburalt hirnuma ja kõik kes samal hetkel minuga toas viibivad panevad mind homseks kindlasti hullarisse. Kujutad sa ette, miks mul pole aega enda juttu kirjutada????
See jutt on üdinisti sinu nägu(missiis et ma su nägu näinud ei ole, aga noh tead küll, kommentaaride põhjal pidasin silmas sinu iseloomu. ) ja sa oled ikka rämedalt õel naljatilk küll, kui kirjutad jutu mis koosneb 70% naljakatest väljentitest. Igatahes, ma kirjutan sulle sinna siukse kommentaari, mis paneb sind soovima, et ma poleks kunagi sujuttu lugenudki Ja kõik teised arvavad, et ma olen lollakas | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Tee 35/35 #LÕPETATUD# 10/3/2012, 16:49 | |
| *naerab* Mulle on mainitud jah, et see naljakas on. Eks mul endal on vahel naljakas kirjutada küll, aga... xD Ega ma kurda! Tore, kui keegi mu huumorist aru saab. (*meenutab jõulunäidendit ja kuidas see pikkuse ja arusaamatute naljade pärast kõrvale heideti* ) Aga ai-ai.... olla põhjus sinu mittekirjutamises? Peab vist hakkama varjupaika otsima... enne kui kõik vihased kaela sajavad. Ja ma täitsa ootan seda kommentaari juba. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Tee 35/35 #LÕPETATUD# 10/3/2012, 20:04 | |
| | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Tee 35/35 #LÕPETATUD# 10/3/2012, 20:16 | |
| Hahaha. xD Ega see eriti hästi ei kõla jah... teise juttude üle naermine. Sul parem olgu hea ettekääne selleks! ;D KIRJUTA! Oleme koos friigid. Vaata, palju mul seda juttu kirjutatud. Täitsa lõpp, kuidas ma seda kommentaari ootan... ja natukene pelgan. Ja kui kord juba keegi millestki vaimustuses on, kardan ma neid hilisemate asjadega pettuma panna. Asoo. Kuidas see kommenteerimine välja näeks? | |
|
| |
| |
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Tee 35/35 #LÕPETATUD# 10/3/2012, 20:29 | |
| Aga meil on neid veidraid inimesi vaja, kes vahel asju natukene teisiti teevad. ;D | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Tee 35/35 #LÕPETATUD# | |
| |
|
| |
| Tee 35/35 #LÕPETATUD# | |
|