| Mineviku Varjud [7] | |
|
+4Aphrodite Viinamari Naughty Hippi 8 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Hippi Vapper lohetapja
Postituste arv : 130 Asukoht : Keila
| Pealkiri: Re: Mineviku Varjud [7] 18/5/2012, 20:36 | |
| Jap, kuu aega tagasi lisasin viimati Ma tänan Ee, põhimõtteliselt oli lugu nii - nad läksid.. matkama või nii, sinna majja. Ja seal siis kummitas. Ning peale seda, kui Maria imelikuks muutus, tahtsid nad ära minna, aga nad lukustati sinna majja ning nad ei saa välja. Ma võin uue osa ka varsti panna, aga proovin selle siis pikemaks teha | |
|
| |
Viinamari Juudijõulupuu
Postituste arv : 240
| Pealkiri: Re: Mineviku Varjud [7] 19/5/2012, 19:22 | |
| Jaa, palun tee! Ma nii ootan! Ja teie Mezilane ja Naughty ei ole ainus, mina ka! hahahhaaa:D | |
|
| |
CrazyMole Naerupall
Postituste arv : 14
| Pealkiri: Re: Mineviku Varjud [7] 20/5/2012, 19:20 | |
| Se on lihtsalt nii hea jutt.....klassis kh keset tundi kõik oma Androidis lugesime seda... ma saatsin selle lk kõigile | |
|
| |
CrazyMole Naerupall
Postituste arv : 14
| Pealkiri: Re: Mineviku Varjud [7] 20/5/2012, 19:20 | |
| | |
|
| |
Hippi Vapper lohetapja
| Pealkiri: Re: Mineviku Varjud [7] 20/5/2012, 21:54 | |
| Wow, aitäh Ma usun, et homme uus osa, aga ei luba midagi. | |
|
| |
Mezilane Pipar
Postituste arv : 1381 Age : 25 Asukoht : Eesti
| Pealkiri: Re: Mineviku Varjud [7] 21/5/2012, 13:42 | |
| Jeeshjooo, me wanna! Uut osa homseks kindlalt | |
|
| |
Viinamari Juudijõulupuu
| Pealkiri: Re: Mineviku Varjud [7] 25/5/2012, 17:20 | |
| Jaa, pliis, ma tahaks ka!! | |
|
| |
Hippi Vapper lohetapja
| Pealkiri: Re: Mineviku Varjud [7] 17/6/2012, 21:38 | |
| Okei, mul on juba häbi Ma luban, et nüüdsest alates proovin sagedamini uusi osi lisada Ja siin on seitsmes osa. Lühike, aga ma arvan, et sellesse juttu sobivadki lühikesed osad paremini. Sest igal osal on mingi oma tähtis tagamõte sees. 7.Siin majas toimub kindlasti midagi jubedat ja parem oleks, kui me kõik siit elusana välja pääseme. Korraga ma tundsin, et ma lihtsalt ei taha. Ma lihtsalt ei suuda sellest majas kinni olla. Mul on sellest jamast kõrini. Hoidsin oma suu kinni ja kui ma oma mõtetest välja tulin, märkasin, et teised on juba tasapisi edasisi plaane tegema hakanud. Aga mina teadsin, et meil ei ole plaani. Sellises olukorras ei ole plaani. Õhtul läksid kõik rusutud nägudega magama, aga mina ootasin. Lõpuks, kui ma olin kindel, et iga viimne kui inimene siin toas magab, hiilisin ma oma soojast magamiskotist välja ja tõmbasin endale pusa ja sokid peale. Väljusin tasakesti toast ja sulgesin ukse, proovides teha nii vähe lärmi, kui võimalik. Koridoris oli pime ja automaatselt hakkas mul kõhe. Surusin maha judinad, mis mööda mu selga alla jooksid ja võitlesin tungiga tagasi magamiskotti joosta. Heli oleks olnud nagu maha keeratud – mitte ükski põrandalaud ei krigisenud, õues valitses vaikus ja koridoris pilkane pimedus. Jõudsin kobamisi koridori lõppu ja viimase ukseni. Nagu see juba tavaliseks oli saanud, oli selle toa uks kindlalt suletud. Kobasin võtme järele ning panin selle lukuauku. Ust lahti keerates tuli mulle aga pähe, et isegi kui ma kuidagi sinna tuppa pääsen, et näe ma seal midagi. Keerasin ukse lukust lahti ning hiilisin kiiresti tagasi meie tuppa. Tõmbasin käega üle riiuli, kuni mulle jäi kätte üks taskulamp. Jälle toast välja jõudnud, panin taskulambi põlema ning tundsin end koridori lõppu hiilides palju turvalisemana. Ukseni jõudes haarasin lingist ning lükkasin selle alla. Ning siis ma tardusin. Seisin hiirvaikselt, julgemata hingatagi. Uks oli lukus. Ja ometigi olin ma selle lahti teinud. Nüüd tundsin ma, kuidas mulle kananahk ihule tuleb ning ma hirmust värisema hakkan. Tung tagasi voodisse joosta oli suurem kui kunagi varem, aga ma sundisin end ukse lahti keerama ning sisse astuma. Mu jalad olid kanged, kui ma taskulambi kollase valgusviiru tühjale kiiktoolile suunasin. Edasi libistasin valguse üle seinte ja riiuli. Tuba paistis olevat tühi. Ometi aimasin ma, et siin toas ON midagi. Järgmise viie minuti jooksul kõndisin läbi iga viimsegi kui tolli toast. Minu inspektsiooni läbisid edukalt uksetagune ja riiul. Aga toa kõige tagumises nurgas märkasin maas midagi väikese raamatutaolist. Taskulampi sellele suunates tabas mind äratundmine. Mida mu märkmik siin teeb? Teel märkmikuni koperdasin iseenda jalgade otsa ning vandusin. Olin kindel, et olin kellegi üles äratanud, aga majas valitses ikka see särisev vaikus. Korjasin märkmiku üles ning puhusin ära selle peal oleva tolmukorra. Avasin selle ning juba sisekaant nähes taipasin, et see pole minu märkmik. Ärevusega keerasin paar lehekülge edasi ja mu käed hakkasid värisema, kui nägin, et kõik read olid kitsa, aga korraliku käekirjaga täis kirjutatud. Alustasin lugemist. Mõnda aega oli toas kuulda ainult minu katkendlikku hingamist. Siis aga kolksatas mu taskulamp maha ning see tekitas seintele liikuvaid valgusviire, kui see toa teise otsa veeres. Pigistasin kõvasti märkmikut oma käes. Ja sellest alates muutub kõik. | |
|
| |
AliceInWonderland XD lehm
Postituste arv : 642
| Pealkiri: Re: Mineviku Varjud [7] 18/6/2012, 00:56 | |
| Mulle vist meeldib!:) I Think So! | |
|
| |
Hippi Vapper lohetapja
| Pealkiri: Re: Mineviku Varjud [7] 18/6/2012, 00:59 | |
| Ja mida see tähendama peaks? Mulle võib sisukaid ja kriitikarohkeid kommentaare ka anda, kui keegi viitsib | |
|
| |
| |
| |
Mezilane Pipar
Postituste arv : 1381 Age : 25 Asukoht : Eesti
| Pealkiri: Re: Mineviku Varjud [7] 18/6/2012, 07:34 | |
| Alice, mina õudusjutte ei karda, aga filmid, eriti need, kus verd lendab, ma ei kannata. Jutu kohtaaaa! Hippi tahtsid kriitikat, sa ei saa seda kui välja arvata, et osa oli ikkagi vähemalt minu jaoks kohutavalt lühike. Sellest märkmiku asjast ma eriti midagi ei jaga, AGA öösel kondama mööda seda mõisa, mina ei julgeks magama jäädagi! Ühesõnaga, mina ootan huviga uut osa ja kui sa sellega venitad siis ma otsin su maamuna pealt üles ja surun sulle märkmiku ja pastaka kätte ning sa hakkad uut osa kirjutama minu järelvalve all. | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Mineviku Varjud [7] 18/6/2012, 10:33 | |
|
Viimati muutis seda AliceInWonderland XD (18/6/2012, 11:05). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Hippi Vapper lohetapja
| Pealkiri: Re: Mineviku Varjud [7] 18/6/2012, 11:02 | |
| Mezilane: Selle foorumi kaardi järgi võib sul see raskeks kujuneda Aga tänud! | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Mineviku Varjud [7] 18/6/2012, 11:09 | |
|
Viimati muutis seda AliceInWonderland XD (19/8/2012, 12:06). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Chewery Tasane
Postituste arv : 1
| Pealkiri: Re: Mineviku Varjud [7] 5/7/2012, 23:30 | |
| UUUT.Vahe on nii pikk juba. | |
|
| |
Hippi Vapper lohetapja
| Pealkiri: Re: Mineviku Varjud [7] 7/7/2012, 10:54 | |
| Ma proovin end täna õhtul kokku võtta siis :) Suurepärasele Suvele on üks osa juba kirjutatud, aga ma veel ei pane üles. Võite umbes homme uut oodata siis | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Mineviku Varjud [7] 9/7/2012, 16:36 | |
| Jahm, eks me siis oota väga-väga-väga uut!
Viimati muutis seda AliceInWonderland XD (19/8/2012, 12:07). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Viinamari Juudijõulupuu
| Pealkiri: Re: Mineviku Varjud [7] 11/7/2012, 22:01 | |
| | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Mineviku Varjud [7] 12/7/2012, 02:38 | |
| Eelmine osa, oli nii ammu, seega kuna uut? Mina ootan.
Viimati muutis seda AliceInWonderland XD (19/8/2012, 12:08). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Hippi Vapper lohetapja
| Pealkiri: Re: Mineviku Varjud [7] 15/7/2012, 16:35 | |
| Ma palun väga vabandust! (ma polnud sees, sest ma olin reisil) Igatahes, ma vist ei jätka seda juttu praegu. Ma lõpetan selle kindlasti ära, aga praegu teen pausi sisse, sest mul lihtsalt ei ole inspiratsiooni enam selle jutuga. | |
|
| |
Viinamari Juudijõulupuu
| |
| |
| |
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Mineviku Varjud [7] | |