| Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) | |
|
+27Gerdyke Ellukas Toadily Insane Chrissu:* ®ebra R. Shadowpaw kiizukutsu liiisake17 liisucatye karrrui Getzzzu Kärolyn Metsakas(s) loveu4ever Wissel SugarPiece Herbts AliceInWonderland XD Griffu. Dragomira C0oozz Cilen Smile* Mezilane nasicc Hippi 31 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 21/6/2012, 01:48 | |
| Alice: Ee, okei, teie kõrged ootused nende kahe kohtumise suhtes hirmutavad mind juba! Ma kardan, et ma ei suuda seda kõike nii kirja panna nagu ma ise tahaks ja kuidas teile meeldib. Aga eks mul täna ole aega seda mõelda. Ja ehk ka õhtul, kui koju tagasi sõidan. Dragomira: No tubli. No eks teatud inimesed ikka midagi juba teavad tulevikust Aga kõike te ikkagi ei tea. Mu mõtted on nagu ilm, mis pidevalt muutuvad. Ma olen juba viimased kaks osa vist nii kirjutanud, et mõtlen, et kohe nüüd tuleb Chad aga ei, ikka juhtub midagi muud ja siis on paras kamm. Ma pingutan täiega aga ei anna endast 100% Ja damn, NP kõrvalt ma ei saa enam isegi Hüsteeriaga tegeleda -.- | |
|
| |
Cilen Magus maius
Postituste arv : 2007 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 21/6/2012, 10:00 | |
| Ma oleksin tegelikult juba eile osa läbi lugenud, aga kuna mu silmad nii kohutavalt valutasid ja allergia ka tunda andis siis ma otsustasin, et targem on seda täna nautida. Ja siiiis ma nautisin seda.. Ja oujeah, see oli nii hea osa. Joshua mulle endiselt ei meeldi. Olgu ta siis hetkel ükskõik kui hea Summeri vastu. Ma nii loodan, et kui Summer ja Chad lõpuks kohtuvad, siis Summer ei sõima ta nägu täis. Kuigi tal on selleks jõle hea põhjus. Muidugi, lõppudelõpuks võib Chad ka ta peale pahane olla, kui Summer Joshuaga nii edasi laseb ja ta seda näeb. Muidu mulle meeldis see osa, väga! | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 21/6/2012, 10:54 | |
| Siis, kui mulle ei meeldi, teile meeldib See, et Joshua teile ei meeldi on vaid hea. Siis ma ei pea hakkama vaeva nägema, et te teda vihkama hakkaksite, kuigi karta on, et teie viha tema vastu aja jooksul kasvab. Ma arvan... Ja noh, eks neil mõlemal ole põhjust rahulolematu olla | |
|
| |
AliceInWonderland XD lehm
Postituste arv : 642
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 21/6/2012, 23:27 | |
| Ei no ta pole nende 9 osa jooksul sugugi jube olnud tegelikult | |
|
| |
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 22/6/2012, 01:22 | |
| Omamoodi on see tore | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 22/6/2012, 09:40 | |
| | |
|
| |
Dragomira Juudijõulupuu
Postituste arv : 235 Age : 25 Asukoht : Kagu-Eesti
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 22/6/2012, 12:09 | |
| Peaks mainima, et Josh on nende 9 osa jooksul päris tore olnud. Nunnu ja värki. Aga ma olen kindel, et "vaga vesi, sügav põhi". Seega varsti ahistab Josh Summerit. | |
|
| |
Smile* Vapper lohetapja
Postituste arv : 140 Age : 27 Asukoht : Kuskil kõrgustes
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 22/6/2012, 13:05 | |
| Oeh, väga hea osa. Mulle tundus see kuidagi imelik, et Summer seda nii kergelt võtab, et Chad üldse elus on. See peaks küllaltki suur ¹okk olema. Chadi on tõesti põhjust oodata . Ta on kuidagi selline, ma ei oska seletadagi...Eriline? Vastupidiselt teistele, ei meeldi Josh mulle üldse. :) Kuigi tal on hea karakter! Ma ei suuda Chadi ja Summeri kohtumist ära oodata. Loodan, et teed varsti uue. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 22/6/2012, 14:45 | |
| Dragomira: No ta saab nii ühe kui teise asjaga hakkama
Smile*: Ei võta kergelt aga kui inimene, kelle vastu viha suunatud on, pole lähedal, siis on mõttetu kuri ka olla. Kui ta tuleb siis proovime asjale vinti juurde keerata. Ja eks seal ole ikka põhjuseid ka, miks ta eriline on. Chad on minu jaos ka hoopis eriline teiste juttude meestegelastest (a'la Rafe) Ja see on tore, kui Joshua EI MEELDI. Nii peabki! Ega ma ise ka ei suuda nende kahe kohtumist ära oodata. Mul pole veel aimugi kuidas ma seda teen... Viimased 2-3 osa olen ma tahtnud teda sisse kirjutada aga siis nagu sisetunne ütleb, et on vara veel...
| |
|
| |
Herbts 200 posti tüüd
Postituste arv : 202 Asukoht : Tähistaeva all...
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 22/6/2012, 19:18 | |
| Np on mulle alati meeldinud.. :) Ja seda valu, mis Chad Summerile tekitab, on mullegi eriti tuttav, mis teeb selle loo eriti südame lähedaseks.. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 22/6/2012, 19:55 | |
| Mnjaa, võimalik.
Mulle on see siiski kõige-kõige lähedasem, sest selles on väga palju mind ja minu kogemusi/läbielatut... Mis täpsemalt, seda ma eriti ei hakka välja tooma, mõned teavad mõndasid asju aga on asju, millest ma ei räägi... | |
|
| |
SugarPiece Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 193 Age : 27
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 27/6/2012, 03:53 | |
| Uh! Mina tahaks küll nüüd aplausi, et ma nii tubli olen ja.. Ei tegelikult, ma ei ole nii nõudlik. Kust alustada siis.. Oli juba ammu plaanis lugeda NP esimest hooaega(?), aga ei olnud seda varem käsile võtnud. Seega ükspäev siiski tegin seda. Lugesin ja lugesin ja lugesin järgmine päev ja siis jäid mõned päevad vahele ja lugesin veel ja veel ja aii kuidas oleks vahepeal tahtnud sinna kommentaare vahele kirjutada ning lõpuks jõudsin oma lugemisega lõpule. Väga meeldis, nagu täitsa raamat. Ja nüüd üleeile alustasin teise hooaja(?) lugemisega. Mulle hakkas vahepeal korraks Joshua meeldima, tahtsin, et temaga oleks seda mingit actioni vms. ;D Aga kas ta on paipoiss ning kuni on suutnud Summerile pisut lähemale tulla, muutub tagasi pahapoisiks? (Selle lause sõnastus oli keeruline -.-) Aga tegelikult mulle jutt väga-väga meeldib! Kui varem ma ei kartnud, et uus osa on kohe olemas, et ei pea ootama, siis nüüd ma kardan, et peab kaua-kaua uut ootama. Ja siis seda ka, et seepärast siin ongi nii palju lehekülgi ja nii vähe osasid, et kommentaare on liiga palju! Too bad! | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 27/6/2012, 13:20 | |
| Nojah, teine hooaeg Joshua on alati selline paha olnud. Ta lihtsalt vahel talitseb ennast, et jätab hea mulje vms. Ja eks osad tulevad nii tihti, kui ma suudan kirjutada. Ma ei sunni ennast kirjutama vaid ootan ära selle õige hetke, mil ma tunnen, et saan hakkama asjaga. Ja kui ma end sunnin, ei tule asi hästi välja -.- Aga ma iga päev mõtlen selle jutu peale ja tahaks kirjutada aga alati ei jõua. Mõnikord on oma elus palju toimumas ja siis lihtsalt ei suuda keskenduda | |
|
| |
Hippi Vapper lohetapja
Postituste arv : 130 Asukoht : Keila
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 27/6/2012, 16:50 | |
| Võta oma aeg Kuigi sul ilmuvad vahel need osad üsna pikkade vahedega, on need osad siiski pikad ning sisukad ja superhästi kirjutatud. Ootan :) | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 28/6/2012, 04:15 | |
| Mingi magic juhtus Polnud plaanis kirjutada aga ma tegin lihtsalt oma NP wordi faili lahti ja hakkasin kirjutama ja so far I like. Kell on neli läbi öösel ja nüüd ma tunnen, et ma pean ülejäänud raasu 10. osa päeval ehk kirja panema kui jaksan. Hetkel olen aga pisut liiga sleepy, et sellist draamat edasi kirjutada. Pole nagu asjadesse reaalset suhtumist Aga okei, selle postituse põhimõte on siiski see, et varsti-varsti on teil siin 10. osa olemas. Parimal juhul täna, heal juhul homme, halvimal juhul ülehomme | |
|
| |
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| |
| |
Mezilane Pipar
Postituste arv : 1381 Age : 25 Asukoht : Eesti
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 1/7/2012, 19:13 | |
| Oujeeee... ma leidsin lõpuks aega ja tahtmist, et see lugu uuesti läbi lugeda. Ma lugesin senukaua kuni läbi olin siiani lugenud, ma lihtsalt ei suutnud peatada, kuigi oli hetk, millal ma mõtlesin, et jäta järele Marta, jäta järele, sa suudaksin endale ainult iseendale füüsiliselt nii haiget teha ning tegingi, (ma ei pane kunagi tähele, millal ma endale haiget teen) lõin rusikaga vastu lauda kui Joshua teda suudles ja ka siis kui ta Joshua juurde jõudis. Arghh ma tahan Joshua maha lüüa ja mul on Chadist nii kahju ja Summer on lihtsalt täielik lollpea antud hetkel. Aga mulle meeldib! Uut! | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 1/7/2012, 19:27 | |
| Ah et Mezilane on Marta? Meeldiv tutvuda Sa lugesid need üheksa osa ainult läbi? Oook, niipalju ka siis juba, et 10. osa on pooleli :) Ja hetkel hakkasin üht teist asja kirjutama. Hüsteeriat :) Nii on selle esialgne nimi... | |
|
| |
Mezilane Pipar
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 1/7/2012, 19:40 | |
| Ja mina olen Marta, tegelikult on mul lausa kaks nime. Marta Maria. Mul on NP 77 osa ka loetud. Hüsteeriat? Kõlab huvitavalt. Esimene pilt tekkis sassis juustega naisest, kes freak outis. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 1/7/2012, 20:01 | |
| Mkm. Ma siiani nimetasin seda Hüsteeriaks aga arvatavasti saab see teise nime. Ütleme nii, et see on tuunitum versioon Haprast, millega on mul suured plaanid kuid eks näeb mis saab :) Te saite kunagi kõik seda proloogi ka lugeda... Ja võib-olla ühel ilusal päeval saate seda siin ka lugeda... | |
|
| |
Mezilane Pipar
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 1/7/2012, 20:15 | |
| Loodetavasti see üks ilus päev on ikka suvel :) | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 1/7/2012, 21:00 | |
| Ee, ei tea, millal see kena päev tuleb | |