MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)

Go down 
+27
Gerdyke
Ellukas
Toadily Insane
Chrissu:*
®ebra
R.
Shadowpaw
kiizukutsu
liiisake17
liisucatye
karrrui
Getzzzu
Kärolyn
Metsakas(s)
loveu4ever
Wissel
SugarPiece
Herbts
AliceInWonderland XD
Griffu.
Dragomira
C0oozz
Cilen
Smile*
Mezilane
nasicc
Hippi
31 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 28 ... 42  Next
AutorTeade
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 14 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 14 Icon_minitime21/6/2012, 01:48

Alice: Ee, okei, teie kõrged ootused nende kahe kohtumise suhtes hirmutavad mind juba! Ma kardan, et ma ei suuda seda kõike nii kirja panna nagu ma ise tahaks ja kuidas teile meeldib. Aga eks mul täna ole aega seda mõelda. Ja ehk ka õhtul, kui koju tagasi sõidan.

Dragomira: No tubli. No eks teatud inimesed ikka midagi juba teavad tulevikust Very Happy Aga kõike te ikkagi ei tea. Mu mõtted on nagu ilm, mis pidevalt muutuvad. Ma olen juba viimased kaks osa vist nii kirjutanud, et mõtlen, et kohe nüüd tuleb Chad aga ei, ikka juhtub midagi muud ja siis on paras kamm. Ma pingutan täiega aga ei anna endast 100%
Ja damn, NP kõrvalt ma ei saa enam isegi Hüsteeriaga tegeleda -.-
Tagasi üles Go down
Cilen
Magus maius
Cilen

Female Postituste arv : 2007

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 14 Icon_minitime21/6/2012, 10:00

Ma oleksin tegelikult juba eile osa läbi lugenud, aga kuna mu silmad nii kohutavalt valutasid ja allergia ka tunda andis siis ma otsustasin, et targem on seda täna nautida.
Ja siiiis ma nautisin seda.. Ja oujeah, see oli nii hea osa. Very Happy

Joshua mulle endiselt ei meeldi. Very Happy Olgu ta siis hetkel ükskõik kui hea Summeri vastu.

Ma nii loodan, et kui Summer ja Chad lõpuks kohtuvad, siis Summer ei sõima ta nägu täis. Kuigi tal on selleks jõle hea põhjus. Muidugi, lõppudelõpuks võib Chad ka ta peale pahane olla, kui Summer Joshuaga nii edasi laseb ja ta seda näeb. Very Happy

Muidu mulle meeldis see osa, väga! Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 14 Icon_minitime21/6/2012, 10:54

Siis, kui mulle ei meeldi, teile meeldib Very Happy

See, et Joshua teile ei meeldi on vaid hea. Siis ma ei pea hakkama vaeva nägema, et te teda vihkama hakkaksite, kuigi karta on, et teie viha tema vastu aja jooksul kasvab. Ma arvan...

Ja noh, eks neil mõlemal ole põhjust rahulolematu olla Very Happy
Tagasi üles Go down
AliceInWonderland XD
lehm
AliceInWonderland XD

Female Postituste arv : 642

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 14 Icon_minitime21/6/2012, 21:45

Heh, minu Joshua vihkamine ei saa enam kasvada. See on juba niigi suur. Very Happy To the moon and back and so 99 times.:)
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 14 Icon_minitime21/6/2012, 23:27

Ei no ta pole nende 9 osa jooksul sugugi jube olnud tegelikult
Tagasi üles Go down
AliceInWonderland XD
lehm
AliceInWonderland XD

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 14 Icon_minitime21/6/2012, 23:37

Võib-olla jah, nende üheksa jooksul tõesti mitte. Aga mulle loeb ka see, mis varem juhtunud, nii et... Minu jaoks jääb talle must plekk alatiseks külge. Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 14 Icon_minitime22/6/2012, 01:22

Omamoodi on see tore Very Happy
Tagasi üles Go down
AliceInWonderland XD
lehm
AliceInWonderland XD

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 14 Icon_minitime22/6/2012, 09:40

Aitäh!
Tagasi üles Go down
Dragomira
Juudijõulupuu
Dragomira

Female Postituste arv : 235

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 14 Icon_minitime22/6/2012, 12:09

Peaks mainima, et Josh on nende 9 osa jooksul päris tore olnud. Very Happy Nunnu ja värki. Very Happy Aga ma olen kindel, et "vaga vesi, sügav põhi". Seega varsti ahistab Josh Summerit. Very Happy
Tagasi üles Go down
Smile*
Vapper lohetapja
Smile*

Female Postituste arv : 140

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 14 Icon_minitime22/6/2012, 13:05

Oeh, väga hea osa.
Mulle tundus see kuidagi imelik, et Summer seda nii kergelt võtab, et Chad üldse elus on. See peaks küllaltki suur ¹okk olema.
Chadi on tõesti põhjust oodata Very Happy. Ta on kuidagi selline, ma ei oska seletadagi...Eriline?
Vastupidiselt teistele, ei meeldi Josh mulle üldse. :) Kuigi tal on hea karakter!
Ma ei suuda Chadi ja Summeri kohtumist ära oodata. Loodan, et teed varsti uue.
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 14 Icon_minitime22/6/2012, 14:45

Dragomira: No ta saab nii ühe kui teise asjaga hakkama

Smile*: Ei võta kergelt aga kui inimene, kelle vastu viha suunatud on, pole lähedal, siis on mõttetu kuri ka olla. Kui ta tuleb siis proovime asjale vinti juurde keerata.
Ja eks seal ole ikka põhjuseid ka, miks ta eriline on. Chad on minu jaos ka hoopis eriline teiste juttude meestegelastest (a'la Rafe)
Ja see on tore, kui Joshua EI MEELDI. Nii peabki!
Ega ma ise ka ei suuda nende kahe kohtumist ära oodata. Mul pole veel aimugi kuidas ma seda teen... Viimased 2-3 osa olen ma tahtnud teda sisse kirjutada aga siis nagu sisetunne ütleb, et on vara veel...
Tagasi üles Go down
Herbts
200 posti tüüd
Herbts

Female Postituste arv : 202

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 14 Icon_minitime22/6/2012, 19:18

Np on mulle alati meeldinud.. :)
Ja seda valu, mis Chad Summerile tekitab, on mullegi eriti tuttav, mis teeb selle loo eriti südame lähedaseks..
Tagasi üles Go down
http://sidrunisiirup.blogspot.com
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 14 Icon_minitime22/6/2012, 19:55

Mnjaa, võimalik.

Mulle on see siiski kõige-kõige lähedasem, sest selles on väga palju mind ja minu kogemusi/läbielatut... Mis täpsemalt, seda ma eriti ei hakka välja tooma, mõned teavad mõndasid asju aga on asju, millest ma ei räägi...
Tagasi üles Go down
SugarPiece
Kuri põhjapõder(???)
SugarPiece

Female Postituste arv : 193

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 14 Icon_minitime27/6/2012, 03:53

Uh! Mina tahaks küll nüüd aplausi, et ma nii tubli olen ja.. Ei tegelikult, ma ei ole nii nõudlik. Razz

Kust alustada siis.. Oli juba ammu plaanis lugeda NP esimest hooaega(?), aga ei olnud seda varem käsile võtnud. Seega ükspäev siiski tegin seda. Lugesin ja lugesin ja lugesin järgmine päev ja siis jäid mõned päevad vahele ja lugesin veel ja veel ja aii kuidas oleks vahepeal tahtnud sinna kommentaare vahele kirjutada ning lõpuks jõudsin oma lugemisega lõpule.

Väga meeldis, nagu täitsa raamat. Razz
Ja nüüd üleeile alustasin teise hooaja(?) lugemisega. Mulle hakkas vahepeal korraks Joshua meeldima, tahtsin, et temaga oleks seda mingit actioni vms. ;D
Aga kas ta on paipoiss ning kuni on suutnud Summerile pisut lähemale tulla, muutub tagasi pahapoisiks? Very Happy (Selle lause sõnastus oli keeruline -.-)

Aga tegelikult mulle jutt väga-väga meeldib!
Kui varem ma ei kartnud, et uus osa on kohe olemas, et ei pea ootama, siis nüüd ma kardan, et peab kaua-kaua uut ootama. Sad

Ja siis seda ka, et seepärast siin ongi nii palju lehekülgi ja nii vähe osasid, et kommentaare on liiga palju! Too bad! Evil or Very Mad
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 14 Icon_minitime27/6/2012, 13:20

Nojah, teine hooaeg Very Happy

Joshua on alati selline paha olnud. Ta lihtsalt vahel talitseb ennast, et jätab hea mulje vms.

Ja eks osad tulevad nii tihti, kui ma suudan kirjutada. Ma ei sunni ennast kirjutama vaid ootan ära selle õige hetke, mil ma tunnen, et saan hakkama asjaga. Ja kui ma end sunnin, ei tule asi hästi välja -.-

Aga ma iga päev mõtlen selle jutu peale ja tahaks kirjutada aga alati ei jõua. Mõnikord on oma elus palju toimumas ja siis lihtsalt ei suuda keskenduda Very Happy Very Happy
Tagasi üles Go down
Hippi
Vapper lohetapja
Hippi

Female Postituste arv : 130

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 14 Icon_minitime27/6/2012, 16:50

Võta oma aeg Very Happy Kuigi sul ilmuvad vahel need osad üsna pikkade vahedega, on need osad siiski pikad ning sisukad ja superhästi kirjutatud.
Ootan :)
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 14 Icon_minitime28/6/2012, 04:15

Mingi magic juhtus Very Happy Polnud plaanis kirjutada aga ma tegin lihtsalt oma NP wordi faili lahti ja hakkasin kirjutama ja so far I like. Kell on neli läbi öösel ja nüüd ma tunnen, et ma pean ülejäänud raasu 10. osa päeval ehk kirja panema kui jaksan. Hetkel olen aga pisut liiga sleepy, et sellist draamat edasi kirjutada. Pole nagu asjadesse reaalset suhtumist Very Happy Aga okei, selle postituse põhimõte on siiski see, et varsti-varsti on teil siin 10. osa olemas. Parimal juhul täna, heal juhul homme, halvimal juhul ülehomme Wink
Tagasi üles Go down
AliceInWonderland XD
lehm
AliceInWonderland XD

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 14 Icon_minitime30/6/2012, 02:00

Jeeeeeee, uus osa on tulemas! Very Happy
Halb on aga see, et mind pole siin foorumis umbes 2 nädalat, seega jah... No Ma loen siis, kui üks kord tagasi jõuan.
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 14 Icon_minitime30/6/2012, 02:07

Kaua sa veel siin saadaval oled? Very Happy Very Happy
Tagasi üles Go down
Mezilane
Pipar
Mezilane

Female Postituste arv : 1381

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 14 Icon_minitime1/7/2012, 19:13

Oujeeee... ma leidsin lõpuks aega ja tahtmist, et see lugu uuesti läbi lugeda. Ma lugesin senukaua kuni läbi olin siiani lugenud, ma lihtsalt ei suutnud peatada, kuigi oli hetk, millal ma mõtlesin, et jäta järele Marta, jäta järele, sa suudaksin endale ainult iseendale füüsiliselt nii haiget teha ning tegingi, (ma ei pane kunagi tähele, millal ma endale haiget teen) lõin rusikaga vastu lauda kui Joshua teda suudles ja ka siis kui ta Joshua juurde jõudis. Arghh ma tahan Joshua maha lüüa Twisted Evil ja mul on Chadist nii kahju ja Summer on lihtsalt täielik lollpea antud hetkel.

Aga mulle meeldib!

Uut!
Tagasi üles Go down
http://www.wattpad.com/user/MezilaneM
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 14 Icon_minitime1/7/2012, 19:27

Ah et Mezilane on Marta? Very Happy Meeldiv tutvuda Very Happy
Sa lugesid need üheksa osa ainult läbi? Oook, niipalju ka siis juba, et 10. osa on pooleli :) Ja hetkel hakkasin üht teist asja kirjutama. Hüsteeriat :) Nii on selle esialgne nimi...
Tagasi üles Go down
Mezilane
Pipar
Mezilane

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 14 Icon_minitime1/7/2012, 19:40

Ja mina olen Marta, tegelikult on mul lausa kaks nime. Marta Maria. Mul on NP 77 osa ka loetud. Hüsteeriat? Kõlab huvitavalt. Esimene pilt tekkis sassis juustega naisest, kes freak outis.
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 14 Icon_minitime1/7/2012, 20:01

Mkm. Ma siiani nimetasin seda Hüsteeriaks aga arvatavasti saab see teise nime. Ütleme nii, et see on tuunitum versioon Haprast, millega on mul suured plaanid kuid eks näeb mis saab :) Te saite kunagi kõik seda proloogi ka lugeda... Ja võib-olla ühel ilusal päeval saate seda siin ka lugeda...
Tagasi üles Go down
Mezilane
Pipar
Mezilane

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 14 Icon_minitime1/7/2012, 20:15

Loodetavasti see üks ilus päev on ikka suvel :)
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 14 Icon_minitime1/7/2012, 21:00

Ee, ei tea, millal see kena päev tuleb Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 14 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)
Tagasi üles 
Lehekülg 14, lehekülgi kokku 42Mine lehele : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 28 ... 42  Next
 Similar topics
-
» Need pisiasjad... 77/77