MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)

Go down 
+27
Gerdyke
Ellukas
Toadily Insane
Chrissu:*
®ebra
R.
Shadowpaw
kiizukutsu
liiisake17
liisucatye
karrrui
Getzzzu
Kärolyn
Metsakas(s)
loveu4ever
Wissel
SugarPiece
Herbts
AliceInWonderland XD
Griffu.
Dragomira
C0oozz
Cilen
Smile*
Mezilane
nasicc
Hippi
31 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 42  Next
AutorTeade
Mezilane
Pipar
Mezilane

Female Postituste arv : 1381

Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 15 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 15 Icon_minitime1/7/2012, 21:31

Loodetavasti varsti :)
Tagasi üles Go down
http://www.wattpad.com/user/MezilaneM
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 15 Icon_minitime1/7/2012, 21:32

Võib-olla ma avaldan selle teistmoodi? Very Happy
Tagasi üles Go down
Mezilane
Pipar
Mezilane

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 15 Icon_minitime1/7/2012, 22:03

Eks me seda näeme, kunagi. Very Happy
Tagasi üles Go down
SugarPiece
Kuri põhjapõder(???)
SugarPiece

Female Postituste arv : 193

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 15 Icon_minitime1/7/2012, 22:46

Oooh.. mul on nimekaim siin. Razz Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 15 Icon_minitime1/7/2012, 22:49

Minul pole Very Happy Raudselt pole Very Happy
Tagasi üles Go down
Mezilane
Pipar
Mezilane

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 15 Icon_minitime1/7/2012, 22:50

O.O ma ei jaga enam mitte midagi.
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 15 Icon_minitime2/7/2012, 05:51

Kell on 5.48 ja mina olen veetnud unetu öö, et teie jaoks see osa ära lõpetada Very Happy Polnud plaanis aga ma kirjutasin midagi muud enne ja siis mõtlesin, et vaatan, kas tuleb siis välja. Loodan, et tuli. Head ööd! Audrey on siin oma töö ära teinud ja katsub nüüd und näha Very Happy Very Happy

10. Olevik

Ärkasin võpatades tugeva prõmmimise peale üles. Keegi tagus nagu segane mu toa uksele ja segas mul magada. Pistsin vaikselt sisisedes pea teki alt välja ja soovisin, et ükskõik, kes mu rahu häirib, teeks seda siis vähemalt väga mõjuva põhjusega...
„Jah?“ proovisin võimalikult kurjalt hüüda, kuid kuuldavale tuli vaid hale unine pomin.
Uks vajus lahti ja Kent vahtis mind, lai irve suul.
„Mida?“ ohkasin ja surusin pea patja.
„Kell on pool üks päeval ja sa magad?“
„Ei või?“
„Unekott. Muidugi võib aga sulle tuli külaline.“
Ajasin pea püsti, kuid enne, kui ma sain üldse küsida, kes mu juurde tuli, oli Kent kadunud. Uks oli irvakil ja ma olin sunnitud end püsti ajama. Tatsasin kiirelt kapi juurde, tõmbasin pika plussi magamisriietele peale, kohendasin kätega juukseid ja hõõrusin nägu.
Peaasi, et see külaline poleks Chad, oli sel hetkel mu ainus mõte. See oleks lihtsalt liiga veider... Ja väga-väga vale.
Seejärel sammusin kööki, kus nägin Lexiet, kes mind nähes tõmbus kuidagi pingesse. Ta silitas sõrmedega meie söögilaua äärt ja ma avasin ohates külmkapi. Vajasin külma mahla. Võtsin kapist ühe klaasi ning keerasin end siis Lexie poole, mahlapakk käes: „Tahad ka?“
Lexie raputas sõnatult pead.
„Okei, ise tead,“ pomisesin omaette ja kirusin mõttes oma liiga unist häält. Valasin klaasi poolest saadik mahla täis ja kulistasin selle korraga alla. Joogi jahedus pani mind pisut köhima.
„Mis sind siia tõi?“ uurisin ja valasin endale uue portsu. Seekord terve klaasitäie. Vastust oodates libises mu pilk Lexiest mööda, õue. Ilm oli ülimalt kole ja tuuline. Tundus nagu oleks sügis, mitte suvi. Ja mina, loll, ronisin sellise ilmaga õue. Mille nimel? Kelle nimel..?
„Kuulujutud.“
„Kuulujutud?“
Lexie noogutas ja tema suutmatus mulle silma vaadata ajas mind närvi.
„Nii, äärmiselt põnev, räägid mulle ka?“
Lexie silmad ekslesid köögis ringi ja ma ootasin huviga, millal ta suu lahti teeb ja räägib. Ilmselgelt puudutab asi mind ja võib-olla ka Joshuat. Muidu mu ainuke sõbranna siin ei oleks.
„Kuule, sa tulid siia minuga rääkima. Palun tee siis seda. Võib-olla on mul kiire...“
Tema üks suunurk kerkis ja tema nägu ehtis korraga pisut õel naeratusevine. Ta vaatas mind ja hoidis minuga silmsidet ja muutus kõigest mõne sekundiga hoopis teistsuguseks Lexieks. See polnud see tüdruk. Mitte see Lexie...
„Sul on kiire kuhu? Joshua juurde?“ Sõnad kõlasid ootamatult mürgistena.
Mu suu vajus pisut paokile kuid ma kogusin ennast ruttu. Tõstsin pisut pead ja hoidsin silmsidet.
„Ja siis?“ küsisin, kergitades üleolevalt üht kulmu.
„Kas sa oled idioot, Summer? Kas sa oled nii kiirelt unustanud, mida ta sulle tegi?“
„Ta ei teinud mulle mitte midagi. See on minevik. Ta on muutunud..,“ seletasin vurinal. Asetasin käed vaheliti ja ootasin Lexie vastuväidet.
„Joshua pole hea!“
„Aga ta pole halb ka,“ turtsusin vastuseks. „Ja palun võta vaiksemaks, sa ei pea siin lõugama.“
Lexie silmad olid täis sädemeid. Ta avas suu, kuid ei suutnud korraga midagi öelda. Ta vaid noogutas aeglaselt ja mühatas.
„Neelasid keele alla?“ soovisin ma alustatu lõpule viia. Kui ta tuli siia tüli norima, siis selle ta ka saab.
„Summer, saa aru, ta mängib sinuga. Ta tahab sind ära kasutada. Sa mängid end talle kätte ja ta saab selle, mida ta kõige rohkem tahab ja millest tookord ilma jäi. Sa oled tema jaoks vaid üks paljudest mängukannidest... Kuidas sa ei näe, kui halb ta on? Ta pole muutunud. Ta räägib kõigile, et sina ja tema...“
Katkestasin Lexiet järsult.
„Mina ja tema mida?“
„Et te eile õhtul olite koos... Et sa suudlesid teda?“
Mu seest käis kerge nõks läbi. Ah nii on lood, Joshua oli lugu pisut muutnud... Õnneks ei löönud see teadmine mind rivist välja. Ma kasutasin kerget hämmingut ära, et panna mahlapakk külmikusse tagasi ja et Lexie midagi ei märkaks.
„K-kas see on tõsi?“ küsis Lexie, hääl murdumas õudusest.
Pöördusin end teda vaatama ja naeratasin: “Jah.“
„Miks sa seda teed? Ütle, miks? Kas sind ei huvita üldse, mida meie asjast arvame? Sinu pere, mina, Evan? Will?“
„Ei huvita jah,“ kinnitasin Lexie sõnu.
Vaatasime üksteist tükk aega, mitte midagi lausumata.
„Summer,“ purustas Lexie paluvalt vaikuse. „Palun ära tee meile nii...“
„Sa palud?“ ägestusin. „Nüüd te kõik tulete mind paluma? Miks ma peaksin teid kuulama? Kas te mind kuulasite, kui ma vajasin teie toetust? Kus te kõik siis olite?“
„Millest sa räägid?“
„Sa tead väga hästi, millest ma räägin, Lexie.“
„Ei...“
Katsin näo kätega, kuid vaid hetkeks. See kõik oli mulle lihtsalt liig...
„Miks sa teed sellest tühisest asjast nii suure numbri?“ Ma käitusin hooletult aga ma teadsin, et kõik reageerivad nii nagu Lexie ja võimalik, et ka hullemini. Ma ei kujuta ettegi, mis siis saab kui mu vanemad ning Kent minust ja Joshuast kuulevad... Ja Chad?
„Te suudlesite,“ libisesid sõnad kiirelt üle Lexie huulte ja tema näost oli juba näha, kui vastik tal selle peale mõelda oli. Mina ja Joshua. Koos. Suudleme.
„Jah, me suudlesime.“ Rõhutasin nimme igat sõna. „Ja see oli väga hea,“ lisasin. Kui Joshua lisas midagi, siis teen ma seda sama ka ise.
Mulle tundus, et kui ma Lexiele veel midagi ütlen, hakkab ta nutma, seega proovisin hoida keelt hammaste taga. Kui ta tunneb vajadust edasi rääkida, las ta siis teeb seda...
„Aga kuidas Chad sellesse suhtuks?“ küsis Lexie vaevukuuldavalt.
Mu süda jättis löögi vahele. Kas ta teab midagi? Kas ta teab, et Chad on elus? Kas ta on teda näinud? Tõrjusin paanilised küsimused tahaplaanile ja proovisin Lexie sõnade suhtes külma närvi hoida. Oli, mis oli, kuid sellega tabas Lexie mu nõrka kohta. Täpselt vastu naelapead, tubli sõbranna.
„Nüüd sa tood siis tema mängu?“
„Mis sa arvad, mida ta teeks? Kas tal poleks valus? Hoolimata kõigest, mis teie vahel oli ja mis ta sinu heaks tegi, leiad sa tee selle värdja juurde... Sa ju armastasid Chadi? Mis sa arvad, mida see kõik talle tähendaks? Kas sa oled tema peale üldse mõelnud?“
„Mis õigusega sa temast räägid? Ise sa olid meie vastu. Nüüd tuled mulle ette heitma, et ma teen midagi valesti? Mis see üldse sinu asi on, mida ma teen!“
Lexie ohkas.
„Ma siiski hoolin sinust, me oleme sõbrad...“
Mühatasin ja proovisin silmi kuivadena hoida. „Me olime sõbrad,“ parandasin Lexiet. „Sa kaotasid mu sõpruse siis, kui sa keerasid end minu vastu. Me saame läbi, aga see on ka kõik. Midagi rohkemat ma sulle enam pakkuda lihtsalt ei suuda... Sa ise loobusid mu sõprusest.“
Lexie huuled värisesid ja ma nägin, kui raske tal oli pisaraid tagasi hoida. Olin samuti naelapea pihta sihtinud ja sain ka pihta. Rõõmustasin, kuid sügaval sisimas murdusin. Mulle ei meeldinud talle haiget teha, kuid sel hetkel tundus see äärmiselt vajalik. See kuulus mu kurja plaani juurde. Näidata kõigile, et minu jaoks on olemas ka palju hullemaid variante, kui see üks ja ainus õige, kellest kõik mind iga hinna eest lahutada üritasid.
„Summer..,“
„Ma vajasin sind siis nii väga aga mida sina tegid? Mind lihtsalt maha. Sa ise ei tundnudki teda ja sa... lihtsalt... ühinesid kõigi teiste arvamusega.“
„Ma,“ alustas Lexie, kuid ma ei soovinud enam midagi kuulda. Vähemalt niipea mitte.
Langetasin hetkeks pilgu, lootes, et ma suudan oma jõuvarud koondada ning tõstsin siis pea.
„Mine.“
Lexie turtsatas nutuselt: „Mida?“
„Kuulsid küll. Mine ära.“
„Summer,..“
Ta kõhkles, tema silmad olid nii paluvad. Ja ta ei suutnud uskuda, mida kuulma pidi.
„Kas sa ei saanud aru?“ küsisin, sõnu oma huultega raskelt voolides. Soovisin, et ta juba läheks ja ma oma emotsioonid välja elada saaks.
„Sum...“
„Kao siit minema!“ tõstsin korraga häält, mille peale Lexie võpatas ja nuuksuma hakkas.
Ta vaatas mind veel viimast korda kuidagi eriti paluvalt ning pühkis käeseljaga põskedelt pisaraid. Tema suu vajus pisut paokile, justkui sooviks ta veel midagi öelda, veel mind kuidagi kahe jalga maa peale tirida, kuid ta teadis, et ma ei kuula teda. Ta noogutas leplikult ja sammus köögist välja. Kuulasin tema sammude sahinat ja mu huuled värisesid. Mu kurku tekkis raske klomp ja ma hoidsin end tagasi, et mitte teda tagasi kutsuda ja vabandust paluda, Aga kui ma välisukse avanemist ja kinnilangemist kuulsin, ei suutnud ma end tagasi hoida. Ma puhkesin kohutavalt nutma ja olin enda peale tige. Miks ma endale niimoodi haiget pean tegema?
Laksasin mõlema käega tööpinnale enda selja taga ja pühkisin vihahoos tühja mahlaklaasi põrandale, kus see kildudeks purunes.
Täpselt nagu mu südagi kaks aastat tagasi selle suve lõpus...
Võtsin tüki majapidamispaberit ja kuivatasin oma silmad ära, misjärel kuulsin köögiukse poolt samme.
Seisin oma kohal ja ootasin, kes tuleb.
Kent astus kööki ja vaatas mind, seejärel klaasikilde, mis meie vahele jäid.
„Mis juhtus?“
Mühatasin.
„Ma kuulsin su kisamist ka,“ selgitas Kent.
Kükitasin sõnakestki lausumatta kilde üles korjama. Õnneks olid killud normaalse suurusega. Kui põrand neist puhas oli, viskasin killud prügikasti.
„Summer?“
Vaatasin prügikasti ja mõtlesin. Mu süda oli justkui see klaas, mis purustati ning mille ma nüüd ise prügikasti viskasin. Joshua oli kui prügikast, kes tarbetud killud enda pihku võttis, kuid ta ei teadnud, et tema pole iial see, kes killud puslena kokku paneb. Ma vajasin selleks kedagi, kes teadis, kuidas ta terviku lõhkus. Ainult see inimene saab ka killud omavahel kõige paremini sobitada.
„Summer?“
Kent oli mu kõrvale tulnud. Tundsin tema kätt oma õlal.
„Ma läksin Lexiega tülli.“
„Ma tean,“ kordas Kent ja hõõrus mu õlga. „Ma kuulsin.“
Neelatasin: „Aga kui palju sa kuulsid?“
„Seda, et sa karjusid talle, et ta minema läheks.“
Hingasin kergendatult. Väga hea, mõtlesin. Varem või hiljem saab Kent teada, mis toimub ja varsti ka vanemad. Seda ma tahangi aga ma ei taha, et kõik liiga kiirelt toimuks. Kõik on alles liiga algfaasis.
Natuke veel ja alles siis võib kuulujutt kulutulena levima hakata.
„Mis teil juhtus?“ küsis Kent ja ma ei osanud talle mitte kuidagi vastata. „Kas te tülitsesite Chadi pärast?“
„Chadi? Ei, mitte tema pärast,“ valetasin vennale. Miks ma peaks tunnistama, et ma meie kahe koosolemist endiselt kaitsen? See on minevik... „Lihtsalt Lexie arvas, et ta tuleb jagab mulle pisut juhtnööre, kuidas ma oma elu elama peaks. Aga ta vist unustas, et ma oskan seda ideaalselt. Ta võiks ise oma juhtnööre jälgida...“
Kent pööritas silmi: „Oh teid naisi. Ma arvasin, et teil oli siin ikka üks huvitav catfight mõne tüübi pärast aga ei.“
Manasin näole naeratuse. Kuidagiviisi. Raskustega. Aga sain hakkama.
„Hiljem näeme,“ lõpetasin vestluse ja sammusin köögist minema, joonelt oma tuppa. Heitsin voodisse pikali ja vahtisin lakke, kui kuulsin tüütut pininat. Sekund hiljem taipasin, et seda häält teeb mu telefon. Ekraanil vilkus tundmatu number. Olin alati olnud pisut skeptiline võõraste numbrite suhtes, kuid nüüd veel eriti. Chad ja Kent on omavahel ühenduses seega võib helistajaks vabalt Chad olla. Aga kas ta helistaks? Ta eelistaks minuga näost-näkku kohtuda ja rääkida. Kõne oleks liiga lihtne lahendus. Aga olgu pealegi, proovisin end kokku võtta.
Võtsin kõne vastu ja tõstsin mobiili kõrva äärde. Kellegi hääl lausus mu nime.
„Jah,“ kostsin vastuseks. „Kes on?“
„Kuidas sa mind ära ei tunne?“
Heitsin voodile lamama ja pigistasin silmad kinni. Kes see on? Kes see küll on? See hääl on nii tuttav aga see ei ole õnneks Chad. Kes siis?
„Joshua olen,“ sain oma mõtetele vastuse. Avasin silmad ja pööritasin neid. Joshua. Mis nipiga ta mu numbri kätte on saanud? Otsustasin asjast mitte suurt numbrit teha ja end vabaks lasta. Kõik on super. Ta on mul justku ümber väikse sõrme keeratud ja ta isegi ei mänginud minuga. Ta tundus hoopis teistsugusena kui üle-eelmisel suvel. Mulle tundus, et asjad liiguvad selles suunas, kus ma tahan, et need liiguksid. Ma olin hetkel veel asjade kulgemisega päris rahul. Pisut endapoolset suunamist ja varsti on kõik nii nagu olema peab.
„Oo, hei,“ proovisin meelitatud olla. Ausalt öeldes olingi. Aga sellest, et mul polnud aimugi kuidas ta mu numbri saanud oli. „Mis toimub?“
„Mõtlesin sinu peale,“ lausus ta mesimagusal häälel. Seejärel kuulsin tema naeru.
„Kui palju?“
„Palju,“ vastas Joshua kiiresti. „Tegelikult ei helistanud ma selle pärast. Kas sul on õhtuks
plaane?“
Naeratasin. See kõlab nagu...
„Ei.“
„Väga tore.“
„Soovid mind kuhugi kutsuda?“
„Nojah, grillipeole. Randa.“
„Sellise ilmaga?“ Ilm oli endiselt kole.
„Õhtuks pidi selgeks minema. Pealegi meil on igav.“
„Teil?“ küsisin.
„Nojah, Aga ega kõik ei tuleks. Vaid mõned...“
Okei, see siiski ei kõla nagu kohting. Ja ma võiks tegelikult keelduda tema kutsest. Eitav vastus võib talle kasuks tulla.
„Oled siis nõus tulema?“ palus Joshua.
„Mis kell?“
„Me veel ise ka ei tea aga ma helistaksin sulle, kui ma su peale võtaks. Salvesta mu number ära.“
„Okei,“ pomisesin vastuseks.
„Nägemist,“ lausus Joshua rahuolevalt ja ma tegin seda, mis ta mul teha käskis. Salvestasin tema numbri ja trükkisin telefoniraamatuse kiirelt tema nime. Seejärel asetasin telefoni öökapile ning sättisin end voodile tagasi.
Proovisin mõelda oma vestlusele või pigem vaidlusele Lexiega, kuid ma ei suutnud oma mõtteid millelegi koondada. Omamoodi oli see isegi hea- ma olen siis hiljem kindlasti julgem, tunnen end vabamalt. Ehk saab sellest õhtust üks mu tuleviku olulisemaid verstaposte?
Tagasi üles Go down
Dragomira
Juudijõulupuu
Dragomira

Female Postituste arv : 235

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 15 Icon_minitime2/7/2012, 09:54

Audrey, sa ütlesid, et eelmises kahes osas tahtsid Chadi sisse panna aga ei pannud. Ma nii ootasin, et Chad nüüd siia ikka tuleb, aga ei. Kaua sa inimesi nõnda piinad? Very Happy

Ma leidsin ühe kahtlase lause ja ühe vea. Very Happy Siin need on: "Ma vajasin sind siis nii väga aga mida sina tegid? Mind lihtsalt maha. " Kas seal ei peaks olema "Jätsid mind lihtsalt maha" või midagi sellist? :) Ja teine: "Nojah, Aga ega kõik ei tuleks. Vaid mõned..." Kui seal on koma, peaks "aga" väikese tähega olema, kui punkt siis võib "aga" suurega olla. :) Ma usun, et need jäid sul lihtsalt kahe silma vahele. :)

Nüüd sisust ka veidi. Lexie tuleb Summerile ütlema, et Summer ei tohiks Joshiga koos olla? Kas pole mitte mingit seadust, et iga inimene võib elada oma elu nii nagu ta ise tahab? Et jamh, Lexie on ka suht sooda. Ei Mina saan temast täiesti aru, aga Summeri vaatenurgast... Muide, mulle kohe päris kindlasti ei meeldi enam Joshua ja mul hakkas täna ootamatult Chadist kahju. Very Happy Mina tahaksin ikkagi happy end'i. :) Noh, pulmi, mesinädalaid ja kaheksat last. :)

No olgu siis, ma ei piina sind enam (loe: ei sunni sind pikemat kommentaari lugema) ja lasen sul rahulikult NP üheteistkümnendat osa kirjutada, kui sul selleks kunagi juhuslikult inspiratsiooni tuleb. :) (Koos Chadiga!) Very Happy
Tagasi üles Go down
Cilen
Magus maius
Cilen

Female Postituste arv : 2007

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 15 Icon_minitime2/7/2012, 11:19

Ma jään hetkel enda endise arvamuse juurde: Summer on loll!
Lihtsalt, inimesed ju ei muutu. Seda on ju igal pool nii palju korrutatud ja tema..Ugh.

Kuigi tegelikult ei olnud Lexiel tõesti mingit õigust Summeriga sellest rääkima tulla. Ise ta oli see, kes ei tahtnud, et Chad ja Summer koos oleks. Kuigi nüüd on asi Joshuas, aga mind oleks see samuti ärritanud. Very Happy

Järjekordselt mulle väga meeldis. Sinu kirjutamise still lihtsalt.. jamh.. see on suurepärane! Very Happy

Ja nüüd uut! Very Happy
Tagasi üles Go down
Mezilane
Pipar
Mezilane

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 15 Icon_minitime2/7/2012, 11:47

Arghhh... Summer on nii loll Evil or Very Mad

Kuigi ma pole ühe kohapealt Cileniga nõus, minu meelest hea tahtmise juures inimesed võivad muutuda, kuid mõnikord tulevad vanad harjumused tagasi.

Mul on Lexiest nii kuradi kahju. Ta üritas ju ainult aidata, aga Summer on nii pime ja loll, et ei märganud seda No

Ning minu kujutlusvõime ütleb mulle, et Joshua teebb sellel grilliõhtul midagi või vähemalt kavatseb teha ja see ajab mind marru. Mulle ei meeldi JOSHUA!

Uut! afro
Tagasi üles Go down
Hippi
Vapper lohetapja
Hippi

Female Postituste arv : 130

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 15 Icon_minitime2/7/2012, 12:31

Cilen: Minu arust see esimene viga ei ole viga. Või selles mõttes, et "Ma vajasin sind siis nii väga aga mida sina tegid? Mind lihtsalt maha." selles mõttes, et Lex tegi ta maha.
Ja siis üks viga: tegemata, ütlemata on ühe T-ga (ma ei mäleta, kumb variant sul oli Very Happy)
Aga osa - niiii mõnusalt pikk ja kaasahaarav. Ja ikka ma ei usalda Joshuat. Äkki ta mängib sama sorti mängu nagu Summergi? Võidab teise usalduse ja... ok, vaatab, mis lugu toob.
Aga ma ootan endiselt Chadi. Kas ta on juba äkki linnas ja jälgib Summeri tegevusi. Kindlasti on, eks, sest millalgi oli ju see tume kogu ja värki. Äkki Chad ilmutab end rannas?
Mul on ka Lexiest kahju. Ta oli jah idioot, aga see oli kaks aastat tagasi ja nüüd on tal väga kahju ning ta tahab Summerile vaid parimat ning proovib teda mõistusele tuua, aga Summer on nii kuradi isepäine, et jah Very Happy
UUT!
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 15 Icon_minitime2/7/2012, 13:47

Dragomira: See esimene lause peabki olema nii nagu see seal on. See pole viga. Teine on kerge näpukas, sest ma kirjutasin oma Wordi tekstifailis ühe uue fondiga, kus komal ja punktil vahet ei saa teha Very Happy Aga font ise hakkas meeldima. Mmhmh, mõnikord peab ka meeldiv font olema Very Happy

Selle sisu juttu peale ütlen ma vaid niipalju, et... Kõik on võimalik. Kui ma isegi teaks, kuidas see kõik lõppeb. Nagu Karro ütleb, et teades mind tuleb kurb lõpp Very Happy No vot ei tea veel Very Happy Aga kindel on see, et Summer saab kõrvetada. Ja kõvasti.

Cilen: Joshua muutub!!! Very Happy

NP1-s käis ka Lexie Summerit nii-öelda hoiatama. Nüüd siis jälle :)

Eks ma vaatan, kuidas täna tuju on ja kas suudan midagi kirja panna. Mõtteid on. Juba öösel oli Very Happy

Mezilane: Mhmh, vanad harjumused tulevad tagasi Very Happy Täpselt.

Asi pole selles, et Summer ei märka seda. Ta nagu pöörab ära. Tahab näidata et peale ohutu Chadi on ka palju hullemaid variante, kellega ta koos võiks olla. Ta nagu käsiks oma lähedastel valida kas Joshua või Chad, teades, et sellisel juhul lepitaks Chadiga. Aga oma plaaniga rikub ta temaga suhteid. Summer saab haiget ja Chad samuti. Lõpuks hakkavad kõik lootma, et Chad on see, kes Summerile mõistuse pähe paneb :)

Ja no eks tal ole jah midagi plaanis Very Happy

Hippi: Very Happy

Enam-vähem. Alguses mõlemad mängivad üksteisega. Aga üks neist ka lõpuks armub teisesse. Ja kes, seda ma ei või öelda Very Happy See juba lükkab väga paljudele juhtuvatele sündmustele hoo sisse.

Muidugi on Chad tagasi Very Happy

Aga jah, Lexie... Tüdruk viimaks mõistis, et Chad oli päris okei Rolling Eyes

Ja järgmises osas võivad teie unistused täituda :)
Tagasi üles Go down
Cilen
Magus maius
Cilen

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 15 Icon_minitime2/7/2012, 14:00

Um, Hippi, ma rääkisin vigadest? Very Happy
Enda arust ei maininud ma midagi selle kohta..
Tagasi üles Go down
Mezilane
Pipar
Mezilane

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 15 Icon_minitime2/7/2012, 15:00

Dragomira rääkis vigadest.
Tagasi üles Go down
Dragomira
Juudijõulupuu
Dragomira

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 15 Icon_minitime2/7/2012, 15:54

Kui keegi mu erakordselt juhmile mõistusele rahulikult ära räägib, kuidas asjad on, siis ma saan ka aru. Very Happy Jah, selles lauses ei ole viga. Aga seda küsimust-vastust annab kaheti mõista ja mina esimese hooga mõtlesin teistmoodi, kui teised. Aga tänu Hippile ja Audreyle sain ma lõpuks aru. :)

Audrey, ma kogu südamest loodan, et selles osas sa piinasid viimast korda meid. :) Ma tõesti tahan, et Chad ja Summer ninapidi kokku läheksid, nii et pärast tuleb kiirabi kohale kutsuda. Twisted Evil
Tagasi üles Go down
Mezilane
Pipar
Mezilane

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 15 Icon_minitime2/7/2012, 16:00

Kui Cilen oma juttu panni ei lisa siis äkki siin tuleb Twisted Evil
Tagasi üles Go down
SugarPiece
Kuri põhjapõder(???)
SugarPiece

Female Postituste arv : 193

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 15 Icon_minitime2/7/2012, 16:12

Raudselt Summer armub Joshuasse.. Oleks liiga imelik, kui asi vastupidine oleks.
Aga miks Summer Chadile kui ka iseendale nii väga haiget tahab teha? Sad
Ja ma ei tea, mis mul viga on, aga ma vahel nii kardan, kui osasse tuleb Chad ja siis ta saab haiget.. :/
Tagasi üles Go down
Dragomira
Juudijõulupuu
Dragomira

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 15 Icon_minitime2/7/2012, 16:32

Just, Mezilane, õige jutt! Twisted Evil

Audrey, ma igaks juhuks tuletan sulle meelde, et kiirabi number on 112. Et siis sa saad ikka Summerile ja Chadile abi kutsuda, muidu heidavad teised hinge. No
Tagasi üles Go down
Mezilane
Pipar
Mezilane

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 15 Icon_minitime2/7/2012, 16:45

Ja kratsivad silmad peast kui pann ei töötanud.
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 15 Icon_minitime2/7/2012, 17:26

Dragomira: Aga mis sa mulle ikka teha saad, kui ma piinamisega jätkan? Very Happy Ja kammooon, nende kahe vahel mingit vägivalda küll ei hakka olema. Kui siis minimaalselt ja normaalsuse piirides...

SugarPiece: Eeeeeeeeeeh, you're wrong! Haiget saab Chad nagunii.

Dragomira again: Chad jääb terveks seega 112 jääb ära :)

Mezilane: Meeeeeh Very Happy
Tagasi üles Go down
Cilen
Magus maius
Cilen

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 15 Icon_minitime2/7/2012, 17:43

Mezilane, mingit panni sa minu jutus ei saa jah! Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 15 Icon_minitime2/7/2012, 18:14

Mis pann?
Tagasi üles Go down
Cilen
Magus maius
Cilen

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 15 Icon_minitime2/7/2012, 18:19

Ah, nad rääkisid mu jutus, et Emma peaks Adamile panniga vastu pead virutama.
Seda otseloomulikult ei juhtu ning sinu jutt on selle arutamiseks küll väga vale koht. Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 15 Icon_minitime2/7/2012, 18:26

Very Happy Very Happy

Mhmh, Summer ei hakka psühhi kombel panniga ringi lippama Very Happy
Tagasi üles Go down
Hippi
Vapper lohetapja
Hippi

Female Postituste arv : 130

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 15 Icon_minitime2/7/2012, 18:38

Mine, sa ajad alati oma põiklevate vastustega mu nii põnevile Very Happy
Loodan, et Josh armub. Tõesti loodan. Muidu saab Summer väga haiget.
Chadi siis järgmises osas? cheers
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 15 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)
Tagasi üles 
Lehekülg 15, lehekülgi kokku 42Mine lehele : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 42  Next
 Similar topics
-
» Need pisiasjad... 77/77