MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)

Go down 
+27
Gerdyke
Ellukas
Toadily Insane
Chrissu:*
®ebra
R.
Shadowpaw
kiizukutsu
liiisake17
liisucatye
karrrui
Getzzzu
Kärolyn
Metsakas(s)
loveu4ever
Wissel
SugarPiece
Herbts
AliceInWonderland XD
Griffu.
Dragomira
C0oozz
Cilen
Smile*
Mezilane
nasicc
Hippi
31 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 42  Next
AutorTeade
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 16 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 16 Icon_minitime2/7/2012, 19:00

Jap, Hippi. Josh armub ja selletõttu saavad paljud ohtlikud sündmused hoo sisse... Mis täpsemalt, ei või ma öelda, aga mõned vist teavad juba, kellega msnis jutustanud olen Very Happy

Um... Kui ma ütlen jah, siis vist läheb täielik party lahti onja? Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

Female Postituste arv : 2315

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 16 Icon_minitime2/7/2012, 20:10

Mulle meeldib, et Summer sellele lollakale Lexile koha kätte näitas ja ta minema saatis. No ei saa olla selline kahepalgeline mõrd ja tead tuleb veel õpetama ka, selline mühakas noh. Täielik mõttetu tädi minumeelest. Ajab ainult kopsu üle maksa.

Noh jah...kõik arvavad, et Summer on loll, et Joshiga niiviisi sahmerdab, aga pange ennast tema olukorda. Minumeelest on see ainuke viis kõigile kätte maksta. Ja see mida ta teeb on õige. Jah ta saab kindlalt haiget jne, aga ta vähemalt proovib. Mina teeks samamoodi. Ausalt ka. :S

Ja Sina Auts...said suurepäraselt selle osaga hakkama. Tõesti...tunded olid kõik omal kohal ja Lexile sai koht kätte näidatud. GOOD JOB! Wink Ja võta omale aega ikka, et järgmine osa kirjutada, sest nagu ma olen täheldanud juba, siis mida kauem sa ühe osa kallal tööd teed, seda paremad need tulevad Wink
Tagasi üles Go down
Mezilane
Pipar
Mezilane

Female Postituste arv : 1381

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 16 Icon_minitime2/7/2012, 21:40

Marta kategooriliselt armastab panne. Nende peal saab mune praadida, kuid omandab ka väga hea kuju kui sellele kellegile vastu pead anda, ainult, et siis on vist praadimisega kõik, mis tähendab, et peab uue panni ostma.
Tagasi üles Go down
http://www.wattpad.com/user/MezilaneM
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 16 Icon_minitime2/7/2012, 22:20

Naughty: Tänan :) Ma olen nii vässu et ei suuda sulle midagi pikalt vastu kirjutada. Sorr. Ma tegelt nii tahaks!

Mezilane: Eeeem, okei, aitab minu teemas sellest pannijutust Rolling Eyes
Tagasi üles Go down
Mezilane
Pipar
Mezilane

Female Postituste arv : 1381

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 16 Icon_minitime2/7/2012, 22:59

Sobib
Tagasi üles Go down
http://www.wattpad.com/user/MezilaneM
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 16 Icon_minitime2/7/2012, 23:17

Parem oleks, muidu 11. osa ei saa sellisel kujul nagu ma seda plaanin Very Happy Very Happy
Tagasi üles Go down
Dragomira
Juudijõulupuu
Dragomira

Female Postituste arv : 235

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 16 Icon_minitime3/7/2012, 11:33

Tänan, Auts. Me saame Chadi! cheers
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 16 Icon_minitime3/7/2012, 13:53

Esialgsete plaanide järgi on ta tulemas. Oleneb, kuidas see osa kirjutades kulgema hakkab aga ideaalis... Peaks ta 11. osas juba sõna sekka ütlema :)
Tagasi üles Go down
Hippi
Vapper lohetapja
Hippi

Female Postituste arv : 130

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 16 Icon_minitime3/7/2012, 13:55

Ooooh lõpuks!!!
Millal umbes oodata on uut?
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 16 Icon_minitime3/7/2012, 14:00

Ma ei tea. Võib-olla ma öösel hakkan kirjutama sest no... homme on mul tähtis päev ja vaevalt ma suudan keskenduda. Aga öösiti katsun kirjutada... :) Järgmist osa pole veel sõnakestki Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 16 Icon_minitime3/7/2012, 21:03

JUUBEL !!!!! Vuhuuuuu!

Aga mina küll Chadi nii ruttu ei tahaks. Mulle meeldib, et sa temaga venitanud oled. Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 16 Icon_minitime3/7/2012, 21:41

Jah, viimased minutid veel 19... Kuidas ma juba niiiiiiiiiiiiiiiiiiii vanaks sain...? :'(

Aga jahm, ega ma ka ei tahtnud teda niiiii kiirelt sisse tuua :) Nüüd vist peaks juba. Ma muutun õhtuti siin juba paranoiliseks Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 16 Icon_minitime3/7/2012, 22:25

Eheeee!!! Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 16 Icon_minitime3/7/2012, 22:31

Ei naera, see on tõsine asi Very Happy
Tagasi üles Go down
Griffu.
Admin
Griffu.

Female Postituste arv : 561

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 16 Icon_minitime3/7/2012, 23:21

Audrey teeb üheksateistkümneaastate klubis minu jaoks koha vabaks! *evillaugh* You're so old!

Aga ma liitun kõigiga, kes jutule uut osa nõuavad. (:
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 16 Icon_minitime3/7/2012, 23:35

Nänänänääääää, Griffu! Very Happy Troon on soe sinu jaoks :) Ma olen rõõmuga nõus loobuma numbrist 1 Very Happy

Ja osa kohta kriitikat ei jagagi? Sad
Tagasi üles Go down
Griffu.
Admin
Griffu.

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 16 Icon_minitime3/7/2012, 23:52

Millest see rääkis?

aaa, Lexi käis.

Nooh...

Jap, sul on õigus, kriitikat ei jagagi.
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 16 Icon_minitime4/7/2012, 00:07

Very Happy Very Happy Very Happy

Palju õnne ka siis sulle juba, Griffu! Very Happy
Tagasi üles Go down
Griffu.
Admin
Griffu.

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 16 Icon_minitime4/7/2012, 00:08

KUHJAGA ÕNNE, AUDREY!!!!!!!!! flower
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 16 Icon_minitime4/7/2012, 00:25

MA TÄNAN!!! :)

cheers
Tagasi üles Go down
C0oozz
Võlur
C0oozz

Female Postituste arv : 56

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 16 Icon_minitime4/7/2012, 10:28

Audrey ja Griffu ülisuured õnnesoovid mõlemale!
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 16 Icon_minitime4/7/2012, 10:44

Täname :) cheers
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 16 Icon_minitime4/7/2012, 10:55

JOSHUA LOVE! Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 16 Icon_minitime4/7/2012, 11:16

Mida? Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 16 Icon_minitime4/7/2012, 11:22

mulle meeldib joshua:d
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 16 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)
Tagasi üles 
Lehekülg 16, lehekülgi kokku 42Mine lehele : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 29 ... 42  Next
 Similar topics
-
» Need pisiasjad... 77/77