MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)

Go down 
+27
Gerdyke
Ellukas
Toadily Insane
Chrissu:*
®ebra
R.
Shadowpaw
kiizukutsu
liiisake17
liisucatye
karrrui
Getzzzu
Kärolyn
Metsakas(s)
loveu4ever
Wissel
SugarPiece
Herbts
AliceInWonderland XD
Griffu.
Dragomira
C0oozz
Cilen
Smile*
Mezilane
nasicc
Hippi
31 posters
Mine lehele : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 42  Next
AutorTeade
Cilen
Magus maius
Cilen

Female Postituste arv : 2007

Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 28 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 28 Icon_minitime31/12/2012, 13:21

Noh, järgmine aasta ei ole ju enam eriti kaugel. Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 28 Icon_minitime31/12/2012, 13:55

Jaa. Ma öösel kirjutasin aga üldse no... ei sobi see kirjutamine hetkel Very Happy Ma enda meelest jätsin eelmise osa nii heas kohas pooleli aga põhimõtteliselt juba viimased 4 päeva kui ma üritan kirjutama hakata, vahin tuimalt lihtsalt valget lehte enda läpaka ekraanil. Ja no... see ei ole tegelikult sugugi hull olukord. Tavaliselt see tähendab, et minuni pole see kõige parem idee veel jõudnud. Ka varem on nii olnud, et käib naksti ja kirjutan kahe tunniga osa valmis. Ohjah. Praegu on üks lõik kirjutatud aga see tundub niiiiiiiiiii vale. Aga eks ma ootan seda head mõtet :)
Tagasi üles Go down
kiizukutsu
Piraat

Female Postituste arv : 17

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 28 Icon_minitime5/1/2013, 15:26

Mulle meeldib kuidas sa detailselt asju kujutad/kirjutad...

Ootan uut... :)
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 28 Icon_minitime5/1/2013, 20:35

Ma tänan :) Ja ma ei oska öelda, mil ma 17. osa valmis saan. Ma olen alustanud seda aga ei suuda üldse keskenduda :S Aga ma üritan võimalikult ruttu sellega ühele poole saada! Very Happy
Tagasi üles Go down
Shadowpaw
Totaalne lumememm, noh!^.^
Shadowpaw

Female Postituste arv : 258

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 28 Icon_minitime29/1/2013, 09:41

Mulle ka väga meeldib. Ootan kannatamatult uut osa Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 28 Icon_minitime29/1/2013, 20:36

Ma ootan ka kannatamatult, millal ma sellega valmis saan Very Happy Aga ma proovin endast kõik anda :)
Tagasi üles Go down
R.
Kuri põhjapõder(???)
R.

Female Postituste arv : 193

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 28 Icon_minitime30/1/2013, 21:54

Lõpuks lugesin minagi läbi :)
Väga hea! Nutsin parasjagu, naeratasin jne.
Ka mina ootan uut osa. (:
Ja VÄGA Very Happy

Minu lemmik tegelane on siiski Summer ja Chad. Aga vahepeal meeldis ka Lexie ja vahel ka Kent Very Happy
Aga siiski lemmik on Summer. (:
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 28 Icon_minitime30/1/2013, 22:44

Ma kohe hakkan su peale Skypes karjuma, aga... Very Happy
Ma olin eemal POOL AASTAT ja siin on kõigest NELI UUT OSA?! Ai-ai-ai. Very Happy Ja mina arvasin, et olen sel sügisel aeglaselt kirjutanud. xD
Ühesõnaga: miks sa kõik ära rikkusid??? Mulle meeldis Joshua! Ta oli nii tore! Ja nüüd sina siis niimoodi...
Kuigi ma ei saa öelda, et ma Summeri ja Chadiga rahul pole. Very Happy Varem mulle see idee ei meeldinud, aga sa kuidagi... kirjutasid selle asja hästi. Very Happy Execution meeldis mulle. Very Happy
Ja nüüd... üle kuu ja ikka veel pole uut osa? Ai-ai. Very Happy
Ja mis ma veel mainida tahan, on see, et sul on mõnusad pikad osad. :)
OOOTAN UUUUUUUT! Very Happy
Tagasi üles Go down
R.
Kuri põhjapõder(???)
R.

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 28 Icon_minitime31/1/2013, 15:19

Ja mul tekkis mõte, et sa võiksid Chadi vaatenurgast ka seda kirjutada, kui on soovi Very Happy Mina olen üks kindel lugeja. :)
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 28 Icon_minitime31/1/2013, 20:20

Sille: Sinuga klaarisime ja võime klaarida ka tulevikus Skype'i vahendusel. Rõõmuga Very Happy

R.: Et nagu NP3 ja Chadi vaatenurk asjadest mis toimus NP 1-s ja 2-s? Very Happy See oleks huvitav jaa. Päris hea katsumus. Ja samas lihtne ka... Very Happy Hea mõte igatahes.
Tagasi üles Go down
R.
Kuri põhjapõder(???)
R.

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 28 Icon_minitime31/1/2013, 20:27

Nojah Very Happy Et kõik mis tema vaatenurga all juhtus vms.
Sa oled ju hea kirjutaja, tuled sellega toime :) Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 28 Icon_minitime31/1/2013, 21:07

Ei no kui soovi/huvi rohkem on võib ju kunagi pulli pärast proovida Razz
Tagasi üles Go down
R.
Kuri põhjapõder(???)
R.

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 28 Icon_minitime31/1/2013, 21:10

Very Happy Ma siis ootan Very Happy
Tagasi üles Go down
Dragomira
Juudijõulupuu
Dragomira

Female Postituste arv : 235

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 28 Icon_minitime31/1/2013, 21:19

Mina pooldaksin seda mõtet vägavägaväga. Kas me Joshua vaatenurgast ka midagi saame? Very Happy Very Happy
Tagasi üles Go down
®ebra
Juudijõulupuu
®ebra

Female Postituste arv : 230

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 28 Icon_minitime31/1/2013, 21:44

See on nii hea jutt! cheers
Palun võimalikult ruttu uut osa! bounce
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 28 Icon_minitime1/2/2013, 01:23

R.: Kusjuures mu mõtted liiguvad mühinal Very Happy

Drago: Ei, Joshua vaatenurgast ei. Aga Chadi vaatenurk oleks hea. Saaksite nii paljudele küsimustele vastused... Kuskohast ta tuli, miks ta tuli ja kes ta ikkagi selline on Very Happy Huvitav eksole? Very Happy

®ebra: Kas sa n-ö esimest hooaega olenud lugenud? Ja aitäh! Wink
Tagasi üles Go down
R.
Kuri põhjapõder(???)
R.

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 28 Icon_minitime1/2/2013, 14:31

Joshua on mõttetu Very Happy Rõve, räpane .... iuuu. Very Happy
Aga Chad on väike armas tipsununnu Very Happy
Oeh, ärge saage minust valesti aru Very Happy

Aga kirjutan uuesti, et ootan sellele uut osa ja Chadi vaatenurga jutule esimest osa Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 28 Icon_minitime1/2/2013, 15:41

Ei no... Ega Chad just mingi väike armas tipsununnu ka pole aga no mõnus on kindlasti jaa Very Happy

Aga no kas kolm ''hooaega'' NP-d liiale tõesti juba ei läheks?
Tagasi üles Go down
®ebra
Juudijõulupuu
®ebra

Female Postituste arv : 230

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 28 Icon_minitime1/2/2013, 16:28

Olen küll lugenud. Very Happy
Väga meeldis! cheers
Tagasi üles Go down
Dragomira
Juudijõulupuu
Dragomira

Female Postituste arv : 235

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 28 Icon_minitime1/2/2013, 17:17

Ega ma rohkem nalja pärast. Aga jestas, Auts, NP'd pole kunagi palju. :)
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 28 Icon_minitime1/2/2013, 17:28

®ebra: Tore-tore :)

Dragomira: Ahah, aga ma siis jätan meelde ja eks siis vaatab kunagi... NP totaalselt omab mu elu juba Very Happy

Tagasi üles Go down
R.
Kuri põhjapõder(???)
R.

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 28 Icon_minitime2/2/2013, 11:16

Very Happy

Ei, 3 "hooaega" ongi just heaa! Ja ma nii ootan väikese armsa tipsununnu osa ;D

Aga kuule... millal sa tõsiselt ka siia uue osa paned üles? Palun!
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 28 Icon_minitime2/2/2013, 21:57

Oeh, ma ei tea, ma ei tea... Nii raske on viimasel ajal ennast kirjutama saada, kuna ülikool ikka nii omab... Nii tahaks, ma ei tea, lotoga võita, et ei peaks tööle minema, siis saaks rahus peale kooli lõppu kirjutamisele pühenduda Very Happy Nii hea oleks. Samas läheks igavaks ka, sest tean, et ma ei suuda iga päev kirjutada, kui mõtteid pole. Aga ma pole NP-d unustanud. Ma üritan esimesel võimalusel/mõtete tekkimisel kirjutada, sest mul endal ka juba nii paha, et nii pikkade vahedega tulevad osad. Aga no kui mõtteid ega aega pole, siis pole. Vägisi kirjutades ei tule midagi.
Tagasi üles Go down
R.
Kuri põhjapõder(???)
R.

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 28 Icon_minitime2/2/2013, 22:13

Aa, no siis teine lugu hoopis. :)
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 28 Icon_minitime2/2/2013, 23:43

Ja jaa, ja no sul on hea lähedale uut osa nõudma ka tulla Very Happy
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)    Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)  - Page 28 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!)
Tagasi üles 
Lehekülg 28, lehekülgi kokku 42Mine lehele : Previous  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 35 ... 42  Next
 Similar topics
-
» Need pisiasjad... 77/77