MEIE JUTUD Järjejuttudele pühendatud foorum |
|
| Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) | |
|
+27Gerdyke Ellukas Toadily Insane Chrissu:* ®ebra R. Shadowpaw kiizukutsu liiisake17 liisucatye karrrui Getzzzu Kärolyn Metsakas(s) loveu4ever Wissel SugarPiece Herbts AliceInWonderland XD Griffu. Dragomira C0oozz Cilen Smile* Mezilane nasicc Hippi 31 posters | |
Autor | Teade |
---|
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 5/11/2013, 17:25 | |
| Ja kes ütles, et Josh pole üks peategelastest? | |
| | | Cilen Magus maius
Postituste arv : 2007 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 5/11/2013, 17:30 | |
| | |
| | | Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 5/11/2013, 17:40 | |
| Sest ta on ju | |
| | | Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 5/11/2013, 17:45 | |
| Noh, ega sest vast midagi halba pole kah. Ta on mulle viimasel ajal täitsa meeldima hakanud. | |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 5/11/2013, 18:10 | |
| Igal oinal on oma mihklipäev ja no... Joshua oma tuleb :) Kuidas ja mis juhtub, ma veel isegi ei tea. Olen igasuguseid asju mõelnud aga eks see peagi selgub, mis temast saab. | |
| | | ®ebra Juudijõulupuu
Postituste arv : 230 Age : 24 Asukoht : In my dreams
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 5/11/2013, 18:20 | |
| Mulle ka väga meeldib Ootan uut osa! | |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 6/11/2013, 23:40 | |
| Tore :) Loodan, et ma ka varsti uue osaga hakkama saan | |
| | | Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 17/11/2013, 21:32 | |
| Ma juba mitmendat päeva mõtlen selle jutu peale rohkem, kui tavaline oleks. Nii et ma lihtsalt ei suuda küsimata jätta, et kaugel sa uue osaga ka oled? | |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 18/11/2013, 00:14 | |
| Tore, et mõtled. Ma mõtlen ka uuest osast. Vaikselt-vaikselt edeneb asi... | |
| | | Roo¾adKet¹id Kojamees
Postituste arv : 27
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 28/12/2013, 00:30 | |
| Ma lugesin ühe päevaga NP1 ära ja NP2 siiamaani :) Pole mud öelda kui vau :) Sa kirjutad lihtsalt nii hästi, et lausa patt oleks lugemist pooleli jätta :) Mulle niiiiiiiii meeldib :):):) Tahtsin veel mainida, et mulle äga meeldib sinu sõnavara :) Esimeses osas(NP1) oli näiteks kõrvaklappide asemel kuular :) Mulle nii meeldis see :) Ühesõnaga sa kirjutad megahästi ja mul pole lihtsalt sõnu :):) | |
| | | Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 28/12/2013, 11:05 | |
| Auts on tõepoolest suurepärane kirjanik. (; | |
| | | Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 28/12/2013, 14:56 | |
| Mul tuli NP esimese osa isu täiega peale. Nananannaaaaa Teen pitsat ja loen NP-d sooooo nice!! | |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 28/12/2013, 16:45 | |
| Oi, kui nunnud te olete, aitäh No kõrvaklappide all ju võib mõista ka midagi muud, kuular on nagu sünonüüm neile või midagi sellist ja ega mina seda sõna välja ei mõelnud... Ja nii nunnu, et te jälle esimest NP-d ka loete. Ootan teie uusi vanenõuteooriaid ka siis juba | |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 1/1/2014, 07:23 | |
| Head uut aastat! Mu selle aasta esimene unetu öö ja selle aasta esimene uus osa NP-le :) Hakkasin seda umbes kolme paiku kirjutama ja põhimõtteliselt nüüd lõpetasin. Ei vasta minu ootustele (nagu tavaliselt ), kuid ometi ma kirjutasin ja jätkasin seda ja ei tundnud, et see kõik nüüd väga vale oleks olnud. Läheb nii nagu läheb... Aga ma loodan, et meeldib! :) 20. Hääbuv
Ärkasin ehmatusega. Olin üllatunud, et olin üldse suutnud magama jääda. Üritasin kuidagimoodi aru saada, mis kell võib olla, kuid arvestades jahedat õhku ja pragudest paistvat taevast, tundus olevat päikesetõusu aeg. Sulgesin ohates silmad ja toetasin pea, mis magades vasakule vajunud oli, vastu tala ning mõtlesin kõigi nende peale, kes minu pärast ilmselt juba muretsesid. Nad teavad, et Chad on mõnda aega kuskil ära ja ma ei saa olla ka temaga. Kindlasti üritas Lexie mulle helistada, kuid ta koju jõudis kuid kuna ta mind kätte ei saanud, ei oska ta nagunii midagi kahtlustada veel. Kui just ema-isa või Kent talle ei helista ega uuri minu kohta. Niisutasin keelega huuli ja silmitsesin siin poolikut veepudelit ja saiakest, mis Joshua minu juurde jätnud oli. Mu viimane eine oli olnud üks suur õun, enne kui Lexiega sammud ranna poole seadsime. Enne seda nosisin ema tehtud sooja hommikusööki, kuid ka seda mitte palju. Polnud ime, et mu kõht sellise korina saatel süüa nõudis. Kuna ma sain oma käsi vähemalt liigutadagi, otsustasin maksu mis maksab veepudel ja saiake endale lähemale saada. Ma teadsin juba ette, et see saab olema raske, kuid samas kindlasti mitte ka võimatu. Joshua ei pannud veepudelit ja saiakotikest minust nüüd nii kaugele ka. Üritasin tala najal kükitades üht jalga kõrvale viies veepudelit ja saiakest enda poole tõugata. Sirutasin jalga nii kuidas vähegi suutsin, kuid kannatamatuse tõttu koksasin veepudeli pikali. Puhkasin pisut ja proovisin uuesti siis samat liigutust korrata. Saiakese sain endale juba päris lähedale, kuid veepudel veeres minust eemale, jäädes seisma seal, kus Joshua süües istunud oli. "Kurat," surusin läbi hammaste ja ajasin end uuesti istukile tagasi, proovides nüüd igasuguste mooduste abil saiakest kätte saada, kuid kui see juba enam-vähem mul peos oli, kuulsin õues mootorimürinat. Ainuke mõte, mis siis mu peas oli, oli see, et kas tõesti Joshua on juba nii vara siin? Mingi naiivne osa minust lootis, et ta sai aru, kui idiootne minu selline kinnihoidmine oli ning tuli nüüd mind lahti päästma, et ma varahommikuks koju ilmuda saaks, kuid teine, see targem osa oli teisel arvamusel. Joshua võis ju mõista, mida ta teeb, kuid sellepärast ta oligi juba siin. Ta peab olema ettevaatlik. Ilmselt kuulus tema plaani ka enda näitamine küla vahel, et tema peale võimalikult vähe kahtlustusi langeks. Kuulsin liikumist juba lähemal. Minuti pärast ilmus mu vaatevälja pisut räsitud väljanägemisega Joshua, kelle tühi pilk tabas ära, millega ma vahepeal tegelenud olin. Raske polnud seda ka mitte märgata. Sõnagi lausumata korjas ta veepudeli eemalt põrandalt üles ning seejärel kükitas minu juurde, korjates ka saiakese maast. Ta murdis sellest killu ning tõstis siis selle mu suu juurde. Ta ootas hetke ning mühatas siis. "Ei taha?" Vaatasin temast mööda. "Ei taha?" kordas Joshua pisut karmimalt, mille peale ma lõpuks alandlikult oma suu avasin. Ta pistis saiatüki mulle suhu ning ma hakkasin seda aeglaselt mäluma, tema läbitungiv pilk minul. Esimesele tükile järgnes teine, kolmas, neljas. Enne kui Joshua viiendat tükki murdma hakkas, võtsin kogu oma julguse kokku, et teda paluda. "Joshua, palun lase mul minna..." Ta raputas pead: "Ei, Summer, võib-olla kui sul veab, päästab sind siit keegi teine, kuigi see tõenäosus on väike, kuid mina see inimene pole." "Kui sina see pole, saad sa karistada... See on kuritegu!" laususin nii veenvalt kui vähegi suutsin. "Kui sa lased mul minna, ei juhtu ju sinuga midagi... Ma sain oma õppetunni kätte, Joshua. Palun, lase mind siit lahti..." "Õppetunni!?" ärritus Joshua. ''Mis kuradi õppetunnist sa räägid? Sa pole veel midagi saanud..." Ta tõukas mind käega nii tugevalt, et ma lõin pea vastu tala. Krigistasin silmad kinni ja surusin hambad kokku, valu mu kuklas oli meeletu. Ta tõstis veepudeli oma suu juurde ja võttis sealt lonksu. Seejärel vaatas ta, kuidas ma oma pilku pudelil hoidsin. "Tahad ka?" Noogutasin, kuna ei tahtnud ega julgenud enam sõnakestki öelda. "Võta siis," irvitas Joshua kuratlikult, valades kogu vee pudelist minu peale. Kui pudel tühjaks sai, viskas ta selle eemale. "Näed päris kuum välja, kullake," lausus ta pilkavalt ja kükitas taas, et mu nägu enda poole pöörata. Ta silitas vasaku käega mu põske ja lõuajoont, liikudes siis kaelale. Ta huuled olid mu kõrva vastas ning ma tundsin, et ta lõhnas õlle ja suitsu järele. Joshua käsi liikus mu kaela ümber. Alguses silitas ta seda õrnalt, kuid siis pani ta käe mu kaelale nii nagu tahaks hakata mind ära kägistama. "Küll ära kannatad," sosistas ta pilkavalt, viidates mu läbimärjale olekule. Vesi pudelis oli öö jooksul jääkülmaks muutunud ning varahommikune jahe õhk polnud sugugi hea. Isegi kui päev tuleb palav, pole mul sellest kuumusest maja varjus jahedas viibides kasu. Joshual oli tõepoolest ükskõik, mis saab... Ja mina olin olnud nii rumal. See kõik oli minu süü. Ta tõusis ja kõndis mu ees edasi-tagasi. Mu peas oli nii palju erinevaid küsimusi, mida ma oleks küsida tahtnud, kuid suu lahti tegemine rääkimiseks enam arvesse ei tulnud. Välja arvatud muidugi juhul, kui ta minult midagi pärib. Ma tundsin hirmu, mida ta mulle veel teha võib, kui ma valel ajal suud paotan.
Kui Joshua tol päeval mind üksi jättis, sidus ta enne lahkumist mu käed veelgi tugevamalt kinni. Uus ja kare köis tegi mu kätele ja nahale haiget. Kui nüüd end liigutada soovisin, pidin seda ettevaatlikult tegema, et mitte iseendale liiga teha. Olin leidnud endale enam-vähem sobiva asendi ning üritasin sellega läbi ajada. Ma polnud tilkagi vett saanud, söögist rääkimata. Mu ajataju oli sassis, kuid mulle tundus, et nägin Joshuat viimati üle-eelmisel päeval. Oletasin, et ta hakkab minu juures käima iga päev ja õhtu, kuid kahjuks või õnneks ma eksisin. Korra isegi mõtlesin, et äkki on Joshua kinni peetud kui peamine kahtlusalune mu kadumises ja nüüd politsei pinnib temalt minu asukohta välja. Ma imestasin, et ma suutsin mingi ime läbi rahulik olla. Jah, ma nutsin, kui mõtted mind enda võimusesse haarasid aga enamasti üritasin pisaraid tagasi hoida. Ma pidin vastu pidama ja tugev olema. Ainult nii ma tulen sellest välja. Kui kaks eelmist päeva pidasin veel kuidagi vastu, oli see kolmas päev juba liialt piinarikas. Mul oli halb olla, tundsin kui nõrgaks olen muutunud ja mul oli peaaegu kogu aeg külm. Sellegipoolest magasin kuidagi seal tala küljes, aidates aja kiiremale kulgemisele, mu lõpu või pääsemise poole, kaasa.
Lõpuks kui Joshua taas end ilmutas, tundus ta kuidagi rahulikum, kuid ma võisin ka valesti aru saada. Imestasin, kui ta tuli mu juurde ja andis mulle juua ning hiljem pool peotäit pähkleid mulle sisse söötis. Kuigi ma olin võtnud teatava hoiaku temaga suhtlemise suhtes, poetasin vaikselt üle huulte paar tänusõna, kui ta mu eine veel ühe veelonksuga lõpetas. Joshua ei lausunud sõnagi. Ta istus minust eemale ja võttis pusataskust suitsupaki ja välgumihkli. Ta süütas sigareti, tõmbas selle vaikides poole peale ja köhatas siis. "Nad otsivad sind." Need sõnad mõjusid mulle elustavalt. "Küll aga mitte see, kes sinu pärast kõige rohkem muretsema peaks... Kuhu sa oma kodutu panid?" Vähemalt on Chadiga kõik korras, mõtlesin vaid. "Kuhu ta läks, Summer?" kordas Joshua oma küsimust. "Ma ei tea," vastasin. "Kuidas sa ei tea?" "Ta ei öelnud mulle," laususin, lootes, et Joshua selle teema jätab. Ilmselt fakt, et Chad sündmustest eemal oli, heidutas teda. Üks asi on see, mida mina läbi elan, hoopis teine aga see, mida Chad tunneks... Aga kuna Chad oli eemal, oli Joshual tunduvalr vähem huvitavam. "Sellepärast me ei leidnudki teda..," lausus ta rohkem iseendale, kui mulle. Mu mõte kiilus kinni- kas Joshua saatis oma ''mehed'', nagu ta oma sõpru nimetab, Chadile jahti pidama? Mida ta veel sellega saavutada oleks üritanud? Chadile ilmselt piisaks ka teadmisest, et minuga juhtus midagi. Võib-olla ongi teadmatus hea, kes teab mis hullusteks ta siis valmis on? Joshua süütas uue sigareti. "Nad isegi ei kahtlusta mind," nentis ta hetke pärast rahulolevalt. "Politsei. Jobukari. Aga mul hea alibi ka olemas. Ma... olin oma sõpradega. Ja nad kõik saavad seda kinnitada. Sõna sõna vastu..." Blokeerisin Joshua hääle oma peast ning mu mõtted liikusid tagasi päeva, kui Joshua mu rannas kinni võttis. Kui ta mind endaga kaasa haaras, jäi minust liivale maha üks plätu. Ma lootsin, et kui Lexie tookord ärkas ja nägi, et mind ei olnud, nägi ta vähemalt seda liivas. Ma ei jätaks niisama üht plätut liiva sisse... "Miks sa siin käid?" küsisin järsku Joshua käest, lootes, et ta ei ärritu ega torma mulle kallale. Minu imestuseks tundus mu küsimus talle pisut veidrana, kuid siis nägin, kuidas temas käis mingi klõps ja ta mind täiesti süüdimatu pilguga vaatas. "Ma hoian sind elus, Summer. Usu mind, ükskõik, kui väga sa mulle ka ei meeldiks, kuigi sa meeldid mulle väga, on mul ausalt öeldes täiesti savi, kas sa elad oma närust elu või mitte. Kui sa sured, oleksin mina praeguses olukorras mõrvar, või mis sina arvad? Aga ei kullake, ma ei taha seda olla, sest ma olen ju ikkagi hea poiss," seletas ta minu poole sammudes. Tajusin, kuidas ta agressiivsemaks muutus. "Hea poiss seni, kuni keegi mulle sitta keerab! Nagu sina, Summer. Sa oled kindlasti mõelnud, mis sa valesti tegid, eks? Mõtlesid välja?" Talusin vaikides tema karjumist kuni hetkeni, mil tema kannatus katkes ja ta täiesti hullunult jalaga mu kõhtu virutas, sest ma ei vastanud. Röökisin põrguvalusid taludes midagi ebamäärast vastuseks ning oletasin, et sellest Joshuale piisas. Ta seisis mõned minutid justkui kainenenult minu kössi tõmmatud keha kõrval, jälgides mu värisemist ja kuulates mu nuttu ning kadus siis mingil ajal majast, jättes mind sinna järjekordseks pikaks ööks. Ma ei kartnud seal üksinda olla. Kui Joshua oli minu juures, oli hirm tohutult suurem. Üksinda olles ootasin ma vaid selle kõige lõpplahendust ja mul oli ükskõik, kuidas see minu jaoks lõpeb. Peaasi, et võimalikult kiirelt. | |
| | | Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 1/1/2014, 14:34 | |
| | |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 1/1/2014, 14:39 | |
| | |
| | | Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 1/1/2014, 22:07 | |
| | |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 1/1/2014, 22:09 | |
| No tundub et mitte piisavalt... | |
| | | Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 1/1/2014, 22:16 | |
| Millest sa seda järeldad?
Aga tegelikult ma tahaksin seda öelda, et Josh võiks Summerit juba suudelda... Ma tean, et see saaks olema suurepärane kuna ma tean, kui hästi sa seda kirjutada suudaksid ja... Ta ikka suudleb teda, eks? | |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 1/1/2014, 22:17 | |
| Mõtle pisut, äkki mõtled välja.
Ma ei tea enam. | |
| | | Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 1/1/2014, 22:20 | |
| Vähene kommentaaride arv? See oli esimene asi, mis mulle pähe hüppas... Ma tõesti ei tea. Ma loodan, et sa varsti tead. Ja et nad ikka suudlevad, eks | |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 1/1/2014, 22:43 | |
| | |
| | | Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 1/1/2014, 22:45 | |
| No siis ma tõesti ei tea, kuna sa oled tõepoolest suurepärane kirjanik. | |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 1/1/2014, 23:05 | |
| No ilmselgelt mitte piisavalt, et mu kandidatuuri üles pole seatud :) | |