| Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) | |
|
+27Gerdyke Ellukas Toadily Insane Chrissu:* ®ebra R. Shadowpaw kiizukutsu liiisake17 liisucatye karrrui Getzzzu Kärolyn Metsakas(s) loveu4ever Wissel SugarPiece Herbts AliceInWonderland XD Griffu. Dragomira C0oozz Cilen Smile* Mezilane nasicc Hippi 31 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 6/8/2012, 23:39 | |
| Olks Eks see esimene NP oli rohkem pubekana ka kirjutatud... Ühest ideest teiseni... Endale eriti ei meeldigi | |
|
| |
Getzzzu Valguse kiirusel liikuv tigu
Postituste arv : 291 Age : 27 Asukoht : planeet Maa
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 11/8/2012, 18:05 | |
| Üleeile hakkas mul igav ning kirjutasin Google otsingusse "jutud" või "järjejutud". Leidsin selle foorumi ning valisin selle jutu, kuna sel oli palju vaatamisi - eeldasin, et see on hea jutt. Ei pidanudki pettuma, jutt oli vapustav! Muidugi lugesin alguses läbi "Need pisiasjad" ja siis kommentaaridest lugesin välja, et sellele on ka järg olemas. Nüüd olen ka need siis läbi lugenud. Kohutavalt hea! Lihtsalt ei suutnud üldse pooleli jätta lugemist. Eile lugesin peaaegu terve päev. Korra käisin poes ning tegin ka söögipausid, aga üldiselt lihtsalt lugesin ja lugesin su juttu... Nagu hea raamat, mida ei suuda käest panna ning kohe kisub lugema. Sul on tõsiselt annet! Tegin siia kasutaja, sest pidin lihtsalt seda ütlema. Ootan väga uut osa! :) | |
|
| |
Dragomira Juudijõulupuu
Postituste arv : 235 Age : 25 Asukoht : Kagu-Eesti
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 11/8/2012, 20:36 | |
| Kuule Auts, see on sul juba mitmes inimene, kes teeb sinu jutu pärast endale foorumisse kasutaja. Mina tulin ka siia ainult tänu sinule. Mida sa söönud oled, et sa meile nii palju lugejaid juurde meelitad oma kirjutistega? Sul 13. osast on ka midagi kirjutatud juba? :) *Tahab Chadi* | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 12/8/2012, 18:15 | |
| Aitäh, Getzzzu :) Dragomira: Ma ei söö midagi erilist. Mul on lihtsalt oma nipid 13. osa on kirjutamisel :) Aga ma ei suuda eriti keskenduda kirjutamisele ja mõttetööle, kuna mu peas on hoopis miski või noh, keegi teine :) Aga eks ma üritan. Ma käin ju tööl ka. | |
|
| |
Mezilane Pipar
Postituste arv : 1381 Age : 25 Asukoht : Eesti
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 12/8/2012, 21:31 | |
| Okei, aga suve lõpuks loodetavasti on siin rohkem kui 12 osa | |
|
| |
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 13/8/2012, 02:43 | |
| No ehk ikka paar osa valmib enne 1. septembrit :) Eks ma otsin head kirjutamisemuusikat, mõtlen... Proovin. Järgmist osa eksisteerib juba päris mitu korralikku lõiku Mul sama asi, Birx. Töö ja siis õhtul on Suhteliselt veider värk Ja no... üldse kohe tegelt ei suuda keskenduda. Vahepeal juba mõtlesin ühe lühema jutu kirjutamisele aga pean vist NP-le keskenduma :) Tõepoolest on raske olla | |
|
| |
Karro Our little cutie pie (L)
Postituste arv : 1743 Age : 30 Asukoht : Tähtedel
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 13/8/2012, 21:15 | |
| OH MY GOD!!! Loe nagu mingit kuradi raamatut!
Aah järgi lugesin kõik need osad, nüüd sa ei saagi mind piinata nende jupikestega msn'is lalalalalalalaaaa Chad on nii äge.. See lõpp.. Ta läks nii vingelt minema. Nii enesekindel, nii armas. Aaah, I want him! God, ma olen nii uhke, et ma otsustasin ikka need osad siit peldikust välja lugeda. Peaks Andule vist vihjama, et ta endale uue arvuti ostaks Haha.. Igatahes.. Ma ei oska sulle mitte midagi tarka öelda. Need osad olid super ägedad ja ma ei tea. Josh võiks oma autoga kuskilt künkast alla sõita, siis oleks Chad'il hea võimalus Summerile ligi pääseda. Siis ei oleks midagi mis saaks teda takistada, oleks vaba maa.. Kui ainult Summer ka mõistuse pähe võtaks ja laseks asjadel minna nii nagu minema peab, mitte ei sepitse mingit kättemaksu, mille lõpp kokkuvõttes ta ise kõige rohkem haiget saab. Ja ma ei tea mida ma jahun siin. Ma olen lihtsalt õnnelik et Chad on tagasi ja Summer teda näinud oli ja oeh.. Minu jaoks häppi ending.. Nüüd ma võin veel mõned kuud lugemata jätta Haha.. Igatahes, ma loodan et sa saad oma uue osaga varsti valmis ja et sa minu jaoks ja natukses aega leiaksid ja siis oleks küll kõik väga super! | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 13/8/2012, 21:32 | |
| Tänan, Karro Mul hea meel, et ma oma piinamisega sind lõpuks siia lugema meelitasin No um... Joshiga on mul kõik plaanid juba valmis nikerdatud | |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 13/8/2012, 23:56 | |
| Amm ja Karro, küll ma sinu jaoks lõpuks rohkem aega ka leian Ja Joshua... No temaga on mul juba kurjemad plaanid kui teil Head ööd, ma nüüd tuttu | |
|
| |
AliceInWonderland XD lehm
Postituste arv : 642
| |
| |
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 14/8/2012, 18:06 | |
| Mhmhmhhh Ja te ei tule selle variandi pealegi *õel naer* Kui viitsin, siis homme kirjutan teile hoopis midagi uut... :) Vist. Äkki NPd ka :) Vaatab | |
|
| |
karrrui Tasane
Postituste arv : 1
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 28/8/2012, 14:42 | |
| tegin ka selle jutu pärast kasutaja siia ma lugesin seda kuskil nii aasta v kaks tagasi ja see suvi leidsin uuesti ja lugesin paari päevaga läbi esimese hooaja, ühel hommikul ärkasin 6 ajal ja hakkasin lugema pärast kella vaatasin oli 9 juba... aga jaa uut osa tahaks juba | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 28/8/2012, 15:54 | |
| Ma ei jõua praegu kirjutamisega tegeleda. Tegelen Tallinna kolimisega ja eraelu ka ei lase... Aga varsti-varsti-varstiiiiii. MA pole seda unustanud :) | |
|
| |
Dragomira Juudijõulupuu
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 28/8/2012, 17:05 | |
| Me ootame, Auts. :) Meil kurikad seisavad nurgas juba. Teeme nii, et enne maailmalõppu me saame uue osa ka, eks? | |
|
| |
Kärolyn Magus maius
Postituste arv : 2124 Age : 32 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 28/8/2012, 18:30 | |
| Maailm ei lõpe ju.. Kalendri teine pool leiti üles. | |
|
| |
Dragomira Juudijõulupuu
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 28/8/2012, 18:57 | |
| Leitigi või? Ma küll ei teadnud. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 28/8/2012, 19:11 | |
| Enne maailmalõppu kindlasti :) Aga jahm, nii sorri noh... Ma tegelen oma aruandega ja siis asju peab kokku panema, et pealinna jälle kolida... Ja no ega praegusel hetkel ei teagi, et äkki peab hoopis korterit hakkama otsima. No neid asju on nii palju, mis häirivad kirjutamist hetkel. Aga ma võtan seda kui pausi. Ja võib-olla kui te uue osa saate, soovite te et ma plekski jätkanud | |
|
| |
Dragomira Juudijõulupuu
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 28/8/2012, 19:14 | |
| Me ootame uue osa ära, Auts. :) Võta oma aeg ja kirjuta rahulikult meile. :) Ja me tahame Alati uut osa. Suva mis juhtub. Okei, kui sa Chadi jälle ära tapad, siis me ei taha uut osa. | |
|
| |
| |
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) | |
| |
|
| |
| Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) | |