| Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) | |
|
+27Gerdyke Ellukas Toadily Insane Chrissu:* ®ebra R. Shadowpaw kiizukutsu liiisake17 liisucatye karrrui Getzzzu Kärolyn Metsakas(s) loveu4ever Wissel SugarPiece Herbts AliceInWonderland XD Griffu. Dragomira C0oozz Cilen Smile* Mezilane nasicc Hippi 31 posters |
|
Autor | Teade |
---|
®ebra Juudijõulupuu
Postituste arv : 230 Age : 24 Asukoht : In my dreams
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 22/2/2013, 06:46 | |
| Meeldib! Kirjuta palun ruttu uus! PS: Ei leidnud midagi, mida ette heita | |
|
| |
Toadily Insane Narkar
Postituste arv : 44 Asukoht : Eks kusagil ikka...
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 22/2/2013, 07:06 | |
| Mulle ka väga meeldib! See jutt on nii põnev Ootan uut! | |
|
| |
Shadowpaw Totaalne lumememm, noh!^.^
Postituste arv : 258 Age : 24 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 22/2/2013, 09:05 | |
| Mulle väga väga... meeldib Palun kirjuta hästi ruttu uus, sest ma ei jõua muidu ära oodata. Aitähh | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 22/2/2013, 11:41 | |
| Psh. Ni miks siis ei kirjeldanud Chadi keha, ahh? xD Aga ei, mulle meeldis. Kuigi mina ei taju seda ohtu, et Joshua nüüd midagi hullu teeb. Tore oli Chadi ja Summerit õnnelikuna näha. Kuigi mina isiklikult olen endiselt Chadi peale ka vihane. xd Ja tore oli näha, kuidas Summeri pere on ka Chadi suhtes toetavam nüüd. Nad on arenenud. ^^ Uut, r***k! | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 22/2/2013, 13:16 | |
| Zebra, Toadily Insane, Shadowpaw: Ma tänan Kas te olete nö esimest hooaega ka ikka lugenud? nasicc: No ma annan teie kujutlusvõimele vabaduse. Mõelge ta endale nii kenaks kui te tahate. Te ju niivõttes ei näe/näinud teda ju ka jutu signas (võtsin allkirjas ära aga on esimese osa ees olemas). See teine, palja ülakehaga tüüp peaks olema Joshua Chad see seljaga ja nii edasi... Mõnes mõttes on hea, kui sa seda ohtu ei taju aga no Joshua uhkus sai lihtsalt pisut riivata. Ja nii uskumatu, kui see ka äkki pole, ta tegelikult ka armus Summerisse. Ma olen nii kahe vahel, kuidas Joshua nende õnnekese proovile paneb... Nii et seda ma veel ei tea. Küll ma aga tean, kuidas ma selle jutu lõpetan Ja no eks ma vaatan, kuidas ma uuega hakkama saan. Äkki isegi täna... Vaatan ja proovin. | |
|
| |
Cilen Magus maius
Postituste arv : 2007 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 22/2/2013, 13:45 | |
| Ma loodan, et sa kedagi ära ei kavatse tappa. Ma ei teagi nagu, mida öelda. Ise veel ootasin nii väga uut osa ja mõtlesin, et kirun siin veidi seda, kui kaua uue osaga läks ja... Kuid nüüd tahan ma jälle mainida, kui väga ma su kirjutamisstiili armastan. Lihtsalt nii väga!!! Täiesti metsas, kui väga ikka. Ja ma ei väsi kordamast, et ma lihtsalt ootan seda aega, mil sa raamatu välja annad. Ootan uut! | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 22/2/2013, 13:52 | |
| Ma ei teagi veel kindlalt, kas neid on lõpuks sama palju alles kui alguses... Ja ma tänan. Ma enda meelest ei teinud selle osaga mitte üldse head tööd aga tore kui meeldis :) Raamatut loodke peale 2015. aastat. Siis ma lõpetan ülikooli ja äkki siis on aega rahulikult mingi lugu kirjutada Ja ma vaatan, äkki hakkan juba uut ka kirjutama :) | |
|
| |
R. Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 193 Age : 22 Asukoht : Pärnu maakond
| |
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 22/2/2013, 14:36 | |
| Dramaatiline, R. | |
|
| |
R. Kuri põhjapõder(???)
| |
| |
Shadowpaw Totaalne lumememm, noh!^.^
Postituste arv : 258 Age : 24 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 22/2/2013, 15:08 | |
| Audrey - Mina olen ja mulle meeldis esimene osa ka. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 22/2/2013, 15:31 | |
| R.: Tänan! :) oled ikka esimest hooaega ka lugenud? Shadowpaw: Väga toreeeeee | |
|
| |
®ebra Juudijõulupuu
Postituste arv : 230 Age : 24 Asukoht : In my dreams
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 22/2/2013, 15:37 | |
| Mina olen küll lugenud (Sa küsisid seda minult juba teist korda ) | |
|
| |
Toadily Insane Narkar
Postituste arv : 44 Asukoht : Eks kusagil ikka...
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 22/2/2013, 15:38 | |
| Mina olen ka esimest lugenud Kirjuta siis järgmine osa ruttu valmis | |
|
| |
R. Kuri põhjapõder(???)
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 22/2/2013, 15:51 | |
| | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 22/2/2013, 16:30 | |
| Ma olen jah tihti suhteliselt tuisupea | |
|
| |
Getzzzu Valguse kiirusel liikuv tigu
Postituste arv : 291 Age : 27 Asukoht : planeet Maa
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 22/2/2013, 16:55 | |
| Mulle meeldis ja mul poleks midagi selle vastu olnud, kui sa Chadi veidi detailsemalt kirjeldanud oleksid Ma ei saa aru, kuidas Summer Lexiele nii lihtsalt andeks suutis anda. Oleksin oodanud, et see käib kuidagi raskemalt... Ah, ma ei oskagi päris täpselt öelda, mis minu jaoks sealt puudu oli Summer ongi ehk selline andestav inimene. Mainin ära, et ka mul on selline tunne sees, et kavatsed kellegi ära tappa... Parem oleks, kui selleks kellekski osutuks näiteks Joshua. Joshua võiks Chadi ja Summerit relvaga ähvardada, siis kuidagi saab Chad relva enda kätte, laseb Joshi maha ning see kõik oleks lihtsalt enesekaitse Such a great idea, eks? Igatahes ootan uut. | |
|
| |
R. Kuri põhjapõder(???)
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 22/2/2013, 17:49 | |
| Getzzu: Nojah Niivõttes kui kõik on üsna hästi on ka lihtsam andeks anda... Ja ega andestamine ei tähenda, et usaldus samal tasemel on... Usaldus ei taastu nii ruttu. Ja Lexie pole veel usaldusväärne. Kusjuures ma olen plaaninud küll midagi relvaga jne... Aga siis ma mõtlesin, et see oleks liiga draamadraama. Ma olen igasuguseid asju mõelnud, kuid ükski mõte pole veel päris kindlalt püsima jäänud. Näiteks eile õhtul tuli üks mõtteke seoses Joshiga aga no ma ei tea... R.: See ei tähenda, et ma praegu ei võiks sama teha | |
|
| |
R. Kuri põhjapõder(???)
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 22/2/2013, 19:30 | |
| Eks ta pisut ikka muutunud on Summer ju ka täitsa blond siin pole tegelikult ju. | |
|
| |
Dragomira Juudijõulupuu
Postituste arv : 235 Age : 25 Asukoht : Kagu-Eesti
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 22/2/2013, 19:48 | |
| Ma ootasin õiget hetke, et kirjutada sulle. Läbi lugesin juba ammu. Tead kui hea äratus oli hommikul telefoniga internetis olles avastada, et NP sai uue osa ja siis ruttu ruttu arvutisse tormata, kuna telefoniga lugedes viskaksin ma selle varsti vastu seina? Ilmselt mitte, aga hea oli. Chad on nunnu. (: Ja palun, palun, palun, palun, Auts, ära tapa Chadi ära ja ära tapa Summerit ära. Nagu lihtsalt... Sest kui sa kummagi neist ära tapad, siis ma ei jäta sind enne rahule, kui sa kolmanda hooaja kirjutad, kus nad mõlemad jälle elus on. Ja ma julgen loota, et mõni teine pole ka sellega rahul. Mul tuli veel üks idee. Sa võid ühe neist ära tappa, kui ta vampiiriks muutub. Aga siis pead teise ka vampiiriks muutma... Nagu Edward ja Bella. Okei, ma lõpetan vampiiri-jura. See et Josh on ikka väga väga kohutav inimene. Ja Lex'i ma millegipärast ei usalda. Ma üldse ei usalda inimesi eriti. No jah, nüüd sai vist kõik. Mina paluma ruttu uut osa! | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 22/2/2013, 20:29 | |
| Ma tänan, Dragomira :) Käsi südamel- Summer ja Chad jäävad KINDLASTI ellu! Aga eks te peagi saate lugeda, kuidas see lugu lõpeb. Ja ükskõik kui väga teie ei tahaks kolmandat hooaega Chadi vaatevinklist (mis hõlmaks ka tema eelnevat ellu enne, kui ta Summerit kohtas), arvan ma, et see lugu lõpeb siis, kui NP 2 viimase osa saab. Ma arvan, et omamoodi sümboolne on ka see, kui Chad jääb teile salapäraseks võõraks... :) Las jääda saladuseks, miks ta oma kodust lahkus, mis tal seal juhtus kuskohast ta tuli jne. Ja eih, vampiirid jäägu Meyerile Ja Chadi elu üksikasjad jäägu saladuseks. Ja ei mingit kolmandat hooaega. Ma tahan muid asju ka kirjutada ju Ja Josh... No temaga on mul palju erinevaid mõtteid. Seekord ta puhtalt igatahes ei pääse :) | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 22/2/2013, 21:40 | |
| Jeeeeeeeeeaaaaaaaaaahhhhhh!!! Sa oled tore, Auts. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 22/2/2013, 21:56 | |
| Ma tegin ju naltsi kuulge | |