| Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) | |
|
+27Gerdyke Ellukas Toadily Insane Chrissu:* ®ebra R. Shadowpaw kiizukutsu liiisake17 liisucatye karrrui Getzzzu Kärolyn Metsakas(s) loveu4ever Wissel SugarPiece Herbts AliceInWonderland XD Griffu. Dragomira C0oozz Cilen Smile* Mezilane nasicc Hippi 31 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Karro Our little cutie pie (L)
Postituste arv : 1743 Age : 30 Asukoht : Tähtedel
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 24/3/2013, 22:10 | |
| JESS I CAN HATE JOSHUA!!! Wohooo.. Värdjas selline Reaalseslt, kust sa saad inspiratsiooni sellise tolguse jaoks? Kohutav lihtsalt. Ja jälle olen ma õnnelik, et ma nii kaua seda lugenud ei olnud. Nüüd sain jälle otse kohe kõik osad ära lugeda ja ahastuses olla siin, ja Chadi lausete üle naeratada siin nagu mingi retarded eesel või midagi.. Igatahes, jumal tänatud, et Summer mõistuse pähe võttis. Kui ma viimati lugesin oli ta endiselt selle värdjaga. Miks Kenti enam nii palju ei ole? Mulle meeldib Kent. Too ta tagasi. Ma loodan, et ta hakkab Summerit ja Chadi aitama, onju? Ja kuhu Chad kadus? Miks sa mulle msn'is ei öelnud et ta ära läheb? Why???
Ma nüüd, ei tea kui pikka kommentaari sa mult saada tahad haha.. Ausalt öeldes, ma ei oska eriti midagi lisada. Mulle meeldis nagu alati. Kõik on täpselt nii nagu olema peab, kui just Lexie mingi uue jamaga hakkama ei saa. Ta on endiselt mu mustas nimekirjas. Meenutab mulle mõnda tuttavat, kes samamoodi tegid nagu tema. Ma ei tea kas ma olen rääkinud, aga mu sõbranna hakkas käime ühe kutiga, ja siis tema parimale sõbrannale see suhe ei meeldinud ja ei suhelnud selle tüdrukuga nii kaua kuni nad lahku läksid. Ja siis kui see tüdruk uuesti tolle kutiga kokku läks siis oli sama jama. NAgu what? Ela oma elu, miks see sind nii väga kotib kellega ta suhtes on? Kui ei meeldi, siis ok ei meelid, ütle välja aga ära ole selline lehm selles suhtes. God. Aga nüüd on nad igatahes jälle mingid bestid Vot tak.
Aga ma ei tea. Mulle meeldis ja ma tahan uut! Ja nüüd PALUN ära õrrita mind msn'is Eks, sa ei kujuta ette kui rakse on teadmatuses olla! | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 25/3/2013, 15:10 | |
| Kui kedagi üldse kerge siin jutus kirjutada on, siis on selleks Joshua. Ma ei tea, ma lihtsalt panen pisut enda dark side'i temasse ja lisan pisut sellist pahapoisilikkust mis mulle meeldib, sekka pisut ülbust, jultumust ja enesekindlust ja segan siis selle kõik üheks ja tulemuseks ongi selline Joshua nagu ta siin on :) Kent tuleb tagasi... Chad ka... Summer on ju vaja kätte saada :) No eks Lexie tõmbab nüüd end tagasi aga ega Summer teda nii lihtsalt veel usaldama ei hakka, mis sest et nad saavad läbi jälle. Kui Lexie oleks Summeri kõrval kogu aeg olnud, usaldaks Summer teda ka rohkem :) Kui nii raske on teadmatuses olla siis ma just õrritan sind edasi, jee | |
|
| |
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 25/3/2013, 20:16 | |
| Mitte liiga pahad Pahad poisid on ju tegelikult täitsa head, kui nendega ümber oskad käia. Dark side on rohkem nagu see sisemine bitch või nii Et nagu ei löö kätt millegi ees ette ja oled julge ja... Ma ei tea. Ja ma ei õrrita siis, I promise! Uut ma veel kirjutanud pole. Pole nagu seda vaimu peal olnud | |
|
| |
| |
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 25/3/2013, 21:20 | |
| Sinuga mitte rääkimine. Kuigi su venna on nii awesome ja hot like hell olen ma siiski suhtes, õeke | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 25/3/2013, 21:46 | |
| | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 25/3/2013, 21:48 | |
| Ta on isegi täis peaga kena nagu jumal. Pead silmas seda dialoogi aretust? Ma tahan ikka veel maa alla vajuda. I swear, I'm going to torture him, if he did that... | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 26/3/2013, 09:33 | |
| | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 26/3/2013, 12:10 | |
| Ma kantseldaks hea meelega. Ja no kui tal on oma kohustustest praegu savi, siis küll tal mõistus pähe tuleb :)
Kuule see on ikka veel jube. Naljakas see küll pole. Terve eilne päev oli mingeid minisüdamerabandusi täis... Ja no tal piisab vaid nunnu olla, juhul kui tema seda tegi, et ma leebuks. Aga kui tema seda ei teinud siis ma lihtsalt... suren. | |
|
| |
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 29/3/2013, 18:30 | |
| | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 29/3/2013, 18:43 | |
| Eeem Ma ei oskagi kohe vastata sulle nii. Uus tuleb ehk varsti... | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 29/3/2013, 18:47 | |
| Auts!!!!!!!!!!! Mitte ühelegi küsimusele ei oska???? | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 29/3/2013, 19:33 | |
| Sa saad vastused jutust | |
|
| |
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 29/3/2013, 20:45 | |
| Ah deem!!! Oled sa ka ikka... | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 29/3/2013, 21:21 | |
| Mhmh, ma ei suuda eriti küsimustele hetkel keskenduda. Keerulised ajad... Aga jutu sees peaksite ikka vastused saama... | |
|
| |
Smile* Vapper lohetapja
Postituste arv : 140 Age : 27 Asukoht : Kuskil kõrgustes
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 15/4/2013, 20:01 | |
| Ma pole kaua kommenteerinud, aga loen kindlasti! Siiamaani oled suutnud ikkagi pinget kruvida, kahju, et osad harva tulevad. Mõistan, et vähe aega on. Elan siiski Chadile kaasa! | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 15/4/2013, 20:59 | |
| Ooooi, nii tore, et sa ka siia tee leidnud! Ega alati polegi põhjus ajas. Ma lihtsalt tihtipeale ei leia inspiratsiooni, et kirjutada aga küll varsti-varsti uus osa ka tuleb! | |
|
| |
Cilen Magus maius
Postituste arv : 2007 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 15/4/2013, 21:15 | |
| Mina ka, Auts! Ma kirjutan ja kustutan. See juba enam-vähem harjumuseks saanud. Kuigi, täna on vist hea päev, pole midagi kustutanud, ainult kirjutanud. | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 15/4/2013, 22:28 | |
| See on ainult tore!
Mul on lihtsalt meeletult raske nädal olnud... See ka mõjutab mu kirjutamist... Aga no küll kõik paremaks läheb. | |
|
| |
Smile* Vapper lohetapja
Postituste arv : 140 Age : 27 Asukoht : Kuskil kõrgustes
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 16/4/2013, 15:52 | |
| Igal juhul palju edu sulle! | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| |
| |
Ellukas Naljatila
Postituste arv : 91 Age : 24 Asukoht : Kauges külas
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 27/6/2013, 00:47 | |
| woohoo lugesin ka np2 ära ja kohe tekkis küsimus "Miks siin pole 19. osa ??" Me like Josh, deem he is so hot bad guy And me like Chad,he is so sweet Mulnjuba kolm crushi su juttudes (Rafe,Chad ja Josh) aga jamh ikkagist ütleme siis nii et ootan uusi osi | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 14/7/2013, 21:08 | |
| Oeh, ma ei oska enam kirjutada lihtsalt :S Ja mulle meeldib ka Josh, mis sest, et ta halb tegelane on. Teda on nii hea ja mõnus kirjutada tegelikult. Chad on selline... Summeri suhtes kaitsev ja hooliv aga kui vaja siis näitab ka oma kurja poolt... :) | |
|
| |
Cilen Magus maius
Postituste arv : 2007 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) 14/7/2013, 21:12 | |
| Ma ka ei suuda Armutut kirjutada. -.- Ülimasendav. Samamoodi nagu see, et sa "ei oska enam kirjutada" on ülimegamasendav!
| |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) | |
| |
|
| |
| Need pisiasjad II - 37 (eelviimane!) | |
|