| Armutu | |
|
+15Karro R. Getzzzu shine Wissel Melancholia. *Nastik. Smile* Dragomira AliceInWonderland XD Hippi Naughty Mezilane Audrey Cilen 19 posters |
|
Autor | Teade |
---|
Cilen Magus maius
Postituste arv : 2007 Age : 26 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Armutu 21/6/2012, 20:01 | |
| Jamh. Mul endal on ka tegelikult. Väiksema miinusega kui sul muidugi ning ma samuti ei kanna koguaeg. Telekat vaadates ja koolis tunnis vahetevahel.. Muidu, ei. | |
|
| |
Mezilane Pipar
Postituste arv : 1381 Age : 25 Asukoht : Eesti
| Pealkiri: Re: Armutu 21/6/2012, 21:19 | |
| Ma kannan iga tund koolis põhimõttelist, aga muidu ei kanna prille. | |
|
| |
AliceInWonderland XD lehm
Postituste arv : 642
| Pealkiri: Re: Armutu 21/6/2012, 21:29 | |
| Jap, tänapäeval nii paljudel prillid. Mu klassis rohkem kui pooltel.:) | |
|
| |
Dragomira Juudijõulupuu
Postituste arv : 235 Age : 25 Asukoht : Kagu-Eesti
| Pealkiri: Re: Armutu 22/6/2012, 12:07 | |
| Võtsin ka selle jutu lõpuks ette (ma olen juba kaua üritanud ) ja lugesin selle läbi. Ma ütleksin, et see on ikka päris hea jutt. :) Kahjuks ma ei tea, kuidas sa varem kirjutasid, aga see on küll hea praegu. :) Sisust ka siis natuke. Emma vanavanemad on lahedad. Kui ma nüüd oma lapsepõlve meelde tuletan, siis minu vanaema küll nii energiline polnud. Ja vanaisal on mul üldse selline huumorimeel, mis ei kannata kriitikat. Normaalsed naljad ei lähe talle ikka üldse peale. Aga noh, mul ongi nüüd ainult vanaisa, vanaema on surnud ja teisi vanavanemaid ma polegi näinud. See selleks. See majake tundub seal kuidagi ülimalt puhas ja steriilne, midagi ei tohi puutuda. Mingid kallid asjad ja siis vanaema tuleb: "Mis sa minu diivaniga tegid!" See vanaema on veidike nagu majasokk Karlssonist. Adam on üks kiiksuga ja suhteliselt idiootne tüüp. Okei, kiiks on suurem kui idiootsus. Ja siis kõik see, et nad Emmaga on juba sõpradeks saanud ja siis Adam suudleb mingit suvalist mutti. Mina olen selle poolt, et Emma lööb Adamile panniga. Plusspunkt sellele ideele. Aga ma jään siis uut osa ootama. :) | |
|
| |
| |
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Armutu 22/6/2012, 14:08 | |
| Emma vanaema on jah selline puhtuse ja hinnaliste asjade armastaja. Kuigi paljud tema asjad päriselt ei ole hinnalised. Ja see diivan, see ei olnud tegelikult väga hinnaline. Ja vanaema ei hakanud temaga ju pragamagi, vaid lubas veel mingi karistuse määrata. Aga okei, Adam, jamh. Väga suvalist mutti ta siiski ei suudelnud. Kuid eks järgnevates osades saab veidike selgust selle tüdruku kohta. Või mitte. Alice: Jah, rusikad on toredad. | |
|
| |
Dragomira Juudijõulupuu
Postituste arv : 235 Age : 25 Asukoht : Kagu-Eesti
| Pealkiri: Re: Armutu 22/6/2012, 23:08 | |
| Ei no ma tean, et see pole tavaline mutt, vaid Adami pruut, aga ikkagi. See on Emma vastu ebaaus. Ma olen nõus, et rusikad on toredad, aga pannid on veel toredamad. | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Armutu 22/6/2012, 23:42 | |
| Hmmm.. | |
|
| |
| |
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Armutu 23/6/2012, 15:14 | |
| Tegelikult pole, aga päriselt.. | |
|
| |
Mezilane Pipar
| Pealkiri: Re: Armutu 23/6/2012, 15:19 | |
| Cilen, mäs jutustad siin ruttu kirjutama. | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Armutu 23/6/2012, 15:23 | |
| Hkm.. jah. | |
|
| |
Mezilane Pipar
| Pealkiri: Re: Armutu 23/6/2012, 15:48 | |
| Drago loed väga tihti Karlssoni? | |
|
| |
| |
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Armutu 23/6/2012, 21:02 | |
| Kohutavat? Ma ei ole nii kindel.. | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Armutu 1/7/2012, 15:54 | |
| Väike teadaanne või midagi. "Suve saladus" on nüüdseks "Armutu" Pealkirja muutus selle pärast, et "Suve saladus" ei sobinud enam kuidagi. On küll jutus suve vaheaeg, aga siiski see ei sobinud. Niisiis ka uus pealkiri. Ma loodan, et sellest väga midagi ei ole, sest jutu mõte jääb ju ikkagi endiseks. :) | |
|
| |
Audrey Queen B ehk ADMIN
Postituste arv : 9505 Age : 32 Asukoht : Pärnu
| Pealkiri: Re: Armutu 1/7/2012, 16:49 | |
| Mhmh, ja sa kirjutad ikka nii hästi. Kogu aeg luban aga ma lihtsalt ei leia aega, et korralikult läbi lugeda ja sulle siia pikk-pikk komm kirjutada Aga jahm, mulle nii meeldib su kirjutamine | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Armutu 1/7/2012, 18:51 | |
| Jamh, ma olen hetkel väga meelitatud. Aga kui sul kunagi palju aega üle on ja korralikult läbi loed siis ma väga ootan seda pikka-pikka-pikka kommentaari. | |
|
| |
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| Pealkiri: Re: Armutu 2/7/2012, 20:39 | |
| Uhhh....Cilen kas sa tahad minu surma????
Ehmatasin ära kui Suve saladust üles ei leidnud xD | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Armutu 2/7/2012, 20:46 | |
| Hah. Ei, ma ei taha su surma. | |
|
| |
Naughty Kärbes ämblikuvõrgus
Postituste arv : 2315 Age : 32 Asukoht : Harjumaa
| Pealkiri: Re: Armutu 2/7/2012, 21:10 | |
| Kena kuulda. Hakkas kohe kergem xD | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Armutu 2/7/2012, 21:21 | |
| Siis on küll hästi. | |
|
| |
Smile* Vapper lohetapja
Postituste arv : 140 Age : 27 Asukoht : Kuskil kõrgustes
| Pealkiri: Re: Armutu 4/7/2012, 19:52 | |
| Okei, jutt on väga hea, aga järsult hakkas tunduma see väga tuttav. Tahaksin üle küsida, et kas sul on juhuslikult wattpad'is sama jutt üleval? | |
|
| |
*Nastik. Kärameister
Postituste arv : 1048 Age : 27
| Pealkiri: Re: Armutu 4/7/2012, 20:06 | |
| Ma siin lihtsalt annan märku, et ma loen ka ja mulle meeldib :) Ja, Smile*, ma vaatasin ka, et Wattpadis on see jutt ja "Taas hingata". Teine asi on see, et seoses hiljutiste nende varastamiste ja asjadega, et ma hakkan juba muretsema, et kas need on ikka Cileni sinna pandud *loodab, et ei jäta ülenärveeriva inimese muljet* | |
|
| |
Cilen Magus maius
| Pealkiri: Re: Armutu 4/7/2012, 20:36 | |
| Jah, ma panen neid mõlemaid jutte sinna ka ülesse, sest seal ma peamiselt kirjutangi. Arvutisse ei saa salvestada, sest mu õde või keegi võib avastada ja siis.. jamh. Seda ma ei tahaks. Aga igatahes, kui need on kasutaja Cheminy all, siis pole tõesti tarvis muretseda. See on minu kasutaja. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Armutu | |
| |
|
| |
| Armutu | |
|