MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Armutu

Go down 
+15
Karro
R.
Getzzzu
shine
Wissel
Melancholia.
*Nastik.
Smile*
Dragomira
AliceInWonderland XD
Hippi
Naughty
Mezilane
Audrey
Cilen
19 posters
Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Next
AutorTeade
*Nastik.
Kärameister
*Nastik.

Female Postituste arv : 1048

Armutu - Page 5 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Armutu   Armutu - Page 5 Icon_minitime4/7/2012, 21:02

Fuhh Very Happy
Tagasi üles Go down
http://www.nnastik.blogspot.com
Cilen
Magus maius
Cilen

Female Postituste arv : 2007

Armutu - Page 5 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Armutu   Armutu - Page 5 Icon_minitime5/7/2012, 00:05

Aega läks, aga valmis ta sai. :)

8. peatükk

Mul vajus üllatusest suu paokile. Ühe murdosa sekundi jooksul ma lihtsalt vaatasin neid kaht, olles täielikus segaduses sellest, mis mu ees aset leidis. Ma ei oleks iial arvanud, et Adamil on keegi.
Hetke pärast pöörasin end ringi, sest ei suutnud vaadata, kuidas punapäine tüdruk Adami küljes rippus, seda tegi ta sõna otseses mõttes.
Avasin poe ukse. Mulle paiskus vastu vastik hapuks läinud piima hais, mis mu nina krimpsutama pani. Proovides sellest mitte välja teha, haarasin korvi ja hakkasin sinna asju laduma.
Kogu poes oleku aja ootasin, et Adam tuleks ja aitaks mul vähemalt korvigi tassida, kuid teda ei tulnud. Kindlasti oli tal palju tegemist enda punapeaga, aga siis oleks ta võinud mulle juba alguses mainida, et saab siin enda tüdrukuga kokku ning ma pean üksi poes ära käima. Oleksin saanud siis vähemalt käru võtta, mitte siin praegu enda käelihaseid treenida.
Kassasse astudes teretas mind vanem naisterahvas, näol lai naeratus. Hetkeks olin päris jahmunud sellest rõõmsameelsusest, mis igast tema küljest vastu säras. Kuid olles ennast veidi kogunud, vastasin talle samaga.
Minu veel suuremaks üllatuseks hakkas ta minuga rääkima.
"Pole teid siin kunagi näinud,“ sõnas ta, "olete siin uus?"
"Ee.. Ma olen enda vanavanemate juures," ütlesin veidi kõhklevalt. Minus tekitas mõningalist segadust, et võhivõõras inimene minuga niimoodi rääkima hakkas. Ja minult selliseid asju pärib.
Kuid naisterahvas ei lasnud end minu kõhklustest segada. "Aha, ma vist tean küll teie vanavanemaid. Kui ma nüüd muidugi ei eksi, siis kas need pole need Lila ja Benjamin Faben?"
See tekitas minus veel suuremat segadust. "Ee.. jah. Te tunnete neid?"
Naine lõi läbi viimase asja ja ütles kogusumma, milleks oli natuke üle 26 naela. Asetasin raha letile.
"Eks muidugi. Siin teavad kõik kõiki," lausus müüja naerdes ja andis mulle paar naela tagasi. Surusin selle sügavale taskusse.
Noogutusega astusin endiselt kohale ära, hakates laduma ostetud asju paberkotti. Olin sellega jõudnud umbes poolepeale, kui lisandusid veel ühed käed, mis hakkasid asju kotti panema. Ma ei pidanud vaatamagi, et teada, kes see oli.
"Vabandust, et ma ei saanud tulla. Mul oli..hm.. tegevust," ütles Adam.
Kehitasin õlgu, kuid ei öelnud midagi. Täiesti ilmselge, et tal oli tegu punapea lahti saamisega. Kui punapea muidugi ta tüdruksõber ei olnud.
Adam kõhatas. "Ma mõtlesin, et näitan sulle küla. Sa ei ole ju siin üldse käinud."
Mu käsi jäi poolel teel koos piimapakiga seisma. Ma olin üllatunud. Meeldivalt üllatunud.
"Sa mõtled seda päriselt?" küsisin, asetades piima kotti.
"Noh, ma mõtlesin küll jah," ütles Adam rõõmsa häälega.
Üha enam pani mind üllatama tema veider käitumine. Ta ei tundunud üldse see Adam, keda mina tundsin. Rõõmus oli ta küll koguaeg, kuid sellise käitumise tunnistajaks polnud ma veel kordagi olnud.
Ohkasin. "Ja milles see konks siis seisneb?"
"Mis konks?"
"Tahad väita, et sa lihtsalt tahad mulle küla näitata? Ei mingit värvi ega midagi?"
Adam hakkas naerma ja haaras enda kätte täis topitud paberkoti. „Ei mingit värvi. Ma lihtsalt mõtlesin täna su vastu hea olla.“
"Hea küll," vastasin kahtlevalt.
Ta käitumine oli siiani kahtlane, ükskõik, mida ta siis ka ei öelnud.
Hapupiima haisusest poest lahkudes ei silmanud ma kuskil läheduses punapead. Ainus punane asi läheduses oli vastik mootorratas.
"Me lähme ikka jala, eks? Ma mõtlen, et mitte sellega?" küsisin, viimane sõna väljendamas kogu jälestust, mida ma mootorrataste vastu tundsin.
Adam naeris. Taaskord. "Kuna ma lubasin täna sinu vastu hea olla, siis mitte. Aga tagasi peame küll sellega minema."
Krimpsutasin nägu, kuid jäin selle vastusega siiski rahule.
Adam jäi mootorratta juurde toidukotiga kohmitsema, samal ajal, kui mina juba edasi liikusin. Ma olin väga rõõmus Adami pakkumise üle, et ta mulle küla näitab. Ma oleksin kindlasti mingil ajal seda ise endale tutvustanud, aga palju parem oli, et keegi küla tundja seda mulle ise tutvustab.
"Oled valmis?" küsis Adam mulle järele joostes.
Noogutasin.
"Lähme siis.. vasakule. Siia tulles paremat poolt sa nägid, seal pole eriti midagi. Tähendab peale paari üksiku maja polegi midagi."
Kihistasin vaikselt naerda, kuid ei öelnud taaskord midagi.
Kõndisime mööda peaaegu inimtühja tänavat. Mida kaugemale me kõndisime seda vähemaks jäi inimesi meie ümber. Vahepeal kohtasime ka mõnd meie vanust inimest, kuid enamjaolt kõndisid ringi vanemad inimesed.
Kõige toredam selle jalutuskäigu juures oli see, et minu arvamus Adamist veidike muutus. Paremuse poole muidugi. Tal oli pea, et iga asja kohta midagi vaimukat öelda, suutes mind sellega alatasa naerma ajada. See oli tegelikult naljakas, sest kõik tema vanad naljad, olid mind vihastanud, mitte naerma ajanud. Üleüldse tundus ta käitumine veider, aga ma proovisin seda mitte tähele panna. Hea Adam on ju päris tore.
"Tegelikult tahtsin ma sulle üht kohta näidata," sõnas Adam, "see ei ole siit eriti kaugel. Kilomeeter kõige rohkem. Tahaksid näha? "
"Mul vist ei ole erilist valikut," vastasin.
Ta hakkas naerma. "Seda küll jah."
Paar meetrit edasi kõndides, tegi ta järsu pöörde vasakule, metsa. Olin esialgu päris üllatunud sellest, kuid ma ei küsinud midagi. Ta oli ju lubanud minuga täna hea olla ning mul polnud ühtegi põhjust temas kahelda. Ja ma ei uskunud, et ta mulle midagi halba teeks, välja arvatud muidugi värviga üle kastmine. Kuid midagi halba.. ei.
Mets oli väga tihe, mitte selline nagu see, mis minu kodu kõrval asus. Sealses metsas oli pea võimatu ära eksida, kuid siin oleks see ülimalt lihtne. Eriti veel minu jaoks, kel ei ole mitte mingisugust suunataju.
Mulle tundus nagu oleksime kõndinud mitukümmend minutit, kuid tegelikkuses oli see võib-olla ainult 3 minutit. Suutsin mitmetel kordadel peaaegu maha kukkuda, kui olin unustanud ennast metsa ilu vaatama. Kujutlesin, kui ilus see kõik siin sügisel on, mil lehed muutuvad värviliseks ja maha langevad. See kõik näeks välja muinasjutuline. Imeline.
"Sügisel on siin kõige ilusam," sõnas Adam, olles äkitselt seisma jäänud.
Vaatasin hetkeks tema poole ja noogutasin. "Muinasjutuline."
Adami näole ilmus lai naeratus. "Seda kindlasti," ütles ta ja astus paari sammuga minu kõrvale.
"Käid tihti metsas?" küsis Adam, hakates aeglaste sammudega minu kõrval edasi liikuma.
Noogutasin. "Mu kodu juures on mets. Mitte küll nii paks nagu see, kuid siiski mets. Käin seal tihti jalutamas."
"Sa ei näe küll erilise looduslapsena välja," sõnas Adam muigega.
Jäin hetkeks seisma, kuid astusin siis kohe Adami kannul edasi. "Jah? Selle jaoks on mingi eriline tunnus välja mõeldud?" küsisin kulmu kortsutades.
Mets muutus järk-järgul hõredamaks ning kohati oli isegi päikest näha. Oletasin, et koht, kuhu Adam mind viia tahtis, lähenes.
"Mitte seda. Sa lihtsalt.. Ma ei arvanud, et sulle midagi sellist meeldib."
Kehitasin õlgu. Ma ei osanud selle peale midagi kosta.
"Kohe oleme kohal," lausus Adam peale mõningalist vaikust. Tõesti, mets oli muutunud väga hõredaks. Hõredamaks, kui minu kodu juures olev mets.
"Ainult veel need põõsad.. Me peame neist läbi ronima, siis oleme kohal," ütles ta, osutades meie ees laiuvatele rohelistele põõsastele.
Nendest läbi pugemine ei kõlanud just eriti ahvatleva pakkumisena, kuid tegin seda siiski. Sain kõigest paar väikest kriimustust ja sassis juuksed, kuid see kõik oli seda väärt.
Ma olin täiesti lummatud. Minu ees oli suur, kohati ovaalse kujuga pisike järv, mida pea et igast küljest ääristas tihe mets. Vaid teisel pool järve, nii palju kui mu silm seletas, oli enne metsa veel üks üksik maja. Selle taustal paistis paar üksikut, mitte väga kõrget mäge. Tegelikult olid need pigem künkat, kui mäed.
Siinpool kallast kasvas üks suur, natuke viltune tamm. Tammusin aeglaselt sammul selle poole, olles siiani lummatud selle koha suurepärasest ilust.
Toetusin tamme najale. "See on imeline," ütlesin tasasel häälel, lastes silmadel veelkord üle järve käia.
Sel ajal, mil mina nii lummatuna seda kohta silmitsesin, astus Adam mööda rohtunud järve kallast edasi.
"Näed seda maja seal?" Ta heitis mulle kiire pilgu.
"Jah."
"Ma elan seal."
Ma olin üllatunud. Kergelt öeldes. "Mida? Päriselt?"
Astusin paari sammuga Adami kõrvale, kelle pilk oli endiselt järvele kinnitatud.
"Sa tõesti elad seal? See on ju.. Vau! Elada koguaeg sellise ilu keskel," pomisesin, ahmides endasse fantastilist vaadet. Vahet polnud, et mu silm ei suutnud seletada kõike perfektsuseni. Seda polnud vajagi. See kõik oli isegi udusena kaunis.
"Jah. Siin on tõesti kaunis."
Noogutasin tunnustavalt ning kõndisin tagasi tamme juurde, võttes selle ees istet. Hetke pärast liitus minuga ka Adam.
Istusime nii, külg külje kõrval paar minutit, ainsaks heliks linnulaul. See oli mõnus. Erinev kõigist nendest kordadest, mil me Adamiga rääkinud oleme. Seekord ei olnud mingisuguseid süüdistusi, teise üle naermist..
Olgu, siinkohal ma eksisin.
Kuulsin kuidas Adam vaikselt kõkutama hakkas. Pöördusin üllatunud näoga tema poole, parem kulm kortsus.
"Hkhm, jah" ta proovis teha tõsisemat häält, kuid see ei õnnestunud kuidagi. "Sul on puuoks juustes."
Naermise vahepeal sirutas ta käe välja ja sakutas midagi mu juustest välja. Käe tagasi ette toonud, näitas ta mulle umbes 10 sentimeetrist oksa.
Mu põsed lõid õhetama. "Väga naljakas," pomisesin, pöörates pea tagasi järve poole.
Kuid Adam naeris edasi. "Vabandust, see on lihtsalt nii naljakas," ütles ta ja hakkas veel kõvemini naerma.
Surusin käed pahaselt rinnal risti ja nihkusin temast eemale. Või et naljakas..
Natukese aja pärast Adam rahunes, kuid ta näole jäi püsime lai muie. "Vabandust, kui sind solvasin, aga see oli lihtsalt.."
Lõpetasin ise ta lause. "..nii naljakas."
Minu häälest ei puudunud iroonia.
"Noh jah, vabandust," ütles Adam, kuid see ei kõlanud kohe kindlasti vabandusena.
Otsustasin teema kiiresti mujale viia, et ta veel rohkem minu üle naerda ei saaks ning, et ma saaksin lahti tobedast punast, mis hetk tagasi mu põskedele oli ilmunud.
"Kas see punapea seal poe ees oli su..ee..tüdruk?"
Adam paistis üllatunud. "Rahel? Muidugi mitte."
"Aga sa ju.."
"Pigem tema kargas mulle kaela. Ta lihtsalt loodab siiani, et ma talle tähelepanu pööran, kuid ta pole senimaani aru saanud, et ma pole temast huvitatud," sõnas Adam rahulikult, kuid ma märkasin, et ta käed olid rusikasse tõmbunud.
Sain aru, et nüüd oleks aeg ka see teema lõpetada.
Ennist olin tegelikult tahtnud temalt midagi muud küsida, kuid viimasel hetkel olin ümber mõelnud. See puudutas seda sündmust, mil ma olin talle küünis otsa kukkunud. Sellele mõtlemine pani mu siiani piinlikkusest punastama.
"Adam, ma tahaks tegelikult veel midagi küsida," laususin võimalikult aeglaselt, mõeldes kas on ikka kõige parem seda küsida.
Ta naeratas. "Lase käia."
Hammustasin huulde. "Vaata, see päev, kui ma sulle küünis otsa lendasin.."
Adam muigas, kuid ei öelnud midagi.
"Noh, vaata ma lendasin sealt alla, sest ma nägin, et sa joonistasid mind," ütlesin, mängides enda pluusi äärega. Ma ei kujuta ette, kui punane ma tol hetkel näost olin.
"Oli see siis nii kohutav?" küsis ta naeruse häälega.
"Ei.. Tähendab.." ohkasin. "See oli väga ilus, kuid miks sa mind joonistasid? See oli lihtsalt.. veider. Väga veider."
Adam noogutas. Ta sirutas enda pikad jalad ette välja ja ohkas. Sügavalt. "Lihtsalt sa olid uus ja ma tahtsin sind joonistada. Selles ei ole ju midagi väga veidrat?"
"Kuid miks sa seda minu eest varjasid?"
"Ma tahtsin sulle selle kunagi kinkida. Raamiga ja puha," ütles ta rõõmsalt.
See tundus minu jaoks endiselt veider, kuid ma sain aru, et midagi targemat ma tema käest teada ei saa. Ja ega ma ausalt öeldes ei viitsinudki midagi rohkemat pärida.
"Olgu," pomisesin.
Lasin ennast veidi rohkem lamavasse asendisse, sirutades enda lühikesed jalad niisamuti, nagu hetk tagasi oli Adam teinud. Sulgesin rahulolevalt silmad ja lihtsalt olin.
Ma teadsin, et peagi peame siit lahkuma, sest vanaema võib krambid saada, kui me alles õhtu hilja tagasi lähme. Kuid seda üürikest aega siin tahtsin nautida. Rahu ja linnulauluga. Ning suurepärase ümbrusega.
Tagasi üles Go down
Mezilane
Pipar
Mezilane

Female Postituste arv : 1381

Armutu - Page 5 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Armutu   Armutu - Page 5 Icon_minitime6/7/2012, 14:30

Tegelikult lugesin ma selle osa juba eile läbi, aga ma olin laisk ega viitsinud siis kirjutada vastust.

Minjah... kõigepealt luba mul öelda, et see oli SUPER OSA igate pidi. Mulle meeldis otsekõne kirjeldused ja terve lugu üldse. :) Mõnusalt pikk ka.

Adam tundus selles osas teistsugune, hoolivam. Nüüd küll ei tekkinud tunnet, et läheks ja annaks talle panniga. Pigem oli AWW time :)

Öäk hapuks läinud piima hais on rõveee, see tekib sellest kui mingi piima kott katki läheb ja seda lapiga puhastatakse ning lapp hakkab selle järgi haisema, see on ÖÄK. Lihtsalt jubeeeeeeeeeee, mul tegi kõht tagurpidi salto kui sa selle piima sinna sisse tõid, affraid

Mulle meeldib see, et sa lihtsalt ei kirjutanud vanu asju ümber paremaks, vaid natuke tõid uusi tegevusi ka sisse ning muutsid vanu teemasid. See oli hea mõte!

SUPER & UUT!
Tagasi üles Go down
http://www.wattpad.com/user/MezilaneM
Cilen
Magus maius
Cilen

Armutu - Page 5 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Armutu   Armutu - Page 5 Icon_minitime6/7/2012, 17:38

Väga tore, et sa teda enam panniga peksta ei taha. Very Happy

Tegelikult jah, ma katsun ikka veidi teistmoodi kirjutada, mis siis, et enamus tegelasi jääb samaks. Very Happy

Aga jah, ma täääääänan. Very Happy
Südamest! Rolling Eyes

Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Female Postituste arv : 9505

Armutu - Page 5 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Armutu   Armutu - Page 5 Icon_minitime6/7/2012, 18:14

Cilen, sa võid end kenasti ette valmistada... Very Happy

I will attack tonight :)
Tagasi üles Go down
Cilen
Magus maius
Cilen

Armutu - Page 5 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Armutu   Armutu - Page 5 Icon_minitime6/7/2012, 18:18

Jeah!! Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Armutu - Page 5 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Armutu   Armutu - Page 5 Icon_minitime6/7/2012, 18:29

Mind rõõmustab, et sa juba nii rõõmus oled Very Happy
Tagasi üles Go down
Cilen
Magus maius
Cilen

Armutu - Page 5 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Armutu   Armutu - Page 5 Icon_minitime6/7/2012, 18:33

Mind ka. Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Armutu - Page 5 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Armutu   Armutu - Page 5 Icon_minitime6/7/2012, 18:41

Very Happy

Aga ma ei luba et ma kõik osad läbi jõuan lugeda. Ma proovin ja samal ajal kirjutan kriitikat ka. Edu mulle.
Tagasi üles Go down
Cilen
Magus maius
Cilen

Armutu - Page 5 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Armutu   Armutu - Page 5 Icon_minitime6/7/2012, 18:42

Edu sulle tõesti. Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Armutu - Page 5 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Armutu   Armutu - Page 5 Icon_minitime7/7/2012, 01:51

Ma kujutan ette, et selle kommentaari pikkus võib sind pisut hämmastada, but here we go:

1. PEATÜKK Kolmas lõik algab ''Haarasin taas raamatu kätte...'' Kui ma selle lausega lõpule jõudsin, lugesin peatüki uuesti algusest peale kuni selle lauseni läbi, kuna ma tahtsin teada, millal esimest korda raamatut mainiti ja millal peategelane selle maha siis pillas...
Sõna 'taas' on selline nipikas, mis nõuab enda ette seda tegevust, mida siis jälle taas tehti Very Happy Ma aiman, et sa võid hakata mind selliste asjade kallal norimise pärast õudsalt vihkama aga ma olen põhjalik ja... otsin kõik asjad välja, mille kallal vigiseda saaks Very Happy Sorry, Cilen.
Ja see Zoey ja tema isa värk. Kohtab enda isa... Mul oleks küll pisut õudne minna isaga kokku saama, kui teda näiteks never näinudki pole ja siis veel Itaaliasse ka.

2. PEATÜKK Näitlemis oskus -> näitlemisoskus. Ja see heinahunnikupoiss... I will like him. I can feel it.

3. PEATÜKK Hahaha, nunnu-nunnu Very Happy Magamist teeselda on kõige nõmedam asi üldse ju Very Happy Pead alati sellisel juhul, kui keegi peab sind minema tarima hakkama, ärkama. Siis proovid mingi vapsee uimane olla ja unine ja... Ja siis on eriti feil kui naerma hakkad Very Happy
Ja mis värk seal on, kus vanaema Emma kätt vaatab? ''Näed, ei ühtki murud.'' Murud? Palun tõlget!
Ühe lõigu lõpus olev lause, mis lõpeb sõnadega ''sest nagu te teate pole mu silmanäegmine suurem asi.'' Vot see on paha. Sa nagu pöördud korraga otse lugeja poole.
Ja üüüü, Adam I love you

4. PEATÜKK Mulle meenus kuidas ma oma kõige hullemas tiineka perioodis kogu aeg unistasin, kuidas mulle siia naabruskonda mingi kena poiss koliks. Soovitatavalt naabriks. Kui meie kauaaegne naaber maja maha müüs ja uued elanikud seda vaatamas käisid ja nad isaga ka rääkisid, kellele maja võiks huvilistest müüa, pidin ma ka juba sõna sekka ütlema, et müü see ikka perele, kus oleks mõni minuvanune tüüp ka Very Happy Aga jahm... Ma olin siis täielik tiinekas.

5. PEATÜKK Hahahahahaaa Very Happy Adam. Tubli poiss. Paras Emmale... That was just soooo cute Very Happy Very Happy
Kile kostüümile kirjutame kenasti kokku, eks ole?

6. PEATÜKK Like. Pisut segaseks jäi, kuskohas see vannituba ikkagi asub jne aga muidu täitsa okei. Ja karjumine on täiesti tavaline reaktsioon :) Ja jahm... ma olen seda tõesti vahepeal ka lugenud. Teatud kohad tunduvad nagu tuttavad. Millegipärast pole kommida eriti viitsinud Very Happy Aga ehk see korvab...

7. PEATÜKK 24 km ja 580 meetrit = oh my god, lähim küla nii ''lähedal''. Mul siin... ok, ma ei hakka patrama, mis mul siin lähedal on ja... mnjah.
Ja üüüü, Adam and someone kissing... Ja meie armas Emma on pisut armukade?
Mulle meeldib Adam. Täiega. Selline pisut paha poiss aga kui vaja oskab hea ka olla. I LIKE.

8. PEATÜKK See puuoksa koht. Ma naersin ise ka kui mingi idioot siin... Very Happy

KOKKUVÕTTEKS: Mulle meeldib. Ja kas vanaemal ja vanaisal on mingi saladusekene? Kas see küla ja granny's place on mingi veider koht? Toimub seal midagi kummalist? Very Happy See poolelijäänud lause köögis keeras pisut vinti kogu loole peale.
Igatahes mulle meeldib Adam. Mulle meeldib Emma. Mulle meeldib kogu see storyline siiani... Need pisikesed krutskid... See värvisõda, kui seda nii nimetada võib, oli väga geniaalne ja samas nii armas. Siis ee... Ma suren uudishimusse, et teada saada, miks on selle jutu nimeks 'Armutu'.
Igatahes oli supermõnus seda juttu siiani lugeda. Kuulasin Damien Rice'i ja nautisin. Tõepoolest nautisin, sest ma teadsin juba ammu, et ega mul siin midagi eriti ette heita nagunii pole.
Cilen, sa kirjutad VÄGA-VÄGA hästi! Sul on selleks annet ja ma arvan, et ma oma kogemuste põhjal tunnen kirjutamistalendi ka juba ära...
Juttu lugedes hakkab peas justkui film jooksma... Kõik on kuidagi nii eluline, tõetruu... Vestlused pole kunstlikud... Kirjeldused ja otsekõned on omavahel mõnusasti tasakaalus. Kõike on täpselt nii palju kui vaja on ja ma ei tea kas sa oled teadlikult või lihtsalt kogemata mõiganud, või noh ära tabanud, kuidas saavutada tasakaalu. Lisaks kõigele on siin sees see väga oluline miski, mida mina tavaliselt taga ajan.
Kõik on lihtsalt piisavalt hästi, et mulle muljet avaldada.

Suur-suur aitäh mõnusa lugemise eest, Cilen :)
Tagasi üles Go down
Cilen
Magus maius
Cilen

Armutu - Page 5 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Armutu   Armutu - Page 5 Icon_minitime7/7/2012, 11:18

See tõepoolest hämmastab mind. Very Happy

Ma võtsin ka nüüd jutu lahti ja parandan vajalikud kohad ära. Igatahes, jah, kolmas lõik algab tõesti valesti. Kindlasti jäi see apsakas sisse, sest ma alustasin seda osa mitu korda otsast peale. Kuna mul vana esimene osa oli ära kustunud, pole õrna aimugi kuidas, siis ei saanud kohe vedama. Ähmaselt küll mäletasin, mis toimus janii, aga mitte sõna-sõnalt. Parandasin siis selle ilusti ära. Very Happy
Kui nüüd ausalt öelda, siis mulle täitsa meeldib, et sa nii põhjalik oled. Very Happy Tavaliselt keegi eriti ei räägi vigadest või kui keegi räägib siis harva. Nii et täitsa meeldib mulle su vigisemine. Very Happy
Zoooeey, ta oli tegelikult nii ekstaasis sellest, et saab Itaaliasse minna. Muidugi muretses ka sellepärast, et milline ta isa olla võib ja nii..

Parandasin ära. Very Happy
Väga ilus nimetus kellegi jaoks.. Very Happy Heinahunnikupoiss... Very Happy

Magamist on tõesti nõme teeselda. Very Happy Eriti veel siis, kui su silmalaud võbelema hakkavad.. Very Happy
Murud.. Ma ise ka täpselt ei tea, mida see tähendama peaks, kuid ma panin selle asemele kiirmustuse. Very Happy
Ja seda silmanägemise kohta ma lihtsalt ei leidnud. Ehk hiljem otsin korralikumalt. Very Happy

Ma unistasin ka taolisest asjast. Very Happy Mingi 2 aastat tagasi ehk. Igatahes meie naabermaja oli suhteliselt pikka aega tühjana seisnud, kui see järsku ära osteti. Seal oligi üks umber minuvanune poiss, aasta võib-olla vanem, aga igatahes nad kasutasid seda ainult haruharva ja poole aasta pärast müüsid selle uuesti maha. Nüüd elab seal perekond koos kahe pisipõnniga. Very Happy
Igatahes, jah, endalgi praegu häbi mõelda, millest ma unistanud olen. Very Happy

Sinised inimesed on tõesti väääga nunnud. Very Happy

Ma vist eriti ei seletanud ka, kus see vannituba asub.. Very Happy

See on tõsti.. hm.. lähedal. Very Happy Väga lähedal. Very Happy
Emma.. ainult pisut. Pisut armukade. Very Happy Mitte palju.

Haha. Very Happy See oleks huvitav vaatepilt olnud. Very Happy

Mingi saladus on neil kindlasti. Kõigil on ju saladusi. Samamoodi on ka igas külas midagi kummalist. See muidugi ei tähenda, et terves külas midagi kummalist toimuks. Very Happy
*noogutab mõtlikul* Kas just väga-väga hästi. Ma ütleks rahuldavalt. Very Happy Või hästi. Igatahes on väga tore lugeda, et sulle see jutt meeldib.
See, et kirjeldused ja otsekõne on nö tasakaalus, nagu sa ütlesid, siis tegelikult peaks see juhus olema. Vähemalt ma ei mõtle sellele, et see nii peaks olema. Very Happy

Tegelikult ma olen hetkel vägaa õnnelik ja.. um.. taaskord meelitatud selle kommentaari üle. Very Happy Nagu tavaks on saanud. Very Happy
Ah jaa, ma tahtsin veel ka tänada, et jagasid minuga seda head lauljat. Very Happy Tal on kuradi hea hääl. Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Armutu - Page 5 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Armutu   Armutu - Page 5 Icon_minitime7/7/2012, 11:51

Ma kuulangi head muusikat... Sinu jutu kõrvale sobis see minu meelest üsna hästi.

Nii et tubli tüdruk, Cilen. Aga kähku uut osa, muidu ma teile ka uut osa ei tee. Ja uut juttu ka üles ei pane bounce
Tagasi üles Go down
Cilen
Magus maius
Cilen

Armutu - Page 5 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Armutu   Armutu - Page 5 Icon_minitime7/7/2012, 11:54

Väljapressija. Very Happy
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Armutu - Page 5 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Armutu   Armutu - Page 5 Icon_minitime7/7/2012, 17:58

Yes I am :)
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

Female Postituste arv : 2315

Armutu - Page 5 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Armutu   Armutu - Page 5 Icon_minitime8/7/2012, 22:46

Ma nüüd võtsin ennast kokku ja püüdsin ka järjepeale selle jutuga jõuda. Avastasin, et polegi eriti maha jäänud, sest sain ainult kaks osa lugeda ja meeletult põnevaid kommentaare. Eriti WOW oli Audrey oma, sest usukuge või mitte, ka mina sain sealt kirjutamiseks palju häid tõdesi ja inspiratsiooni isegi. Kuna ma hetkel tegelen usinasti enda jutu lugemise ja märkmete tegemisega, siis varsti ilmub ka minu Teele uus osakene.

Igatahes CILEEEEEEEEEN!!!!!!!!! Misasja sa teed???????????? Miks sa kirjutad nii hästi? Mul tõusid ihukarvad püsti kui ma seda kohta lugesin, kus Adam muretses Emma tuikumise pärast. Lihtsalt liiga uhhhh...Ja see punapea... Evil or Very Mad just no. Ma ei hakka temast üldse rääkimagi, sest ilmselgelt tean ma eelmisest versioonist liiga palju. Teadmiseks sulle see, et ma pole kübekestki vist sinu jutust unustanud, sest kui ma nüüd seda uut versiooni loen, samastan seda salamisi koguaeg selle vanaga ning üritan endale selgeks teha, mida sa muuta tahad ja mida juba muutnud oled ja mille sa üldse ära oled jätnud. Huvitav on seda kõike jälgida, kas tead?? Very Happy

Mind pani tegelikult imestama see, et Adam viis teda enda kodu näitama. Minujaoks tuli see vist kuidagi nii äkitsi. Very Happy Aga samas, ega ma väga ei kurda, sest see mismoodi nad sinna kahekesi läksid oli taaskord nii uhhh...et ihukarvakesed minu kehal hakkasind mänglema. xD Kahtlane, mismoodi see jutt mulle mõjub. Eks mingil määral ole mõjutajaks ka see, et mingeid fakte, mis on tõenäoliselt veel tulemas, ma lihtsalt ootan ja tean.

Juudas küll ma tean kui piiritu võib minu möla olla ja enamjaolt ma plätran mingist umbluupi teemast, aga ma nii hirmsasti tahtsin sulle sellest kõigest kirjutada. Kriitikat sa minult ei saa, sest kahjuks on sellel jutul minujaoks mingi teistmoodi tähendus, et ma ei suuda mitte ühtegi osa lugeda sellise pilguga, et suudaksin jälgida seda, mis on valesti ja mis mitte. Nii on hea seda lugeda, et lülitad kõik halva välja ja keskendud lihtsalt sellele, mida sa oled üritanud lugejateni tuua ja OH mis üllatust...Sa oled sellega suurepäraselt hakkama saanud.

PS: Ja suured vabandused, et pole pikalt sulle endast siin märku andnud. Tea, et olen olemas, veel ! :)
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Armutu - Page 5 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Armutu   Armutu - Page 5 Icon_minitime8/7/2012, 22:49

Kamoon, Naughty. Ega Cilen niisama mu lemmikutes siin pole Very Happy
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

Armutu - Page 5 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Armutu   Armutu - Page 5 Icon_minitime8/7/2012, 23:11

Milline vedamine :)
Tagasi üles Go down
Cilen
Magus maius
Cilen

Armutu - Page 5 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Armutu   Armutu - Page 5 Icon_minitime8/7/2012, 23:30

Naughty, see on väga tore, et sa vana versiooni unustanud pole. Very Happy
Oookei, tegelikult Adam ei kavatsenud talle enda kodu näidata. Ta tahtis ainult seda ilusat kohta talle näidata. Ja egas Emma tema koju nagunii minna ei oskaks, kui ta just üle järve ei ujuks. Very Happy Üleüldse tal väga jama silmanägemine ja majast ta eriti sotti ei saanud. Very Happy

Jamh, mul on endiselt jõle hea meel, et sulle see jutt meeldib. Very Happy

Ahaa, ja kui sa nimetasid enda juttu praegu plätramiseks, siis sa ajad ikka päris tarka juttu. Very Happy

Auuudreeyyy, Rolling Eyes

Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Armutu - Page 5 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Armutu   Armutu - Page 5 Icon_minitime9/7/2012, 01:56

I know, Cilen... Very Happy

Tagasi üles Go down
AliceInWonderland XD
lehm
AliceInWonderland XD

Female Postituste arv : 642

Armutu - Page 5 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Armutu   Armutu - Page 5 Icon_minitime9/7/2012, 16:34

Ma ei ühine "PikaKommiKirjutajadeKlubiga". Mulle piisab sellest kui võin öelda, et hea osa oli paari kirjaveaga, ning ma ootan uut. Very Happy
Tagasi üles Go down
Cilen
Magus maius
Cilen

Armutu - Page 5 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Armutu   Armutu - Page 5 Icon_minitime9/7/2012, 16:52

Hehe Very Happy
Eks jamh, kirjavead on paratamatud. Minu puhul vähemalt küll.. Rolling Eyes
Tagasi üles Go down
Audrey
Queen B ehk ADMIN
Audrey

Armutu - Page 5 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Armutu   Armutu - Page 5 Icon_minitime9/7/2012, 19:47

Minu meelest on pikk kommentaar kõige parem kompliment kirjutajale :)
Tagasi üles Go down
Naughty
Kärbes ämblikuvõrgus
Naughty

Armutu - Page 5 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Armutu   Armutu - Page 5 Icon_minitime9/7/2012, 21:21

Minumeelest ma ei suuda lühikest juttu üldse kirjutada xD Oh näete suutsingi Very Happy
Tagasi üles Go down
Cilen
Magus maius
Cilen

Armutu - Page 5 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Armutu   Armutu - Page 5 Icon_minitime9/7/2012, 21:43

Haha. Very Happy
Tubli, Birgit. Wink
Tagasi üles Go down
Sponsored content

Armutu - Page 5 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Armutu   Armutu - Page 5 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Armutu
Tagasi üles 
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 16Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Next