MEIE JUTUD Järjejuttudele pühendatud foorum |
|
| Hold Me Close (27/27). | |
|
+27Jezzy Keiti Tuki Helen Anzu kutsuke123 chelsea padjanägu, [h] youknowme Sixx- Liina Funnyface Kärolyn spring Simple Girl Pharaoh Diana. GossipGirl black bbrit . Unknown Artist Tärru. ThatsMe Krissu SixxBitch nasicc EITC. 31 posters | |
Autor | Teade |
---|
Krissu Maailmapäästja
Postituste arv : 792 Age : 31 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: Hold Me Close (27/27). 16/11/2008, 17:43 | |
| tead EITC , kui sa tapad Sille ära , siis sul ei vea | |
| | | nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Hold Me Close (27/27). 16/11/2008, 17:49 | |
| Väga hea, vääääga hea, ma ütlen! Kaitseingleid aina tuleb.. | |
| | | EITC. Tindisüda
Postituste arv : 1073 Age : 30 Asukoht : Tallinn&Võru.
| Pealkiri: Re: Hold Me Close (27/27). 16/11/2008, 18:00 | |
| SINUL ei vea, kui sa hakkad Sillet kaitsma, kui sa isegi ei tea, miks sa teda kaitsed. *muigab* Nüüd lõpetage see t¹ätt mu jutus ära! | |
| | | Krissu Maailmapäästja
| Pealkiri: Re: Hold Me Close (27/27). 16/11/2008, 18:14 | |
| ooooow, Sille on minu väga hea sõbranna ja sind ma ei tea absoluutselt ja ma kaitsen Sillet ! | |
| | | Unknown Artist Muinasjulle
Postituste arv : 428 Age : 32 Asukoht : Maast madalast mõttega mängudes
| Pealkiri: Re: Hold Me Close (27/27). 16/11/2008, 19:00 | |
| Väga hea jutt oli ja eks tiba sead ole mõlemad. Kuid kõige suurem siga on siiski onu Kalle PS T¹ätt oleks nagu loo osa juba | |
| | | EITC. Tindisüda
| Pealkiri: Re: Hold Me Close (27/27). 16/11/2008, 19:57 | |
| Ou, kui kobisema tuled, siis pole vaja siia postitada =)
Aga indeed. Tänks. | |
| | | Diana. Maailmapäästja
Postituste arv : 791 Age : 29 Asukoht : Rakvere.
| Pealkiri: Re: Hold Me Close (27/27). 16/11/2008, 20:30 | |
| | |
| | | Tärru. Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 30 Asukoht : Igal pool.
| Pealkiri: Re: Hold Me Close (27/27). 16/11/2008, 20:33 | |
| justtäpselt, ma tean, et katu on siga! XD mulle sead meeldivad ;d XD aga. EITC, tuletan meelde, et MINA tean sille aadressi, mitte sina niiet.. kui sa minu ära tapad, siis.. anna andeks, aga see aadress mattub minuga XD JA krissu. ära siin ülba midagi XD ma juba niigi olen su peale pahane, nii et.. Oufak! XD hea lugu! i'll be watching you! enivei, jah, midaiganes. ja pane ikka ülehomme. sest homme ma niikuinii ei saa suht arvutisse XD mitte, et ma ülehomme saaksin, aga see selleks XD ja ma tahan ju ometi kommenteerida | |
| | | EITC. Tindisüda
| | | | Pharaoh Juudijõulupuu
Postituste arv : 248 Age : 31 Asukoht : Suure-Jaani
| Pealkiri: Re: Hold Me Close (27/27). 16/11/2008, 21:11 | |
| Ossaa.. jumalast hea jutt juu =) Aga uut on vaja !! | |
| | | EITC. Tindisüda
| Pealkiri: Re: Hold Me Close (27/27). 16/11/2008, 21:20 | |
| Tänks. Homme, või ülehomme. | |
| Pealkiri: Re: Hold Me Close (27/27). 16/11/2008, 21:34 | |
| Ega ma kurjalt siis ei mõelnud. | |
| | | Tärru. Nobenäpp
Postituste arv : 1198 Age : 30 Asukoht : Igal pool.
| Pealkiri: Re: Hold Me Close (27/27). 17/11/2008, 21:31 | |
| KAMMOOON! ma sain nagu venku töö 3-, see ei ole normaalne! ja füsas pani õps minu peedistamise eest kolme. KAMMOON! XD aga seeest sain ma kaks viite ja ühe viie miinuse ka XD aga jama tuleb ikka.. (tegelt ma sain ju täna kolm kolme - füsa töö ka XD)
ja tõesti, näib, et ma postitan kogu oma tsäti siia XD aga endiselt uut. ;D | |
| | | EITC. Tindisüda
| Pealkiri: Re: Hold Me Close (27/27). 17/11/2008, 21:42 | |
| Tõesti, mida sa omast arust teed? Aga kannatamatu nagu ma olen ... See osa on juba pisut okeim. Ainult lühike. Vabandust selle pärast
Kolmas osaa.
Möödus nädal. Me saime Siimuga peaaegu iga päev kokku, Rääkisime, käisime kinos ja hängisime niisama. Hakkasin tasapisi juba ära harjuma selle ainult-sõbrad süsteemiga. Siim sõbrana oli kohutavalt lahe inimene. Kõndisin parajasti mööda Pärnu maanteed, kui märkasin eespool just teda – Siimu. See oli päris kindlasti tema pusa ja tema juuksed olid ka. Pilk liikus isikule, kes Siimu kõrval kõndis. Kõigepealt läks mu pilk võõra poisi punastele juustele, mis igas suunas turritasid. Järgmisel märkasin kottis pükse, mis poole tagumiku peal olid ja sealt ruudulised bokserid paljastasid. Kortsutasin kulmu. Paistis, et see kutt ei hakka mulle eriti meeldima.
Kiirendasin sammu, lõpuks päris joostes ja hüppasin Siimule selga. Ta tundus ehmatavat. Kihistasin selle peale. „Katu!“ hüüatas ta, pooleldi pahaselt, pooleldi rõõmsalt. Naeratasin talle. Ta hakkas mind kõdistama, ilmselt selleks, et mulle tagasi teha. Selle nädala jooksul oli teada saanud, kui väga ma kõdi kardan. Naersin ja kiljusin vaheldumisi, kuni ta lõpuks minust lahti lasi. Silusin oma seelikut ja vaatasin siis selle punakate juustega noormehe poole. Siim märkas mu pilku.
„Katu, see on Jaan. Jaan, see on Katariina,“ osutas ta vaheldumisi mulle ja punapeale. Naeratasin tallegi, kuigi mulle temast algul head muljet polnud jäänud. „Vasap?“ küsis ta mulle rusikaga õla vastu müksu andes. „Aia!“ ütlesin, kuigi see polnud tegelikult üldse nii valus. „Sorri vaan,“ vabandas Jaan, kuigi mulle tundus, et lihtsalt ütlemise pärast, mitte, et ta seda tõsiselt mõelnud oleks.
„Kuhu minek?“ uuris Siim. Kortsutasin jälle kulme. Olin oma teekonna sihtpunkti täiesti ära unustanud. „Ma saan Mannuga kokku.“ Mannu muutus alati pahaseks, kui ma ütlesin, et ma saan Siimuga kokku. Ilmselt oli ta ikka veel solvunud, et Siim ta hüüdnime omaks ei võtnud. Isegi siis, kui meie omavahel temast rääkisime, ütles Siim tema kohta ikka Marell, mitte Mannu.
Ma eeldasin, et Mannu poleks eriti rõõmus selle üle, et koos minuga tuleb ka Siim kaasa. Näis, et Siim arvas sama. „Või nii,“ oli ainus, mis ta ütles. „Mis teil kavas on?“ uurisin, lootes leida võimalust, kuidas viisakalt neid mitte Mannuni viia. Aga enne, kui Siim suutis midagi välja mõelda - sest kuigi ta teadis Mannu pahasusest ainult läbi minu jutu, ei tahtnud ta siiski otseselt selle alla sattuda – teatas Jaan, et neil pole nagunii midagi teha ning et nad tulevad minuga. Nii oligi asi otsustatud. Ohkasin ja me hakkasime jälle liikuma.
Mannu ei kavatsenudki oma pahasust varjata. See oli ta näkku kirjutatud. Ta saatis tuliseid pilke minu poole. Ma pööritasin ta peale silmi. Minu meelest reageeris Mannu üle. Aga ma ei öelnud midagi. Õnneks katkestas Jaan vaikuse. „Ah see Mannu! Jaa, Siim mainis sind korra. Mina olen Jaan,“ ütles ta naeratades. Mannu vaatas teda hindavalt. Või noh, tegelikult sain ainult mina aru, et see oli hindav pilk, aga see selleks. Ja äkitselt – minu täielikuks üllatuseks – ta naeratas. Vaatasin Mannut jahmunud ilmel. Kas lõpuks oli ta leidnud kuti, kes talle sobis? Okei. Aga et see kutt nägi välja SELLINE? Raputasin pead. „Tsau Katu, tsau Siim,“ tervitas Mannu nüüd meidki. Viha oli läinud. Tegin mõttes märkuse Jaani selle eest tänada.
Kuigi idee oli meil Mannuga kokku saada, kõndisid tema ja Jaan lõpuks eespool ja meie Siimuga tagapool, muiates nende üle. „Äkki me peaksime nad üldse kahekesi jätma?“ küsisin kihistades. Siim kehitas õlgu. „Ou, Mannu, ma lähen siis koju ära!“ hüüdsin pisut kõvemini. Mannu vehkis algul käega, et temal pole aega minuga hetkel rääkida, kuid pööras ennast mõne sekundi pärast ümber. „Miks?“ küsis ta süütul ilmel. „Mis ma valesti tegin?“ Pööritasin silmi, kuid nii, et Mannu ei näinud.
„Ei, sina lõbutse rahulikult edasi. Homme näeme … või millalgi.“ Viimased sõnad pomisesin omaette. Eeldasin, et tal pole nüüd oma vaimustuses minu jaoks enam pikalt aega. Siim vaatas korra kõheldes Jaani poole ja siis mulle otsa. „Ma tulen sinuga, tohib?“ küsis ta kerge muie näol. „Muidugi!“ vastasin naeratades. Siim viis pilgu jälle selja taha, et öelda Jaanile, et ta läheb ka, kuid paar oli juba kaugel eespool, sest samal ajal, kui meie olime seisma jäänud, polnud nemad seda märganudki. Siim kehitas jälle õlgu ja me hakkasime vastassuunas kõndima, minu kodu poole. | |
| Pealkiri: Re: Hold Me Close (27/27). 17/11/2008, 21:54 | |
| | |
| | | EITC. Tindisüda
| | | | nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Hold Me Close (27/27). 17/11/2008, 22:20 | |
| Aeh. meeldib. Sa tead, et meeldib. :) Ruuduliste bokserite koha peal hakkasin täiest kõrist naerma. Okei, ülepaisutatud, kuid sinnapoole. ;D No ja siis muidugi endiselt seda, et Siim is da best. As u know. ^^ (Ära nüüd ära tapa mind. ) Sa ju ei pommind adret välja, ega? Ei? Väga hea! :) Et siis... jamh. Oootan HUVIGA uut. (tead küll, mismõttes uut. ;D ) | |
| | | EITC. Tindisüda
| | | | nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Hold Me Close (27/27). 17/11/2008, 23:25 | |
| MIDAAA?!? Millal ma kobisenud olen? | |
| | | SixxBitch Kärameister
Postituste arv : 1036 Age : 31
| Pealkiri: Re: Hold Me Close (27/27). 18/11/2008, 00:17 | |
| Tahad pikka kommentaari? Niisiis Miks kõigile Siim meeldib? Ta on endiselt värdjas Jaan on kahtlane Mannul on halb maitse Miks nii lühike?????? Ah, ma niisama tögan Ja pikk ei tulnud ikkagi -.- Ma failisin jälle. Sorry Tsaupakaa Ps: Uue võid ka üles panna | |
| | | ThatsMe Tsiklimees
Postituste arv : 444 Age : 28 Asukoht : Wonderland.
| Pealkiri: Re: Hold Me Close (27/27). 18/11/2008, 15:23 | |
| sixx,ma olen kogu aeg sinuga saamal meelel olnud:d siim on vääärd. Ja ma tahan pikkkka osa,saage aru lõpuks.. Mind ei koti,et sa ütled,et teed homme v ülehomme. Ma tahan TÄNAAAA. (ma olen egoist,tean isegi) | |
| | | nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Hold Me Close (27/27). 18/11/2008, 15:29 | |
| | |
| | | SixxBitch Kärameister
Postituste arv : 1036 Age : 31
| Pealkiri: Re: Hold Me Close (27/27). 18/11/2008, 15:50 | |
| - ThatsMe kirjutas:
- sixx,ma olen kogu aeg sinuga saamal meelel olnud:d siim on vääärd.
Ja ma tahan pikkkka osa,saage aru lõpuks.. Mind ei koti,et sa ütled,et teed homme v ülehomme. Ma tahan TÄNAAAA. (ma olen egoist,tean isegi) No täpselt. UUT, raisk! Või tahad olla kolmas, kellel sinine silm broneeritud on? :D | |
| | | Unknown Artist Muinasjulle
Postituste arv : 428 Age : 32 Asukoht : Maast madalast mõttega mängudes
| Pealkiri: Re: Hold Me Close (27/27). 18/11/2008, 17:04 | |
| Kriitika:
Siim on sul hästi välja tulnud - kui plaanisid tiba mitteküpset naljavenda Mannu on kuidagi kahtlane - ülikriitiline, kuid valib sellise poisi... näis mis saab Kuid jutt üleüldiselt: SUUREPÄRANE JA FANTAASIAKÜLLANE (on vaheldusrikkam?) | |
| | | EITC. Tindisüda
| Pealkiri: Re: Hold Me Close (27/27). 18/11/2008, 21:00 | |
| Umm, SB, see on pikk jutt. Sa saad varsti teada Mannu kohta ... noh, see on see love at first sight. Sometimes you can't choose it, it just comes .. or something. Et tegelikult noh .. Mannu nägi temas midagi. Tegelikult ei saa mina temast ka aru. Jaanil on selline lahe iseloom, aga stiili poolest ta mulle ka meeldi. Äkki meeldisid Mannule tema punased juuksed? Rääkimata sellest, et kõikidel poistel, kes siin juba on ja kelle ma siia juttu toon, on ilus naeratus Ma ei saa tegelikult aru, miks ma enda jutu üle arutlen. Ma peaks seda kõike teadma ju! Ja see on ainus osa, mis on lühike, võinoh, edasi läheb sama pikalt, kui kaks esimest või pikemalt. Ma pidin lihtsalt ühe liiga pika osa kaheks lõhkuma ja see tuli see hädisem pool *jõuab järgmise kommentaarini* Oota, umm ... kuidas see käiski .. ahjaa. "I'm not scared of you." (Nüüd tuleb see kohe, kus sa ütled: "You really shouldn't have said that" ja viid mu puu otsa, said aru?)
TM (mul on kõigile mingit lühendid XD), sorri. Ma tean, et sa tead, et ma ütlen homme või ülehomme, ja et see sind ei huvita, aga ma ütlen seda ikkagi. Uus tuleb homme. HOMME. Deal with it
*eirab Sillet*
UA, umm ... Siim ongi tegelikult selline pisut lapsik. Ma tean ühte kutti, kes on hästi tema moodi. Suht selline jah, et on pisut jäänud lapseikka pidama, võimidagi. Umbes selline ta peakski olema. Eks mul on ka päriselust inspiratsiooni. Aga tal on hea süda ja puha (Kuigi kõik teda värdjaks sõimavad XD). Mannu ei ole ülikriitiline, vabandust, kui ma sellise mulje jätsin See värk, mis ta laulupeol ütles (ala nina viltu ja vale värvi juuksed), see oli kadedus. See, et ta endale sobivat poissi polnud leidnud, polnud mitte sellepärast, et ta kõigile ära ütles, vaid just see, et keegi polnud tema juurde niimoodi tulnud, ja loomulikult tahtis ta, et keegi Siimusarnane (aga mitte Siim ise), tema niiöelda leiaks
Ma tänan teid kõiki pikkade kommentaaride eest. You're my very best readers (mulle tundus, et ma peaks mõne komplimendi teie suunas ka viskama ).
(Vabandust, ma ei saa lihtsalt lühidalt kirjutada! XD) EDIT: Gaash, mu vastus on sama pikk kui mõne üks jutuosa ... XD
| |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: Hold Me Close (27/27). | |
| |
| | | | Hold Me Close (27/27). | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |
| |