MEIE JUTUD Järjejuttudele pühendatud foorum |
|
| Hold Me Close (27/27). | |
|
+27Jezzy Keiti Tuki Helen Anzu kutsuke123 chelsea padjanägu, [h] youknowme Sixx- Liina Funnyface Kärolyn spring Simple Girl Pharaoh Diana. GossipGirl black bbrit . Unknown Artist Tärru. ThatsMe Krissu SixxBitch nasicc EITC. 31 posters | |
Autor | Teade |
---|
chelsea Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 185 Age : 30 Asukoht : pikk 18-9 :D
| Pealkiri: Re: Hold Me Close (27/27). 13/12/2008, 20:10 | |
| Katu PEAB Jaredile helistama, või siis peab Jared ise talle helistama, sest muud võimalust pole! Ja sa lihtsalt ei tohi kurba lõppu teha, sest ma ei kujuta ette ka, mis ma siis peale hakkan. Okei, tavaliselt mulle meeldivad isegi kurvad lõpud, aga mitte selle jutu puhul. Jared ja Siim MÕLEMAD on liiga head selleks, et Katut üksinda jätta. Okok, hea on muidu. UUT! | |
| | | SixxBitch Kärameister
Postituste arv : 1036 Age : 31
| Pealkiri: Re: Hold Me Close (27/27). 13/12/2008, 20:37 | |
| Nojah. Mulle meeldib ikka Jared rohkem Ja Kauri-sugust venda tahaksin ka :) Superluks eksole. Ma ei saa ka sellest aru, miks ta enda toas nutta ei või? Kaastunnet saab niikuinii ju. Ja võibolla olekski psühholoog parim mõte? Mina arvan vähemasti nii. Ja helistagu juba Jaredile! Ma tean, et ta andestaks Katule.. Kõik oleks hästi Jared forever! Uut ka | |
| | | EITC. Tindisüda
Postituste arv : 1073 Age : 30 Asukoht : Tallinn&Võru.
| Pealkiri: Re: Hold Me Close (27/27). 13/12/2008, 21:27 | |
| Ingrid, Siim on jah ilus nimi. Aga Jared on ilusam! Ja no Katu ... tal on oma viis asjadest üle saamiseks Piinamine jätkub, peaaegu Aitäh.
Daisy. Umm ... mida mul öelda on? Ma ei saa midagi öelda, ma ütleks ju kõik ette. Ma ei saa öelda, kas tuleb õnnelik lõpp. Ma ei saa öelda, kas Katu lepib Jared'i või Siimuga ära. Helistama Katu igatahes ei hakka. Nagu ta pikalt seletas, ta ei saa Aitäh.
Sixxbitch. LÕPUKS! KEEGI, kes minuga nõustub! Jared ONGI parem! Ja Kaur on nummidus ise Muide. Ta ei nutnud Kauri toas, välja arvatud siis, kui Kaur ära läks. Tal pole vaja minna kellegi teise tuppa nutma. Tal on vaja kellegi kohalolekut. Kujuta ette olukorda, kui sind on majajäetud ja sa oled maha jätnud, ja siis sa pead veel üksinda olema. Masekas tekib ju. Justkui keegi ei taha sind enam. Mõistad? Ja mida sa ka tead? Jarr on hetkel pahane, vott Aitäh. | |
| Pealkiri: Re: Hold Me Close (27/27). 13/12/2008, 21:42 | |
| Ma lihtsalt tean, õigemini, loodan ja usun Nojah, tean seda jubedat tunnet... | |
| | | EITC. Tindisüda
| | | | SixxBitch Kärameister
| Pealkiri: Re: Hold Me Close (27/27). 13/12/2008, 22:06 | |
| Hakkan teadma :D | |
| | | bbrit . Maffiooso
Postituste arv : 526 Age : 29 Asukoht : Väänas :)
| Pealkiri: Re: Hold Me Close (27/27). 13/12/2008, 23:15 | |
| loll loll loll loll loll , see on mu tänane parasiitsõna , aga see sobib siia ka :d parasiitsõnad sobivadki igalepoole ja ega ma ei väida et sina loll oled, ei , KATU on loll, või kata, kesiganes, iagatsahes nad lepivad ära siis on kõik OK :) | |
| | | Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Hold Me Close (27/27). 14/12/2008, 11:08 | |
| Katu peab lihtsalt talle helistama...see oleks liiga ebaaus kui nad Jarediga enam ei rägiks( liiga kurrrb lõpp minu jaoks). Aga venna on küll Katul hea, Täpselt siuke suure venna isik naq mina suurtel peredel kujutlen...aga jamh, vaata, et siis ilus ja suur lõpp tuleks muidu mina enam ei loe ootan uut... |
| | | EITC. Tindisüda
| Pealkiri: Re: Hold Me Close (27/27). 14/12/2008, 19:06 | |
| | |
| | | Sixx- Maffiooso
Postituste arv : 544 Age : 29
| Pealkiri: Re: Hold Me Close (27/27). 14/12/2008, 19:33 | |
| Mulle isiklikult ei meeldinud eriti see Siimu jutt et peaasi et sa õnnelik oled jne, liiga läilaks läks. Aga üldiselt olen suur jutu fänn ja ootan uut juba | |
| | | EITC. Tindisüda
| | | | Külaline Külaline
| Pealkiri: Re: Hold Me Close (27/27). 14/12/2008, 20:29 | |
| Siis tuleb välja kannatada ja oodata ! :D:D |
| | | EITC. Tindisüda
| | | | Funnyface Suur ja laisk lohe
Postituste arv : 108 Age : 32 Asukoht : Kuskil kaugel
| Pealkiri: Re: Hold Me Close (27/27). 14/12/2008, 23:00 | |
| ooopsii, ma vahepeal ei saanudki siin käia ja nüüd kui paar päeva ei käi, on sinu jutu juures selline katastrooof, siuke hunnik kommentaare, ja mul on siuke loll komme teiste kommentaarid ka läbi lugeda:D Nii kahju on Katust ma kohe ei võii, ma ei taha et tal nii paha olla oleks, tahak et midagi ilusat nüüd juhtub, nt Jarr helistab talle, jeiii, oehh see oleks vast tore, aga seda ei juhtu, ex? Selle osa käige parem koht: „Ma uuriks välja, mida ta sinu vastu tunneb,“ sõnas ta uhkust täis häälega. Ohkasin õrnalt. Mis mõte sellel oleks olnud? „Ma TEAN, mida ta tunneb,“ sosistasin, „ta armastab mind.“ Kauri kulm tõmbus kipra. „Kas ta ütles sulle seda?“ küsis ta. „Ma tean ilma selletagi, et ta mind armastab!“ sõnasin ägedalt, kuid ikkagi vaikselt. Nüüd oli tema kordi silmi pööritada.
Ma arvan et sa isegi ei kujuta ette kui palju see mind naerma ajas, sest kui Kauri kulm nii öelda kipra tõmbus tuli mulle mu venna loll nägu ette, ja usu, see ajab naerma, aga ma olen 100% kindel et minu venna ja Kauri nägu ei anna võrreldagi:D See et katu oma toas, uupsii, õigemini Kauri toas masetseb on täiesti loogiline, mina tema asemel oleks samasugune, vohh:P Aga ma loodan et sellest jutust tuleb mingi eriti Best Story, peab tulema, ausalt ka, teistmoodi lihtsalt ie saa minna, aga see kas lõpp on kurb või õnnelik, kui aus olla siis ma väga ei hooli, lõpp peab lihtsalt väga väga väga hea olema;) Sellest Very Happy teemast ma aru ei saanud, ma ei tea, kas ma jäin millestkii ilma w? kui jäin oleks tore ka teada saada, kunagi!! - Tsiteerin: :
-
- Kood:
-
| |
| | | EITC. Tindisüda
| Pealkiri: Re: Hold Me Close (27/27). 14/12/2008, 23:12 | |
| | |
| | | Funnyface Suur ja laisk lohe
| | | | EITC. Tindisüda
| Pealkiri: Re: Hold Me Close (27/27). 15/12/2008, 19:31 | |
| *evil laugh* Aga lõpp tuleb varsti ja ... mitte nii varsti. Osi pole väga üle kümne enam järgi jäänud. Aga mul pole need sugugi valmis. Nii et samas võib see aega võtta. Mul on vaja vaheaega, vott
Mulle see osa ka vist eriti ei meeldi.
Kuueteistkümnes osa.
Ma pidasin ka Kaurile antud lubadusest kinni. Aegamisi hakkasin ma järjest rõõmsamaks muutuma. Ma ei saa eitada, et ma enam Jared’ist ei mõelnud. Tegelikult mõtlesin ma temale pidevat, ma unistas kõigest sellest, mis oleks võinud juhtuda, ma hõljusin tema pärast täiesti pilvedes. Ma nägin teda peaaegu iga öö unes. Aga kuna ma sundisin kõik kurvad mõtted seoses temaga – näiteks selle, et ta ilmselt juba minu armastamise asemel vihkab mind – eemale, kuhugi kaugesse mälusoppi, siis oli mul temale mõeldes alati naeratus näol. Ja kõigile teistele jäi mulje, et ma olin õnnelik. Oma unistustes ma olingi. Sügaval sisimas mitte.
Nädal aega pärast Inglismaalt tagasi tulemist oli olukord täiesti talutav. Ma olin tagasi läinud oa tavalisse rutiini, see tähendab, ma ärkasin ja helistasin Mannule. Ma polnud teda tervelt nädal aega näinud, kuigi me olime telefonis rääkinud küll. „Jaa?“ võttis ta telefoni pärast pikka kutsumist vastu. „Tsau kuule, kas sa kuhugi minna viitsid? Niisama hängima? Ma ei tea veel, kuhu, aga –“ Ma peatusin, sest mulle tundus, et ma kuulsin telefonis kaht häält rääkimas ja kumbki neist ei rääkinud minuga.
„Kas sul on seal keegi?“ küsisin pisut pahaselt. „Oota natuke, musi,“ kuulsin Mannu häält läbi telefoni, aga see lause polnud suunatud mulle. Pööritasin silmi. No loomulikult oli tal seal Jaan. „Mis sa tahtsidki?“ pöördus ta nüüd minu poole. Ma kahtlesin, kas sellel üldse mõtet oli, aga ma kordasin oma küsimust. Selle asemel, et vastust saada, kuulsin ma häält, mis tundus, nagu nad oleksid suudelnud. „Iu, Mannu, räägi minuga või ma panen kõne ära!“
Ma kuulsin Mannu kihistamist ja rüselemist. Ootasin kannatlikult. Lõpuks kuulsin ukse sulgemist ja klõpsu, mis tähistas, et uks oli ka lukku keeratud. „Anna andeks, kas sa saad veel korrata?“ küsis ta siis, hääl pisut elevil. Ma olin päris veendunud, et see oli Jaani, mitte minu pärast. „Ma mõtlesin, et äkki on sul su parima sõbranna jaoks pisut aega, aga näib, et sa oled oma poisiga liiga ametis,“ teatasin talle solvunult. „Sorri, Katu, ma kardan, et mul ei ole aega täna sinuga välja tulla. Äkki mõni teine päev?“
Enne kui jõudsin vastata, kuulsin klõpsu ja käginat. Oo ei. Miks Mannu sealt toast välja läks, kuhu ta ennast lukustanud oli? Nagu ma oleks oma jutuga lõpetanud olnud. „Mhh, Jaan!“ kostus Mannu itsitav hääl, mis pani mind arvama, et hoopis Jaan oli selle ukse avanud. Järelikult olid nad Jaani pool. Või oli see kutt lihtsalt väga hea uste lahtimuukimises. Ma kuulsin tumedat mütsu, veel naeru ja veel seda ilastavat suudlusehäält. Telefon sahises, nagu oleks selle pärast võideldud ja siis kostus veevulinat. Kõlas hirmuäratav kriise ja lõkerdamine. Kas Jaan lükkas Mannu du¹¹i alla? Või vanni? Koos telefoniga? Veel rüselust ja siis kuulsin ma telefonist juba Jaani häält. „Vabandust, Katariina, aga Mannutibu on olnud väga paha tüdruk,“ ta venitas neid kolme sõna võimalikult pikalt, „ja teda tuleb karistada.“ Mannu itsitas.
„Sa ei julgeks, su oma telefon saab kannatada!“ ütles Jaan äkitselt ja kuna ta ei rääkinud telefonitorusse, oli see lause ilmselgelt Mannule. Ma mõtlesin, et kas ta ähvardas Jaani ka vee alla tõmmata. Aga seda ei juhtunud, sest kohe rääkis Jaan minuga edasi. „Ja karistuse alla käib peale kinnisidumise ja minu orjaks hakkamise –“ Jaan tegi teatraalse pausi ja Mannu naeris taustal. Pööritasin silmi. „– ka Katariinaga – see tähendab sinuga – mitte rääkimine.“ Tegin mingit häält, mis oli urina ja sisina vahepealne ja pidi ilmselgelt väljendama minu pahasust. Jaan sai sellest aru. „Mannu on olnud VÄGA paha tüdruk,“ kordas ta, „temalt peab kõik luksuse ära võtma.“
Pööritasin veelkord silmi. Kuulsin telefonist, kuidas nad jälle suudlesid ja siis häält, nagu oleks mobiil kraanikaussi visatud. Vajutasin telefoni pahaselt kinni. Fain. Mida mina kavatsesin siis peale hakata? Kaur oli Kaspariga karti sõitmas ja Kärdi ega Kadiga ei tahtnud ma kuhugi minna. Hetkeks kaalusin lausa Siimule helistamist, kuid vaid sekundiks ja ei suutnud ettegi kujutada, kuidas ma nii loll võisin olla, et isegi millegi sellise peale mõtlesin. Ohkasin vaikselt, panin mobiili taskusse, koduvõtme teise taskusse ja astusin majast välja, plaaniks sihitult ringi ekselda, kuni mõni parem mõte tuleb.
Kõndisin, kuni jõudsin oma kodu lähedal oleva pargini. Tegelikult polnud see mingi park, lihtsalt mänguväljak koos kahe pingi ja kümne puuga. Juba kaugelt tundsin ühe pingi peal istuva tüdruku ära. Veel paar aastat tagasi olin suhelnud paljude inimestega oma naabruskonnast ja see tüdruk oli üks neist. Ta nimi oli Brenda. Ma polnud teda tegelikult väga kaua näinud ja veel rohkem aega oli möödunud sellest, millal ma temaga viimati rääkisin. Niisiis võtsin suuna otse temale. Talle lähemale astudes jäin teda silmitsema. Minu arust oli ta väga ilus tüdruk. Tal olid suured, pruunid ja pisut hiinlase moodi silmad, kuid need oli siiski ilusaimad osad ta näost. Terve ta nägu tundus ideaalselt proportsioonis olevat. Perfektselt ovaalset nägu ümbritsesid tumepruunid juuksed, mille sisse oli ta teinud oran¾ikad triibud. Täielik poistelõks, ütleksin mina.
Ta märkas mind juba kaugelt ja minu üllatuseks mäletas ta mind ikka veel. „Hei, Katu,“ ütles ta mulle nii pea, kui kuulmiskaugusesse olin jõudnud. „Hei jah.“ Istusin tema kõrvale pingile. „Sind pole ammu siin näha olnud. Tulid vanu aegu meenutama?“ uuris ta minu käest. „Võib-olla mitte vanu meenutama, aga … uusi unustama kindlasti,“ vastasin talle viltuse muigega. „Poisid?“ küsis ta. Noogutasin. „Täna on Marko juures pidu. Tahad tulla?“
Kõhklesin hetkeks. Kunagi olin ma tõesti olnud tõeline peolõvi. Aga ühel hetkel ma lihtsalt leidsin, et enda purju joomine ja pohmelliga ärkamine oli peaaegu, et mõttetu. Samas, ma ei pidanud ju seal jooma hakkama. Võisin ju lihtsalt uute inimestega tutvuda. Või mõned vanad sõbrad üles leida. Nagunii polnud mul sellest midagi paremat teha. Noogutasin Brendale nõusolekuks. Ta naeratas. „No tavai, kell kuus siis Marko pool. Mäletad ikka, kus ta elab?“ Noogutasin uuesti. Markol oli kõige suurem maja, enamus pidusid oli seal toimunud.
„Ma siis ütlen teistele, et meile tuleb üllatuskülaline peole. Nad on kindlasti rõõmsad sind jälle nähes,“ lausus Brenda endiselt naeratades ja tõusis pingilt. „Õhtul näeme.“ Vaid sekundiga oli ta jooksu pistnud ja mind sinna üksinda jätnud. Tõusin isegi püsti, surusin käed taskutesse ja kõndisin tagasi koju. Käisin pesemas, sõin, panin ennast peo jaoks riidesse ja istusin teleka ette aega mööda saatma. Kõpsisin kanaleid, aga midagi tarka ei paistnud tulevat. Jäin natukeseks mingit saksa muusikakanalit vaatama, aga isegi sealt ei paistnud normaalset muusikat tulevat. Vajutasin teleka kinni.
Marko juurde sai bussiga viie minutiga, aga kuna mul oli veel suhteliselt palju aega, otsustasin jala minna. Kõndisin võimalikult aeglaselt, aga olin ikkagi viieteistkümne minuti pärast kohal. Mobiilikell näitas mul alles poolt kuut, kuid tundus, et pidu juba käis. Kõndisin avatud esiuksest majja sisse. Esimesed inimesed, kes vastu tulid, olid täiesti võõrad. Aga keset elutuba märkasin istuvat Brendat seltskonna keskel, kellega ma olin enne suhelnud. Astusin pisut arglikult lähemale. Taavi, poiss, kes oli näoga minu suunas, märkas mind esimesena. „Katu!“
Selle peale pöörasid kõik teised ka oma pilgud minule. Ja kohe olin ma üle külvaud kallistustega, nii poistelt kui tüdrukuga ja kõik väitsidki, et see on nii tore, et ma jälle nende seltskonda tulnud olen. Noogutasin kõigile, üritades nende nimesid meelde tuletada. Mari, Tiina, Marko, Annika, Katre, Tiit ja Henri olid need, mida ma meenutada suutsin. Kuid seal seltskonnas istusid ka mulle mitte midagi ütlevad näod. „Tule istu ka,“ ütles keegi ja maandusin põrandal, tundes ennast peaaegu nagu aastaid tagasi.
Mõne tunni pärast istusin ma üksinda diivanil, jälgides meelega kõike pisut kaugemalt, tähelepanu keskpunktust eemal. Nagu ma olin endale lubanud, polnud ma palju joonud, tegelikult ainult ühe klaasitäie. Äkitselt maandus min kõrvale peoperemees Marko. Minu üllatuseks ei paistnud ka tema purjus. „Mis sa siin üksinda teed? Tule, lähem teeme midagi lõbusat,“ ütles ta mulle. Ma arvasin väga hästi teadvat, mida ta selle lõbusa all mõtles. See Marko, keda ma kunagi tundsin, oli suhteliselt lõdva püksikummiga tüüp ja kuulduste järgi olevat ma talle kunagi meeldinud. Raputasin pead. „No kamoon, miks?“
Kummardusin talle lähemale, magus naeratus suul. Peatusin alles siis, kui mu huuled peaaegu vastu ta kõrva puutusid. „Mul on juba keegi, keda ma armastan ja kes armastab mind vastu ka,“ sosistasin. Ma vähemalt sügavalt lootsin oma lause õigsusesse. „Ah et Katu on kinni?“ pööras ta oma pead, nii et me vaatasime nüüd üksteisele otsa. „Ma ei öelnud seda,“ tunnistasin ausalt, nõjatudes tahapoole. Ja minu suureks üllatuseks muutus Marko selliseks, nagu ma polnud teda kunagi näinud. Ta ilme muutus HOOLITSEVAKS. See oli midagi uut. Jäi mulje, nagu ta päriselt SAI ARU, mida ma tundsin.
Diivan, kus me istusime, oli piisavalt kaugel, et keegi meid ei kuuleks. Niisiis pihtisin talle kogu loo Jared’ist. Ja ta oli tõesti muutunud. Ta lohutas mind kuidas vaid oskas, teatades, et Jared ei kujutanud ettegi, millest ta ilma jäi. Mina vaid naeratasin. Rääkisime Markoga poole ööni, enne, kui mõlemad seal diivani peal magama jäime. Viimane mõte enne uinumist oli mul, et Marko sobiks ideaalselt mu väga heaks sõbraks.
| |
| Pealkiri: Re: Hold Me Close (27/27). 15/12/2008, 20:01 | |
| hmm...kuidagi raske on seda osa komenteerida, ma ei tea, igatahes tore et ta nende nii öelda vanade sõpradega uuesti kokku sai, aga see Marko...hmm, ära tee nii äkki viimati hakkab tema ka mulle meeldima, kuigi pregelt seda ei juhtu, ma arvan. Igatahes teda sa ei tohi nii nunnuks teha, et ta mulle meeldima hakkaks, ma ei oska ju kolme poisi vahelt ka valida, milline see nüüd Katu jaoks õige olema peaks( okey ma vastan Jarr peaks kõige õigem olemaXD) Aga ma ei tahaks et see jutt kunagi lõppeks, äkki teed erandi ja ei lõpetagi seda ära, kirjutad seda oma elupäevade lõpuni, ja sa elad igavesti, nii oleks hea, ex:D Meeldis;) | |
| | | chelsea Kuri põhjapõder(???)
Postituste arv : 185 Age : 30 Asukoht : pikk 18-9 :D
| Pealkiri: Re: Hold Me Close (27/27). 15/12/2008, 20:11 | |
| Aww. Tegelt on mega armas, et sa uusi tegelasi ka juurde tõid, lihtsalt niisama. Aga nüüd tee midagi Jarediga. Sest Jared ju ikka tuleb veel sisse? TULEB? PEAB TULEMA! Okei, või Siim. Aga Siim on varuvariant. Aga noh, ma olen viimaseid peatükke lugedes päris kindel, et kui Siim tuleb veel sisse, siis ei tule ta kohe kindlasti Katu poisina. Aga see-eest tuleb ikkagi JARED! Mitte mingit kolmandat või veel hullem - üldse mitte kedagi. Jared forever! (ma olen otsusele jõudnud Siimu ja Jaredi vahel, nagu näha on. ) Tegelt oleks ideaalne, kui Jared midagi ette võtaks. Saaks aru, et ta armastab Katut liiga palju. Kuigi jamh.. ta ei tea ju et Katu Siimu maha jättis... vist. Või siis Kaur ja Marko ja need teevad mingi elu plaani ja helistavad ise Jaredile jnejnejne. Okkk, ma ei viitsi siin midagi võimatut leiutama hakata, ma tahan lihtsalt lugeda, lugeda ja veelkord lugeda. Ja katsu sa see jutt varsti ära lõpetada. Või siis teed mingi teise hooaja. (ok, tegelt ära tee ka, sest ükskõik kui palju ma tahaks, teine hooaeg võib kõik ära rikkuda. aga ei pruugi, jamh). Kõige parem idee on, et sa hakkad siis uut ja VEEL PAREMAT juttu kirjutama, kuigi see läheks väga raskeks, sest see on praegugi niiiiiiiiiiiiiiiiiiii HEA. Ja tee nüüd nii, et see veel paremaks läheks! Am, ja UUUT ka siis. KIIRESTI, eks! Ja Jared on ka sees seal! XD | |
| | | bbrit . Maffiooso
Postituste arv : 526 Age : 29 Asukoht : Väänas :)
| | | | SixxBitch Kärameister
| Pealkiri: Re: Hold Me Close (27/27). 15/12/2008, 21:31 | |
| Marko võib ju näiliselt lahe olla, aga kui ta mingi lits mees on, siis come on, mulle ta küll ei istu, mitte mingist otsast ka. See on hea, et ta vanade tuttavatega suhtleb. Saab natuke rahu kurbadest mõtetest. Katu lihtsalt peab Jaredile helistamaaaa Nii ei tohi seda asja jätta. Ja Markosse ta ka armuda ei tohi No way! Jared forever! Uut! | |
| Pealkiri: Re: Hold Me Close (27/27). 15/12/2008, 22:14 | |
| Jared on jah kõige parem ja ilusam, aga SixxBitch-le võin küll ära mainida, et jutust võis välja lugeda selle et ennem kui katu Markot tundis oli ta lõdva püksikummiga, rõhutan sõna ennem, sest nii palju kui mina tekstist aru sain, tundus Katule et ta on ikkagi mingil määral muutunud, aga noh kui palju seda ei tea, nii et nüüd kohe alguses teist maha tegema pole mõtet hakata. Eks aeg näitab, miuke ta nüüd on, aga selles oas on kõigil õigus, mitte mingil juhul ei tohi katu käima hakata kellegi teisega kui Jarediga, selgeXD! Sorry kui ma nüüd kedagi riivasin, seda ma teha ei tahnud aga ma ei saanud ka seda pisiasja, nimelt sõna ennem mainimata jätta. Õigemini seda et Katu mäletamist möööda, oli ta selline. Aga see vajas ikkagi märkimist. | |
| Pealkiri: Re: Hold Me Close (27/27). 16/12/2008, 14:08 | |
| Nojah, seda küll, aga siiski, Jared forever! NB: Ennem - pigem, enne - varem | |
| | | spring Veriveri loveable
Postituste arv : 867 Age : 28 Asukoht : outer space
| Pealkiri: Re: Hold Me Close (27/27). 16/12/2008, 21:45 | |
| Eeeem... Ma ei oskagi midagi öelda. Praegu. Aga ma olen väsinud ka. Loodan, et andestad. ;D Aga.. Ma oleks lootnud, et Siim saab teada, et Katul Jared'i number on, ja helistab ise. See oleks kohutavalt armas.. Oeh. Aga Marko on kahtlane mu jaoks nüüd praegu hetkel veel. Aga, meeldis! UUUUUUT ! ( Sorry, pean minema nüüd kohe praegu hetkel ) | |
| | | EITC. Tindisüda
| Pealkiri: Re: Hold Me Close (27/27). 16/12/2008, 22:12 | |
| Funnyface. Marko ... Marko. Ma ei ütle, mis temaga saama hakkab. Vot! Let that remain in mistery Ja loomulikult, JARR on parim! Tead, see elupäevade lõpuni kirjutamine ... ma saaks sellega isegi hakkama Aitäh. Chelsea. Ee ... Jarr ... umm ... ma jätan sellele küsimusele vastamata Siim ... sellele küsimusele jätan ma ka vastamata Ja, KINDLASTI, ma kirjutan õnnetu armastuse juttu Aga Jarr forever, tore, et kõik sellest aru saanud on Jarr ja ette võtma ... sellele küsimusele ma ka ei vasta Aga Kaur ei tee midagi. Sest Katu keelas tal ära. Ja ta ei tee midagi, kui Katu seda ei taha. Jutt lõpeb ära ikka selle koha peal, kus plaanitud. Aga kõikide muude ideede kohalt, eks veel näis. Ma arvan, et kunagi hakkan ma ikka uut juttu kirjutama. Aga mul on enne mingit ideed vaja. Aitäh! Ja järgmises osas EI OLE Jarri sees, anna andeks
Brit. Nii peabki! Jarr forever. Marko ka, natuke Aitäh.
SixxBitch. No kes see Marko täpsemalt on, tuleb järgmistes osades välja. Ja mitu korda ma ütlema pean, Katu EI HELISTA Jarrile! Jarr forever! (Mitmes kord ma seda juba ütlen? ). Marko ja armumine käivad kaudselt kõrvu, aga ma ei ütle, kuidas, kellega, kus ja äkki pole üldse nende vahel XD Aitäh. Ingrid. Siim ... kas ma mainisin teile kord, et inimesed muutuvad? Marko ongi hetkel kuidagi kahtlane XD Aitäh.
| |
| | | Sponsored content
| Pealkiri: Re: Hold Me Close (27/27). | |
| |
| | | | Hold Me Close (27/27). | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Sa ei saa vastata siinsetele teemadele
| |
| |
| |