MEIE JUTUD

Järjejuttudele pühendatud foorum

PortalPealehtOtsiLatest imagesRegistreeriLogi sisse

Tegelikkus ei ole muinasjutt

Go down 
+5
Krissu
nasicc
Astrid.
Diana.
Lammas
9 posters
Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
AutorTeade
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

Female Postituste arv : 1036

Tegelikkus ei ole muinasjutt - Page 5 Empty
PostitaminePealkiri: Re: Tegelikkus ei ole muinasjutt   Tegelikkus ei ole muinasjutt - Page 5 Icon_minitime11/9/2008, 16:36

Ja siis nende lapsed vahetatakse ära ja siis sureb üks neist, sest see, kes ära vahetas, sellel oli enneaegne laps Very Happy Ja siis nad kolivad Jüriga Türile Very Happy:D:D
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

Female Postituste arv : 5899

PostitaminePealkiri: Re: Tegelikkus ei ole muinasjutt   Tegelikkus ei ole muinasjutt - Page 5 Icon_minitime11/9/2008, 16:40

Ja Türil saavad nad Sille naabriks ja siis Sille abiga tuleb välja, et kõrvalmajas üks väike Mari on nende laps ja siis nad saavad tüdruku tagasi ja siis... Very Happy
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

PostitaminePealkiri: Re: Tegelikkus ei ole muinasjutt   Tegelikkus ei ole muinasjutt - Page 5 Icon_minitime11/9/2008, 16:54

Et tegelt Sille oligi see kuri vanaeit, kes Kristi lapse ära vahetas Very Happy:D
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Tegelikkus ei ole muinasjutt   Tegelikkus ei ole muinasjutt - Page 5 Icon_minitime11/9/2008, 17:00

Aaaokei siis... Very Happy
Igastahes. Saavad lapse tagasi jaaa... Sille läheb vangi. Very Happy A tglt ta saab tingimisi ja ta suunatakse hullarisse, kuna ta läks lapse kaotuse pärast segaseks. Very Happy
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

PostitaminePealkiri: Re: Tegelikkus ei ole muinasjutt   Tegelikkus ei ole muinasjutt - Page 5 Icon_minitime11/9/2008, 17:04

lol! lol! lol! Ja siis tuleb välja, et Sille on Kristi ema ja siis ta aitab ta sealt välja, aga Sille on ikka hull ja tapab Kristi lapsed ära Very Happy:D:D:D
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Tegelikkus ei ole muinasjutt   Tegelikkus ei ole muinasjutt - Page 5 Icon_minitime11/9/2008, 17:06

Aga siis tuleb küla ¹amaan ja äratab lapsed tagasi ellu ning Sille saab terveks. Very Happy
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

PostitaminePealkiri: Re: Tegelikkus ei ole muinasjutt   Tegelikkus ei ole muinasjutt - Page 5 Icon_minitime11/9/2008, 17:15

Ja siis tuleb voodoo-preestrinna, kes Sille ära tapab ja lapsed nõiduse alla paneb Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Tegelikkus ei ole muinasjutt   Tegelikkus ei ole muinasjutt - Page 5 Icon_minitime11/9/2008, 17:26

No ja siis Sille heatahtlik vaim pöördub allilmast ja päästab lapsed nõiduse kütkeist. Very Happy
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

PostitaminePealkiri: Re: Tegelikkus ei ole muinasjutt   Tegelikkus ei ole muinasjutt - Page 5 Icon_minitime11/9/2008, 18:07

Aga siis läheb Kristi hulluks, teeb enesetapu ja tema vaim tuleb tagasi ja süütab enda lapsed Very Happy:D:D Omg, me läbustame siin Very Happy
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: Tegelikkus ei ole muinasjutt   Tegelikkus ei ole muinasjutt - Page 5 Icon_minitime11/9/2008, 18:08

Ou kamoon. Very Happy Las tegelik autor kirjutab ise onju? Very Happy Kuigi, ega mulgi selle raseduse vastu midagi poleks. Very Happy

UUT!! Very Happy
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

PostitaminePealkiri: Re: Tegelikkus ei ole muinasjutt   Tegelikkus ei ole muinasjutt - Page 5 Icon_minitime11/9/2008, 18:17

Me pakume ju lahkelt abi (Okok, tegelt surume räigelt peale Very Happy), aga noh, kõik on korras Very Happy:D:D
Tagasi üles Go down
Lammas
Fanaatik
Lammas

Female Postituste arv : 1119

PostitaminePealkiri: Re: Tegelikkus ei ole muinasjutt   Tegelikkus ei ole muinasjutt - Page 5 Icon_minitime11/9/2008, 19:47

Kuulge suht küll jah:D ma tahaks nagu ka ise oma jutu kirjutada:D:D kuigi tglt on tore kui te ma ootused üles ajate:D siis on pärast nii äge lugeda kuidas te pettute:D:D ma olen õel ma tean:D:D
ei aga tglt täna peaks uue osa saama:D
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

PostitaminePealkiri: Re: Tegelikkus ei ole muinasjutt   Tegelikkus ei ole muinasjutt - Page 5 Icon_minitime11/9/2008, 19:56

Nähhhh, Sad Nutan nüüd patja viis aastat Very Happy Meil olid ju geniaalsed ideed. Very Happy UUT OSA SIIS TÄNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Tegelikkus ei ole muinasjutt   Tegelikkus ei ole muinasjutt - Page 5 Icon_minitime11/9/2008, 20:40

Mis geniaalsed? Very Happy Enam, kui geniaalsed. Very Happy Me kirjutasime sulle siia kõigi aegade bestselleri. ;D
Tagasi üles Go down
Lammas
Fanaatik
Lammas

PostitaminePealkiri: Tegelikkus ei ole muinasjutt   Tegelikkus ei ole muinasjutt - Page 5 Icon_minitime11/9/2008, 20:45

Noh eks te siis kirjutage oma bestsellereid edasi:D ega mina seda teha taha:D:D

19.

Tüdruk seisis sillal. Ta nägi kuidas poiss teda vaatab ega osanud midagi teha. Järgmisel hetkel viskus ta sealt alla.
Neiu karjus, et ta seda ei teeks kuid see ei aidanud.
Järsku oli ta surnuaial. Ta nägi hauda ning teadis kelle oma see on. Ta nägi seal ka kükitavat kuju kes nüüd pea tema poole keeras.
Poisi silmad olid tühjad ning ta hakkas järjest lähemale liikuma.
„ Sina tegid seda.“
„ See on sinu süü.“
„ Ma maksan kätte.“
„ See kõik on sinu ja ainult sinu süü,“ süüdistas poiss teda.
„ Taavi ma…“ alustas tüdruk kuid kuulis selja tagant samme. Ta pööras ümber ning nägi Kristjanit. Ta tundis rõõmuvärinat ning tahtis kohe poisi juurde joosta kuid teda takistas tühjus noormehe silmades.
„ See on sinu süü.“
„ Sina tapsid ta,“ kostusid süüdistused nüüd juba Kristjani suust.
„ See on sinu süü.“
„ See on sinu süü.“
„ See on sinu süü.“
„ See on sinu süü,“ laususid nad nüüd korraga ning tulid mõlemad tüdrukule lähemale.
„ Sa…ma….ei…“ kogeles neiu ning üritas põgeneda. Nad jälitasid teda ikka veel ta süüst rääkides.

„ Kriiiistiii,“ kostus leebe hääl ning neiu avas silmad.
„ Huuh…se oli ainult uni,“ sõnas tüdruk naeratades ning ajas siis ennast küünarnukkidele.
„ Me peame kahe tunni pärast seal olema,“ lausus Kristjan.
„ Oh issand kas kell on tõesti juba nii palju?“ küsis neiu ning hakkas ennast kiiremini liigutama.
„ Jah.“
„ Sa oled juba ammu üleval?“
„ Kas ma näen tõesti selline välja?“ küsis noormees.
Tüdruk vaatas poissi kellel olid ainult teksad jalas ja soeng meenutas rohkem pesa kui juukseid.
„ Vist mitte,“ sõnas neiu ning tõusis voodist püsti. Ta läks poisi juurde ning tõmbas tal käega läbi juuste. Seejärel pööras ta selja ning läks vannituppa.
Ta käis kiiresti pesemas ning läks siis välja. Kui ta naases nägi ta poissi kes oli neiu voodi peal arvutis.
„ Võis ikka?“ küsis ta kui tüdrukut nägi.
„Muidugi,“ vastas Kristi ning kuivatas siis ennast. Ta läks kapi juurde ning otsis sealt endale riided.
„ Kas sa pead jõllitama?“ küsis neiu naerdes kui nägi poisi pilku.
„ Kas sul on midagi selle vastu, et ma vaatan kuidas sa riidesse paned?“ küsis noormees muigega.
„ Muidugi mitte, aga..“
„ Aga mis?“
„ Ah vahet pole.“
„ Aga?“ ei jätnud poiss.
„ Kas sa jääd juba vait?“
„ Sa ei saa mind sundida.“
„ Mul on üks nipp.“
„ Oo…huvitav.“
„ Jaa. Ja ma ei karda seda kasutada.“
„ Kindel?“
„ Jah.“
„ Seljuhul…aga?“
„ Sulle kohe meeldib mind piinata?“
„ Muidugi.“
„ Noh mis mul muud siis ikka üle jääb,“ sõnas neiu ning läks poisi juurde kes teda muigega jälgis.
Tüdruk suudles teda hetkeks ning tõmbus siis jälle eemale.
„ Millegi paremaga ei suudagi välja tulla?“ küsis noormees naeratades mille peale neiu talle sülle istus ning oma tegevusega jätkas.
„ Kas sa nüüd lased mul rahulikult riidesse panna?“ küsis neiu mõne aja pärast kui oli lõpetanud.
„ Ega mul vist midagi muud üle jää?“
„ Jeeps.“
Tüdruk oli jõudnud enne juba pluusi selga panna ning otsis nüüd endale ka püksid.
„ Kas me peame juba minema hakkama?“ küsis neiu.
„ Jah. Margus ja Anna tulevad siit läbi.“
„ Ma pean endale tõesti uue auto muretsema,“ sõnas noormees iseendale ning nad läksid Kristiga välja kus auto juba neid ootas.

Nad seisid surnuaial ümber kirstu. Tüdruk teadis, et ta ei taha poisi surnukeha näha kuid tundus, et seda mitte teha on üsna võimatu.
Kristjan hoidis neiu piha ümbert kinni.
Taavi vanemad seisid kirstule kõige lähemal. Tüdruk vaatas noormehe ema kelle silmad olid nutust punased. Ta tihkus praegugi nutta. Teised suutsid ennast kuidagi tagasi hoida.
Üle tüdruku põse voolas pisar ning talle tuli meelde ta unenägu.
Ta tundis ennast selle eest vastutavat, kuid tundus, et keegi teine nii ei arva.
Neiu ei suutnud seda vaadata. Ta pööras oma pea Kristjani poole ning toetas selle õrnalt ta õlale.
Ta tundis kuidas poiss ta pead silitab, kuid sel hetkel ei lohutanud teda isegi see. Või oh kui siis ainult natuke.
Praegu peeti kõnet, kuid tüdruk ei kuulnud ega tahtnud seda kuulda.
See saab varsti läbi kinnitas neiu endale mõtteis.
Lõpuks jõudis kätte hetk mil nad kõik pidid poisile mulda peale viskama.
Kord jõudis neiuni. Ta võttis peoga mulda nig hoidis seda hetkeks käes.
„ Ma ju armastasin sind,“ lausus neiu sosinal ning viskas peotäie alla.

Viimati muutis seda Lammas (14/9/2008, 00:52). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
Krissu
Maailmapäästja
Krissu

Female Postituste arv : 792

PostitaminePealkiri: Re: Tegelikkus ei ole muinasjutt   Tegelikkus ei ole muinasjutt - Page 5 Icon_minitime11/9/2008, 20:54

Nii kuradima hea. I love you
Edasiii .
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Tegelikkus ei ole muinasjutt   Tegelikkus ei ole muinasjutt - Page 5 Icon_minitime11/9/2008, 21:00

Mmmeeldis. (Y)
Nagu... HEA!
Tõsiselt noh. Very Happy :)
Uuut!
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

PostitaminePealkiri: Re: Tegelikkus ei ole muinasjutt   Tegelikkus ei ole muinasjutt - Page 5 Icon_minitime11/9/2008, 21:07

Ei armastanud ju....Vähemalt mitte mehena, mis pada ta ajab Very Happy Igastahes, edasi Very Happy Ja nüüd me oleme Sillega masenduses, sest sa arvad, et meie ideed pole sinu jutu jaoks piisavalt head Very Happy
Tagasi üles Go down
Kärolyn
Magus maius
Kärolyn

Female Postituste arv : 2124

PostitaminePealkiri: Re: Tegelikkus ei ole muinasjutt   Tegelikkus ei ole muinasjutt - Page 5 Icon_minitime12/9/2008, 17:47

Ma arvan, et seal oli mõeldud sõbrana, sest nad olid Taaviga ju pikalt sõbrad. Aga jutt endiselt vääga hea. Uut tahan! Very Happy
Tagasi üles Go down
http://invisiblenothing.tumblr.com
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Tegelikkus ei ole muinasjutt   Tegelikkus ei ole muinasjutt - Page 5 Icon_minitime12/9/2008, 19:12

Jah! Nõustun Meriliga! Very Happy
Tagasi üles Go down
SixxBitch
Kärameister
SixxBitch

PostitaminePealkiri: Re: Tegelikkus ei ole muinasjutt   Tegelikkus ei ole muinasjutt - Page 5 Icon_minitime12/9/2008, 20:34

Solvusime Rolling Eyes

Very Happy
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Tegelikkus ei ole muinasjutt   Tegelikkus ei ole muinasjutt - Page 5 Icon_minitime12/9/2008, 20:52

;D
Tagasi üles Go down
Lammas
Fanaatik
Lammas

PostitaminePealkiri: Tegelikkus ei ole muinasjutt   Tegelikkus ei ole muinasjutt - Page 5 Icon_minitime13/9/2008, 22:59

Aga äkki on teie ideed minu jaoks liiga head?Very Happy ma arvan et ainult teie suudaks tõsiselt teostada seda kuidas sille on õel nõid kellele meeldib lapsi süüa:D:D
Aga nh uus osa siis teile:D suht igav ja mõttetu aga nh jh misteha et mõtteid ei ole nii palju:D:D

20.

„ Kas sa oled korras?“ küsis poiss oma kõrval istuvalt neiult.
„ I’ll live,“ sõnas tüdruk tuimalt ning vaatas autoaknast välja.
Margus peatas auto nende maja ees. Nad astusid autost välja ning lehvitasid Annale ja noormehele. Seejärel pöördusid nad maja poole.
Kristjan võttis neiul ümber kinni, kuid tüdruk kaugenes.
„ Mul on vaja praegu üksi olla,“ sõnas ta vaikselt ning kõndis majast eemale jättes poisi sinna ette seisma.

Tüdruk kõndis läbi pargi. Seejärel mööda hämarat tänavat. Ta teadis täpselt kuhu ta läheb kuid siiski kõndis ta aeglaselt.
Neiu ei pannud ümbrust tähele ning seega õnnestus tal nii mõnelegi inimesele peaaegu otsa kõndida.

Ta kuulis kommentaare selle kohta, et ta vaataks kuhu ta kõnnib, kuid sellega asi ka piirdus. Ta ainult kuulis neid, aga ei mõistnud mida inimene oli öelnud.
Ausaltöeldes teda isegi ei huvitanud mida teised inimesed temast sel ajahetkel arvavad. Nad olid ju talle täiesti võõrad ning seega tähtsusetud.
Lõpuks jõudis neiu oma sihtmärki.
Ta vaatas järve mis oli üleni hall. Õnneks või kahjuks ei olnud seal ka ühtki inimest.
Neiu läks sillale kust ta kunagi nii palju oli alla hüpanud.
Ta istus sinna äärele rätsepistes ning vaatas alla. Tüdruk vaatas vett mis tundus nii elutu…nii kahjutu ja ilus.

Kuid ometi teadis ta kui ohtlik, kole ja elus.
Pisar voolas üle neiu põse ning langes vette. See tundus nii tähtsusetu. Ainult väike tilk kogu selle hulga juures. Kuid see oli palju elusam. Selle väikse pisaraga langes järve väga palju emotsioone mis nüüd laiali hajusid.
Nüüdseks oli terve järv segunenud selle väikese hulga tunnetega ning nägi välja isegi veel hallim kui enne.

Kogu see valu ja kurbus mis sinna sisse olid valatud. Tundus nagu oleks seda piisavalt veel rohkemagi vee jaoks kui ainult ühe järve.
Kuid selles pisaras oli ka väike hulk rõõmu ja õnne. Kahjuks kaalus kurbus selle kõvasti üle.
Neiu naeratas omaette. Ta sulges oma silmad ning nägi mõtteis kuidas nad Joonasega seal olid olnud. Nad olid olnud õnnelikud.
See oli õnnelik mälestus kuigi selle lõpp oli masendav, kuid nagu öeldakse igas halvas on ka natuke head. Ja nii oli asi ka sel puhul.

Poleks ta ju ilma poisi surmata kohanud Kristjanit. Kuid ka selles asjas oli oma aga. Poiss tundus lihtsalt liiga hea, et tõsi olla.
Tüdruk avas silmad ning nägi, et kõik on täpselt samasugune nagu enne.
Külm tuul kuivatas ta põse, kuid tekitas neiule külmavärinad.
„ Tükike minust on alati sinuga,“ sõnas neiu vaikselt ning tõusis püsti. Ta seisis silla äärel ning vaatas kaugusesse.

Tüdruk kükitas ning liigutas sõrmeotsaga vett. Sellest tekkis õrn vee liikumine ning neiu tõusis jälle püsti.
Ta keeras järvele selja ning kõndis sellest eemale. Kui ta sillalt kaldale jõudis tundis ta kuidas liiv ta jalge all vajub.
Väljas oli hämar ning külm tuuleiil liikus järve ääres ringi. Seega otsustas Kristi sealt lahkuda ning minna tagasi koju. Ta juba mõtles sellest kuidas ta on kodus, teki all ja mis kõige olulisem Kristjani kaisus.

Tüdruk jõudis muruni ning seal oli juba tunduvalt lihtsam kõndida.
Alles nüüd nägi ta poissi kes kiigel istus. Kristjan tõusis püsti ning läks neiu juurde. Ta võttis tüdrukul ümbert kinni ning nad hakkasid vaikides tagasi kõndima.
Veel hetk enne kui järv silmapiirilt kadus vaatas neiu naeratades tagasi. Nüüd sai ta aru, et lõpus on ta sellest üle saanud ning võib eluga edasi minna.
Seejärel vaatas ta poissi kelle ilme oli tõsine ning rahulik. Tüdruk naeratas veelkord ning surus ennast noormehele lähemale.

Viimati muutis seda Lammas (14/9/2008, 00:52). Kokku muudetud 1 kord
Tagasi üles Go down
nasicc
Pehme admin
nasicc

PostitaminePealkiri: Re: Tegelikkus ei ole muinasjutt   Tegelikkus ei ole muinasjutt - Page 5 Icon_minitime13/9/2008, 23:02

Mõnus jutustav osa! (:
Liked it!
Nüüd uut! Very Happy

Aga sina siis ei suudaks tõestada, et ma söön lapsi? Very Happy (võimidaiganes Very Happy )
Tagasi üles Go down
Lammas
Fanaatik
Lammas

PostitaminePealkiri: Re: Tegelikkus ei ole muinasjutt   Tegelikkus ei ole muinasjutt - Page 5 Icon_minitime13/9/2008, 23:16

Kui tahaks siis ikka suudaks aga nh jh mulle üldiselt ei meeldi kannibalidest kirjutada.
Tagasi üles Go down
Sponsored content

PostitaminePealkiri: Re: Tegelikkus ei ole muinasjutt   Tegelikkus ei ole muinasjutt - Page 5 Icon_minitime

Tagasi üles Go down

Tegelikkus ei ole muinasjutt
Tagasi üles 
Lehekülg 5, lehekülgi kokku 7Mine lehele : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next
 Similar topics
-
» Muinasjutt (?)