| Tegelikkus ei ole muinasjutt | |
|
+5Krissu nasicc Astrid. Diana. Lammas 9 posters |
|
Autor | Teade |
---|
SixxBitch Kärameister
Postituste arv : 1036 Age : 31
| Pealkiri: Re: Tegelikkus ei ole muinasjutt 8/9/2008, 16:06 | |
| Appi Jube, aga palun uut! | |
|
| |
nasicc Pehme admin
Postituste arv : 5899 Age : 31 Asukoht : Tartu
| Pealkiri: Re: Tegelikkus ei ole muinasjutt 8/9/2008, 16:10 | |
| Käi kanni ja kõikidesse selle sünonüümidesse, Loore! :S Aga ma lohutan end sellega, et kõik pole veel kindel ju. Okei. Ootan uut. (: | |
|
| |
Lammas Fanaatik
Postituste arv : 1119 Age : 31 Asukoht : Lalalalambamaa
| Pealkiri: Tegelikkus ei ole muinasjutt 8/9/2008, 18:48 | |
| Hah:D niisiis uus osa:D jälle mõttetu rääkimise osa aga nh mis teha varsti kui mõtted tulevad hakkab tegevus ka jälle:D Aitäh siis kõigile kes raiskavad aega selle lugemisele:)
16.
„ Sa pidid ju välja saama,“ sõnas neiu kui poiss ülejärgmisel päeval ta palatisse sadas. „ Ma saingi,“ vastas noormees naeratades. „ Ömm…siis ei saa ma küll aru.“ „ Kas sa tõesti arvasid, et ma olen nõus siit enne ära minema kui sina?“ „ Tegelikult jah ma arvasin, et sa äkki tahad juba koju.“ „ Siis sa arvasid valesti sest ma ei lahku siit sekunditki varem kui sina.“ „ Sa peaksid tõesti minema. Ma saan üksi ka hakkama.“ „ Mina ei oleks selles nii kindel,“ sõnas poiss naeratades ning suudles siis tüdrukut. „ Võibolla tõesti,“ lausus Kristi muiates ja võttis noormehe ümbert kinni. „ Pealegi pole mul kuhugi minna.“ „ Mismõttes?“ „ Ma arvan, et ma ei taha enam Taaviga koos elada.“ „ Hmm…seljuhul räägin ma Annaga.“ „ Ma ei saa ju ometi teie juurde kolida. Teil pole ruumigi.“ „ Ega ma ei räägigi ju sellest, et sa minu ja temaga kokku koliks.“ „ Millest siis?“ „ Ma räägin sellest, et võibolla oleks ta nõus väikse vahetuse tegema.“ „ Vahetuse?“ „ Nh jh, et tema koliks sinna Marguse juurde ja sina minu juurde. Ega ta enamuse ajast on ju niikuinii seal.“ „ Sellest võib isegi asja saada,“ sõnas Kristjan ning suudles veelkord tüdrukut.
„ Millal sa välja saad?“ küsis poiss mõne aja pärast. „ Homme.“ „ Niiet asi on siis kindel?“ „ Jah.“ „ Mul on kahju.“ „ Ma tean,“ sõnas neiu vaikselt ning süvenes siis oma mõteisse.
„ Ma ei kannata seda enam varsti välja. Mu üks esimesi poisse uppus. Mu järgmine poiss lõi mind kui ma ta maha jätsin ja nüüd tänu sellele ei saa ma lapsi. Kas on veel midagi mis halvasti kavatseb minna? Võiks siis juba vähemalt kõik korraga tulla siis oleks palju vähem valus. Ahjaa õigus mu poisi auto lömastati kui me olime teel haiglasse. Ja ma olen alles kaheksateist,“ rääkis tüdruk endaga mõttes.
„ Kas sa armastad mind?“ küsis Kristi vaadates poisile tõsiselt silma. „ Muidugi,“ vastas noormees nii hellalt kui seda vist üldse oli võimalik öelda. „ Sel juhul…kas…sa abielluksid minuga?“ See oli üks neist vähestest hetkedest kus poiss oli nii suures hämmigus, et ta midagi öelda ei osanud. „ Sa mõtles seda tõsiselt?“ pingutas ta lõpuks endast välja. „ Jah.“ „ Kas sa ei leia, et me selle jaoks liiga noored oleme?“ „ Nagu öeldakse armastus ei küsi vanust.“ „ Kas sa oled ikka kindel, et seda teha tahad?“ „ Jah. Kas sina siis ei tahagi kogu oma ülejäänud elu minuga veeta?“ „ Muidugi tahan, aga see on see mida me arvame praegu. Ma arvan, et me peaksime ikka enne vaatama kuidas asjad kujunevad.“ „ Okei. Ma lihtsalt tunnen praegu, et kõik asjad muutuvad ja mul oleks vaja kedagi kelle peale toetuda.“ „ Ma olen nii või teisiti siin. Sa ei pea selleks minuga abielluma.“ „ Ma tean.“ „ Aga milles siis probleem?“ „ Ma lihtsalt… ah vahet pole unustame selle teema eks?“ „ Kui sa seda tahad.“ „ Tahan,“ lausus neiu vaikselt ning suudles Kristjanit.
Nad istusid seal vaikides pikalt kuni tuli üks õde kes teatas, et külastusaeg hakkab lõppema. „ Ma olen alati siin kui sul mind vaja on,“ sosistas poiss Kristile kõrva. „ Kasvõi ainult selleks?“ küsis neiu muiates ning suudles teda. „ Eriti selleks,“ vastas noormees naeratades ja sammus siis palatist välja jättes türuku üksi sellese kõledasse palatisse.
Viimati muutis seda Lammas (14/9/2008, 00:51). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
Krissu Maailmapäästja
Postituste arv : 792 Age : 31 Asukoht : Tallinn
| Pealkiri: Re: Tegelikkus ei ole muinasjutt 8/9/2008, 19:36 | |
| Nunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnu ! Ja see tähendab , et ma tahan UUTOSAUUTOSAUUTOSA !!!!!! | |
|
| |
SixxBitch Kärameister
| Pealkiri: Re: Tegelikkus ei ole muinasjutt 8/9/2008, 21:03 | |
| UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (jaa, olen lahe ) | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Tegelikkus ei ole muinasjutt 8/9/2008, 21:44 | |
| Meeeldis. (: (Y) Väga armas. :) Kasutavad surrogaatema! Vohhadi! Selle surro tunded ei huvita. (A) A ja muidugi abielluvad ka. ;D UUUUUUUT! ;D | |
|
| |
Lammas Fanaatik
| Pealkiri: Tegelikkus ei ole muinasjutt 8/9/2008, 21:51 | |
| Nh uus osa siis:D ma just avastasin et mulle meeldib nunnut ära rikkuda:D niiet ärge lootkegi et siin edaspidi kõik ästi läeb:D:D
17.
„ Tere tulemast koju,“ sõnas poiss naeratades ja avas korteri ukse. „ Kas se on minu asi või sinu suust kõleb see eriti hästi?“ „ See on puhtalt sinu asi, aga ma võin kihla vedada, et kui sina seda ütleks kõlaks see küll hästi ja see poleks enam minu asi.“ „ Ikka oleks küll sinu asi. Sa oled ju selline friik kelle arust kõik minu suust tulevad asjad hästi kõlavad.“ „ Võibolla tõesti. Aga seljuhul ei tohi sa mulle halbu uudiseid edastada. Eriti neid mis sinu kohta käivad.“ „ Eks ma üritan siis vähemalt mõnda aega oma elu katastroofivaese hoida.“ „ Parem oleks. Või muidu…“ „ Või muidu mis?“ „ Või muidu juhtub see…“ lausus noormees, tõmbas endale tüdruku lähemale ning suudles teda innukalt. „ Võibolla siiski ei peaks katastroofidest eemale hoidma,“ ütles neiu muigega. „ Eiii ole vaja“
Nad kõndisid elutuppa ja maandusid diivanile. Kristi lülitas teleka sisse ning vaatas noormeest. „ Kas sul mitte mingi murd olema ei pidanud?“ küsis ta. „ Hah. Kõigest väike mõra käes, aga tänu sellele sain ma kuuks ajaks töölt vabaks. Ei tohi raskeid asju tõsta.“ „ Mis tööd sa teed?“
„ Homne ilm on valdavalt soe ja…“
„ Ühes laos. Üllatusüllatus peamine töö on asjade tõstmine.“ „ Nh tore siis vist.“ „ On küll.“ „ Ma just avastasin, et ma ei tea sinust mitte midagi.“ „ Häh. Ja alles eile tahtsid minuga abielluda.“ „ Noh…jah“
„ Nüüd spordiuudised…“
„ Mis sa teada tahad?“ „ Kõike. Kus sa sündinud oled? Kes su vanemad on? Mis su lemmikvärv on? Millal su sünnipäev on? Mitmendas klassis sa käid? Kui sa üldse koolis käid. Mis sind huvitab?“ „ Hmm. Mu vanemad on täiesti tavalised inimesed. Ema töötab raamatupidajana ja isa on filmimees. Ma sündisin Järva- Jaanis. Lemmikvärv on roheline. Sünnipäev on 7. Veebruar. Nüüd sügisel lähen 12. Klassi. Mind huvitab näiteks näitlemine ja kunst. Mul on ka noorem õde kes on praegu 17.“ „ Hmm.. huvitav.“ „ Äkki räägid siis endast ka?“ „ Ahjaa… Ma olen sündinud Kohilas. Mu vanemaid oled sa juba kohanud. Mul on ka vanem õde. Praegu 22. Ma lähen ka 12.dasse ja lemmikvärv on punane ja sünnipäev oli just eelmine nädal nagu sa vast mäletada võid. Mind huvitab muusika ja…“
„ Eile õhtul nähti sillalt alla hüppamas umbes 18 aastast noormeest kes hüppe tagajärjel hukkus. Hukkunu nimi on Taavi Lehtla.“
Tüdruk jäi klaasistunud pilgul telerit vaatama. Ta ei suutnud uskuda seda mida just kuulnud oli. Ka Kristjan vaikis ja vaatas televiisorit kuigi nüüd oli sellest uudisest juba mööda mindud. „ Seda se siis tähendaski,“ pomises poiss vaikselt. „ Mis?“ küsis tüdruk ega pööranud oma pilku eemale. „ Ta käis minu palatis õhtu enne kui ma välja sain ja ütles, et tal on väga kahju ja, et ta hoiab meist nüüd elu lõpuni eemale. Tundub, et see tal ka õnnestus.“ „ Mu viimased sõnad talle olid, et ta mu palatist välja kaoks.“ „ Ja mina ütlesin talle, et parem oleks kui ta meist eemale hoiaks.“
Nad mõlemad tundsid ennast kohutavalt süüdi ega öelnud enam sõnagi. Järsku helises tüdruku telefon. Ta läks selle juurde ning võttis kõne vastu. Sealt kostus muidugi Anna hääl. „ Kas sa tead, et Taavi…“ „ Ma tean,“ katkestas Kristi ta ja vajutas kõne kinni.
Üle ta põse voolas üksik pisar. Ta läks tagasi poisi juurde diivanile. Puldiga vajutas ta teleri kinni, kuid vaatas seda siiski edasi.
„ Ma ei teadnud ju, et…“ alustas neiu rääkimist. „ Shhh…keegi ei teadnud,“ katkestas poiss ja pühkis pisara tüdruku näolt. Ta pani oma käe ümber Kristi. Ta teadis täpselt mida tüdruk tundis ega osanud ka väga hästi varjata, et ka tema seda tunneb. Siiski tundus, et poisi puudutustel oli neiule veidike lohutav mõju. Niisiis istusid nad seal ja vaatasid telekat, mis oli üleni must. Tüdruk toetas ennast veidike Krisjani najale.
Viimati muutis seda Lammas (6/10/2008, 18:03). Kokku muudetud 3 korda | |
|
| |
Astrid. Juubilar
Postituste arv : 171 Age : 30
| Pealkiri: Re: Tegelikkus ei ole muinasjutt 8/9/2008, 22:09 | |
| Väga hea, ma nagu ei osma midagi arukat öelda jälle. Väga meeldib ja väga tahan lugeda :)
Btw, su allkiri hakkas mind nüüd kummitama xD. "Ta ei ole, ta ei ole üksi...aäblikul on sõber..mingi põder ? xD) | |
|
| |
Krissu Maailmapäästja
| Pealkiri: Re: Tegelikkus ei ole muinasjutt 8/9/2008, 22:28 | |
| Häh, see oli ikkagi nunnu osa ju. Peasi et Kristjani ja selle tüdrukuga midagi ei juhtuks. | |
|
| |
Lammas Fanaatik
| Pealkiri: Re: Tegelikkus ei ole muinasjutt 8/9/2008, 22:30 | |
| LOL ma tean jh se on laul mis hakkab väga edukalt kummitama:D aga sellel on nii ägedad sõnad ju:D:D
| |
|
| |
Astrid. Juubilar
Postituste arv : 171 Age : 30
| Pealkiri: Re: Tegelikkus ei ole muinasjutt 8/9/2008, 22:44 | |
| Tätte ongi äge vend, sorry, et jutust ei räägi hetkel | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Tegelikkus ei ole muinasjutt 9/9/2008, 06:54 | |
| Oeh. Kristjanit ära ei tapa, eksoleee???!!!??? Ootan uut. (: Ja mitte ülehomme, vaid TÄNA! Kinod ja asjad on kõrvalised. | |
|
| |
SixxBitch Kärameister
| Pealkiri: Re: Tegelikkus ei ole muinasjutt 9/9/2008, 09:48 | |
| Teeme nii, et sa ei tapa kedagi ära Ja edasi tahan | |
|
| |
Lammas Fanaatik
| Pealkiri: Tegelikkus ei ole muinasjutt 9/9/2008, 22:04 | |
| Palun teile nunnu osa:D:D
18.
„ Two down one more to go,“ sõnas neiu endale irooniliselt. „ Mh?“ küsis poiss. „ Noh ma siin niisama mõtlen, et viimased mu kaks poissi on ära surnud. Ma tõesti loodan, et siin ei loe kolm on kohtu seadus reegel.“ „ Ära räägi nii. Ma ei kavatsegi veel ära surra.“ „ Tore oleks jah.“ „ Äkki läheks nüüd magama?“ „ See on küll hea mõte,“ sõnas neiu ning ajas ennast diivanilt püsti. Nad kõndisid magamistuppa ning tüdruk potsatas oma voodile. Poiss jäi toa keskele seisma ning vaatas Kristit. „ Ömm… kas sa tahad ka siia tulla?“ küsis neiu vihjates oma voodile. „ Oleks sul selle vastu midagi?“ „ Ausalt tahad teada?“ „ Muidugi. On üks asi mida ma ei taha, et sa teeks ja se on valetamine.“ „ Eks ma siis üritan, aga kui nüüd ausalt rääkida siis mul oleks midagi selle vastu kui sa ei tuleks siia.“ „ Seljuhul on vist probleem lahendatud.“ „ Ma arvan küll jah,“ sõnas tüdruk ja tõusis püsti. Ta läks Kristjani juurde ning suudles teda. „ Oled sa selles kindel?“ õnnestus poisil suudluste vahepeal öelda. Tüdruk noogutas ning oma tegevust jätkates suundusid nad voodi poole.
Hommikul avas neiu silmad ning esimene asi mida ta nägi oli Kristjani pilk mis teda jälgis. „ Hommikust kallis,“ sõnas noormees muigega. „ Sa ei tea kui hästi se kõlab.“ „ Try me.“ „ Hommikust kallis.“ „ Hmm.. tean ikka küll.“ Tüdruk turtsatas ning võttis siis poisi ümbert kinni. „ Mis me siis täna teeme?“ küsis neiu. „ Kas sa tahad veel midagi teha ka?“ „ Miks mitte?“ „ Alguses tundus mulle küll, et sa kavatsed terve päeva maha magada aga nojah kell on ju alles kaks.“ „ Kas tõesti nii palju juba?“ „ Jeeps.“ „ Siis pole vist tõesti eriti mõttet voodist välja ronida.“ „ Mulle sobiks.“ „ Seda ma tean jah.“ Poiss vaatas naeratades tüdrukut ning suudles teda õrnalt. „ Tegelikult tahaks ma hoopis süüa,“ sõnas neiu. „ Ma arvan, et seda annab korraladada.“ „ Would you?“ „ Kas ma saaksin seda mitte teha kui sa mulle sellise näoga otsa vaatad?“ „ Vist mitte?“ „ Muidugi mitte.“ „ Noh aja siis ennast püsti.“ „ Ma ajaks aga kui sa veel märganud pole siis sa hoiad minust kinni.“ „ Ahjaa. Noh eks ma siis ajan ennast ka püsti.“ „ Tublitubli,“ sõnas poiss muigega nng nad ajasid ennast koos voodist püsti.
Viimati muutis seda Lammas (14/9/2008, 00:51). Kokku muudetud 1 kord | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Tegelikkus ei ole muinasjutt 9/9/2008, 22:10 | |
| JÄI RASEDAKS! EKSOLEEEE?!?! Okei. ootan uut. :) Väga tubli kutsu oled. ;D | |
|
| |
Lammas Fanaatik
| |
| |
Krissu Maailmapäästja
| Pealkiri: Re: Tegelikkus ei ole muinasjutt 9/9/2008, 22:17 | |
| EEDDAASSIIIII !! | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Tegelikkus ei ole muinasjutt 10/9/2008, 07:00 | |
| Nii et lepime ehk kokku, et Lammas ja Kutsu pole mõeldud sõnasabast võtmiseks? Lihtsalt.. Inimesed ütlevad vahest inimese kohta lammas ja sa oledki lammas ja mina ütlen vahest inimeste kohta tubli kutsu ja sa oledki tubli kutsu. Understand? | |
|
| |
SixxBitch Kärameister
| Pealkiri: Re: Tegelikkus ei ole muinasjutt 10/9/2008, 10:45 | |
| Sille, ta ei saa ju rasedaks jääda Kirjuta veel nunnusid | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Tegelikkus ei ole muinasjutt 10/9/2008, 15:48 | |
| Igast eksimusi tehakse. Pealegi, mina ei leidnud kohta, kus arstid oleksid öelnud, et jah, preili, te ei saa enam lapsi. Nad ütlesid vbl ja Kristi võttis sõnast. | |
|
| |
ThatsMe Tsiklimees
Postituste arv : 444 Age : 28 Asukoht : Wonderland.
| Pealkiri: Re: Tegelikkus ei ole muinasjutt 10/9/2008, 16:17 | |
| Oh,so good. Uut ruttu. NiiNiihea (Y) | |
|
| |
SixxBitch Kärameister
| Pealkiri: Re: Tegelikkus ei ole muinasjutt 11/9/2008, 11:38 | |
| „ Me oleme üsna kindlad, et te ei saa enam lapsi saada.“ Nojah, eks üllatused on toredad | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Tegelikkus ei ole muinasjutt 11/9/2008, 16:02 | |
| Aga nad pidid selle kindlakstegemiseks veel teste tegema... Ja mind ei koti, et Kristi selle teadmisega ka haiglast lahkus. Ta PEAB rasedaks jääma. (Nägid, Loore? See oli vihje. Me bit¹iga aitame sul lugu paremaks muuta praegu ) | |
|
| |
SixxBitch Kärameister
| Pealkiri: Re: Tegelikkus ei ole muinasjutt 11/9/2008, 16:03 | |
| Just nii Mis me siin veel välja mõtleme? | |
|
| |
nasicc Pehme admin
| Pealkiri: Re: Tegelikkus ei ole muinasjutt 11/9/2008, 16:08 | |
| Mmm... Kristi ja Kristjan avastavad ehk, et miljo... Ei. Siis.... (I) Nad saavad kaksikud. Tüdruku ja poisi. Jüri ja Mari. | |
|
| |
Sponsored content
| Pealkiri: Re: Tegelikkus ei ole muinasjutt | |
| |
|
| |
| Tegelikkus ei ole muinasjutt | |
|